Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor az nem "maszop" hanem maszopat.
illetve már régóta.
Sajna a másik oldal se tud más, mint demagógan kommunistázni, közben semmi hasznosat nem csinálna, de az ég világon SEMMIT
Nálunk van csatorna, de magasról b....nakrá mikor kéne, úgy hogy én sem vágom mire fizetünk.
Meg nálunk van mezőőri járulék is, de 6 év alatt 1x mondom EGYSZER láttam mezőőrt.
kifizetemm a gázszámlát, villanyszámlát, viz-csatornadíjat, telefonszámlát, kábeltévét, internethasználatot, szemétdíjat, mert használom és kapok érte valami szolgálatot és tudom mire fizetek.
de nehezen fizet ki valamit az ember,aminek nem látom a láccatát és törvényileg rámerőltetik
mit is várhattam volna?
csak egyszer megmondhatná már valaki, hogy miért is kell ezt fizetni, mert nálunk se csatorna se semmi. ezeket is csak hirből ismerem. kérek részletfizetést nehéz anyagi helyzetemre való tekintettel
VÁLASZOM a hetes hozzászoláshoz a következő,lehet,hogy a Földhivatltól kérték ki a földhasználatilapot. Minden Önkormányzatnál meg van,hogy mely árkok tartoznak a Vizitársulatok kezelésébe.Ahol én lakom 2rövid árokért fizettünk itt ,lévő gazdák több százezer forintott,és jó ha 10évben ha egyszer felénk néznek.Arra hivatkoznak,hogy a Mosoni részen nagyobb a belviz veszély ott sokkal több a dolguk.Ezek szerint a 80-100km-re lévő munkát mi fizessük meg,de miért.
Itt Nyírbátorban egy árok van összesen messze tőlem és 40 kilométeres átmérőjű körben nem tudok semmilyen csatornáról.Az árok is ,ami itt van csak egy árok.A homoksivatag tetején,ahol nincs csatorna,meg ár-és belvíz sem elkérik az 1000 forintot hektáronként.
A jogszabályt a FIDESZ kormányzat alatt hozták 2000 körül.(de minek?)
Kéne keríteni 1 ügyvédet aki bevállalja az ügyet, nekem személy szerint 10000 ft-t megérne a dolog és sok más környékbeli gazdának is. Csak itt jön a gebasz ki lesz aki ezt megszervezi?
Az a baj , hogy a Hortobágymenti Vízgazdálkodási Társulat éves fenntartási költsége 30.000.000 FT ezt mondta a Hböszörményi küldötte és ami maradt pénz abból csinálnák a csatornákat.Az meg pedig nem sok.
464 hozzászólás
Válasz #63. hozzászólásra
És mi a bajod akkor?????
Válasz #62. hozzászólásra
Nálunk megkapták az önkormányzati választásokon,nekem szörnyen nagy csalódás, pedig rájuk szavaztam mindig is.
Válasz #61. hozzászólásra
Nem ők állandóan szopatnak.
Meg kell az esélyt adni nekik hogy mire képesek, és utána lehet majd pofázni.
Válasz #60. hozzászólásra
Akkor az nem "maszop" hanem maszopat.
illetve már régóta.
Sajna a másik oldal se tud más, mint demagógan kommunistázni, közben semmi hasznosat nem csinálna, de az ég világon SEMMIT
Válasz #58. hozzászólásra
Lassan már nyolc éve szopatnak minket a maszop részéről!!!!! Igen, nanyon várom.
Válasz #58. hozzászólásra
Lassan már nyolc éve szopatnak minket a maszop részéről!!!!! Igen, nanyon várom.
Válasz #54. hozzászólásra
De várod, már, hogy a fideszesek üljenek oda
Felénk nagyon szépen látni hogy mere kusznak a tisztitot árkok csak olvasni kell a sorok között!!
Válasz #55. hozzászólásra
Ne örülj majd utánna számolnak és kérnek 20 ropit utólag.
Válasz #54. hozzászólásra
Hihetetlen,de nekem a múltkor visszautaltak 4500 ft-ot.Nemtudom miért.
Válasz #49. hozzászólásra
Azért van díj hogy a sok bukott komcsit eltartsuk, mert ők ülnek a társulásokban. És rabolnak meg rabolnak!!!!
Válasz #51. hozzászólásra
Tűzijátékra
Válasz #48. hozzászólásra
Nálunk van csatorna, de magasról b....nakrá mikor kéne, úgy hogy én sem vágom mire fizetünk.
Meg nálunk van mezőőri járulék is, de 6 év alatt 1x mondom EGYSZER láttam mezőőrt.
Válasz #50. hozzászólásra
de azt legalább a város felhasználja valamire
Ráadásul még ott van az iparűzési adó, amit nagyon imádok. Semmit sem kapunk érte. :-)
Válasz #47. hozzászólásra
kifizetemm a gázszámlát, villanyszámlát, viz-csatornadíjat, telefonszámlát, kábeltévét, internethasználatot, szemétdíjat, mert használom és kapok érte valami szolgálatot és tudom mire fizetek.
de nehezen fizet ki valamit az ember,aminek nem látom a láccatát és törvényileg rámerőltetik
Válasz #46. hozzászólásra
mit is várhattam volna?
csak egyszer megmondhatná már valaki, hogy miért is kell ezt fizetni, mert nálunk se csatorna se semmi. ezeket is csak hirből ismerem. kérek részletfizetést nehéz anyagi helyzetemre való tekintettel
Válasz #45. hozzászólásra
Ha akarják be is hajtják,jobban jársz ha befizeted pótlékmentesen(((.
Válasz #45. hozzászólásra
Még is mit vártál?
beidéztek az önkormányzathoz ez ügyben és be akarják hajtani az be nem fizetett díjat
előző gazdája rakta rá sztem is cristal ,de k.nehéz,sajna volt már részem az emelgetésében
Válasz #42. hozzászólásra
Ne bacakodj!
Akkor az nemtom milyen.
Válasz #41. hozzászólásra
ennek db-ja kb 60 kg!
Válasz #40. hozzászólásra
1 kristályos 27 kb.
Hát a 1,6q nem vlm. sok arra a dögre.
Válasz #39. hozzászólásra
elég annyi
Válasz #38. hozzászólásra
Csak 3-3 van?
Válasz #37. hozzászólásra
a 4. már nem fért rá
Válasz #36. hozzászólásra
1 krisztál
1 iszmeretlen
1 krisztál
1 iszmeretlen..... :-))))))
Válasz #30. hozzászólásra
szendvicset csináltam két krisztál közé egy ismeretlen
Válasz #34. hozzászólásra
igy telik az idő?
mintha csak tegnap irtam volna utoljára :-)
majd bepótolom :-)
Válasz #33. hozzászólásra
de már egy hónapja hiányzol a bandábol
Válasz #32. hozzászólásra
nem :-)
eléggé huzós volt az utóbbi hetem, meló, temetés, meló....
Válasz #31. hozzászólásra
Helló Josey visszatértél?
Válasz #22. hozzászólásra
Szia Kertész!
Na mit gondolsz?
Egy kormány által szentesitett lerablási forma.
Különben annyit csinálnak max, h a vizátereszeknek a köveit lefestik az utszélen, h nehogy berajtolj a kiszáradt csatornába.
Válasz #29. hozzászólásra
Van más is?
Bemixelted?
Nem volt annyi 1 forma fajta?
Válasz #28. hozzászólásra
az is van közötte
Válasz #27. hozzászólásra
Hát nem az elsőkre céloztam. :-))
Kristályos?
Válasz #26. hozzászólásra
elöl igen hátul nem
Válasz #25. hozzászólásra
Ezek az eredeti súlyok?
Válasz #24. hozzászólásra
egy kotrógépük van,meg 1 mtz,ezzel akarják rendbetartani,ezek is mindig rosszak,én még nem láttam dolgozni őket sem mosonban,se a környékén!
VÁLASZOM a hetes hozzászoláshoz a következő,lehet,hogy a Földhivatltól kérték ki a földhasználatilapot. Minden Önkormányzatnál meg van,hogy mely árkok tartoznak a Vizitársulatok kezelésébe.Ahol én lakom 2rövid árokért fizettünk itt ,lévő gazdák több százezer forintott,és jó ha 10évben ha egyszer felénk néznek.Arra hivatkoznak,hogy a Mosoni részen nagyobb a belviz veszély ott sokkal több a dolguk.Ezek szerint a 80-100km-re lévő munkát mi fizessük meg,de miért.
Válasz #22. hozzászólásra
A minisztérium megcsinálta a hülyék meg megszavazták, úgy mint a bortörvényt.
Itt Nyírbátorban egy árok van összesen messze tőlem és 40 kilométeres átmérőjű körben nem tudok semmilyen csatornáról.Az árok is ,ami itt van csak egy árok.A homoksivatag tetején,ahol nincs csatorna,meg ár-és belvíz sem elkérik az 1000 forintot hektáronként.
A jogszabályt a FIDESZ kormányzat alatt hozták 2000 körül.(de minek?)
Válasz #20. hozzászólásra
nálunk is ilyenek fák bokrok
Válasz #19. hozzászólásra
Ja 1-2 50 éves fa kinött egynémelyik árokban.
Nálunk 1000ft/ha.Van amikor küldik,de sokszor 2-3 évig semmi.Munkát meg nem végeznek.Van olyan hely ahol a csatorna közepén füzfa van kinöve.
Válasz #17. hozzászólásra
Nekem van olyan földem amit állami csatorna övez azután nem kell fizetni, de ha garantált lenne a gyözelem én is bedobnám a többszörösét.
sokba kerül én 100000ft fölöt fizetek
Kéne keríteni 1 ügyvédet aki bevállalja az ügyet, nekem személy szerint 10000 ft-t megérne a dolog és sok más környékbeli gazdának is. Csak itt jön a gebasz ki lesz aki ezt megszervezi?
Az a baj , hogy a Hortobágymenti Vízgazdálkodási Társulat éves fenntartási költsége 30.000.000 FT ezt mondta a Hböszörményi küldötte és ami maradt pénz abból csinálnák a csatornákat.Az meg pedig nem sok.