Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez Amicsiban van nem? Ott bemész a bóótba, veszel 30dk parízert, akarom mondani c4-et, és kész. Nem kell -ni. Vagy egyszerűen szétlőtték volna valami forgócsövű minigunnal.
A biotermék lehet olcsóbb a vegyszerrel mérgezettnél. Font Sándor egy Kecskeméten tavasszal tartott ökogyümölcs konferencián 250 ezer új munkahelyet ígért ökogyümölcs termesztéssel. Ez valóság, mert a biotermék termeléséhez több munkaerő kell. 100 Ft/kg bioalma áron azonban megvalósítható. A megoldás látható a You Tube-n lévő "Levéltetű? Locsold le!" című videón
http://www.youtube.com/watch?v=Hy_NC654c5M
És mert a burgonya nem tud angolul, így a hátrányos helyzetű munkavállalók és területek is bevonhatóak
Azért hihetlen, hogy mire képes a traktoripar. Némi segítséggel persze.
"Ezt a
hihetetlen masinát közös munkával készítették a Robert M. Trammel Zenei Konzervatórium és az Iowa-i egyetem Sharon Wick Mérnöki Kara. Elképzelhetetlen, hogyan talál bele az összes golyó a megfelelő kúpba. Ennek a fantasztikus gépnek a 97%-a (Iowa államból) Bancroftból, a John Deere (híres amerikai mezőgazdasági gépgyár) Ipari és
öntözőberendezések Gyárából érkezett. Igen, farm berendezésekből készült!!!
A csapatnak 13029 óráig (6,26 évig) tartott összeállítani, igazítani, kalibrálni és tuningolni, mielőtt ezt a filmet leforgathatták volna."
bocs, nem találgatni akarok, csak ilyet már lehetett hallani, hogy a katalizátortól meg tud gyulladni a száraz fű, gondolom szalma, széna...
hát nem egyszerű...
Ja, ja, minden oké kivéve mikor megláttam elsírtam magam olyan látvány volt!
Várom a kárszakértőt, hogy jöjjön mert így nem nagyon tudok vele melózni nem is indúl el.
2 napja már volt kint egy illetékes, de mikor meglátta tátva maradt a szája és azt mondta ez meghaladja az ő szakmai tudását és küld egy külsős cégtől majd embert, hogy felmérje a kárt.
Felhívtam a másik céget/Dorker/ ha esetleg totálkárra veszik mikora volna másik Kid azt mondták 2-3 hónap, mondom az faca.
Válasz #5897. hozzászólásra
Rupival közösen nyomjuk a Bobcat ipart, több kevesebb sikerrel, állat tenyésztésben az etető kiosztó kocsikat. No meg persze mindenféle okosság
Ne is kérdezd.
Csúnya munka volt, a kocsi a totál oda van, meg elég szépen megpörkölte a Kidet is.
Nem tudni mi okozta a tűzt de azt mondták a lánglovagok, hogy elektromos zárlat és feltételezhető, hogy a kocsitól jött.
9063 hozzászólás
A parlamentes ganészóráshoz ez smafu, de csak berakom.
Melyik is legyen az év traktorosa? Ti melyiket vennétek fel traktorosnak?
Ganyészórás parlament elé.
Válasz #5941. hozzászólásra
Az orosz Xerion
Keskeny kerék jól megy a sárba.
Válasz #5937. hozzászólásra
csak addigra össze..arta/.osta magát, mint minden rendeseigezetű ember, és meg sem bírt moccanni
Válasz #5936. hozzászólásra
Azért igazán tolathatott volna az autóval!
http://www.vezess.hu/vezetunk/ev_legszerencsesebb_autosa/34480/
Válasz #5922. hozzászólásra
A sisak azért van ám fejükön ha véletlen leesnek nehogy beüssék a fejüket
Válasz #5933. hozzászólásra
A 2. pótkocsi igényes!
(Kár hogy felénk nem látni ilyen dolgos ci...at traktorral!)
Ehe,a második traki valami indiai zetor utánzat!!!
http://www.youtube.com/watch?v=O1EmOD6ZyWU
http://www.youtube.com/watch?v=O1EmOD6ZyWU
nézzétek végig !! beszarsz
Válasz #5928. hozzászólásra
A film elején kolomppal is megcsinálják a marhák ezt a ritmust !
Ez már szinte kulturális muzsika:
Erröl volt szó réggebben,hogy a srácot kirúta a fönöke mert folyamatos biztositás nélkül mászott,csak néha kötötte ki magát.Vagány!!!!!
Válasz #5892. hozzászólásra
Szia!RÉSZVÉTEM!!!!
Felmennek aztán ott jönnek rá hogy "vazze Béla lent hagytuk a 17es villáskulcsot meg az alkatrészt amit ki kell cserélni" Sebaj gyorsan lemegyek érte
az is durva, hogy felmennek, de innét még le is kell menni. én leszédültem a székről. :)
Válasz #5922. hozzászólásra EZEK ÁlATOK
Igazi agyműtöttek:
Amis csávó se xarozik.
Válasz #5919. hozzászólásra
Ez Amicsiban van nem? Ott bemész a bóótba, veszel 30dk parízert, akarom mondani c4-et, és kész. Nem kell -ni. Vagy egyszerűen szétlőtték volna valami forgócsövű minigunnal.
Silo Destruction Fail - Watch MoreFunny Videos
A biotermék lehet olcsóbb a vegyszerrel mérgezettnél. Font Sándor egy Kecskeméten tavasszal tartott ökogyümölcs konferencián 250 ezer új munkahelyet ígért ökogyümölcs termesztéssel. Ez valóság, mert a biotermék termeléséhez több munkaerő kell. 100 Ft/kg bioalma áron azonban megvalósítható. A megoldás látható a You Tube-n lévő "Levéltetű? Locsold le!" című videón
http://www.youtube.com/watch?v=Hy_NC654c5M
És mert a burgonya nem tud angolul, így a hátrányos helyzetű munkavállalók és területek is bevonhatóak
Válasz #5916. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=FZOmbTIh6Kc
Válasz #5915. hozzászólásra
Bocs, csak a videó maradt ki:http://www.youtube.com/watch?v=FZOmbTIh6Kc
Azért hihetlen, hogy mire képes a traktoripar. Némi segítséggel persze.
"Ezt a
hihetetlen masinát közös munkával készítették a Robert M. Trammel Zenei Konzervatórium és az Iowa-i egyetem Sharon Wick Mérnöki Kara. Elképzelhetetlen, hogyan talál bele az összes golyó a megfelelő kúpba. Ennek a fantasztikus gépnek a 97%-a (Iowa államból) Bancroftból, a John Deere (híres amerikai mezőgazdasági gépgyár) Ipari és
öntözőberendezések Gyárából érkezett. Igen, farm berendezésekből készült!!!
A csapatnak 13029 óráig (6,26 évig) tartott összeállítani, igazítani, kalibrálni és tuningolni, mielőtt ezt a filmet leforgathatták volna."
C:Documents and SettingsencsikiDokumentumokVideók
Válasz #5913. hozzászólásra
Basszki,nekem is kell 1 ilyen otthonra!!
Még hogy nem telhet bárkinek Challengere!
Érdemes megnézni ezt is, egy kis esti mesének
Válasz #5909. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kizárt, az volt az első, hogy megnézték a gyújtogatás lehetőségét!
Válasz #5907. hozzászólásra
bocs, nem találgatni akarok, csak ilyet már lehetett hallani, hogy a katalizátortól meg tud gyulladni a száraz fű, gondolom szalma, széna...
hát nem egyszerű...
Válasz #5908. hozzászólásra
mennyire vagytok hozzáférhetőek?
valaki nemcsiphet esetleg????
Válasz #5905. hozzászólásra
Hát az autó meg a Kid között kb 10 méter volt!
Válasz #5904. hozzászólásra
A kocsival az este álltam be a garázsba és ez az eset meg másnap délután 13:20-kor volt, úgyhogy lehet találgatni.
Válasz #5901. hozzászólásra
Ha a hírdetésben az a te számod akkor engedelmeddel elmentem!
Válasz #5903. hozzászólásra
bal felin volt a traktor?
mingyá mellette?
Válasz #5903. hozzászólásra
és kocsival melegen álltatok le, ment előtte, vagy nem?
nem lehet, hogy épp úgy állt le, hogy a katalizátor alatt volt valami éghető?
Válasz #5900. hozzászólásra
Clio volt fénykorában.
Nem voltunk otthon én melóztam úgy szóltak, hogy ég valami otthon mennyek haza.
Válasz #5899. hozzászólásra
Ja, ja, minden oké kivéve mikor megláttam elsírtam magam olyan látvány volt!
Várom a kárszakértőt, hogy jöjjön mert így nem nagyon tudok vele melózni nem is indúl el.
2 napja már volt kint egy illetékes, de mikor meglátta tátva maradt a szája és azt mondta ez meghaladja az ő szakmai tudását és küld egy külsős cégtől majd embert, hogy felmérje a kárt.
Felhívtam a másik céget/Dorker/ ha esetleg totálkárra veszik mikora volna másik Kid azt mondták 2-3 hónap, mondom az faca.
Válasz #5897. hozzászólásra
Rupival közösen nyomjuk a Bobcat ipart, több kevesebb sikerrel, állat tenyésztésben az etető kiosztó kocsikat. No meg persze mindenféle okosság
Válasz #5896. hozzászólásra
noa .....kivan
kocsi mi vót??
otthon vótatok?
mikor vót?
Válasz #5896. hozzászólásra
Bazzz ez tényleg csúnya látvány. A lakásig nem terjedt el?? Jól vagytok? Ha valami segítség kell szólj.
Válasz #5894. hozzászólásra
Valószinűleg az, de mivel nem áll fent az az ok ami miatt vizsgálni kéne a tűz okát ezért nem is foglalkoznak vele!
Merre melózól mostanság?
Válasz #5893. hozzászólásra
Ne is kérdezd.
Csúnya munka volt, a kocsi a totál oda van, meg elég szépen megpörkölte a Kidet is.
Nem tudni mi okozta a tűzt de azt mondták a lánglovagok, hogy elektromos zárlat és feltételezhető, hogy a kocsitól jött.