Hirdetés
- Poénok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- AKG támogatás új
- Kukorica vetőmagok új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
1274 hozzászólás
Ma megtudtam, hogy miért van széthúzva nálunk egy majdnem új 90-es Yto, amit lentebb említettem. Mint kiderült, nem a traktor konstrukcióval van a gond, hanem egy vonat választotta ketté. Ezt szerintem a nyugati típusú gépek sem viselték volna túl jól.
Válasz #622. hozzászólásra
jó sok
Itt nálunk vajdaságba a yto 904 22950 euro mtz892-952 eu-lux 21550 euro,mtz 1025 eu-lux 24000 euro,1021.3 28000 euro.
Válasz #620. hozzászólásra
a 920.3mas a turbós és sokkal jobb mint a sima 82es.
Válasz #619. hozzászólásra
az mtz 82-es nem turbós a 920 as viszont az
azért nemcsak kabátcsere volt
külsein alakitotak,na jo most a hátso hidrolika let uj ami gondolom 50-évig nem is változtanak rajta semit,mint a régiken.
Válasz #617. hozzászólásra
kabátot?
igen 920.3-cseréltek rajta kabátot
igen 920.3-cseréltek rajta kabátot
aposom a mtz 82-est fosjancsinak hija
Válasz #613. hozzászólásra
a 920.3 ra gondolsz
Ja vannak az MTZ-röl is hogy 80-lovasnak 400-nyomatékja
Válasz #611. hozzászólásra
a lényeg fogy fostalicska mind a kettő
Válasz #601. hozzászólásra
Meg mtz-t is
Válasz #609. hozzászólásra
nemmondod!!!!
Hát ez valami amit meg találsz az interneten a yto 904-rölaszt irják hogy turbos pedig nem is az napokba látam 1-etgondoltam jo sokat tudhatnak rola az eladok-is jo hogy nem valami varo-gép adatjait aták meg a gépröl
Válasz #607. hozzászólásra
Válasz #606. hozzászólásra
Most a MAT-nál Kioti-t szerelnek össze de nekem semmi nem kell ami MAT. Volt és van pár gépem a mi a MAT-tól van (MIG6 trágyaszoro, eke, tárcsa,stb) de pocsék munkát végeznek. Csak a traktorok között a mit a MAT meg az UTB csinált ég és föld a minőségi külömbség. Egyszer jártam a MAT-nál Craiován (garanciális cirkusz miatt) de életembenn se előtte se azóta annyi ".....nt" még egy szerelőcsarnokbann együtt még nem láttam.
Moderálta: (3932) 2013-11-15 11:48:47
Válasz #605. hozzászólásra
dehogy
de már láttam
Válasz #604. hozzászólásra
Igen ugy. Ismerd a MAT-ot?
Válasz #603. hozzászólásra
ugy mint a MAT-ot!
Válasz #602. hozzászólásra
Nem viszik sehova ott adják el.
Válasz #601. hozzászólásra
biztos vissza is viszik keletre mert látni nem lehet hál'istennek
Válasz #599. hozzászólásra
A Románok Brassóban vagy 5 éve nyomnak össze valami Kinai trakit valmi TOP vagy mi a neve 25-90 lóerőig.
Válasz #599. hozzászólásra
hasonlóan mint a lengyelek?
Na végre rá akadtam van rajta 9-km/h és 11-km/h.ami meg is felelne,de várunk még rá mert tán jövöre Ujvidéken fogják tán öszerakni hátha engednek még az árábol is
Válasz #594. hozzászólásra
Hali!
Nincs rajta sebességmérő műszer, de nagyon jók az "átfedések". Biztos hogy találsz a számodra megfelelő fokozatot. Csak a legnagyobb fokozatba kapcsoláskor ugrik nagyobbat, hasonlóan mint ahogy az MTZ csinálja 8.-ból 9.-be.
Itt nálunk hála nem anyira sürü a föld elég laza,de ha meg van taposva akor nem lehet száguldozninekünk Imt 560 traktorunk van aminek 6-sebeségi fokozata van és van rajta 9.7km/h és ebben szántunk 2x35 imt ekével,ugart és naprafogo földet 3x35 kb 27-28cm mélyen,igaz egy kis tuningal mert tetünk rá turbot
10el szántotok?
Ezt méritek is vagy csak sacc????????
YTO 904 ha szántatok vele akkor hány kilométerel halad?mert itt nálunk vajdaságba a megfelelö az 10km/h.van ijen valami sebbeség rajta?
Válasz #592. hozzászólásra
Nem hallottam róla semmit, de nem is kérdeztem. Nekem a 80-as MTZ-ben keményebb, ez már meg se kottyant.
Valahogy nekem az egész napi traktorhajtás után, az öreg ford transitom olyan csendes és gyors lesz.
Válasz #590. hozzászólásra
Nem tudom,nekem a 250 órásra minden olaj cseréjét mondták,majd kiderül.Egy kérdésem lenne hozzád.Ezeknek a gépeknek a kuplungja nem éppen személyautós,de állítólag lehet rajta könnyíteni.Te nem hallottál róla,hogy hogyan?
Válasz #588. hozzászólásra
Nem titok,Kiskőrös.
Válasz #587. hozzászólásra
Nekem Foton 904-es van. Nem akarom túlfényezni, de amit itt a YTO-ról írnak, ahhoz képest király.
Eddig ugyan 400 üzemóra van benne, de még probléma nem volt vele. Egyedül az olajszűrő házon volt egy kis anyaghiba és percenként cseppent egyet, de cserélték szervizkor.
Tavasszal 50ha földet szántottam (3/35 IH fejes ekével) ebből 10ha gyep feltörés volt, tárcsáztam (3.2 XT 56 lappal), kombinátoroztam (VKK3.3) és vetettem el vele.
JD 970es kombájn a sárban 2szer is felfeküdt teli tartállyal - erőlködés nélkül kihúzta.
Fogyasztása szerintem nem rossz, kb.: szántás 18 l/ha, tarló tárcsázás 6 l/ha.
Úgy tudom most már a yto-tól 1 millával drágább, de hát két Kínai flex között is van különbség.
Az öreg MTZ-imhez képest ringat, és eddig mindig indult. Alkatrészileg a főbb részek koppintás, tehát ha azokhoz lesz alkatrész akkor ehhez is.
Számomra fontos volt az is, hogy ne számítógép vezérelje és laptoppal kelljen szervizelni vagyonokért.
Sebesség fokozatokhoz van táblázat a könyvébe, de most se szkennelni, se fotózni nem tudom.
Válasz #584. hozzászólásra
Nekem a 90 lovas Foton, 50 és 250 órás szervize volt összesen 58000ft+áfa. Igaz csak motorolajat és szűrőt cseréltek, de a könyve is ennyit ír, a többire csak utánatölteni kell.
Válasz #586. hozzászólásra
Az ország melyik részén vagytok,ha nem titok?
tudna valaki több informáciot a 90-120 lovasok-rol?éngem a sebbeségi fokozatok érdekelnének,mert aszt lehet tudni hogy menyi-vel megy maximum és minimumde mivan köszte arrol még itt nálunk serbiában a kereskédö sem tutamivel érdekelt volna hogy szántásra valo-e?ha valaki tudna segiteni 1-táblázatal?
Válasz #585. hozzászólásra
Permetezést még nem csináltunk vele,azon kívül mindent a szőlőben.A 80-as vagy a 90-es,feleslegesen nagy lenne. Előtte ötvenes Mtz-nk volt,van.A lóerő az ötven is elég lenne bőven,viszont a mostani ötvenes gépek tömege jóval alacsonyabb,mint pl.az MTZ-nek.Ennek a vontatható ösztömeg szempontjából van jelentősége.Betakarításkor viszont szükség van a nagy pótkocsik húzására.A 70-es szintén turbós,mint a nagyobbak.
Válasz #584 hozzászólás
Valamilyen ültetvényt műveltek vel és ha igen,akkor milyen permetezőt használtok?Ez ha jól tudom,nem turbos.Miért nem a 80-ast,vagy a 90-est választottátok?
Válasz #582. hozzászólásra
Az árnak nincs jelentősége,mert egy évvel ezelőtt volt,de 4 millió körül bruttó.Azóta több ez is,de változtattak is rajtuk.(fejlesztették)210-en valamennyinél járunk vele,üzemórában.Szántás,tárcsázás,tőkevágás meg ilyesmikre használtuk eddig.Gondolkodtunk használt nyugatiban is,de egyrészt amit kintről környezetvédelmi szempontból engednek behozni,azoknak még mindig horribilis az áruk.Amit itthon hasonló áron megvehető,az mind tíz évnél jóval öregebb.És egy traktort nem szoktak egy garázsban tartani és csak ünnepekkor elővenni.Másrészt a szervíz.Ezen az első 45 000 volt,a második 100 körül lesz,teljes folyadékcserével.Hallottam sokan örültek a szép,új gépüknek,ami drágább volt,és a szervizköltségeknél kaptak sokkot.A használt nyugatihoz feltételezem,nem MTZ áron van az alkatrész,hanem jóval drágábban és azért néha azok is elromlanak,pláne idősebb korukban.
milyen kis edes kombajn
http://www.yto.com.cn/products/index.php?func=detail&catalog=020102&detailid=403&lan=en
Válasz #581. hozzászólásra
Mennyi volt és milyen munkagépeket használtok vele?Hány óra van benne?
Válasz #580. hozzászólásra
70-es Fotont,Domaszékről.
Válasz #579. hozzászólásra
Milyet és honnan vettétek végül?
Kiskőrösön van egy ilyen YTO típusú gép,már hetek óta két darabban.Ha jól tudom 90 lóerős és nagyon nem régi. Kíváncsi lennék mi lett vele,állítólag "megszakították"
,hogy ezalatt mit értettek nem tudom.Pedig csak vontatásra használták.Annak idején ez a típus volt az egyik jelöltünk gépvásárlásra,de a kereskedőnél lévő gép, mindkét nagykerék felnije belül olajfolyásos volt a tengelytől ki indulva.Végül egy másik,szintén kínai gépet vettünk,de ezzel,eddig nincs gond.
yto ijen meg ojan,meg hangos szerintem aki blamálja az még nem ült IMT-ben.Azok is emberek akik YTO-csinálják,meg hát az ára-véget nem is lehet ürhajot várni
Válasz #570. hozzászólásra
Látom végigolvastad a topikot. hehehhehheee
Válasz #574. hozzászólásra
Úgy legyen legalább addig bírja
A próféta szóljon belőled
igen tisztelt Jancsi&...
Válasz #574. hozzászólásra
Úgy legyen a próféta szóljon belőled.