Hirdetés
Fórum
- Ipari kendermag termesztése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Kukorica vetőmagok új
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Vinasz - melasz felhasználás szántóföldi növénytermesztésben új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Ilyen fejlesztésre költötték el a 183,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást
Céljuk a modern üzleti és termelési kihívásokhoz történő alkalmazkodás volt.
Hirdetés
2098 hozzászólás
Válasz Kolláth Tamás #800. hozzászólásáraAkkor nagyon drága . Ennyiért müthing farmert nézz.
Válasz JOSEY #799. hozzászólásáraAkkor az 1m 3,4+fa?
Válasz Kolláth Tamás #798. hozzászólásáraez ami készül az 1m
Válasz JOSEY #797. hozzászólásáraDe akkor 1m vagy nem?
Válasz Kolláth Tamás #796. hozzászólásáranincs róla kép, de most készül egy, majd tolok róla
Válasz JOSEY #793. hozzászólásáraÜdv. Ez egy 1 méteres zúzó lenne? Néztem a honlapodat de ott nem találtam ilyen tipúst.
Válasz Sk Laci #794. hozzászólásáraa pápai cég török gyártmánysokat forgalmaz.
nekünk az Agro-Porta-n vannak gépeink
vizszintes tengellyel 3m-es a legnagyobb,
függőleges tengellyel 3 méteres a legszélesebb , de külön tudok kalkulálni 4 m-eset is, akár vizszintes tengelyüt is csak osztott 2x2m-es kivitelben
Agro-Porta
Válasz JOSEY #793. hozzászólásáraJosey, gyártotok szárzúzót 3-4,5 méter széleset y késekkel napraforgó és kukorica szár zúzására? Az agromaster oldalt kinyitottam, de az valamilyen Pápai cég, és te ha jól emlékszem Debrecenben vállalkozol. Van saját oldalad is, ahol fel vannak tüntetve az általad gyártott gépek, esetleg árai?
Válasz arcsimeheszet #792. hozzászólásáraaz sc 1000 ékszij meghajtású katalógus ára (2012) 3.400.000Ft+áfa
Válasz JOSEY #790. hozzászólásáraVan esetleg még róla több kép is? Az sc 1000-en a hajtást mi viszi át? Szíj vagy lánc? Mi az ára?
Válasz JOSEY #790. hozzászólásáraaz Agromater oldalon nincs is, hisz semmi közük a gépeinhez
Válasz arcsimeheszet #789. hozzászólásáraforgókalapácsos a rotorja
Válasz JOSEY #786. hozzászólásáraAz Agromaster oldalon nem találtam róluk infót. Az sc1000 milyen? Tudnál róla képet betenni.? Vagy ami még jobb lenne, munka közben videót róla. A Google ban egy Agromaster Impala sc 450-ről van videó meg egy sc 600-ról ahogy tuskót marnak. Van olyan erős az sc1000 is?? Nagyon kevés adat van rólunk a neten. Úgy tűnik, hogy nem valami elterjedt gépek. Vagy ennyire új típus lenne? Az ára mennyi lehet az sc1000- nek vagy a 450- nek?
Válasz Szem Howkinsz #785. hozzászólásáraTe gyökér, ezt erdő karbantartásra használják...a Törő féle makett ezt nem bírná...
Válasz JOSEY #775. hozzászólásáraMűthing a szárzúzó itt kezdődik . Farmer típusok 1,5kg egy kalapács !
Válasz arcsimeheszet #783. hozzászólásáraAGROMASTER IMPALA SC1000 70LE
AGROMASTER IMPALA SC1500 100LE
Válasz csoppika #784. hozzászólásáraHa öli venni kell 2 soros vagy 3 soros Rz szárzúzót Törő féle és azzal lehet menni,én már 2006 óta használom igaz csak 2 sorost,de viszi a szőke
Csak az ár nem mindegy
Válasz arcsimeheszet #783. hozzászólásáraAz 1.5m kalapácsos mulcsozó megkínozza a 820-ast...
Válasz JOSEY #782. hozzászólásáraAnnak mi a típusa? Az 1 és a 1,5 méteres kivitelűnek mi a minimális gép igénye?
Válasz arcsimeheszet #781. hozzászólásáraszia! azért mert roppant kicsi a tenelyátmérője, kicsi a kerületi sebessége, a kalapácsok nem tudnak átfordulni a saját tenelyük körül, komolyabb munkár a lentebb közölt fényképen látható változatunk ajánljuk, igaz az az nem néhány százezer forintos hobbyropogtató
Válasz csoppika #780. hozzászólásáraPedig nekem leginkább arra kellene. Azért gondoltam a JF SH 160-ra mert ránézésrehhasonlít az erdészeti kivitelű zúzókra és ttalán még az 50-es MTZ is elvinné. Van még a Kelet - Agronál is egy GEO efGCH 140 típusú ami kicsit gyengébbek tűnik ott max 2-3 cm vastagságot írnak. Kalapácsos kivitelű. Nem tudom hogy miért csak ennyit bír. Én úgy tudom hogy a kalapácsos sszázúzók a legerősebbek.
Válasz arcsimeheszet #779. hozzászólásáraSzerintem ágra nem való...
Válasz szabi #267. hozzászólásáraJF SH 160-ról semmi infó? You Tube videókat találtam de ott csak lágy szárú növényt zúznak vele. Az érdekelne hogy csipke bokros kökènyes galagonyás területet le tudna - e zúzni. Esetleg 5 cm átmérőjű akác sarjat. Tehát mondjuk olyat mint egy vastagabb lapát nyél.
Válasz medikus #776. hozzászólásáraez egy komolyabb ágzuzó, tolató üzemmódban kell használni, a kalapácsok, a saját tengelyükön is körbeforognak , nálunk 1,0, 1,5, 2,0 m munkaszélességben rendelhető
Válasz mtz96 #765. hozzászólásáraAzt hittem mozgófilm!
Válasz BélaNB #773. hozzászólásáraMi ez?Szőlő csonkázó?
na kérem ez vizszintes tengelyű szárzúzó
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék valakinek volt-e dolga Vogel&noot TST szárzúzóval. Szeretnék vásárolni egyet és nem tudom milyen masinák ezek. Van-e esetleg típus hibája? Legelők takarítására kellene legfőképpen.
Üdv az Uraknak.
Tudja valaki hogy nálunk kapható ilyen vágószerkezet függőleges tengelyű szárzúzóra:
Ha igen akkor írjon elérhetőséget, köszönöm.
Válasz mtz96 #771. hozzászólásáraEsetleg a késekről is tehetnél képet, mert a kasztni jó...de nem annyira az a lényeg...
400 000 de alkukepes
Válasz olahpal #757. hozzászólásáraSzabad tudni mennyibe került a zúzó? 3 méteresben gondolkodunk mi is.
Válasz mtz96 #765. hozzászólására ÁR??
Válasz mtz96 #765. hozzászólására ÁR??
Bocs 1x akartam
Kepek
Elado olcson 260 cm munka szeleseg hibatlanul mukodik oldalratolhato kezzel mtz 80 huzta
Ugyan nem vízszintes zúzó, de 3 méteres rz-hez hol lehet normális áron tényérrugót kapni?
Jobb oldalon a lánckuplungnál eltört mindkettő. Axiálnál 10-ért akarják adni darabját. Nem éppen baráti ár egy pár száz forintos vacakért. Pár ezressel drágábban komplett kuplungot kapni.
Válasz olahpal #757. hozzászólásáraKalapács cserekor egyszerre kell az egészet cserélni, és akkor nem kell centírozni.
Egyébként Hajdúnánáson, a ventillátor gyárban is szoktak szárzúzó tengelyeket centírozni.
Válasz olahpal #757. hozzászólásáraKöszi a segítséget már néztem nem rosz tetszik
Válasz rsándor #756. hozzászólásáraKöszi a segitséget
Válasz kis Zombi #755. hozzászólásáraKöszi
Válasz Molnár #754. hozzászólásáraSzia
Ém KB303 -ast vettem, előtte sok mindent megnéztem. Ugyanazokra a dolgokra kell nekem is mint neked, és nem bántam meg. Egyedül a magas, nádas sásassal van gomd. Azt feltekeri. Ezen kívül mindennel elboldogul.
Ha nem itthon gyártottat veszel, nézz utána, hogy hogyan és ki tudja azt majd centírozni. Nekem Komáromi azt javasolta, hogy még kalapács cserekor is vigyem el és úgy teszi fel az új kalapácsokat, hogy ahhoz centíroz. Ha pedig beleviszed valamibe amibe nem kellene, akkor meg kötelező is. Csak a külföldieket nem biztos, hogy bárki szívesen bevállalja.
Sok sikert!
Szép Napot!
Válasz Molnár #754. hozzászólására Hátul henger legyen ne kerék mert ha szántóföldön a kerék beesik egy barázdába akkor gatya,a hengerrel nagyon finoman be lehet állítani a vágási magasságot, az y késest könnyebb hajtani mint a kalapácsost és a kukiszárban jobb A kalapács fűnyíráshoz és galyvágáshoz való,a galyvágásnál az y kés törik ha a dolgozó benne hagy egy két vastagot, nekem két garnitúra kés van hozzá.nagyon komoly kardán kell hozzá a kínainak hamar vége.
Válasz Molnár #754. hozzászólásáraA bokor, cserje miatt kalapácsost javasolnám. 220 - 230 cm munkaszélességű gép, elvisz 3 sor kukoricát, és 80 lovas gépet leterheli. Magas legyen a beömlőnyílása, mert az alacsony ledönti az álló kukoricát, magas napra tarlót, és ott hagyja letaposva, csak a levet szedi le róla.
Helló
Egy kis segítség vizzintes tengelyű száruzóvásárls előtt vagyok mindenre kellene fű,gaz,bokor cserje,kukoricaszár,milyen legyel y késes kalapácsos ? esetleg van valakinek jó állapotú Jó áron
köszi a segitséget
Válasz .Norbert #751. hozzászólására Kicsit ki fog peremeződni de a célnak megfelel.
Válasz .Norbert #751. hozzászólásáracsinálj 1höz
és sassold lessed figyeljed
1 éjjel nagyonsok besült kukoricát legyalázhacc tesztként .................. szikretesen