Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A tv-ben ma reggel volt. aszongya a KITE-és hogy ürítéskór a konbány veszi át aziráníttást a szállító járművön {jobbra-balra. gyorsabban lassabban}meg ezekben már űrtechnológia van.{Minimum MZ/X kel hogy kezelni tudja vagy artúrditur.}De azért f@szák a gépek!
Ma megállított a rend őre,de csak azért hogy megnézze mert még nem látott ilyet,még a földre is kijöttek utánam hogy lássák hogy működik a gép.
Ha majd szólnak akkor elviszem levizsgáztatom,de addíg nem.
Most elmegyek én alukálni mert hulla vagyok,5 kanyar lett a fűszéna ami kb 1ha volt egy picit talán több is.
Ja még mielőtt valaki észrevenné azért olyan pupos a hamsteren a széna mert az első kaszálásnál feltett bálamadzagot a nap mostanára megsütötte és kint el is szakadtak ezért az első pördülőnél tömöríteni se nagyon mertem mert féltem hogy útközbe lepotyog a teteje.
A második fordulónál mindez ki lett javítva egy kis maradék villanypásztor zsinorral így már nem rakja olyan magasra és tömör mint állat.
A telefon meg a difi is hibás szerintem mert azért élőbe nem hallatszik ez a sírás ennyire.
Lemegy a mostani lucerna széna és én is készülök a bálahordásra,le a rendfelszedő meg az oldalak aztán már mehetek is szállítgatni.
6:30 körül nem semmi az az átrakókocsi. Szállítószalag viszi a kocsira a cuccot és két csiga viszi előre meg hátra. Gondolom a 28m-es vágósztal miatt kell!
Nem tudom látod e hogy mikor betette a dugattyút,csak egyet,nem mindet,hogy mit is csinál.
Elárulom ha nem tudod,mérte a tetejét hogy mennyit kell levenni belőle hogy síkba legyen a henger tetejével,mivel le lett szedve egy kicsi a henger tetejéből és a hengerfejből is.
Ha rátette volna a gyűrűket én egyből írtam volna hogy nem lesz jó mert belever majd a dugó a hengerfejbe.
Nem hibáztatok senkit,de sokan nem is tudják hogy mit és milyen gépekkel dolgoznak,de azt tudják hogy nem lesz jó.
Én gondolom hogy ahol ezek a gépek megvannak ott tudják is hogy mit miért csinálnak.
És nem 2ft os gépek ám ezek,egy pár milliós gépeket láttunk a videóba.
9062 hozzászólás
Válasz #6747. hozzászólásra
Jah mikor az űr technika bediliztette a motort a gépben....igen csak tele volt vele a bögyölőm
A tv-ben ma reggel volt. aszongya a KITE-és hogy ürítéskór a konbány veszi át aziráníttást a szállító járművön {jobbra-balra. gyorsabban lassabban}meg ezekben már űrtechnológia van.{Minimum MZ/X kel hogy kezelni tudja vagy artúrditur.}De azért f@szák a gépek!
Válasz #6745. hozzászólásra
Szépen össze hangolták a gépeket !!! As S szériás igen csak teccik
Válasz #6744. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=T-ZKQQLdyE0
Ennyi
Konfliktus kezelés a magyar úton
Válasz #6738. hozzászólásra
Válasz #6737. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=_yJ-Jkcaamo
rValami nincs "rendben"
Válasz #6733. hozzászólásra
Mit vettek utána ?
Egy kis videó rólunk, rólam.
Válasz #6715. hozzászólásra
Jó' van má' , ne legyééé ünnep rontó...
Válasz #6730. hozzászólásra
Itt azért nem ilyen szar a helyzet Meg nem megyek ám én olyan sok km ert az úton.
Válasz #6729. hozzászólásra
ha bálás anyagot hordasz vele akkor hálózd is le,felén erre ugranak...még a szekereket is fóliázzák ha trágyát visznek
Válasz #6726. hozzászólásra
Ma megállított a rend őre,de csak azért hogy megnézze mert még nem látott ilyet,még a földre is kijöttek utánam hogy lássák hogy működik a gép.
Ha majd szólnak akkor elviszem levizsgáztatom,de addíg nem.
Most elmegyek én alukálni mert hulla vagyok,5 kanyar lett a fűszéna ami kb 1ha volt egy picit talán több is.
Ja még mielőtt valaki észrevenné azért olyan pupos a hamsteren a széna mert az első kaszálásnál feltett bálamadzagot a nap mostanára megsütötte és kint el is szakadtak ezért az első pördülőnél tömöríteni se nagyon mertem mert féltem hogy útközbe lepotyog a teteje.
A második fordulónál mindez ki lett javítva egy kis maradék villanypásztor zsinorral így már nem rakja olyan magasra és tömör mint állat.
Válasz #6726. hozzászólásra
nem lesz jó idő
Válasz #6724. hozzászólásra
ha csak nem szólnak érte
Legközelebbi hordásra veszek fel magam mellé egy operatőrt és akkor majd minden látszani fog.
Ha jó idő lesz akkor kb kedden jön be a lucerna is.
Válasz #6723. hozzászólásra
A telefon meg a difi is hibás szerintem mert azért élőbe nem hallatszik ez a sírás ennyire.
Lemegy a mostani lucerna széna és én is készülök a bálahordásra,le a rendfelszedő meg az oldalak aztán már mehetek is szállítgatni.
Válasz #6720. hozzászólásra
a vég e azért elég rendesen ki van cenzúrázva
a difinek van ilyen hangja a videó elején vagy csak a telefon miatt hallatszik így?
amúgy jó lett a videó
szalma bálázáskor lehet csinálok én is...már több mint 10 hektárt kell,és ezek csak az új megrendelők
Válasz #6721. hozzászólásra
Ja jó idő volt ma.
Válasz #6720. hozzászólásra
Látom bekapcsoltad a klímát...
Na itt van az ígért videó a hamster ről.
Válasz #6716. hozzászólásra
6:30 körül nem semmi az az átrakókocsi. Szállítószalag viszi a kocsira a cuccot és két csiga viszi előre meg hátra. Gondolom a 28m-es vágósztal miatt kell!
Válasz #6717. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=s4wQg_wWsZ0&feature=g-vrec
03:14-nál felénk ritka az ilyen aratás közben!
Válasz #6714. hozzászólásra
miért csinálnák meg? ez egy vízió, nem jelent semmit...
Válasz #6713. hozzászólásra
Hűűűű hát ez oda B..sz ! A hajtás a kormányzás a cséplő rendszer az asztalszállítás ezt ha megcsinálják élőben az nem lesz piskóta!
Az asztal szállítás különösen tetszik
Egy kis félreértés.
Válasz #6707. hozzászólásra
Nem tudom látod e hogy mikor betette a dugattyút,csak egyet,nem mindet,hogy mit is csinál.
Elárulom ha nem tudod,mérte a tetejét hogy mennyit kell levenni belőle hogy síkba legyen a henger tetejével,mivel le lett szedve egy kicsi a henger tetejéből és a hengerfejből is.
Ha rátette volna a gyűrűket én egyből írtam volna hogy nem lesz jó mert belever majd a dugó a hengerfejbe.
Nem hibáztatok senkit,de sokan nem is tudják hogy mit és milyen gépekkel dolgoznak,de azt tudják hogy nem lesz jó.
Én gondolom hogy ahol ezek a gépek megvannak ott tudják is hogy mit miért csinálnak.
És nem 2ft os gépek ám ezek,egy pár milliós gépeket láttunk a videóba.
Válasz #6702. hozzászólásra
Jó a film, igazi szoci reál!!!
Válasz #6707. hozzászólásra
Olvassá jutube hozzászólást hehe.
Válasz #6704. hozzászólásra
Példaértékű a műszerhasználat, de azért a dugattyúgyűrűket nem célszerű kifelejteni (13:10)...
Válasz #6702. hozzászólásra
Nagyrédén volt közép Európa legnagyobb összefüggő szőlőterülete:1100ha!
Na ezt így kell csinálni.
Válasz #6701. hozzászólásra
Kutyalaci nézd mit hoztam neked !
Csak nekem el ne kezd a sírást !KATT.......
Válasz #6698. hozzászólásra
Legény koromba a fogammal bontottam!
Válasz #6697. hozzászólásra
A hátsó nyomtávot megmondanád még? 150cm?
Válasz #6698. hozzászólásra
Van Gyakorlat!!!!!!!!!!!!!!!