Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD394.63 FtCHF435.35 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mondjuk valóban nem, mert a szimeringeknek van mikor elég egy adag sár és már cserések is. Kényesek erre. De legalább ilyen mocsári szörnyekkel nincs annyira tele a piac, mint az autók esetében.
A B variáció jönne be szerintem, lehetne az egészet eldobi!!! Mindennek kampec lenne, ezek nem ruszki vasak a mocsárra tervezve!! Csak ne hozzám kerüljön eggyik sem használtan!!
A következő gondolatommal épp az elsőhajtás szimeringjét sajnáltam. Nah meg a váltón az az X+100 elektromos csatlakozó. De ha a vége felé jól látom nem is tetszik a számítógépnek valami mert kiabál. 2-3 ilyen manőver és lehet szervizelni.
Lehet nem is bírná annyi a víz, de kap szerintem a futómü is meg a váltó is bból a vízből belülre rendesen!!! Ezek a gépek nem ekkora vízben járásra vannak kitalálva!!
Nemrossz. Bár sztem naprába kicsit megkésve már jól megszabná a leveleket.
Jó kis motyókat gyártanak ezek az Agrisemék
A lazítójuk nagyon tetszik, csak nincs pénz ilyenekre
Az nagyon is korrekt. Ft/Le-ben verhetetlen. Konstrukcióra meg nem lehet rosszabb mint a többi. Lényegében a főalkatrészek hasonlóak.
Kisebb jószágok után nem érdeklődtél véletlenül?
JD-be nem gondolkodtam véletlenül sem. A 8-as széria ami amcsi gyártás az megfizethetetlen, az az alatti meg hát....EUs gyártás az nem az igazi.
A többi meg ami 80-82 között lett volna hát nem akarok venni landinit meg a klónjait na... Ez oylan mitn a tárcsa, mindent tökéletesen kiszolgál a VN terradic, nem kell vader 1,5szeres árért...
9062 hozzászólás
Válasz #5737. hozzászólásra
de jó volna egy ilyen használt gépet megvenni utána meg javítani :)
Válasz #5740. hozzászólásra
Még sok ilyen videója van fent YT-n, szerintem ez nekik mindennapos mutatvány
Válasz #5741. hozzászólásra
Mondjuk valóban nem, mert a szimeringeknek van mikor elég egy adag sár és már cserések is. Kényesek erre. De legalább ilyen mocsári szörnyekkel nincs annyira tele a piac, mint az autók esetében.
Válasz #5740. hozzászólásra
A B variáció jönne be szerintem, lehetne az egészet eldobi!!! Mindennek kampec lenne, ezek nem ruszki vasak a mocsárra tervezve!! Csak ne hozzám kerüljön eggyik sem használtan!!
Válasz #5739. hozzászólásra
A következő gondolatommal épp az elsőhajtás szimeringjét sajnáltam. Nah meg a váltón az az X+100 elektromos csatlakozó. De ha a vége felé jól látom nem is tetszik a számítógépnek valami mert kiabál. 2-3 ilyen manőver és lehet szervizelni.
Válasz #5738. hozzászólásra
Lehet nem is bírná annyi a víz, de kap szerintem a futómü is meg a váltó is bból a vízből belülre rendesen!!! Ezek a gépek nem ekkora vízben járásra vannak kitalálva!!
Válasz #5737. hozzászólásra
Fogadjunk hogy nem merné kinyitni az ajtót
Válasz #5733. hozzászólásra
Az első IKR-es motor van benne.2003-as, azota volt már hüvely dugózva.
Válasz #5732. hozzászólásra
Majd a villás MTZ viszi utána.
Válasz #5731. hozzászólásra
Faxa hangja van mikor vonul a végén
Válasz #5731. hozzászólásra
Fain gép
De hova lett a gyűrűshenger?
Egyik kollégám.
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-03-14 15:48:36
Válasz #5721. hozzászólásra
Ezért a vidiért érdemes volt benézni ebbe a topicba
Jó dolgos lányok
Válasz #5727. hozzászólásra
Nemrossz. Bár sztem naprába kicsit megkésve már jól megszabná a leveleket.
Jó kis motyókat gyártanak ezek az Agrisemék
A lazítójuk nagyon tetszik, csak nincs pénz ilyenekre
http://dl.agrisem.com/readdata.php?data=757&ext=ytb
Gondoltam érdekes lehet
Válasz #5724. hozzászólásra
Ha nálad ilyen betonkeverők vannak akkor szívesen megyek betonozni
Húúúúúúúúúú mint a betonkeverő!!!!!
Válasz #5722. hozzászólásra
Dugd a fejed és a ...... 1 percre hideg vízbe, és komoly hatás lesz meglátod!!
Válasz #5721. hozzászólásra
Én ennek hatás alatt vagyok most
http://www.mommo.hu/media/Magikus_popsik
Válasz #5719. hozzászólásra
nem is nagyon haladt a munka, állandóan belaktak zölddel
Válasz #5718. hozzászólásra
Hát annyiért érdemes volt termelni!!
20q/ha
Válasz #5715. hozzászólásra
Ha avit összetudsz fűzni akkor keress rá gugliban hogy "3gp to avi" van pár kis program amikkel át lehet alakitani avivá őket.
De hogyan tette bele a szöget ?
Nézd végig.
More Funny videos & Funny pictures
mivel fűztök össze 3gp-ket?
Válasz #5712. hozzászólásra
Nem nagyot akart mondani, az MTZ meg a kicsi szórót fikázza.
Válasz #5710. hozzászólásra
Majd valamikor hétvég ütközhetnék 1-et.
Válasz #5711. hozzászólásra
nem sok az egy picit? :) mondjuk egy nullával legalább?
Válasz #5710. hozzászólásra
Mai szórásunk 15 heki 8800tonna,1 szóróval
Válasz #5704. hozzászólásra
aha tavaly ősszel vettük mikor a vogel noot akció volt
http://www.youtube.com/watch?v=yf1Nln31FOw&feature=related
Válasz #5701. hozzászólásra
A nagyokra lehet a kisebbekkel nem foglalkoztam azt nem tom!
Válasz #5699. hozzászólásra
Semmiben sem különbözik.. a motra egyengébb ha minden igaz 220 Le, de a belseje is ugyan az.... ja meg a váltója az 3 csoport 9 power, ennyi....
Válasz #5703. hozzászólásra
Ja miénk. Eddig nincs vele gond 2009 őszi jobb mint a medion 310-es. A jd után a v. forgatós ekét újonnan vettétek?
Válasz #5700. hozzászólásra
Akkor nem vagy messze, én meg Mátészalka mellett Nyírmeggyesről. A mega a tiétek? hogy vált be?
Még mindig nem osztogatnak hűsitőket a föld végén csinos hostess lányok hehe.
Válasz #5699. hozzászólásra
Ja , és rugózott hidat nem lehet kapni egyik DF-re se ?
Válasz #5690. hozzászólásra
Ja Nyíregyháza és Nyírbátor között lakom. Ksemjén
Válasz #5698. hozzászólásra
Az AGROTON L 720 miben különbözik az erején kívül , és mennyivel olcsóbb ?
Válasz #5697. hozzászólásra
Kisebbre még nem majd jövőre szeretnék 2 mtz-t eladni és venni valami 120 LE körüli nyugatit...
Válasz #5694. hozzászólásra
Az nagyon is korrekt. Ft/Le-ben verhetetlen. Konstrukcióra meg nem lehet rosszabb mint a többi. Lényegében a főalkatrészek hasonlóak.
Kisebb jószágok után nem érdeklődtél véletlenül?
Válasz #5695. hozzászólásra
Én Ft-ot nem is nézek...mindet EUR-ba nyomunk.
JD-be nem gondolkodtam véletlenül sem. A 8-as széria ami amcsi gyártás az megfizethetetlen, az az alatti meg hát....EUs gyártás az nem az igazi.
A többi meg ami 80-82 között lett volna hát nem akarok venni landinit meg a klónjait na... Ez oylan mitn a tárcsa, mindent tökéletesen kiszolgál a VN terradic, nem kell vader 1,5szeres árért...
Válasz #5694. hozzászólásra
Az nem sok .
Tavasszal a Kite annyiért adott volna egy 150-160 le-s , Premium felszereltségű JD-t.
Sőt , még többért asszem 23-24 mill körül volt.