Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csináltam egy videót németorsz.-ban egy repülös napon.A motor 18 hengeres csillag,3000 lovacska,mikor beindult mellettem volt egy kutya,a földhöz verte magát,és a gazdája 10 percig pofozta bele az életet.Megpróbálom feltölteni a dzsatubira.
Tudod ezt így nem lehet összehasonlítani, mert nyilván többszöröse a munkaóra teljesítménye mint egy mtz-é, DE ami a lényegsebb, hogy olyan eszközöket tudok húzni útána amivel olyan minőségű földet tudok produlálni amit mtz-vel és annak eszközeivel soha nem tudtam, és nem is lehet...
Jó kis videó.
De nem értem mért nem vettél inkább ilyen mtz-t mint nekem van,ezen nem kell nyomkodni a gombokat.
Két gomb van rajta az ablakmosó meg a duda gomb.
szerintem vagy egy nagy vagy több kicsi szeszfőzde üzemel a kis településen, mert többen is voltak olyan állapotban hogy be tudták helyezni a traktor oda ahol van...
Nagypapa felméri a kárt, csakhogy kimaradt az a homályos folt, hogy miként került a gép az árokba. A videó közben láthatjuk milyen szorgosan próbál az eseményekre rájönni. Akár egy NCIS-es szakértő tenné!
9062 hozzászólás
Nem volt senki?
Válasz #6798. hozzászólásra
Szép "fogás"!
Válasz #6793. hozzászólásra
(na de hol a kutya? )
Válasz #6794. hozzászólásra
Mikor be pöccent volt riadalom
Válasz #6793. hozzászólásra
Itt van.
Válasz #6792. hozzászólásra
Csináltam egy videót németorsz.-ban egy repülös napon.A motor 18 hengeres csillag,3000 lovacska,mikor beindult mellettem volt egy kutya,a földhöz verte magát,és a gazdája 10 percig pofozta bele az életet.Megpróbálom feltölteni a dzsatubira.
És így szól egy 1943-as tigris motorja
egyszerűen gyönyörű
Válasz #6775. hozzászólásra
ez sirály
Válasz #6783. hozzászólásra
Ha jól tudom az Oats az zab.
Észt nem lehet adni!
Válasz #6783. hozzászólásra
Ezek mit csinálnak,rendre vágják a búzát?Annyira északon vannak vagy miért?
Válasz #6781. hozzászólásra
Tawi Twin!
Kb. hány milla lehet egy ilyen gép, és ki volt az a pihentagyu aki kitalálta?
Válasz #6775. hozzászólásra
Te és hol a krumpli?????
Válasz #6778. hozzászólásra
tonna
több sört nem iszom de kevesebbet sem
Válasz #6776. hozzászólásra
Szimplán a fizika győzött, pár tamma kellett volna még a JDre és keresztben megette volna
A csilivilis bumszlis műanyag szemetet megette a pár lóerős gőzgép.
Itt a krumpliszedés ideje!
Aratás 2012http://www.youtube.com/watch?v=O_JtDsCXVDw
a szerb tesoinknak mekora tökük lehet?
Válasz #6770. hozzászólásra
Vazze, Kecskemét, Belsönyirig meg se állj.
MÁV
Válasz #6767. hozzászólásra
Tudod ezt így nem lehet összehasonlítani, mert nyilván többszöröse a munkaóra teljesítménye mint egy mtz-é, DE ami a lényegsebb, hogy olyan eszközöket tudok húzni útána amivel olyan minőségű földet tudok produlálni amit mtz-vel és annak eszközeivel soha nem tudtam, és nem is lehet...
Válasz #6761. hozzászólásra
A mikulás T-16-ossal jár???
Válasz #6764. hozzászólásra
Gondoltam hogy nem első gép.
Hány kisfülkésnek verne oda munkába?
http://youtu.be/XjJopp0qhDU
Válasz #6763. hozzászólásra
Köszönöm az elismerést...
Volt kisfülkésbe részem azzal kezdtük anno, volt T-150-em amiben olyan meleg volt szétolvadt a cipőm talpa, szóval végigjártam a ranglétrát...
Válasz #6760. hozzászólásra
Jó kis videó.
De nem értem mért nem vettél inkább ilyen mtz-t mint nekem van,ezen nem kell nyomkodni a gombokat.
Két gomb van rajta az ablakmosó meg a duda gomb.
Válasz #6761. hozzászólásra
szerintem vagy egy nagy vagy több kicsi szeszfőzde üzemel a kis településen, mert többen is voltak olyan állapotban hogy be tudták helyezni a traktor oda ahol van...
Nagypapa felméri a kárt, csakhogy kimaradt az a homályos folt, hogy miként került a gép az árokba. A videó közben láthatjuk milyen szorgosan próbál az eseményekre rájönni. Akár egy NCIS-es szakértő tenné!
Sziasztok!
Fogadjátok tőlem ezt a videót amit most sikerült összeraknom....
Jó nézegetést...
Válasz #6753. hozzászólásra
kamerával, Panasonic sdrh40
Válasz #6757. hozzászólásra
Én mindig tudtam, ha valamit nem tudok rád mindig számíthatok!
Válasz #6756. hozzászólásra
Azé Misibácsi hogy ne legyen sáros a taktoj..
Válasz #6755. hozzászólásra
Én nem értek hozzá, de miért jó aszályban és ilyen korán szántani?
A gépet is jobban fogja nem is olyan szép a szántás akkor miért kell?
Válasz #6749. hozzászólásra
Felvétel mivel készült?
Válasz #6751. hozzászólásra
mijen wc papir ? van luk az ülésen és kimosa elöre beálitot vizhömérséklete utána még a gojoidat is megvakarja ha kel
Válasz #6749. hozzászólásra Így könnyű! A wc papírt is a kombájnos kezébe nyomja,ha szüksége lenne rá!
Válasz #6745. hozzászólásra
A technika.
Ezt a super 50 essel is megcsinálták régen meg a sárga class kombánnyal és még arattak is közbe.