Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
150000/3=50000m=50km ha 5km/h- val mész 10 óra alatt simán megvan hehe.(már csak keresni kell egy 50km hosszú 3m széles táblát) Mi az 512-vel jó búzába szerintem 2,5km/h- val se megyünk hehe.
Na azért azt a 14-est is megnézném ami levág 25 hektárt!!!
10 évig volt 14 -es em a egtöbb 15 ha volt 4 tonnás búzába,de akkor nem nagyon volt megállás!!!
514 es re halottam hogy 25 hekiket vág egy nap akkor ez 15 hekit alapbol levág mivel 6 hengeres IH motorrja van egy uj asztallal ez megállithatatlan lenne amugy 3 hektáros táblát vágott és 3 óra alatt simán levágja bármikor a borsót is fél hektár volt fél óra alatt felszedte pedig a borsó a földön volt..... és ráadásul a 3 méteres asztallal 4 métereseel akkor ???? 5 rázóládája van .... a dob szélessége az 514 essé... minden adott az asztal most a gyenge pontja amugy repeszt ez fix 514 es nagyságú gép csak mi kímléljük rendesen fater ment vele szép komotosan mint akiknek van saját kombánya és nem arra kell várni mikor jön már aki bérbe vágja... de semmit nem kell elhinni amugy még sose volt egész napos aratás vele sajnos mert nincs annyi föld de egyszer egy 6 hektáros táblát egy délelőtt leszedett....
10-15 hektár felett valahol csak mivel 3 méteres az asztal és még szar is már pár éve esedékes lenne egy asztal felujjitás rá mert most is bele ért a sűrűbb részbe hiába birta a kasza része meg a kombány is a csiga nem vette el az anyagot meg hát egy 4 méteres asztallal mindjárt másabb lenne csak akkor nem férnénk el a kis utcákba a parcellákon
Köszönjük!!!
Ezekből akármennyi jöhet!
Pintér Zoli is nagyon jókat hozott pár hónapja...
Többször is megnéztem.
Szeretem nagyon ezeket a régi filmeket.
Videó jó csak aki vágóasztal belsejét lefestette azzal szép festékkel azzal beszélgetnék el, milyen megfontolásból nem tudott hozzá kikevertetni valami hasonló színt, ha már a gyári festék drága, eléggé csúnyácska.
9062 hozzászólás
Válasz #5641. hozzászólásra
150000/3=50000m=50km ha 5km/h- val mész 10 óra alatt simán megvan hehe.(már csak keresni kell egy 50km hosszú 3m széles táblát) Mi az 512-vel jó búzába szerintem 2,5km/h- val se megyünk hehe.
Válasz #5642. hozzászólásra
így van...semmire se lehet akkor várni ez a maxja az bizti
Válasz #5640. hozzászólásra
Teljesen igazad van!!
15ha De nincs javítás meg szállító járműre várás és vonulás két tábla között!!
Válasz #5640. hozzászólásra
nekem se volt sose 14 es én csak ezt halottam legtöbbnek nem néztem utána igaz e csak viiszonyitás képp mondtam
Válasz #5635. hozzászólásra
Na azért azt a 14-est is megnézném ami levág 25 hektárt!!!
10 évig volt 14 -es em a egtöbb 15 ha volt 4 tonnás búzába,de akkor nem nagyon volt megállás!!!
Válasz #5636. hozzászólásra
24 óra akkor végülis 24 hektárt is lenyomok egy nap ha időben elindulok azaz előző nap
szóval vehetsz egy ilyen kombányt....
Válasz #5637. hozzászólásra
lehet,de itt 15-ről szólt a mese.
Válasz #5636. hozzászólásra
Egy 3 méteres asztallal 1 nap kb 10 órától este fél 8 ig kényelmesen le lehet vágni 6-8 hektárt...
Nekem 3 méteres az asztalom!!
Válasz #5635. hozzászólásra
ok,majd látod.végül is 1 nap 24 óra !
Válasz #5634. hozzászólásra
514 es re halottam hogy 25 hekiket vág egy nap akkor ez 15 hekit alapbol levág mivel 6 hengeres IH motorrja van egy uj asztallal ez megállithatatlan lenne amugy 3 hektáros táblát vágott és 3 óra alatt simán levágja bármikor a borsót is fél hektár volt fél óra alatt felszedte pedig a borsó a földön volt..... és ráadásul a 3 méteres asztallal 4 métereseel akkor ???? 5 rázóládája van .... a dob szélessége az 514 essé... minden adott az asztal most a gyenge pontja amugy repeszt ez fix 514 es nagyságú gép csak mi kímléljük rendesen fater ment vele szép komotosan mint akiknek van saját kombánya és nem arra kell várni mikor jön már aki bérbe vágja... de semmit nem kell elhinni amugy még sose volt egész napos aratás vele sajnos mert nincs annyi föld de egyszer egy 6 hektáros táblát egy délelőtt leszedett....
Válasz #5631. hozzászólásra
ha ezzel a kombájnnal levágsz 15 hekit 1 nap alatt,akkor én holnap veszek 1-et.
egy kis rozs az apagyi határban!!! saját vidi http://www.youtube.com/watch?v=xLgzORJHrtg#http://www.youtube.com/watch?v=xLgzORJHrtg#
Válasz #5631. hozzászólásra
mennyit? szerintem még a fele is sok
Válasz #5628. hozzászólásra
10-15 hektár felett valahol csak mivel 3 méteres az asztal és még szar is már pár éve esedékes lenne egy asztal felujjitás rá mert most is bele ért a sűrűbb részbe hiába birta a kasza része meg a kombány is a csiga nem vette el az anyagot meg hát egy 4 méteres asztallal mindjárt másabb lenne csak akkor nem férnénk el a kis utcákba a parcellákon
http://www.youtube.com/watch?v=szqiBpFpUrw
hopp itt van, lemaradt
ezt meg kell nézni
ez überel mindent
Válasz #5626. hozzászólásra
Ennek mennyi a napi teljesítménye 4-5 ha?
Válasz #5626. hozzászólásra
Nagyon ott van!!!
csak gyorsan összepakoltam egy videot nem legjobb de van.....
Válasz #5622. hozzászólásra
Megnéztem és mindenkinek ajánlom!!!!
Rájöttök sokmindenre....
MgNorba új videóval rukkolt elő http://www.youtube.com/watch?v=y6hrQQiWAME&feature=feedlik
Moderálta: mtzmtz82 (35337) 2011-07-12 21:10:59
Ez komoly
http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY&feature=related
Ez a kemény nem a fa láb
Válasz #5618. hozzászólásra
Köszönjük!!!
Ezekből akármennyi jöhet!
Pintér Zoli is nagyon jókat hozott pár hónapja...
Többször is megnéztem.
Szeretem nagyon ezeket a régi filmeket.
Válasz #5617. hozzászólásra
Nagyon tetszik!!!!
Nagyon jó filemeket találtam, íme az első:
de ráérnek!
Válasz #5610. hozzászólásra
Igen ismerem.
Itt lakik a szomszéd faluban.
Engem is felvett már párszor, de a sláger a "szupercsapat" a 4000ha-os nagygazda.
Válasz #5614. hozzászólásra
"Mindenki a maga lovát dícséri."
Válasz #5613. hozzászólásra
elég hiteles lehet a kisérlet mikor a videóba végig JD-s ruhába lévő emberek beszélnek , meg a végén is a JD reklám.....
http://www.youtube.com/watch?v=3adKCQ_auDE&feature=related
Válasz #5611. hozzászólásra
Nekem is nagyon tetszik, sok videóját láttam már. Csak így tovább. Nekem is van pár felvételem főleg aratásokról.
Válasz #5610. hozzászólásra
Nekem fel van véve msn-re. Egyszer beszélgettünk, azóta nem igazán, de biztos ami tuti nem töröltük egymást.
Új videó az egyik legjobb hazai amatőr mezőgazdasági videókat készítő MgNorba-tól. Ismeri valamelyikőtök?
Mondtam én,hogy a következő kocsim ilyen lesz!
Válasz #5606. hozzászólásra
ez állat!!!
Válasz #5604. hozzászólásra
Jah , vágom...
Válasz #5600. hozzászólásra
A második vidi felé irta BNC hogy napraforgó deszikálás.Ami a vidin repce.Mostmár ok?????
Válasz #5601. hozzászólásra
De legalább zöld a csiga, nem lila!!!
Válasz #5598. hozzászólásra
A videót én is haverom csinálta Kengyel határába.
Válasz #5597. hozzászólásra
Videó jó csak aki vágóasztal belsejét lefestette azzal szép festékkel azzal beszélgetnék el, milyen megfontolásból nem tudott hozzá kikevertetni valami hasonló színt, ha már a gyári festék drága, eléggé csúnyácska.
Válasz #5599. hozzászólásra
Repce az a napra,de jó vidik.
Merre az alföldön?
Alföldi srácok nagyon jó videókat készítenek:
Repce aratás Claas Lexion 540, New Holland TM190, MTZ 892 HD minőségban
Napraforgó deszikkálás:
Válasz #5594. hozzászólásra
Ezzel sincs olyan baj hogy toljadnekimernemhaladunk!Itt van teljesitmény.
Riport a Tóth tanyáról:
Moderálta: BNC (4849) 2011-06-28 19:55:14