Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Faxom ki van a terranoval már megint! Komplet első futómű kuka... összes gömbfej, szilentek, gumibakok... és van benne pár darab... . ráadásul az alvázon lévő alsó lengőkar bakot is szétzabálta. Pedig nem egy szétszekírozott vas, fater jár vele a faluba meg ki a szőlőjébe. Jövőhéten trailerezni akarok vele erre mondja hogy nézzem akkor meg mert valami kopog az elejébe, nehogy baj legyen vele... hát megnéztem és elszörnyedtem.
MTU nem kis pályás ! Ezt elküldték...(ha így akarták) Van egy pillanat mikor a motor szinte lelép a bakról....és elkezd (visítani) mint egy Tescós láncfűrész Na nyilván a (szabályzás )ott ki lövődtt vagy mi !
9062 hozzászólás
Faxom ki van a terranoval már megint! Komplet első futómű kuka... összes gömbfej, szilentek, gumibakok... és van benne pár darab... . ráadásul az alvázon lévő alsó lengőkar bakot is szétzabálta. Pedig nem egy szétszekírozott vas, fater jár vele a faluba meg ki a szőlőjébe. Jövőhéten trailerezni akarok vele erre mondja hogy nézzem akkor meg mert valami kopog az elejébe, nehogy baj legyen vele... hát megnéztem és elszörnyedtem.
Válasz #6998. hozzászólásra
Már hogy a feléig se jutna el így gondoltad?
Válasz #6997. hozzászólásra
Azért ne vegyél rá mérget!
Válasz #6996. hozzászólásra
Na igen ez terepjáró, talán az egyetlen igazi... Kíváncsi lennék egy pickup meddig jutna fel, szerintem a feléig sem...
Válasz #6993. hozzászólásra
Váltva forgatoba megnézném ugyanezt.
De lenyűgöző mindenképp.
Válasz #6993. hozzászólásra
Hát itt a lórerő!!! Őreg szarok de ki vannak fizetve!!
Így lehet egyszerre 78! sort felszántani
http://www.youtube.com/watch?v=iOW_YaBtKv8&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=iOW_YaBtKv8&feature=youtu.be
Válasz #6988. hozzászólásra
A zene marhára teccik.
Valaki cimet tud esetleg?:)
Egy új videó
Válasz #6985. hozzászólásra
Nem szitál az eleje.
Válasz #6983. hozzászólásra
Szántás
2012.10.13
Válasz #6981. hozzászólásra
Igen, nem voltam otthon, amire hazaértem a fele karámról a karámrudakat lefűrészelték, és valahogy el is vitték úgy, hogy senki nem látta!
Válasz #6971. hozzászólásra Ezért a kis fáért ekkora felhajtást,ennyi fát mifelénk 2 .... 2 biciklivel elvisz.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:25:28
Válasz #6979. hozzászólásra
De milyet beszól... Ennél mélyebben tárcsázunk xDDD
Válasz #6978. hozzászólásra
nemtudom sajnos nem látom de 10-20 centin elég jól boldogul vele
Válasz #6972. hozzászólásra
Ez 7 vagy 9 kés akar lenni? Mert itt a 7 meg a 9 kést is huzzák 250-es rábával. Elég nudlika ez a fendt vele.
Na ez zsíír
Válasz #6975. hozzászólásra
mit vártál egy zöld trakitól
Ez bexarszt
Válasz #6973. hozzászólásra
Ne bánd.
Nekik sem.
Ez nem jött össze úgy ahogy szerettem volna
Ez 1 jól sikerült bemutató lehetett:https://www.youtube.com/watch?v=MG-PSsJUuT8&feature=related
Ha akarjuk,ha nem csak jönni fog a tél.
Na ezt kipróbálnám.:)
Korcsolyázás dózerral.
Válasz #6967. hozzászólásra
Hidd el, így még izgalmasabb!
Érdekes kis videónak tűnik, egy baj van, nem tudok németül.....
Válasz #6965. hozzászólásra
vontatott eke
Válasz #6962. hozzászólásra
Volt a csőben némi feszültség.
Válasz #6953. hozzászólásra
Mehet a 37-es tő és sortáv vetés is!
valahogy nem letvolna jo ott alni melete!!!
Válasz #6958. hozzászólásra
MTU nem kis pályás ! Ezt elküldték...(ha így akarták) Van egy pillanat mikor a motor szinte lelép a bakról....és elkezd (visítani) mint egy Tescós láncfűrész Na nyilván a (szabályzás )ott ki lövődtt vagy mi !
Válasz #6958. hozzászólásra
becsületesen kikönyökölt
Na itt vajon mi történt ?
Válasz #6956. hozzászólásra
Válasz #6955. hozzászólásra
Azért mer sorfüggetlen,és zúzós.Ezzel beleirhatod a táblába,hogy CRAZY.
Válasz #6953. hozzászólásra
De ez miért ennyire jó?
Válasz #6952. hozzászólásra
Állat.
Nem tudom volt-e már:
Válasz #6950. hozzászólásra
Igy olcsóbb
Válasz #6948. hozzászólásra
Hidegindító spray-vel is szokták csinálni. Nagyon kevés kell belőle. Egy ekkora kerékbe 2-3 mp fújás max.