Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
9062 hozzászólás
Válasz golyó 2 #8861. hozzászólásáraDugattyúnak melyik része tört 3 felé ??? A hajtókar része ???
Válasz Sk Laci #8860. hozzászólásáraIgaz , hogy nem traktor de diesel versenyautó főtengelyét raktuk így össze(az új csak szezon végére jött meg) . Kibírta. Egy másik motorba egy dugattyú tört 3 fele ez sem volt polcon hegesztés , esztergálás , grammozás és végigmente a szezont. Kategória győztesként zárta az évet. Ezek voltak a kezdetek most már mindenből van tartalék.
Szegény ember vízzel főz.
Válasz golyó 2 #8859. hozzászólásáraIgen, láttam az olajfuratokat, de én akkor se merném bevállalni......
Szerintem a törött főtengelynek a méhtelepen van a helye, újrahasznosításra szánva.
Válasz Sk Laci #8857. hozzászólásáraAz olajfurat elég támpont a többit kimérte ha figyelmesen nézed.
Válasz Sk Laci #8857. hozzászólásáraMit gondolsz? Nem lepődnénk meg ha megtudnánk,hogy a motorok alkatrészbeszállitoi honnan veszik az alkatrészeket? Lehet még ők sem tudják. De a vidin pl. òrával méri a főtengely ütését. Szoval ahonnan az uj Mtz blokkok jönnek ugy,hogy a főtengely helye nem sikba van furva és töri a tengelyt, akkor az még ilyen helyen sem járt ahol mérnek.
Válasz mtz1221 #8850. hozzászólásáraÉrdekes, szemtől eltalálja a szöget a dugattyúk állásához, és megy heggeszteni
Ezek a "szakik" nem tudom, hol veszik a fúróhegyeket, mert nekem ilyen simán a heggesztésbe lyukat fúrni, még soha se sikerült.
Azt hiszem ezekből a javított motoralkatrészekkel összerakott motorban nem fog kelleni olajat cserélni. Addigra szétrepül.....
Válasz Gepi #8855. hozzászólásáraMielött meglepődnél,kishazánkban is van egy autogyár ahol anno a 90es években egy ipse a behozott kikönyökölt motort ellenőrizte a kiütött öntvényt befoltozta egy lemezzel átmenő csavarral kivül fémragaszto fekete spré azt uj cullangal mehetett ki a motor. Na? Van még kérdésed? Nem akarom kiirni a gyár nevét. ma is működik. Ma is az ország büszkesége! Amikor a darukampo kiakadt leesett a motor a lendkerékre,összenyomta a szerkezetet akkor szerkezet csere és mehet. A vagonbol minusz 10 fokban mentek a motorok kirakás után faragásra. Hőtágulás stb nem számitot. Darabra ment.
Válasz mtz1221 #8850. hozzászólásáraAz hagyján de a hozzászólásokat is érdemes olvasgatni.
A következő videóban a beépített főtengely miatt törött motorblokkot hegeszti meg
Válasz Ares 826 #8845. hozzászólásáraAz ottani piacra készülőket gondolom. A festékek hiánya alapján gondolom ezek már egyszer szerkezetkészek voltak, de hála a jd könnyű szerelhetőségének, könyen 4 felé lehet szedni, tehát inkább összeszerelő üzemet látunk, a traktorgyártás egy egészen más tipusú tevékenység, nem elég hozzá egy daru meg egy légkulcs.
Válasz Ares 826 #8845. hozzászólásáraIgen az orenburgi JD üzemben.Ez van.
Válasz mtz1221 #8844. hozzászólásáraCsak a szokásos...mire összerakják a vám-export-import -alkatrész...stb kedvezményeken,már megjött a haszon. Mint egy hazai beszállító,kinek először kiutazik Németbe az alkatrész,majd vissza a szomszédba lévő gyárba. Persze az mindig kérdés hogy papíron,vagy valójában. Amúgy anno a 8120-as őzikébe cseréltem elsőhid szimeringet,kajakra Orosz csapágy volt benne.
Válasz mtz1221 #8850. hozzászólásáraPont tegnap este néztem,ezek még akarnak,mindent is megjavítanak Pakisztán, újat nem tudnak megvenni,tehát tákolnak megy ameddig megy.
Értem én hogy a kamasutrában kreatívak, de ez videó fel húzta már az agyvizemet. Merkel is sokat megnézhetett mire fel ide hívta őket.
Válasz Ares 826 #8845. hozzászólásáraIgen. Nálunk is pont így legózák össze az mtz-ket, gondolom a vámon nem mindegy hogy egyben, vagy darabokban jön e be.
Válasz mtz1221 #8844. hozzászólásáraA hamisítatlan szovjet dzsondír
Kettőt kérek, elviteles dobozban.
Válasz Ares 826 #8845. hozzászólásáraSaját piacra szerintem. Nem hiszem, hogy gazdaságos lenne harmadik országba kivámoltatni dobozban, egyben meg vissza az Eu-ba pl.
A cater is készül Belgiumban.
Válasz Ares 826 #8845. hozzászólásáraGondolom valami jogászkodás van mögötte. Ha 5 darabban odaviszik, és ott tolják össze, akkor az helyben gyártott terméknek számít.
Válasz mtz1221 #8844. hozzászólásáraAkkor ezeket most az oroszoknál rakják össze???????
Válasz Sanyee #8840. hozzászólásáraSzarvasok 18+https://youtu.be/NicVT9tu7hs
Válasz Sanyee #8840. hozzászólásáraValami nem stimmel.
Válasz Sanyee #8840. hozzászólásáraValami nem stimmel.
Válasz colizoli #8829. hozzászólásáraKarácsonyi témára fókuszálni!
Szarvasok 18+
Válasz mtz1221 #8838. hozzászólásáraÉn se voltam biztos benne, hogy minden frankó, de ha kérdés van, integess
Válasz Gumóka #8837. hozzászólásáraPofámról leég a bőr de nem vettem észre hogy küldted, most már megbírtam nyitni is őket. Köszönöm.
Válasz mtz1221 #8836. hozzászólásáraJah, ha látom megvan a mail? Képeket látod?
Válasz Gumóka #8835. hozzászólásáraMondtam már küldj egy email, majd oda adom a face profilját, hátha. De azt tud magasra tettem a lécet, a két húga nagyon válogatós lett.
Válasz mtz1221 #8831. hozzászólásáraAzt nem tudom, de a tesójának ha nem tetszik Tatabánya, Dunaföldvár is szép hely ám
Válasz mtz1221 #8832. hozzászólására
Adtam volna én belső gumit neki, lehet utána nem dobálná így a gummákat
Most még oké, 10 év múlva meg majd lesz valahogy
Válasz colizoli #8829. hozzászólásáraLe eshetett volna az a törűlköző!
Válasz Gumóka #8830. hozzászólásáraHidd el a lenti szőke is bele rakott volna egy tubeless traktor kerékbe belső guminak, ha hiába állt volna meg.
Válasz colizoli #8829. hozzászólásáraCsak tudnám hogy mivel vett meg beneteket az asszonyom, már második este van hogy hazaérek fáradtan, és miattatok neki lesz jó ???
Válasz mtz1221 #8828. hozzászólásáraVan még itt kalács
De tudod, van az a Nő, akire ha ránézel, látod, ha nem csinálod meg rendesen, elver...
Ha már témánál vagyunk.....
Válasz Gumóka #8822. hozzászólásáraAzért az ilyen típus elvárja hogy nagy kompresszorral rendesen felfújják, remélem tudod.
Válasz apuci #8819. hozzászólásáraÉn meg gumit legalább 3x egymás után.
18+áfa, mint a leányzó, mi?
Válasz Gumóka #8822. hozzászólásáraHonnan veszed mennyi vagyok? Alig múltam ki a tinédzser korból!
Válasz Diesel Tibor #8820. hozzászólásáraAnnak is lehet nevezni!
Válasz Gumóka #8822. hozzászólásáraNa na ,alig múltam 30
Válasz apuci #8819. hozzászólásáraTi már öregek vagytok ehhez, épp nekemvaló, na meg van egy defektes gumim... Az autón
Válasz Diesel Tibor #8820. hozzászólásáraAzt most éppen feltörli!
Válasz apuci #8819. hozzászólásáraNyálat???
Válasz B.Bali #8818. hozzászólásáraÉn mást cserélnék nem gumit!
Gumicsere,valaki?
"Szar" MTZ vs Deutz
Válasz máris szomszéd #8810. hozzászólásáraX y is sütött igy gumit. Csak az gőzzel foltozott jo gépekkel. Szoval birja az mert sérült likat mokkol nem elfáradtat. Az a része erősebb mint a gyári az biztos. De manapság mikor 6év után elreped azt ne is foltozza senki.
Válasz Sk Laci #8814. hozzászólásáraLehet nem szaladnának ott egyből egy új ötszáz eurós gumiért.
Mikor a havi fizetésük 100 euró.
Válasz A.I. #8811. hozzászólásáraArrafelé nincsenek nagy teljesítményü traktorok, 50-60 lovas gépen az elszalad egy darabig.
Főleg, hogy úton szaladgálnak kétkerekü póttal.
Válasz Sanyee #8812. hozzászólásáraLehet, hogy 50nél kicsit üt ez is amit az üreg fótozott!