Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen lehet kiütött egyet, de akkor is jobb mint a sok alkoholbogár aki dolgozni sem akar ,ráadásul reggel megmutatom mit kell kapálni és délben megkérdi hogy jót kapál-e. Vagy mikor semmirevaló munkáért adsz ki pénzt.
Aki dolgos annak munkája van mindig.
Jó kapást meg nem találsz,csak léhűtőket akik alig várják hogy vége legyen a napnak.
28mp nél egyet ki is ütött.
A gép soha nem lesz ember,lehet hogy jobb teljesítményt nyújt de nem vághatod pofán ha hibázik,nem rúghatsz bele,nem küldheted el a k anyába mert csak még jobban felidegesedsz hogy nem szól semmit.
Ja és nem tud viccet mesélni,úgy hogy nevess rajta.
Válasz #6016. hozzászólásra
Az odáig rendben van hogy azt csinálja amit a másik traki.
Hogy megy ki a földre?Hogy jön ki a sárból?
És mivan ha valami baj van,és az első traktoros épp nem néz hátra?Akkor van a baj?
Még a végén figyeljétek meg bejön a terminátoros film.
Nekem nem kell félnem atól hogy az én gépem után jön még egy,pedíg lelke van ennek is.
há baxátok meg lassan oda jutunk hogy kiküldjük a trakit dolgozni a fődre, adunk neki lóvét hogy előtte menjen el tankolni + vehet magának valami nyalánkságot a shop-ban
Ha a youtube-d magyarul irja szövegeket akkor pedig a videó alatt Megosztás --> Beágyazás --> utána a linket bemásolod ide a fórumba a videós sorba és beilleszted utána meg mintha képet raknál fel ide.
9064 hozzászólás
Válasz #6034. hozzászólásra
A mami még jó ,hogy a pöckét nem vakarja meg:::.
Ezért emelkednek a gázolaj árak
Úszás - 20 C fokban.
Válasz #6041. hozzászólásra
Örülhet hogy nem járt rosszabbul.
Válasz #6035. hozzászólásra
Ez az igazi szerkezet rombolás, évekig van kihatása.
Válasz #6040. hozzászólásra
Ez is laza:
http://www.youtube.com/watch?v=lEukhxdzz4E&feature=related
Sok a hülye!Itt is van gázolaj dögivel,majd kérek már tőlük egy vedérrel.
Ha ezt látná a Birkás Márta....
Mindenkit lemészárolna!
úristen !!
az ilyen embereket nem értem, miért erőltetik ezt az ótvar munkát, amit szántásnak gondolnak
sokkal nagyobb kárt csinálnak mintha úgy hagyták volna
Egy jó példa arra hogyan ne szántsunk.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK ,és szívesen várok mindenkit egy szelet tortára!
http://youtu.be/gkVq1OYwUOY
Válasz #6031. hozzászólásra
Igen lehet kiütött egyet, de akkor is jobb mint a sok alkoholbogár aki dolgozni sem akar ,ráadásul reggel megmutatom mit kell kapálni és délben megkérdi hogy jót kapál-e. Vagy mikor semmirevaló munkáért adsz ki pénzt.
Aki dolgos annak munkája van mindig.
Jó kapást meg nem találsz,csak léhűtőket akik alig várják hogy vége legyen a napnak.
Válasz #6026. hozzászólásra
Forduláskor a végén ez mennyit tapos le ?
Válasz #6029. hozzászólásra
28mp nél egyet ki is ütött.
A gép soha nem lesz ember,lehet hogy jobb teljesítményt nyújt de nem vághatod pofán ha hibázik,nem rúghatsz bele,nem küldheted el a k anyába mert csak még jobban felidegesedsz hogy nem szól semmit.
Ja és nem tud viccet mesélni,úgy hogy nevess rajta.
Az odáig rendben van hogy azt csinálja amit a másik traki.
Hogy megy ki a földre?Hogy jön ki a sárból?
És mivan ha valami baj van,és az első traktoros épp nem néz hátra?Akkor van a baj?
Még a végén figyeljétek meg bejön a terminátoros film.
Nekem nem kell félnem atól hogy az én gépem után jön még egy,pedíg lelke van ennek is.
Na ez sem utolsó.
há baxátok meg lassan oda jutunk hogy kiküldjük a trakit dolgozni a fődre, adunk neki lóvét hogy előtte menjen el tankolni + vehet magának valami nyalánkságot a shop-ban
Válasz #6026. hozzászólásra
Ez olyan mint ha inkább lazító lenne
Válasz #6025. hozzászólásra
Gazdaságos gépkapcsolat egy 300 LE-s géphez 5 soros kultivátor:
http://www.youtube.com/watch?v=YSfW_dhPQk4&feature=related
Oroszok legalább legyártanak egy olyan gépet, amihez még egy sofőr is kevés, meg nem mellékesen egy szerelőgárda is kell.
A monsatós videó magyar felirattal:
http://chibis.overstream.net/swf/player/oplx?oid=s2u5ayu9i7ik&noplay=1
Válasz #6021. hozzászólásra
És sírnak hogy sok a tüntető!!!!!!!! Ekkora gép azzal az kis p...a munkaeszközzel biztos gazdaságos!!!!
Egy munkanélkülivel több.köszönjük modern technika.
http://www.youtube.com/watch?v=9QJYcnZKJg4&feature=related
Válasz #6017. hozzászólásra
Láttam róla több videót is, van amelyiken úton mennek és követi az első traktort. Kíváncsi lennék, mit kezdene vele egy magyar rendőr???
Válasz #6017. hozzászólásra
Ma mondtam a traktoromnak, hogy menjen ki a földekre dolgozni, de nem volt hajlandó nélkülem! Hiába beszéltem neki...
Na ezzel is úgy vagyok, mint a váltva forgató ekékkel húzható szántáselmunkálóval, azaz, hogy jut ki a táblára a pilóta nélküli traktor?
Válasz #6014. hozzászólásra
Ez láttam már de tényleg nemsemmi!! 1 gépésszel kevesebb
Ez komoly
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aBatgn2JJWs
érdemes végignézni, tanúlságos kis videó
plusz egy cikk hozzá
Válasz #6009. hozzászólásra
Mintha csak magamat látnám,még süldő koromból!
Válasz #6010. hozzászólásra
Mármint , ha a focit tovább gyakorolja akár jegyzett futbalista lehetett vna!
Válasz #6009. hozzászólásra
mármint miben vihette volna többre?
meg az ugye megint eg ymás kérdés hogy az egyes jelentek hányadik felvételre sikerültek
merthogy nem minden elsőre, az is biztos, ilyen nincs.
Ez a srác többre is vihette vna!
Válasz #6005. hozzászólásra
Szép fehér füstje van a gépnek mi?
Már golaj nem is kell bele csak hidegindittó amig le nem löki a hengerfejet.
Válasz #6005. hozzászólásra
végre sikerült
megvan köszi mindenkinek.
Válasz #6002. hozzászólásra
Válasz #6002. hozzászólásra
Ha a youtube-d magyarul irja szövegeket akkor pedig a videó alatt Megosztás --> Beágyazás --> utána a linket bemásolod ide a fórumba a videós sorba és beilleszted utána meg mintha képet raknál fel ide.
Válasz #6001. hozzászólásra
Én nem találok ilyet,maradok a linkelésnél.
Még beregisztrálni se tudok mert mindig visszadob.
Válasz #5999. hozzászólásra
youtube video alatt share, aztán embed aztán meg azt másolod ami ott van
Válasz #5996. hozzászólásra
Jó ez így !
Válasz #5998. hozzászólásra
És az meg mi?
Vagy hól találom?
Válasz #5997. hozzászólásra
EMBED-et kell másolni nem a linket,