Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
3 készült belőle összesen, abból ma 1 darab létezik valahol ha jól tudom. De hogy hol azt nem tudom sajnos. Egyszer ha sok szabad időm lesz megkeresem a nagyvilágban. Azt hiszem csak tanulmány szinten készítették.
Kicsit több idő telt el mint mikor mi a kulcsot elfordítjuk, de lehet hogy 50 év múlva is beindul ennyi idő alatt, de akkor hol lesznek a mi gépeink...
Itt is volt egy komának két 303as és két 323as gyorsan túladott rajtuk aztán vett helyettük egy vadi új Mc xtx 200ast... csöbörből vödörbe! Nem nagyon fognak rajta a csavarok berohadni az tuti. Átlag évente kétszeri nagyjavítás megvan rajta.
9062 hozzászólás
ERTEM ES NEM LEHET TUDNI,H MIERT CSAK 3DARABOT?NEM VALLT BE,VAGY AKKORIBAN NEM VOLLT IGENY EGY EKKORA TELJESITMENYRE?
Válasz #5542. hozzászólásra
3 készült belőle összesen, abból ma 1 darab létezik valahol ha jól tudom. De hogy hol azt nem tudom sajnos. Egyszer ha sok szabad időm lesz megkeresem a nagyvilágban. Azt hiszem csak tanulmány szinten készítették.
NEM IS TUDTAM,H VAN RABA 500-IA AZERT AZ NEM SEMMI AZ O KIS9EKEFEJEVEL,VAN VALAKINEK ILYEN NAGY "ALLATJA"
Válasz #5539. hozzászólásra
Nah, zíratomkirály vagy Köszi
Akit esetleg érdekel, felraktam youtubera a magyar szinkronos Top Gear traktoros részt.
Azért látszik, hogy életükben először szántottak
Moderálta: mgportal (19423) 2011-05-20 22:30:40
Válasz #5530. hozzászólásra
3,5 perc után már el-el kezdte kapogatni! De hogy nagyon szépen jár az biztos!
Válasz #5535. hozzászólásra
Válasz #5533. hozzászólásra
Áhhh engem szeretnek abban az iskolában. Bár mostmár lassan kirúghatnának, de azért haladok
nézzétek végig, nemcsak silótaposás van benne, hanemmég párritkaság (rába500...)
Kicsit több idő telt el mint mikor mi a kulcsot elfordítjuk, de lehet hogy 50 év múlva is beindul ennyi idő alatt, de akkor hol lesznek a mi gépeink...
Válasz #5532. hozzászólásra
Nem igen látszott a lehelete(mármint a gépésznek).Mi van a sulival?Nem rúgtak még ki???
Válasz #5531. hozzászólásra
Akkor le is jár Bár ezeknél nem tudni mert lehet hogy mínusz 30 van náluk csak ők bírják pulóverben is
Majdnem lejárt a személyigazolványom,mire beindult.Mi lett volna,ha tényleg hideg van???
Füleket befogni, hidegindítás következik
Válasz #5526. hozzászólásra
Egy kis hazai.
http://www.youtube.com/watch?v=MEVX_AGP3uE
A szántás elmunkálót figyeljétek.
nekem a ZT-m négyes ekét szépen viszi a zalai agyagban 30cm-en, tarlóhoz meg felrakom az ötödik fejet is.
Ez volt már, de nézzétek meg újra, aki pedig még nem látta gondolja végig...
Vigyázzunk magunkra és egymásra
Válasz #5520. hozzászólásra
Itt is volt egy komának két 303as és két 323as gyorsan túladott rajtuk aztán vett helyettük egy vadi új Mc xtx 200ast... csöbörből vödörbe! Nem nagyon fognak rajta a csavarok berohadni az tuti. Átlag évente kétszeri nagyjavítás megvan rajta.
Válasz #5517. hozzászólásra
nem ugy látom hogy elhúzná,sőt
Viszot amikor zt trakim volt a 3fejes lajta ekét nem húzta el rendesen
Sőt még a tátrát is elhúzza! Amíg azt sebességbe nem rakják.
Válasz #5516. hozzászólásra
egyetértek!
Válasz #5515. hozzászólásra
Na tessék az 5,6t Dózert is el húzza.
Válasz #5515. hozzászólásra
Ezeknek a betonon ki-mit húz el dolgoknak semmi értelmük sincsen.Ez sima gépgyilkolás semmi több
Válasz #5514. hozzászólásra
Ja. Legközebb meg már olyan videó lesz betéve hogy milyen király a zt mert elhúz egy robikapát. A kisferga 3,6t körül van. A zt vajon mennyi?
A zt csak úgy elhúzta!!!!
Áldottat, boldogat, szépet!
Válasz #5510. hozzászólásra
nem tudom pontosan, ahogy nézegettem a hirdetésekben 110-120 lóerő között van de t6030 plus az már 130 felett van
de dübörögnek rendesen
Válasz #5508. hozzászólásra
Nem semmi a csavo, majd be adom faternak ujjitasnak!
dübörög a kisferga!!!!
nyuszi hány lovas?
ez azért ott van!!
Válasz #5506. hozzászólásra
magadtól is rájöhetnél.
Ennek mi értelme van???
Válasz #5498. hozzászólásra
Belinkelnéd megint . Nem láttam és valszeg letiltották...
Válasz #5497. hozzászólásra
Ez hogy a faxba szabadult el ? Nem ül benne senki ...
csak 60 éves lenne
Hú b-----!!
Moderálta: (575) 2011-04-16 19:53:38
és még élt????? áhhh.....
ha ez nem fake akkor !!!!!! (kár lenne a mangalica karajért)
Moderálta: (575) 2011-04-16 19:53:15
HORROR!
Majd most!!
Ezt JD nézzétek!
Nagyon szeretem a verseket én is....EZAZ