Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Kukorica terményárak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- gaspardo vagy agrion új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
Cikkajánló
Hirdetés

1727 hozzászólás
Válasz #223. hozzászólásra
Hát sikerült is nekik
Válasz #222. hozzászólásra
Csákó
Válasz #221. hozzászólásra
7745-ös csak 72 ló csak turbósok 82 lovasak
Válasz #220. hozzászólásra
Pontosan. Tavalyon Tsz-én őszi trágyaszórás közben. Szórás előtt szállitáskor Zetor 160-os 5 darab, 2 db NEW Hollnad 150 le, 2 db MTZ-82-esek mind T-088-esek. 2 db MTZ-ek kaparás volt. Zetor és NW nem kaparás....
Válasz #218. hozzászólásra
Azzal az egyel lehet elcseszni a gépet.
Na császtok holnap indul a meló!!!!!
Válasz #214. hozzászólásra
inkább 3x35-os? 7745-ös naon gépe. 80 le.
Válasz #217. hozzászólásra
A zetor sokkal jobb súlyelosztású mint az mtz
Válasz #212. hozzászólásra
Nekem forgalmis, gyári adattáblás 087 van és az 6 tonnás
Válasz #215. hozzászólásra
Közép kötött földjeink vannak és anno egy ismerősnek volt . Úgy megrakta a Weimarral hogy kinyúltak a láncok é alig vitte az 5611
Válasz #211. hozzászólásra
Nekem is volt 5748-ös MPB-6,5-os elvinni. Sáros utakon kiváló elhúzni, mnit MTZ-é. MTZ nem elszaladt a sáros. Maradt kaparás sok füst...
Válasz #212. hozzászólásra
A T-087 az 6 tonnás
Válasz #210. hozzászólásra
Puha talajon tuti, hogy megkönyörögteti:)
Válasz #202. hozzászólásra
Igen 3*25-ös fejekkel mert lajtából a 2 elég neki
A mi k-25ünket is megkérdezi még az Mbp6.5 osmagasító nélkül megrakva trágyával akkor a T087!!!
T087-es 3,5 tonnás, de 4 felett nem. T088-as 9 tonnás.
Válasz #209. hozzászólásra
MBP-6,5 felmagasítva amin volt már 96 mázsa is és akkor pont az 56-os vitte igaz még a 60 lovas motorral . Már 5-6 éve nem szállítunk vele bár néha vitte az RM-4-es román csodát de arra csak 45 mázsa fért fel azt is ritkán húztuk csak vetőmagot vittünk vele
Válasz #206. hozzászólásra
Esetleg álmában vagy üresen mert megkérdezte az az 5611-est meg az 550-es mtz-is ha jól meg rakták ( 80 mázsa )
A dutrák meg a K-25-ök a 3,5 tonnás Zmaj szórókat vitték felénk
Válasz #205. hozzászólásra
Helyes pótot mit huztokvele???????
Válasz #204. hozzászólásra
Még nem bár tudok eggyet itt afaluban amit évek óta nem használtak de nagyon nyűgös egy família de majd bepróbálkozok náluk hátha
Válasz #201. hozzászólásra
T-087-es könnyű gépe, UE-28-vel volt.
Azé a 4fej egykicsit télleg sok még a 3 fej elmegy nyöszörögbe!!!!!!
Válasz #203. hozzászólásra
Modjuk rá hogy igen még az előbefecskendezésen kell állítani mert nagyon füstöl az új porlasztókkal is de meg mint a rakéta .
Te találtál már 087-est?
6045-os 3 fejessel tudtak elvinni. Pedig nekem volt 5748-ös is ugyanaz elvinni! Nagyon sajnálom eladtam 5748-ösöt. :(((
Válasz #200. hozzászólásra
De amugy motorikusan patent a gép???????????
Válasz #199. hozzászólásra
Akkor igen nagy f.szok voltak felétek mert max 2 fejes lajta eke és T-087-es trágyaszóró való azok mögé
Válasz #198. hozzászólásra
Már áll vagy két hónapja . Ez az átka ha sok traktor van a háznál ezért sokat állnak a gépek . Vegyszerezés óta nem ment szinte . Ma vettem le róla a vegyszerezőt de nem bírtam meg indítani mert áthúz a villamossága indításkor és lemerítette az aksit . Ha megcsinálom akkor visszacserélema sorművelő kerkeket az eredetikre .
Válasz #197. hozzászólásra
Szerdán öreg bácsi munkatársaim, azt mondták, hogy Tsz-én 3 db 83-ben 6045-osok jönnek. Szántás kipróbáltak először lajta 4 fejessel. Aztán T-088 trágyaszoróval, de nem szereti elhúzták trágyaszóróval. De fönök azt mondták, hogy menj tovább dologzni!
Válasz #197. hozzászólásra
JAJA a trabanté jó hozzá az igaz most gyárit vettünk de mikorra a sonka lejön meg hejrepofozzuk meg vel megy nem tom mennyi idő kell neki!!!
Amugy a tiétek hogy szalad mostanába
Válasz #196. hozzászólásra
Az be is fog állni még ha hsználjátok is . Ha jól tudom akkor a trabant vagy a nagy polski főfék hengerei is jól bele de nem tudom pont melyiké mert az idős néha egyiket modja néha másikat . Nekem is fék generál lessz de majd csak őszre vagy a télen mert le kell venni a sonkákat is róla
Válasz #195. hozzászólásra
Hidd el mi is örültünk volna a 102-nek de a faternak nem volt kedve szarakodni vele mert még ezer a baj sajnos PL a fék ami be van rohadva!!!!!!!
Válasz #194. hozzászólásra
Hát akkor most is tanultm valamit mert szentül hittem benne hogy passzol . Bár és a helyedben vettem volna 102-est és az esztergagép segített volna adolgon
Válasz #193. hozzászólásra
Fent a nyakánál nem passzol bele a blokkba amugy alul a gumigyűrűnél passzol!!!
Válasz #192. hozzászólásra
Már hogy hogy nem passzol ngyobb a külseje ? Pedig a targonca motorok 102-el vannak és ugyanaz a blokk
Válasz #191. hozzászólásra
A 102-es nem passzol bele próbáltuk szereztünk 1 hüvelyt és nem jo esztergályozni kellene rajta hogy passzoljon sajna!!
Válasz #190. hozzászólásra
102-es nem volt ?
Válasz #189. hozzászólásra
Hát figyelj mi is meglepődtünk hogy ilyen olcsó!!Csak az a baj hogy 95-ös
Válasz #187. hozzászólásra
Nem is drága akkor a hüvelygarnitúra
JA meg gumigyürü a hüvelyre mert a motornál azzal véreztünk el hogy belefolyta viz az olajba!!
Helló!!!
Ma szétbombáztuk az 5611-est rendesen széthúztuk motort meg a váltót mert egy fogaskerék le volt rágva !!
megvettük a hüvegy dugó csapszeggyűrű garnitúrát darabonként 9400Ft volt ugyhogy nagy munkába vagyunk!!
Helló!!
Érdeklődnék hogy valakinek nem e lenne 5611-es hez való javítási útmutatója????
Válasz #184. hozzászólásra
Fog is meg megy is . Ha jobban hajtanánk ugyan azt megbírná mint a 82-es mtz de az öreg nem hajtja nagyon csak a maga nyugdíjas módján . De viszi az RZ-3-ast meg a 2,8-as ásóboronát meg az xtn-3-as tárcsát ( bár azért már megkérdezi rendesen de viszi ) . Az MBP-t mint a rongyot 85 mázsa kukival.
28-29 a legvége de az idős csak olyan 25 körül hajtja .
Válasz #183. hozzászólásra
Azzal akkor tényleg tud fogni rendesen!!!!
Válasz #182. hozzászólásra
7745-ön van nekem a 16,9*30-as
Válasz #181. hozzászólásra
Kösz Hús Futár!!
Megnyugtattál, amugy olyan gumit adnak hozzá már el is hoztuk olyan 50% körüli taurus!!!
Tegnap megnéztük az egyik gazdáét az eggyiken 14*28"van amásik felnin meg 16,9*28" elég kókány ugy de legalább megláttul mind akettőt hogy milyen!!
16.9*28" is elfér de azért sokkal nagyobb de nem baj legalább gyorsabb lesz:Dmeg nagyobbat tud fogni!!!
Amúgy az a gumit a 7711-re szokták rárakni!!!
Válasz #179. hozzászólásra
Pontosítom magam mert 14,9*28-as van alatta de bele fér mivel meg mértem és a 16,9*30-as is befér még alá
Válasz #176. hozzászólásra
Esetleg EB-4-es .
Ismertem a videót de szerintem ez már gép nyírás .
Válasz #175. hozzászólásra
Ble fée mivel ha jól tudom olyan van benne de megnézem még ma . Én a 16,9*30-as kereket akarom alá tenni ha befér
Húsfutár! Ez Zetor 10545-os 4 fejessel.
http://www.youtube.com/watch?v=w8YNrnov4wk