Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Haszonbérleti szerződés új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- New Holland traktorok új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1727 hozzászólás
Válasz #776. hozzászólásra
Jah és a szerelés ez is egy gép nem olajos tiszta és nem nehéz szét szedni a szimering csere délután alatt meg volt.
Válasz #772. hozzászólásra
Nekünk is egy 82 mellett van az 5611 és nem biztos hogy drága. Mi igaz hogy cseréltük de motorikusan kitűnő állapotban van de ehhez képest nagyon olcsó volt eddig 2 első gumi 2 hátsó gumi és egy olajcsere és főtengely szimering csere volt, de a középső műszer tábla nem működik azt cserélni akarom. Mondjuk mikor még 50 Mtz volt kicsi voltam nem tudom mennyit evett de a 82 képest a zetor feleannyit sem eszik szerintem nagyon keveset eszik. Mondjuk még max gázon nem volt, én használom jobban és megpróbálok rá vigyázni nem rég mostam le és szerintem ez volt az élete első mosása.
vegyél T25-öst
Hello! Milyen olajat szoktatok tenni a váltóba? Hol található az alvázszám?
1értelmű h. neked az mtz.
Szerintetek melyiket válasszam az mtz50est ,illetve a zetor 5611et,csak könnyű munkákra kell,mint rendsodrás,bálahordás,kiskockabálázás,műtrágyaszórás,gyűrűsözés,egyszóval a 82esem mellé kisegítőtrakinak.az 50es azért tetszik ,mert strapabíró,bizonyított a tszekbe rendesen,van hozá alkatrséz,meg jóval olcsóbban,meg mtz.m már van jobban értek ehhez a típushoz ,meg jobb is szerelni mint a zetort.a zetornál meg az a jobb,hogy nagyobb a fülke ,meg kevesebbet eszik ,de szerintem ez a fogyasztásnál nem látszana meg mert csak könnyű munkákra használnám,amiben az 50es se eszik sokat.árban kb egyformák 4-500ért már lehet venni jót ,sőt inkább az 51esnek az ára ajobb,mert multkor néztem egyet teljesen felújítva új gumik akksi,friss vizsga 500.000ért, a zetort ennyiért csak egy üzemképest kapni ,érdekelne a vélemyényetek,de szerintem 50est fogok venni ,mert annál több szól,max teszek rá egy nagyfülkét,de mondjuk nem sokat használnám évi max 100-120 órát azt meg ki lehet benne bírni.
Sajnos apámnál van a telefonszám de majd megpróbálom megszerezni holnap estig mert a telefonom lemerülőben van és nincs most nálam a töltője.
Válasz #761. hozzászólásra
Köszönöm akkor érdekelnének címek telefonszámok bár még nem tudom mikor megyek ki de valamikor a nyáron mert még dolgozik a gép de már utolsó pilanatos a motorja . Az email címemre küld át légyszives : husfutar@freemail.hu
Hello 25 cent! Nagyon megköszönném a telefonszámot, mert Rozsnyó közel van hozzánk. Köszönöm
Ferjol akkor gondolom Tornalja és Rozsnyó ismerős. Oda tudok szerezni telefonszámot! Ott is van minden vagy rendelnek, mondjuk árat azt nem tudom milyen drága-e vagy olcsó de ha jól emlékszem 2 első gumi tömlővel 4000 korona volt ősszel, ami most nagyjából 35e Ft.
Válasz #765. hozzászólásra
Hát Tőled mocskosul messze............
Válasz #765. hozzászólásra
GYŐR-NAGYMEGYER-DUNASZERDAHELY
Dunaszerdahely merre van?
Válasz #760. hozzászólásra
Holnap megmérem, meg le is fotózom
Válasz #762. hozzászólásra
Szlovákia tölem 40km Dunaszerdahely www.agrobiro.hu +42905305373
Hol voltál pontosan? Érdekelne a telefonszám, ha meg tudod adni? Minden van hozzá?Én Kassához Lakom közel Tornanádaskánál megyek ki, még rozsnyó is közel van
Válasz #753. hozzászólásra
én ma voltam kint alkatrész kint jóval olcsobb segítőkészek minden megbeszélhető velük ha kell telefonszám cím írj! hetente mennek cuccért ha valami nincs akkor hoznak és nagyon örülnek a MAGYAROKNAK!!!
Valaki nemtudná megmérni a nívópálca hosszát, és a minimum és max. szint magaságát, mert akkor én tudnék egy pálcát készíteni
Hello! Nekem az adagoló beöntő csavarja egy sima vakcsavar. Nem tudjátok mégis hogy tudnám leellenőrizni az olajszintet? Nincs valakinek egy használható 5611 fülke tető?
Válasz #757. hozzászólásra
Jó pihenést .
Nem olcsóbb , Olyan 10-15 %-al drágább de jóval tartósabb . Bár nagy mennyiségő alkatrész vásárláskor lehet érdemes kint körbe nézni és akkor lehet olcsóbb
A 106-os idén pihenni fog. Megyek én is pihenni.Köszönöm a segítséget. Valószínű lesznek még kérdéseim.Olcsóbb hozzá az alkatrész mint az Mtz- hez?
Nálunk minden víz alatt van. Van ahol negyedszer viszi a víz a búzát. Van két tehenünk, azt se tudom hol kaszálok nekik.
Válasz #754. hozzászólásra
Lesz szerintem meg készítem a kombájnt is . miért marad el ?
Elméletileg jóval olcsóbb
Szlovákiában olcsóbb? Lesz nálatok aratás? Nálunk úgy néz ki az idén elmarad.
Válasz #752. hozzászólásra
szinte bármelyik alkatrészesnél van ahol van zetor cucc .
Én a nyáron kezdem majd teljes generálozni és kiakarunk menni szlovákiába alkatrészért .
Alkatrészt hol szoktatok hozzá venni? Lehet még kapni. Engem nagyon megfogott, Egy év után pöccre indult. Télen is jól indul. Van mellette egy Ltz 60 AB Tornadó EO motorral, az mínuszban már csak nyekereg.
Válasz #750. hozzászólásra
Nem szorítja meg már a rudazatot . A karoktengelyénél van egy kézzel tekerhető anya húzz azon . Nekünk is ilyen már vagy 10 éve így használjuk .
Megpróbálom. Van egy 5611-esünk. fel akarom újítani. A fülkéje szét van.Ezenkívül minden jó rajta.Annyi gond ja van amire nem tudtam rájönni, hogyha a hidraulikát emelem nem marad hátul a kar, ki kell kötnöm. Mi lehet az oka?
Válasz #747. hozzászólásra
Szabályzó baja lehet . próbálj meg egy rugót kötni az adagoló karjára hogy mindig húzza vissza a kart és akkor elméletileg megszünik aznilyen bajod vele . Az idős járt már úgy vele hogy nem volt rugó szétugrott a rudazat és felpörgött a motor és szétrepült a kuplung
Válasz #747. hozzászólásra
A beöntőnyilás csavaros zárókupakján kell lennie 1 nivónak, na eddig. Az alacsony olajszint okozhatja, hogy úszkál a fordulat
A Zetor 5611- nél nem tudok alapjáratot állítani, mert ha beállítom akkor fel fel pörög. Adagoló gondja lehet? Az adagolóba mennyi olajat kell tölteni, hogy tudom megnézni?
A kuplunggal én is szívok az Ltz- nél az egyik csavart a békánál elszakítja. Pereg szét, nem győzöm húzgálni a motort a váltóval összefogó csavarokat. A Zetor hozzá képest egy masszív traktor.
Válasz #743. hozzászólásra
1 3 5
R 2 4
Gyárilag igy van.
Az attól függ, hogy mire szánod nekünk LTZ 55 AF es volt, terepen(sárba) MTZ 4x4 nem ellen fele, de nagyon sokat kellet szerelni. Kuplungja gyengéje volt, de irányváltó előnye és jó fogyasztása, de ez már MTZ motoros, ha jól tudom.Az 56 os jó fogyasztás, mozgékony, tágas fülke, gyári sulyokkal és 16,9x28 taurus gumikkal hihetetlenül jól elmegy.
Pontosan hol található az alvázszám?
Sziasztok! Érdekelne,hogy vannak a sebességek az 5611- es traktorban. Annyit tudok, hogy a kormányhoz legközelebb előre van az egyes , hátra a hátramenet. A többit nem tudom. Lehet ezekhez a trktorkhoz még alkatrészt kapni? Szerintetek jobb mint,egy Ltz 60 ab Tornado?
Válasz #741. hozzászólásra
Köszönöm az információt!
Válasz #740. hozzászólásra
Heló! Az 50- es szuper, 3011,4011,5611,3045,4045,5645.45-ösök osszkerekesek.Hat kiemelővilla van a duplatárcsás kuplungszerkezeten.eggyik a menet tárcsa, a másik a kardán.A menet kiemelővilákat 4miliméterre kell állítani a kinyomócsapágytól, a kardán kiemelőket 10 miliméterre. Tehát kb csak félig nyomod a pedált megáll a traki, ha teljesen megáll a kardán is. remélem jól írtam.
Sziasztok!
Egy kiskocka bálázót akarnék húzni. Melyik öregebb fajta Zetor tud olyat, hogy kinyomott kuplunggal hajtja a kardánt? Mert akkor veszek egy olyat!
Köszi!
Válasz #719. hozzászólásra
Az alvázszám, a váltó oldalán a kar irányában kb, a fedéltől nemmessze,közv. alatta. De hogy melyik oldalon azt most nemtudom. Ha jó akkor holnap megnézem.
Válasz #737. hozzászólásra
Á a látszat sokx csal tudod..........
Válasz #734. hozzászólásra
Legyen neved zetor király
Válasz #735. hozzászólásra
Jó éjt
Válasz #731. hozzászólásra
Köszi.Jó éjszakát mindenkinek én léptem.
Válasz #732. hozzászólásra
Chuck lesel mi Norris?
Válasz #728. hozzászólásra
Az alsó EB húzónak bírni a kell de a lengő húzó( has húzó ) nem bírja az ilyet még a krisztálon sem .
Válasz #726. hozzászólásra
Na ja ,mégis tudod
Válasz #729. hozzászólásra
8-tól bármikor
Válasz #728. hozzászólásra
Milyen nehéz cakompakk amit húzkálsz???????
Válasz #727. hozzászólásra
Akkor holnap hányóra körül
hívhatlak
Válasz #720. hozzászólásra
A 6745 össel huztam azon alsó fix pad van de az is hajlik azt gondoltam, hogy a kapó erősebb, de tévedtem.