Hirdetés
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- ZT 303 traktor új
- Poénok új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
1274 hozzászólás
Válasz horvaths308 #922. hozzászólásáraFelejsd el. Törököt vagy Indiait nézeges,amelyiknek nagyobb cég a viszonteladója.
Válasz horvaths308 #922. hozzászólásáraNem rossz traktor, egy MTZ 82-höz képest, de alkatrészt nem lehet hozzá kapni és szinte eladhatatlan. Haveromék forgalmazták régebben, meg szervizelték is de nem sok lett eladva, alkatrészt meg sok New Hollandal egyezőt rendeltek (drágán) hozzá, mert egyszerűen semmi alkatrészt nem lehetett beszerezni.
Sziasztok!
Yto traktorokról mi a véleményetek?
Segítséget szeretnék kérni !
YTO 804 traktorhoz keresek első kerékhez oldallehajtást, vagy
alkatrészt. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Egy Yto SG 254 kistraktorom van. Összel észrevettem, hogy nem kapcsol be a difi (kintről látható rudazat mozog pedig), tegnap pedig megadta magát az irányváltóm. Nem kapcsol se előre, se hátra. Még nem volt időm szétszedni, de addig is valaki esetleg szdett szét már ilyet? Mik lehetnek a valószínűsíthető hibák? Köszönöm!
Válasz duna05 #917. hozzászólásáraErre gondoltál?
https://www.hscmotor.hu/
Válasz duna05 #916. hozzászólásáraLáng Kaposvár ???
ja, és olvastam egy domaszéki kapcsolatról, nem tudjátok mi az elérhetőségük?
nekem most ment tönkre a hidraulika szivattyúm, nem tudjátok MOST honnan lehet szerezni?. A 120-as YTO hoz kell ,6 fogú. Állitólag ezek fogaskerekesek és nem lehet javitani? Kezdődnek a cirkuszok az alkatrészellátással. Kecskeméten nincs.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy yto 904 hűtője van e valakinek, illetve milyen hűtővel lehetne pótolni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy yto 904 hűtője van e valakinek, illetve milyen hűtővel lehetne pótolni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz mtz1221 #912. hozzászólásáraOrosz de ellehet menni rajta.
Válasz Rezibali #911. hozzászólásáraITT vagy ezeket nyitogasd végig,ott lesz valahol..
Tisztelt Yto Tulajdonosok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Most vásároltam használt Yto X804 (LR4MBT motor) traktort. Motor és váltó-hidraulika olajakat szeretném lecserélni, de nem tudom a pontos mennyiséget, illetve olajtípust(10w40 vagy 15w40?). Esetleg valahol gépkönyvet be lehetne szerezni, leírást? Köszönöm
Válasz barkaspisti #909. hozzászólásáraSzét kell szedni az elosztó dobozát amik vezérlik a helyzetszabályozást.Lehet csak valami kosz került bele a váltóból valahonnan.Ha már szétkaptad szelep pasztával csiszold össze az összes ott lévő szelepet/fészkét.
Válasz mtz1221 #908. hozzászólásáraÉs hogyan lehet kivenni.
Válasz barkaspisti #907. hozzászólásáraFelszorult a helyzetszabályozás vezérlő szelepe,a fiatoknak is mániája volt ha megkopott.
Válasz Ohaza63 #906. hozzászólásáraAz is működik az a helyzet erő szabályzó.
Válasz barkaspisti #905. hozzászólásáraEsetleg még a szint szabányzó nem engedi le a hidraulikát (Zöld kar a sárga mellet). Valamint van egy kis kar az ülés meg a kézi fék között. Azt hiszem 4 fokozatú és a szint szabályzóhoz van köze. Egyszer lábbal véletlenül elállítottam , akkor dolgozott össze-vissza a hidraulika. Ha ez sem akkor tippem sincs.
Válasz Ohaza63 #904. hozzászólásáraAz a helyén van ,már egyszer szétesett.
Válasz barkaspisti #903. hozzászólásáraTisztelt Gazdatárs!
Pedig ott kell keresni a hibát. Az ülés alatt lévő kar tekerésével lehet szabályozni a hidraulika leengedésének sebességét, illetve teljesen lezárva szállításkor nem engedi a munkahenger a szállított eszközt lesni (leengedni) Sajnos nem egy jó megoldás, mert ha esetleg túl tekerted, vagy jobban meghúztad, akkor képes a váltón lévő menetről letekeredni az állító tengely. Jártam Én is így. Elég nehéz visszatenni, mert kicsi a hely és csak egy kontra anyával van rögzítve.
Válasz szervezkedo #902. hozzászólásáraAzzal nincsen gond.
Válasz barkaspisti #901. hozzászólásáraAz ülés előtti tekergetős valamit használod? Én sokáig nem értettem mire való és szét is volt csúszva...
Ha benézel a fülke alá, látod hogy megy össze, illetve érzed is hogy semmit sem teker.
Egy kis segítség kellene felemeltem az ekét és nem engedi le a hidraulika. Valakinek valami hasonló ?
Lassan vége az idei szezonnak...
:-)
Sokéve tudtam, hogy ez lesz az alkatrészellátással és azt is, hogy ezeket a gépeket nem szabad megvenni.
Válasz timea830109 #896. hozzászólásáraSzia próbáljátok az aliexpress szen keresni ,ha beírjatok a szivattyú cikk számát lehet találtok.
Válasz timea830109 #896. hozzászólásáraKedves Tímea!
Senkit sem szeretnék védeni és bántani sem.
Ha nincs náluk, akkor az minimum 3-4honap mire ideér hozzájuk leghamarabb, tehát lassan már reménykedhetsz, ha megrendelted.
2hónapja írtad hogy már 2 hónapja vártok a vízpumpára. Ha szükségetek van a traktorra, akkor nem hiszem hogy nem tudtok 4hónapja rászánni egy napot, átszaladni érte. (Tegnap előtt ott jöttem el, nem gondoltam hogy még nem oldottátok meg!!!!!)
Felújítás sem jön össze?
Azért ez egy kicsit durva, még Kecskemét most sem tudott szerezni alkatrészt.
Válasz szervezkedo #894. hozzászólására
Szia, bocsika most néztem hogy irtál. Ha véletlenül nem kell a cimborádnak akkor jelezd már légyszives. Bocsika én bambultam. Amugy az email cimem : timea830109@freemail.hu
Válasz máris szomszéd #892. hozzászólásáraHa cinikus akarok lenni, ez azt (is) jelent(het)i, hogy küldenek a kis kinaiak 3-4 trakit bontásra. Ez az összeg kb ezt fedi le!
:-))))))
Segítőkészségből, emberségből nálam a domaszéki csapat csillagos ötös!
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket ismételten!
Válasz timea830109 #891. hozzászólásáraA román vonal a Foton/Lovol tulajoknak segítség, az Yto tulajoknak megoldás egy vajdasági kirándulás.
(Pár napja írtam neked privát üzenetet, hogy küldj emailcimet, mert nekem van vízpumpám, de nem jelentkeztél és az egyik cimborámnak úgy tűnik szüksége van rá!)
Egyébként azt gondolom, ha valami nagyon S.O.S. kell és emiatt áll a traktor, akkor Újvidék nincs a világ végén!
Válasz szervezkedo #890. hozzászólásáraÁllítólag meg van kötve a szerződés és Domaszéken lesz a keleti országoknak az alkatrész központja.80.000 dolláros alkatrész bázissal.Ez alkatrészileg nem túl sok de a jelenlegihez képest óriási lesz.
Tudom a Yto traktorosokat ez nem vigasztalja.
Válasz szervezkedo #890. hozzászólásáraSzia, és Romániába hová? Cimet tudsz nekem adni vagy elérhetőséget.
Válasz máris szomszéd #889. hozzászólásáraSzerintem Ottó kb olyan segítőkész Domaszéken, mint a Szolárkeres srácok Kecsón!
...és neked pedig úgy tudom, ha itthon nincs valami, akkor Romániába kell átszaladnod!
:-)
Nekem 45-ös foton van,jó kis gép legalábbis mtz-hez képest.Viszont ha alkatrész kell hozzá akkor az már probléma.Csak az vigasztal,hogy mindegyik kínai így működik,a traki jó csak ne romoljon el rajta valami,mert akkor lehet nézegetni.
Azt nem tudom itt nálunk van-e így vagy egész európába nincs ezekhez alkatrész?
Válasz timea830109 #887. hozzászólásáraPersze hogy nem szállítanak ide, de ha van náluk, Robi tud rá árat mondani és lehet hogy egy egész napos kirándulás, de autópályán le tudtok gurulni érte.
(Megnézem az enyém hogy néz ki, de szerintem ugyanaz lehet mind2ben!)
Válasz szervezkedo #886. hozzászólásáraSzia,
Ujvidéket hivtam, nem szálitanak Magyarországra.
Solart hivtam, nem tudják mikor érkezik. Mar 2 hónapja arra várunk. Azt szeretnem kérdezni, az is hoszbordás szijtárcsa?
Válasz timea830109 #885. hozzászólásáraTényleg nem lehet barkácsolni a régivel?
Ráér vagy gyorsan kell?
Újvidékről tudtok venni?
Mit mondott Robi?
(Ha nagyon SOS, nekem van egy zsírpapírban, új, de 904be való.)
Válasz barkaspisti #882. hozzászólásáraNa szioka, megnyitottuk, azt mondja a párom olyan kell amin hoszbordás szijtárcsa van.
Válasz barkaspisti #882. hozzászólásáraSzia, igen nézegettük mi is, de mi nem találtuk. Légyszives amit te küldtél, azt nem tudom megnyitni, hogyan tudom?
Válasz szervezkedo #881. hozzászólásáraSzia Szabolcs megye. Igen probáltuk, nincs nekik sem.
Válasz timea830109 #879. hozzászólásáraSzia ha nem sürgős innen lehet rendelni:
ttps://www.aliexpress.com/item/YTO-YTR3105T51S-YTR2105-engine-parts-for-tractor-the-water-pump-part-number/32868611073.html?spm=2114.search0204.3.77.56213c20b9dPOo&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10065_10068_319_10059_10884_
Válasz timea830109 #879. hozzászólásáraMerre laksz?
Szolárkert próbáltad Kecskeméten?
(904 vizpumpa ugyanolyan gondolom mint a 804es?!?!?!)
Válasz timea830109 #879. hozzászólásáraA Sütő Róbertot hívd. De olyan nincs hogy vízpumpát nem lehet javítani.Lekell maratni ami a csapágyat a helyén tartja(és másképp megoldani a biztosítását)tömszelencét meg kapni minden autós boltban.
Sziasztok, egy kis segitséget szeretnék kérni. Van nekünk egy Yto x804 traktor. Tönkrement a vizszivattyú. Magyarországon sehol nem tudunk szerezni. Esetlek valakinel valami tip vagy segitség. Előre is köszönöm. További szép napot.
Válasz Frenk66 #877. hozzászólásáraNem tudjuk mi volt végül is a baj. Aki csinálta, az sem, és mi sem, akik néztük... Ma egész délutáni szórakozás után egyszer csak jó lett. Valószínűleg lelevegősödött. Volt egy szelep, amit szétszedtünk. Benne a gumi tömítő gyűrű már szét volt menve, kicseréltük, semmi nem történt. A szűrőházban csak mágneseket találtam, szűrőt nem, tehát ott szabad volt az áramlás :D). Olaj a minimum nívóig van benne, ha már teljesen újraélesztve a szerkezet, majd akkor lecserélem. Unaloműzésként leengedtem a régi motorolajat, kicseréltem a szűrőket. Kiáztattam a légszűrőt is, nagyon tele volt szeméttel. :-(
Ohaza63 topictárssal beszéltem este telefonon. Elmondta, nekik több alkalommal viselkedett hasonlóan, ami akkor szűnt meg, amikor kicserélte a szivattyút. Holnap felakasztom a tárcsát és teszt!
Többen mondták ez a kínai YTO, megeszi az orosz MTZ-t. Az enyém ma hármat kapott ebédre, lehet ettől javult meg?!?!?!?!
:-)))))
Válasz szervezkedo #876. hozzászólásáraSzia
Örülök hogy meg voltál elégedve a géppel, de sajnálom hogy az öröm nem sokáig tartott.
Nem tudom mennyi idős a géped, mikor volt hidraulika szűrő és olaj cserélve ?
A másik probléma lehet hogy mikor a gyárból kiadják a gépet a hidraulika szűrőbe egy ,,tisztító zsák,, -ot tesznek, ami gyorsan összeszedi a rendszerből a koszt és az esetleges fémforgácsot...tulajdonképpen ez lenne a szűrő előszűrője.
Talán ezt kellene megnézned...de ez csak egy ötlet...
Válasz Frenk66 #871. hozzászólásáraHa már van egy nap, amikor nem esik az eső, úgy gondoltam kerülök az új traktorral. Az egyik szőlő táblában rengeteg volt a venyige metszés után, amit 2-3szori tárcsázással gondoltam eltüntetni.
Ég és föld a meló az Ue28 után. Kb 1 hektárnyi után a sor végén nem emelt a hidraulika! A fulken kívül a traktor mögött állva, a kar nincs szétcsuszva. Nem zúg, nem durtant el semmi, nincs olajfolyás, csak egyszerűen nem emel.
Ha valakinek van tippe, segítsetek légyszi, ha nincs ötlet, hétfőn beszaladok a szervizesekhez. :-(
A tárcsát kint hagytam a szőlőben, és a jó öreg Dutrával vittem vissza.
Válasz barkaspisti #874. hozzászólásáraPár hónapja úgy emlékszem 7ezer forint körüli áron vettem komplett tápszivattyút. Olcsóbb és egyszerűbb mint kuplungozni, feltéve ha ez a baja.