Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #42. hozzászólásra
Hát KB. annyira mint a sz.rt a palánkon .
De sebaj ha nem kell senkinek kijavítom és megy tovább nálam és akkor lehet hogy kap egy körbálázót is még .
Válasz #43. hozzászólásra
A volt tulaj egy kereskedő meg beszéltem már az összes eddigi tulajával legalábbis aki papíron birtokolta gépet mert a törzskönyv alig akart meglenni .
Válasz #35. hozzászólásra
Mikor megvettem minden fasza volt . Lábon hoztam haza és semmi baja nem volt . Járkáltam vele a faluban gond nélkül . kimentem 3 Ha-t legyűrűsözni és 1 Ha után elment az olajnyomás . Ez után hidegen volt 3 bár melegen nulla padlógázon . Raktam bele sűrítőt mert hordani kellett a szalmát melegen volt 1 bár nagy gázon és behordtam a 300 bála szalmát amit fel és le is raktam vele meg fel és lerakott még másiki 100-at . Utána mentem a bontásra vett kuki adapteremé aztán vége . Az óta ott áll hogy majd javítjuk
Válasz #28. hozzászólásra
1 milla az irányár . Megszorult menetközben . Mentem vele és elkezdett kicsit erőlködni üres kocsival köves úton én erre mindjárt kinyomtam a kuplungot és le is állt . azóte semmi
Helyes 400 forintos hízónak azé má lenne értelme!!!!
Csak hogy ez az ár meddig marad de szerintem sokáig me állítolag a II. világháború után volt ilyen kevés a disznó magyarországon
Válasz #17. hozzászólásra
Van egy kis baj vele de javítható . A baja anni hogy beállt a főtengelye de kikell venni és megköszörültetni . Van hozzá egy homlokrakó raklapvillával kanállal és bálszurkával , van hozzá hashúzó pótkocsivonó fej és van rajta még 2 év műszaki jó gumik vannak alatta .
Ha így is érdekel akkor hívj akár most is a 0630 4151482-es számon Sári tamás vagyok
Válasz #10. hozzászólásra
Azt tudok én is de kevesed adna érte . 2,2-őt ígért érte látatlanban , Magyrba akivel beszéltem 2,6-ba tartom neki az ekével vagy a 2 traktor +eke+homlokrakó+3adapter+a bálázó 3,6 alku nélkül
Válasz #5. hozzászólásra
Ne várj addig vedd meg most a 7745-ösömet meg a 8011-esemet iagaz még nincs kijavítva de viheted mindenét meg az ekét is a 7745-höz meg adok grátiszba egy fortschritt 453-as kisbálázót amit kicsit kell javítani :))
Én a nyáron egy mbp-meg hw-t húztam az 5611-esemmel még el nem indult a szerelvény egy kicsit emelgette az orrát de ha beindol meg se lehet állítani!!!
A 6245 ős az verhetetlen szerintem mindenben egy kicsit drága de a minőséget meg kell fizetni!!!
Ha ki növöm az 5611-est biztos olyat veszek!!!
Válasz #3. hozzászólásra
Jól bírja bár nekem 7745-öm van ami 70 lovas . Azzal 3,5-4 Ha naponta közép kötött talajon 2 fejjel 80 centi fogásszélességel 20 centi mélyen 18 literrel . De szerintem a 62-es is bír ugyan ennyit .
Válasz #1. hozzászólásra
Tökéletes gép talajra és vontatni is jó eltekintve attól hogy max 25 a vége . Egy nagyon erős időt álló konstrukció minimális hibákkal . Neküknk nagyon bejött a 7745-ös és az 5611-es is .
397 hozzászólás
Válasz #45. hozzászólásra
persze senki nemtud semmiről
Válasz #42. hozzászólásra
Hát KB. annyira mint a sz.rt a palánkon .
De sebaj ha nem kell senkinek kijavítom és megy tovább nálam és akkor lehet hogy kap egy körbálázót is még .
A volt tulaj egy kereskedő meg beszéltem már az összes eddigi tulajával legalábbis aki papíron birtokolta gépet mert a törzskönyv alig akart meglenni .
Ne má! Tőlem vette:))))))
Válasz #41. hozzászólásra
vissza kellett volna menni a volt tulajhoz és beszakitani a fejét
Válasz #41. hozzászólásra
nem sokat ment tényleg át...ak
Válasz #35. hozzászólásra
Mikor megvettem minden fasza volt . Lábon hoztam haza és semmi baja nem volt . Járkáltam vele a faluban gond nélkül . kimentem 3 Ha-t legyűrűsözni és 1 Ha után elment az olajnyomás . Ez után hidegen volt 3 bár melegen nulla padlógázon . Raktam bele sűrítőt mert hordani kellett a szalmát melegen volt 1 bár nagy gázon és behordtam a 300 bála szalmát amit fel és le is raktam vele meg fel és lerakott még másiki 100-at . Utána mentem a bontásra vett kuki adapteremé aztán vége . Az óta ott áll hogy majd javítjuk
Válasz #39. hozzászólásra
a nagy nem kell a szlovákoknak sem !!
a kicsiket szeretik
Válasz #38. hozzászólásra
Az nekem sem kell , én 121-est keresek
Válasz #37. hozzászólásra
nem 16045-ös
Válasz #36. hozzászólásra
milyen zetor 162 -es?
Válasz #34. hozzászólásra
csak kiváncsiskodtam nem vagyok komoj vevő énis árulom az eggyik zetorom nem nagyon kell senkinek
Válasz #33. hozzászólásra
Hogy-hogy átvágtak?
Hívjál fel és megdumáljuk . még ma este hívhatsz 10-ig
Válasz #31. hozzászólásra
Átvágtak vele rendesen
Válasz #31. hozzászólásra
kicsit
Válasz #30. hozzászólásra
Kicsit kevés lehetett az olajnyomás:)
1 milla az irányár . Megszorult menetközben . Mentem vele és elkezdett kicsit erőlködni üres kocsival köves úton én erre mindjárt kinyomtam a kuplungot és le is állt . azóte semmi
Válasz #22. hozzászólásra
Van a parlamentben,meg az ,,üzleti életben"elég,még sok is.
Válasz #19. hozzászólásra
szevasztok milett a főtengellyel mennyiért tudnál megválni tőle?
Válasz #23. hozzászólásra
ufff tud a csávó ...............hahaha
Válasz #25. hozzászólásra
Nem az már van
Válasz #24. hozzászólásra
Ja még boltot akarsz nyitni???
Válasz #22. hozzászólásra
Nekem mindeggy mennyi az ára mert levágjuk a vágóhídon aztán mehet a boltba
Válasz #21. hozzászólásra
Ja igen nem írtam oda hogy zetorról beszélek mert N tudja mi a szitu
Válasz #20. hozzászólásra
Helyes 400 forintos hízónak azé má lenne értelme!!!!
Csak hogy ez az ár meddig marad de szerintem sokáig me állítolag a II. világháború után volt ilyen kevés a disznó magyarországon
Köszi,de csak a pótkocsi érdekelne ,mert traktorunk van.
Válasz #18. hozzászólásra
először disznó de akarok majd marházni is .
Válasz #17. hozzászólásra
Van egy kis baj vele de javítható . A baja anni hogy beállt a főtengelye de kikell venni és megköszörültetni . Van hozzá egy homlokrakó raklapvillával kanállal és bálszurkával , van hozzá hashúzó pótkocsivonó fej és van rajta még 2 év műszaki jó gumik vannak alatta .
Ha így is érdekel akkor hívj akár most is a 0630 4151482-es számon Sári tamás vagyok
Válasz #16. hozzászólásra
Na tán rátértek a hízómarhára????
a 8011-es érdekelne megvételre
Válasz #15. hozzászólásra
Azt soha , az marad majd vetni meg sorközművelni egyenlőre , utána meg majd kisegíteni meg takarmányozni ha lessz józság
Válasz #14. hozzászólásra
de remélem az 56-ost nem árulod?:-)
Válasz #9. hozzászólásra
121-re gyűjtök de 4-es Rabewerk ekét akrok hozzá megy Blackbull rakót a 9540-re
Válasz #11. hozzászólásra
6340
Azt tudok én is de kevesed adna érte . 2,2-őt ígért érte látatlanban , Magyrba akivel beszéltem 2,6-ba tartom neki az ekével vagy a 2 traktor +eke+homlokrakó+3adapter+a bálázó 3,6 alku nélkül
neked is 6245-ösöd van nem?
Válasz #7. hozzászólásra
ha kell tudok szlovák tel. számot és viszi a koma
Válasz #7. hozzászólásra
Hát attól függ hús futár ha 12145-re gyűjtesz meg 5 fejes vf ekére akkor talán!!:-)))))))
Várok még a gépvásárlással!!!!
Válasz #6. hozzászólásra
Igazad van csak nem mertem kiírni mert jönnek az mtz-sek hurrogni mindjárt
Válasz #5. hozzászólásra
Ne várj addig vedd meg most a 7745-ösömet meg a 8011-esemet iagaz még nincs kijavítva de viheted mindenét meg az ekét is a 7745-höz meg adok grátiszba egy fortschritt 453-as kisbálázót amit kicsit kell javítani :))
Válasz #3. hozzászólásra
ugyanannyit bír, mint a 82 es emtézé csak 20%-kal kevesebb kajával
Válasz #3. hozzászólásra
Én a nyáron egy mbp-meg hw-t húztam az 5611-esemmel még el nem indult a szerelvény egy kicsit emelgette az orrát de ha beindol meg se lehet állítani!!!
A 6245 ős az verhetetlen szerintem mindenben egy kicsit drága de a minőséget meg kell fizetni!!!
Ha ki növöm az 5611-est biztos olyat veszek!!!
Válasz #3. hozzászólásra
Jól bírja bár nekem 7745-öm van ami 70 lovas . Azzal 3,5-4 Ha naponta közép kötött talajon 2 fejjel 80 centi fogásszélességel 20 centi mélyen 18 literrel . De szerintem a 62-es is bír ugyan ennyit .
Azt igen tudom hogy, gyorsulni nem nagyon lehet vele de igazán arra lenék kíváncsi hogy, szántásba hogy bírja.
Válasz #1. hozzászólásra
Tökéletes gép talajra és vontatni is jó eltekintve attól hogy max 25 a vége . Egy nagyon erős időt álló konstrukció minimális hibákkal . Neküknk nagyon bejött a 7745-ös és az 5611-es is .
Kinek mi a véleménye róla és tapasztalatot szeretnék kérni talajműveléssel kapcsolatban.