Hirdetés
- Kukorica vetőmagok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Poénok új
- Szántóföldi permetezőgépek új
1274 hozzászólás
Válasz #573. hozzászólásra
Ha a belől is olyan csini mind kivül és minősége megüti a hajdani FIAT szintjét akkor megéri.
Válasz #571. hozzászólásra
90 lovas I. generációs Parkinson kóros kivitel
4.3 millkába fájt.
Üdv
Akit érdekel annak ajánlom figyelmébe az új YTO904-et
a www.yto.com.cn-on. Új fülke új design műanyag tank
opcionálisan gyári Perkins motor meg amit akartok.
Nem tudom nálunk mikor lesz kapható.
Válasz #570. hozzászólásra
Hány lovas és mennyibe került mire beált a barázdába?
Üdv Gazdatársak !
Nekem is van egy anyaszomorYTO-m jó vas.
Válasz #565. hozzászólásra
A tiedben akkor a röpsujos motor van.
Sziasztok! Nekem is melegedett amióta mindennap kifújom a hűtőt nem melegszik. Nagyon összeszív mindent és a klímahűtőtől nehéz pucolni.
Válasz #566. hozzászólásra
X 804 (turbó nélküli 80 lovas) Tudtommal "jotó"-nak ejtik.
Válasz #565. hozzászólásra
mien tipusú?
Válasz #564. hozzászólásra
Az én gépem egyáltalán nem melegszik, 35 fokban tárcsáztam vele. Poros időben a hűtőt naponta kifúvatom, mert tényleg sok piszkot összeszed. Erős a motorja, ha nem kapcsolom be az elejét akkor erőlködés nélkül rúgatja a hátulját.Az MTZ ilyenkor már erős torokhangot adott.
2008 decemberétől 40km/h végsebességgel jönnek ki, és kapott a motor egy kiegyenlítőtengelyt, mert a régebbi motorok 1400-1500-as fordulaton nagyon rezegtek.(ezt a kereskedő olvasta fel nekem). Az én gépem már ilyen. Gyorsabb mint az MTZ, és nem tapasztaltam durva rezgést. A kipufogó viszont rezgett, de kimerevítettem a fülkéhez úgy mint ahogy a levegőszűrő van. Nagyon tuti lett, mindenkinek ezt javaslom!
A fülke tényleg hangos, de ennek oka a hangszigetelés hiánya. Az a 3mm-es szivacs műbőrrel bevonva nem nevezhető hangszigetelésnek.
jó estét.nekem nem melegszik az yto,naggából középen áll a mutató.esetleg a termosztát lehet még a probléma oka.
Válasz #562. hozzászólásra
helló
a YTO-t hogy kell kiejteni?
Tisztelt BNC!
Nem tudom a gépítéletet megírni, mert nem lehet az YTO gyártót kiválasztani!
Igen valóban gyártanak kínában perkins motorokat, de nem az van az YTO-ban. A foton-ban viszont az van, vagy legalábbis tele van ragasztva perkins matricával :). De annak még ennél is nyomatékszegényebb a motorja: 280 Nm.
Na mindehy tovább nem akarom rontani az YTO márkát, mint traktor. Viszont az itt lévő néhány YTO tujadonostól szeretném megkérdezni, hogy nekeik vannak-e melegedési problémáik. A szervízesek szerint a klimahűtőt kell egy kicsit arréb mozgatni, mert túl közel van a vízhűtőhöz és így gátolja légáramlást, amit el is hiszek mert nagyon sűrű szinte átláthatatlan a bordázottsága. Csak nem akarom feleslegesen széttúrni a traktor elejét, viszont megoldást kell találni a problémára, mert így semmire sem használható! Segítséget előre is köszönöm!
Válasz #547. hozzászólásra
vannak bajok a traktorral az alább felsoroltakhoz Én is csatlakozhatom.
Ismétlödő problémák is vannak
kipufogó, üzemóraszámláló...
Válasz #553. hozzászólásra
Szia! Ezt beírnád a Gépítéletbe is?
Melyik megyéből írsz egyébként?
Válasz #556. hozzászólásra
És nem mellesleg jók a motorjaik, legalább is rakodógépekben lévők tuti.
sziasztok.nekünk is van 1 yto x904 es én sem vagyok vele megelégedvea fülke valóban nagyon hangos rezeg mint az állat.900üó nál ezek voltak a hibái:klimahütő kilukadt.légféktartály leesett.kipufogó leesett(már másodjára és nem ugyanott tört el).az adagolóban a fejszelep kettétört.csavarok kilazulnak zörögnek,a motor gyenge.pozitivumai az mtz-vel szemben:jobb kormányzás,jobb elsőhajtás,és talán a tlt je tartósabb nem csuszik meg mint az mtz-é.
Válasz #552. hozzászólásra
Vili a Kubotát ne emlitsd eggyütt az YTO-val a kubota japán ,nem kinai
szi, ha megnézted a perkins honlapját akor ott láthattad volna hogy van kinában gyáruk ami több mint 100000 motort gyárt évente, és garanciát vállalnak rá. igaz gyártanak régebbi tipusokat is, de euró 3.is....
Tehát f.s .
Sziasztok!
Nekem is van egy 904-es YTO. A tarktor távolról nézve pofás darabnak tűnik, de ha jobban szemügyre vesszük tele van pontatlan illesztéssel, kilógó csavarokkal és mindez gyenege minőségű műanyagokkal van párosítva!
A traktor kb egy 82-es MTZ-vel egyenértékű de többre nem képes!
A nyomatéka 320 Nm a 920.3-as MTZ-nek 397 van, ha valaki egy kicsit tisztában van a mechanikával akkor már ebből tudhatja, hogy az MTZ jóval erősebb gép! De sajnálatomra a gyakorlatban is így van, mert a szomszéd az MTZ-t választotta.A háromfejes ekét majdnem kétszer gyorsabban huzza!!!
Előnyök: olcsóbb az MTZ-nél kb 1 millával!
Talán egy kicsit kisebb ívben fordul
Hátrányok a 920.3-as MTZ.hez képest, nagyon sok van:
lassú, csak 27 km/h a végsebessége (az ujabbak 40)
Iszonyatosan hangos a fülke, remeg, rezeg stb.
A fűtése nagyon szar, nem lehet a szélvédőre irányítani ezért ha használod bepárásodik az ablak
A klímája jó lenne ha nem ment volna el a gáz belőle
A motorja nyomaték szegény, és nem perkins licens, köze nincs hozzá, ha valaki ellátogatott a gyár honlapjára akkor ott olvashatja, hogy egy saját fejlesztésű motor, lehet hogy copyztak egy kicsit, de nem vásároltak licenst az tuti!
Az első hajtásnak csak direkt üzemmódja van,nincs benne csúszáshatárolt üzem, kiváncsi leszek a váltója meddig bírja majd
a teljesítményéhez képest sokat fogyaszt
A festése csapnivaló, már tele van rozsdával és csak két éves
Az eddigi hiba lista 450 üzemóra után:
-kipufogó tartó egyszerűen elrepedt, gariba cserélték
-a klima kompresszor csöve elrepedt, az összes gáz elillant
-Tartós üzem esetén egyszerűen túl melegszik, kinyomja a hűtővizet,megnéztük nem hengerfejes de megoldás még nincs!!!
-Az összes olaj csövet cserélni kellett, mert elrepedt.
-a levegőkompresszor nyomásszabályzója egyszerűen letört a rezgéstől
Összegzésül: Nem mondom hogy nem jó traktor, de sajnos még tele van gyerekbetegségekkel és ezért ezeknek a gépeknek kell még 5 év mire felvehetik a versenyt a konkurenciával.
Ádi neked nem melegszik?
MOST A KUBOTÁT SZTÁROLJÁK.
OLCSÓ ÉS NAGY DB SZÁMBAN GYÁRTOTT.
Válasz #549. hozzászólásra
"ennek az elődje" ?????????? El vagy tévedve! Az YTO és a Foton Europard két különböző traktor. Semmilyen fődarabjuk nem egyezik meg(motor, váltó, lehajtás...)
Sziasztok! Nekem X-904 van másfél éves 1200 óra van benne elején kissebb konstrukciós és összeszerelési hibái voltak de gariba meg lett csinálva azóta kb 700 órája csak olajat cseréltem rajta én megvagyok vele elégedve kicsit zajos kicsit remeg de ennyiért ez van én mégegyszer ezt vennék. (új mtz-m nem volt még nem tudom összehasonlítani).
Sziasztok. Nekem is volt szerencsém ilyen gépet hajtani igaz ennek az elődje de ugyanaz Europard de nem nagyon jön be zajos gyenge a légkondija pattog nyűhjei vannak.
Sztem az MTZ-t nem veri oda
Hali!
Nagyon jól muzsikál(X804), igaz még csak 350 üó van benne.
YTO fronton miujság?Már rég nem hallani felöletek.Hogy muzsikál a kis "sárga"?
Válasz #544. hozzászólásra
Talán:
MTZ KING OF THE GROUND
:DDDDDDDDD
Válasz #544. hozzászólásra
a szomszéd faluban vettek egy 90 Le-st és monta megbánta hogy megvette mert van mellette 1 892-es mtz-je
Válasz #543. hozzászólásra
HOGY??!! 250 üó garancia??!! Akor az jó nagy marha aki ojat vesz... akkor inkább azt mondanám hogy MTZ KING OF TE ROOD!!!Nálunk még a 40 évesek is naprakészek ha nem az a tulaj hibája!!
a yto x904es drágább mint a 892.2es mtz és az mtz 2-3 lőerővel többet tud mint a yto kínai gépet nem vennék
a yto sztem semmivel nem tud többet az mtz-nél
1000-2000 óra után minden baja lessz az láccik a garancián 250 óránál nem mernek többet adni rá
Válasz #532. hozzászólásra
súnnyog mint fárkás úr!!
a jutalék zsebböl-zsebbe ment nincs számla gyorsan hivja az apeh-ot csak lássuk ki nevet a végén!
Farkas úr megnyugtatom egy ilyen "senkiházival" is szoba áll, sőt ugy néz ki hogy további traktorok kellenek Temesvárra én szerzem az üzletet én is tolmácsolok igy természetes hogy egy kicsi nekem is csurran,vagy ön is annyiért árulja a gépeket amenyiért hozzájut látva az árakat kétlem,egyébként hallom közös ismerösöktöl hogy érdeklödik utánam,tegye megsúgom hogy heti 2x3x összefutunk!De igy izgalmasabb,én nem sértegetem obszcén szavakkal,a legsértőb azt hiszem az volt hogy "drága minden mint a patikában" de ezek tények aki volt már önnél vagy látja a hirdetéseit láthatja mi a szitu eszemben sincs vitatkozni önnel de jó olvasni hogy azért ön is lesűlyed egy ilyen "menyus"-hoz nekem nem érdekem önt lejáratni /megteszi ön helyettem is olvassa a hozzászolásokat vagy azok is senkiháziak?/ További szép estét!
Üdvözlettel a senkiházi menyus
Válasz #538. hozzászólásra
Miért égeted magad?
Teljesen lejáratod a céged is.
Válasz #537. hozzászólásra
Beléd egy ország rosszindulata szorult ! Nem hiszem el Grósz úrról hogy egyáltalán egy ilyen senkiházival mint ez a menyus szóba áll ! Ő annál nagyvonalubb és nem hiszem hogy szüksége lenne rá ! Egyébbként vagyok vele olyan viszonyba, hogy holnap rákérdezek !
Válasz #536. hozzászólásra
Mert ha nem, akkor mi van?
Adnál te is jutalékot, csak jönne már vevő!
Válasz #535. hozzászólásra
Olyan cég, hogy Békésagro tudomásom szerint és a céginfo szerint sincs!!! AZ AGRO-BÉKÉS ha jutalékot neked fizetett az nagy szegénységi bizonyítvány a cég dolgozói részére. Remélem számlát is állítottál ki róla , mert ha nem ...........?
Üdv Farkas úr!
Sikerült eladni a nyereséges céget?Valamelyik nap megnézem már hogy ujult e a kinálata vagy a régi masinák vannak még?!Gondolom örül hogy az yto nem valami fényesen produkál mert igy kisebb a konkurencia,éppen most kaptam a békésagro-tol szép kis jutalékot mert eladtam két uj traktorjukat romániába és még eggyért jönnek szombaton
Elkapkodták mind!
Mi ez a sok felkiáltó jel?
Tán, óhajtó mondatok?
Észrevettétek?
Hódmezővásárhelyen már nem volt ott az YTO !!!!!
Mindenki súnnyog és nem nyílatkozik !
Válasz #529. hozzászólásra
A kipufogó nálam is nagyon beremeg, attól félek hogy majd elreped a könyök. Ha lesz időm akkor kikötöm a fülke tetejéhez úgy ahogy a légszűrő van.
Ami tetszik: motor, szinkronváltó, kényelmes ülés, alacsony üléshelyzet nem törik ki a derekam, légkondi, egyújjas kormány, gyors(40)
Ami nem tetszik: kipofogó remeg, álló helyzetben nem mindig veszi a sebességet, többször rá kell kupplungolni(menet közben príma), alulról gyenge a hangszigetelés(közel van a fülke a váltóhoz) feljön a váltó visítása(hátulról nagyon jó,az SPC turbináját egyáltalán nem hallani még 1000-es fordulaton sem) , az kihelyezett munkahengereknek úszó helyzetet választani csak kintről lehet, 1500mm-es nyomtávnál alig marad hely a gumi és a fülke között(sárkaparót kell felrakni),hidraulika szivattyú literteljesítménye kicsi(de erős), meg apróságok...
Válasz #529. hozzászólásra
Hali Saki.Mivel emberek tervezik és rakják össze a gépeket nem lehetnek tökéletesek. Problémák minden trakinál jelentkeznek,jelenkezhetnek nade 250üóránál?Szerimtem ez 1 kicsit korai.Ha pl 2500üóránál kezdene szivárogni a hűtővíz azt mondom OK hiszen már letett valamit az asztalra a technika,de így ez nem valami sok.Üdv B Peti
Válasz #526. hozzászólásra
Nekünk is jól muzsikál.
Van néhány apró bosszantó probléma:
-vizhütö szivárgás
-üzemóraszámláló megadta magát
-kipufogó elrepedt
-...
sajnos a garanciát nagyon nehéz érvényesiteni,
mindez 250 üzemóránál.
de ezeket leszámitva nem rossz.
Válasz #527. hozzászólásra
Igen, sokan tartózkodnak tőle mert az MTZ már bizonyított. Az YTO jobb, de nem biztos hogy tartósabb.
Válasz #526. hozzászólásra
Sok szerencsét ehhez a géphez, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a továbbiakban vele. A 110 üzemóra az 110! Majd, pár ezer óra múlva kíváncsi leszek, hogy mit tudnak ezek a gépek. Én azt veszem észre, hogy sokan ódzkodnak tőle és inkább MTZ-t vesznek, de a .3-asok nem a legjobbak.
Én azt mondom várjuk ki a végét.
Válasz #524. hozzászólásra
Heló Saki! Itt vagyok én például. Még csak 110 Üzemóra van a gépben,de nem bántam meg hogy nem MTZ-t vettem. Azért látni hogy eléggé elnaggyázott, összecsapott gyártás folyik ott Kínában, de összességében nem rossz.(pl. minden lemez sorjás,alul nagyon vékonyan van festve) Hasonló mint valamikor a Dacia volt: át kell nézni, megigazítani, beállítani, meghúzgálni és bajnok gép lesz. Egyszer kellet a garanciásoknak szólni, mert a helyzetszabályzó dugattyúja beragadt.Polírpapírral helyrehozták. Állítólag típushiba. Nagyon jó a motorja, már alapjáraton ott van az erő,nem kell nagyon forgatni. Boronáláskor hasonlóan fogyasztott mint az MTZ, de vetéskor kevesebbet.
Neked hogy muzsikál?
Válasz #524. hozzászólásra
Te, itt a környéken senki.
Úgyhogy ezt a pontot befeketítheted a térképen.
Erre NÓÓÓÓÓ YTÓÓÓÓ!!! :-))))))