Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Látom hogy a Te ekéden is jó hosszú,jól csavart a kormánylemez, a miénken a réselt,nincs is ilyen hosszú,meg nincs is benne ekkora csavarás,jóval meredekebben áll a vontatás irányában.
Az idén szinte tolja az eke a traktort ( csak 8-és 9 ben szántottam )
Nemvolt ez minden évben így ,az idén taposás nem volt mert még az esők előtt takarítottunk be mindent .
az elég szép sebesség, ez azt jelenti hogy könnyen viszi a gép az ekét
én is 4 fejet húzok 50 cm-es fogással 195 lóval, 7.5-nél 28 liter ,8.3-nál 24 liter/ha.
szerintem nem az eke a hibás, mert ha rosszul lenne beállitva akkor nem birná húzni olyan sebességgel
Heló! Nekünk van egy vogel noot xs 1000 pro ekénk(2 éves), réselt kormánylemezzel. Olyan bajunk van, hogy míg más itt a környéken 30, maximum 35 literből szántanak míg mi 40 körül jövünk ki(most ebben a sárban)(40centis fogással,30-32centi mélyen). Nem tudunk másra gondolni,mint hogy ekefejnek nincs megfelelő íve,nem áll megfelelő szögben,és emiatt nehéz vontatni. Ilyen lehetséges? Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat,vélemény? Előre is köszi!
Jaja! Nekem is az van! szerencsére a régebbi típusú farmer , mert az újabb fajta L950 -es ekéknek sz@r gyenge váza van! Szinte az összes környékbelin széttépték már a vázat!
Köszönöm szépen !!!!! Ezeket az értelmes válaszokat vártam. Innentől kezdve ez nem probléma,ezért tehát nem kell Kuhn ekét választanom a VN helyett.Köszi, ma már nyugodtan alszok
436 hozzászólás
Látom hogy a Te ekéden is jó hosszú,jól csavart a kormánylemez, a miénken a réselt,nincs is ilyen hosszú,meg nincs is benne ekkora csavarás,jóval meredekebben áll a vontatás irányában.
Válasz #84. hozzászólásra
szerintem egy sokkal nehezebb húzású ekét mint a vogel, váltvaforgatós kondort
Válasz #83. hozzászólásra
Szeva Lala !
Az idén szinte tolja az eke a traktort ( csak 8-és 9 ben szántottam )
Nemvolt ez minden évben így ,az idén taposás nem volt mert még az esők előtt takarítottunk be mindent .
Válasz #82. hozzászólásra
Értem,de amint írod Te 50es fogással dolgozol,ami jóval több és ugyanúgy mi is 195 lóval húzzuk...Te is vogelnoot ekét húzol vagy esetleg másmilyet?
Válasz #82. hozzászólásra
Szeva Pityu! Az nagyon jó fogyasztás!
Válasz #81. hozzászólásra
az elég szép sebesség, ez azt jelenti hogy könnyen viszi a gép az ekét
én is 4 fejet húzok 50 cm-es fogással 195 lóval, 7.5-nél 28 liter ,8.3-nál 24 liter/ha.
szerintem nem az eke a hibás, mert ha rosszul lenne beállitva akkor nem birná húzni olyan sebességgel
Válasz #80. hozzászólásra
olyan 7-8 km/h,20% körüli a csúszás, középkötött talaj
Válasz #77. hozzászólásra
milyen sebességgel húzza?
mennyi a csúszás?
föld mennyire kötött?
Válasz #78. hozzászólásra
Aham,pontosan ott!
Válasz #77. hozzászólásra
merre nyomod kétsopronyban?
Heló! Nekünk van egy vogel noot xs 1000 pro ekénk(2 éves), réselt kormánylemezzel. Olyan bajunk van, hogy míg más itt a környéken 30, maximum 35 literből szántanak míg mi 40 körül jövünk ki(most ebben a sárban)(40centis fogással,30-32centi mélyen). Nem tudunk másra gondolni,mint hogy ekefejnek nincs megfelelő íve,nem áll megfelelő szögben,és emiatt nehéz vontatni. Ilyen lehetséges? Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat,vélemény? Előre is köszi!
Válasz #74. hozzászólásra
Jaja! Nekem is az van! szerencsére a régebbi típusú farmer , mert az újabb fajta L950 -es ekéknek sz@r gyenge váza van! Szinte az összes környékbelin széttépték már a vázat!
Válasz #74. hozzászólásra
Hacsak nem a saját határ.
De ez csak vicc, nálunk is beváltak.
vogel-noot ekék beváltak a kapuvári és a csornai határban! ennél jobb probahely nem is kell
Válasz #72. hozzászólásra
oksa
Válasz #71. hozzászólásra
változo néztem 900000 meg 3000000 miloért is
álapot fügö
Válasz #70. hozzászólásra
mennyi most 1,, 4-es vfos ára??
Válasz #68. hozzászólásra
mondjuk én is azokat nézegetem
Válasz #67. hozzászólásra
ja!!
jóvan na:))))
Válasz #65. hozzászólásra
mindenki a mága lóvát dicséri:)))
én elfogadom!!!!
Válasz #63. hozzászólásra
Nem.
A nickem alatt semmi sem titkos.
Válasz #64. hozzászólásra
vani van csak soka a nagyon fiatal nö
Válasz #63. hozzászólásra
job a kuhn
Válasz #61. hozzászólásra
miért ???
nincs jó hely??
Válasz #62. hozzászólásra
neked az van??
Válasz #52. hozzászólásra
Nekem is inkább a kuhn.
Válasz #60. hozzászólásra
ez az hogy nincs irány
Válasz #59. hozzászólásra
:DDDDDDDDDDDD
aham
irány a ...........................................
Válasz #58. hozzászólásra
valami nöt kelene nekem is keresnem mert unalmasak az északák
Válasz #57. hozzászólásra
nem
sorry
Válasz #56. hozzászólásra
az egyik haver vet egy 50 nest és semi papirja nincs nem is ismersz valakit akki tudna segiteni
Válasz #54. hozzászólásra
nem az én terepem:)))))
Válasz #53. hozzászólásra
ez igaz
Válasz #52. hozzászólásra
kelene egy mtz 50nes rendszám forgalmi meg alvázszám
Válasz #51. hozzászólásra
szépp melló!!!!!!!!!!!
az olajos kéznél nincs is szebb dolog::)))))
Válasz #50. hozzászólásra
nincs mit:))))))))))
mellesleg megjegyzem nekem bérbe szántott anno 1 kuhn és nagyon jó benyomást keltett a munkája
Válasz #49. hozzászólásra
Na meg a Rábát csinálom
huvely gyürü hajto kar csapágy
Válasz #35. hozzászólásra
Köszönöm szépen !!!!! Ezeket az értelmes válaszokat vártam. Innentől kezdve ez nem probléma,ezért tehát nem kell Kuhn ekét választanom a VN helyett.Köszi, ma már nyugodtan alszok
Válasz #48. hozzászólásra
?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na akkor jó:)))
Válasz #46. hozzászólásra
utjuk vágjuk a feketéket.
Válasz #45. hozzászólásra
Járunk boxolni
meg a sort szétcsapni mivel besokaltunk.
Válasz #45. hozzászólásra
vettem észre:))))))))
és mesélj ,,mi volt??
Csepet régvoltam fent
Válasz #43. hozzászólásra
csákó:))
semmi különös
a téli menett
Válasz #42. hozzászólásra
CSö jd mizu?
Válasz #41. hozzászólásra
mizu???????