Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5239. hozzászólásra
Nagy valószinüséggel az ék lessz elszakadva valamelyik fogaskeréken a 4. fokozatnál. Kétlem hogy komplett ledarálta volna a fogakat. De mielőtt szétszednéd a sebváltót, nézd meg hogy jár-e a villa.
Nagyjából összeraktam volt még pár tiszteletkör eldurranó olajcső, megszakadt csavar, gázolajszűrőből hiányzott a fémcső a belsejéből stb, Elindult, hidralika is emelt kihelyezett is, olajszivárgásokat meghúztam. Egész jól indul viszont az egyik porlasztó mellet kifúj, húztam rajta másik tömítést tettem, de így is kifúj eddig nem fújt ki.Válasz #5219. hozzászólásra
Válasz #5229. hozzászólásra
Ha komolyan érdekel írjál privátban. Ha ő nem is adna külföldre, én ismerek olyat is akinek mindeggy, csak forogjon a pénz.
Válasz #5228. hozzászólásra
Hát amilyen árakat írtatok a HD-ra attól többért akarnak HSX-et adni sőt egyik zetor forgalmazó szerint a HD még nem is létezik csak hírben van mint a Maxterra . Így ha kint olcsóbban és áfa befizetés nélkül megtudnám venni akár potenciális vevő vagyok még 250-300 km-ről is
Válasz #5214. hozzászólásra
Nem viszem el próbálgatni, idén nincsen rá keret, és az agyamot sem fogom vele húzni, hogy jó volna. Amúgy a traktor a Farmtechnik cégben áll bent, azt vihettem volna azonnal próbára. A 11441 Forterát is innen vettem.
Nem veszekedés de a Hsx kategória 15 cm-el hosszabb az eredeti Forterrától
a Hd pedig 35cm-el az eredetitol erosített sebességváltóval erosebb difivel és véglehajtásokkal
Válasz #5218. hozzászólásra
Erről beszélek,hogy 2395mm a tengelytáv ami kisebb mint egy pl:920 mtz-é.A súly pedig ha zetor west-nél nézed az adatokat akkor 4660kg.
Válasz #5209. hozzászólásra
Hali na megnéztem a katalogban és hozza a csövet is meg fúvókát is de az én 80-asomban nincs ilyen még helye sem . Nem tudom mire van .
Hogy mik vannak ejha
Oszt vane Zetró nyuvasztó próbagéped?
Alvázszámot majd ird be amit fingacc mer ha beüt a jóvilág a kukk eladás után nehogy belenyúljunk
..........vagy karcolj 1 Z -t a 1. üvegbe
Válasz #5211. hozzászólásra
Nekem is ennyit mondtak, és fel is kínálták a traktort hogy kipróbálhatom a körülményeim közt, és hogy a demózást nálam kezdheti a gép.
Valakinek esetleg Zetor Major traktorja van e? Tapasztalat esetleg mennyire vált be. Nekem nagyon tetszenek, de kicsit félek tőle, már semmit nem gyártanak hosszútávra....sajnos
persze van rá megoldási lehetőség és videókat is találni a neten és szerintem érdemes mivel kevesebbet fogyaszt mint az mtz de csakis olyan változatnál ahol már van szervo kormány.
Üdv! Ha zetor,ha ifa,ha kirovec,elvi működés ugyanaz.tehát,ha a fagyállóval habos,vizzel meg nem,akko csak a levegő habosit. Viz nem habzik. Tuti,h.habos,nem csak nagy mennyiségben kinyomja a vizet? Kérdés,h. Fagyállóval mennyi üzemelés után csinálja,mennyi idős a gép,a hűtő? Vizszivattyut meg kinyirja. Tömszelence kifelé tömit. Befelé,nem. Ha pl. Ahűtő el van rakódva valamivel,v. Az alsó csövön a tömlőn nem tud a szivattyú vizet szivni annyit,amennyit fordulaton megkiván,lhet,h. A tömszelencénél levegőt sziv,azt ebböl hab lesz. Nagy fordulaton. Ezért kopikel. Amúgy a fagyállót nem muszály cserélni. Mindnki maga válogatja. Ékszij levesz,azt járatni kéne. Ha nem habzik,ez a hiba. Nem tud vizet szivni. Ha hengerfejes,fagyálló után a viz ugyan azt csinálja ha nagyon beledolgozik a viztérbe. Szivattyúban nem lhet vmi levegő,amit nem tud leküzdeni?
Üdv! Egy kicsit hengerfej gyanus. Ha víz után szoktuk fagyálóval a rendszert föltöltani néha itt-ott szivárgott.Evvel azt akarom leirni,hogy a fagyáló előbb megtalalja a réseket.Vszinü belefuj a vízbe egy kicsit.
Évek óta csinálja. Minden évben cseréltem, ha volt is akciós nem mindig. Tavaly ősszel már tömény koncentrátummal próbálkoztam. Desztilált vízzel kevertem a használati útmutató szerint. Ez is kihabzott. Ősztől tavaszig szívok vele. Lassan megint fagyállóval kell töltenem ezért érdeklődöm, hátha van valakinek ötlete miért teszi.
Válasz #5192. hozzászólásra
Ez a fagyálló nem volt véletlenül akciós termék, amit már nem forgalmaznak? Vagy nem-e került bele más anyag amitől habozna?
Nagyon sürgős infora, vagy segítségre lenne szükségem. Békés megyében, Újkígyóson van 4 anyakoca 29 malacával. Szeretném megvenni őket, de nem tudok sem szállítót szerezni sem ötletem sincs hogy kerülhetnének ide. Vagy kifizetném a fuvart vagy választhatna a szállító 3 kismalacot magának. A fuvart Szabadszállás és Újkígyós között kellene megejteni.
11585 hozzászólás
Válasz #5239. hozzászólásra
Nagy valószinüséggel az ék lessz elszakadva valamelyik fogaskeréken a 4. fokozatnál. Kétlem hogy komplett ledarálta volna a fogakat. De mielőtt szétszednéd a sebváltót, nézd meg hogy jár-e a villa.
zetor 7011-es traktoromnak nincs 4-dik sebessége és halkan morog is, a többi sebeséget szedi rendessen! mi lehet a gond tudja-e valaki???
Nagyjából összeraktam volt még pár tiszteletkör eldurranó olajcső, megszakadt csavar, gázolajszűrőből hiányzott a fémcső a belsejéből stb, Elindult, hidralika is emelt kihelyezett is, olajszivárgásokat meghúztam. Egész jól indul viszont az egyik porlasztó mellet kifúj, húztam rajta másik tömítést tettem, de így is kifúj eddig nem fújt ki.Válasz #5219. hozzászólásra
Válasz #5235. hozzászólásra
Oksa ha aktuális akkor kereslek majd
Válasz #5234. hozzászólásra
akár honne
csak le ne hagyjanak róla eztttt azttttt
Ha komolyan érdekel írjál privátban. Ha ő nem is adna külföldre, én ismerek olyat is akinek mindeggy, csak forogjon a pénz.
Válasz #5233. hozzászólásra
akkor szerinted 50-51000-ért már lehetne is venni ?
Válasz #5232. hozzászólásra
még - 1000eu kb
Mennyibe lehet nálatok a 130-as HD ?
Válasz #5230. hozzászólásra
inkább oda 16 milkát mint itthon 18+fát érte
16 millát már viszed is északnak pár hét múlva mi?
Válasz #5228. hozzászólásra
Hát amilyen árakat írtatok a HD-ra attól többért akarnak HSX-et adni sőt egyik zetor forgalmazó szerint a HD még nem is létezik csak hírben van mint a Maxterra . Így ha kint olcsóbban és áfa befizetés nélkül megtudnám venni akár potenciális vevő vagyok még 250-300 km-ről is
Válasz #5226. hozzászólásra
A cégtulaj a jövendőbeli potencionális vevőknek szánta odaadni tesztelésre.
Válasz #5225. hozzászólásra
Újitani szerettem volna. A 11441 ment volna, a 130-140 lovas pedig jött volna a helyére.
Válasz #5224. hozzászólásra
Gondolom magyarba nem lehet áthozni próbára azt a gépet
Válasz #5224. hozzászólásra
Neked a Frorterra meg a Nyuszi mellé nem is igen kell meg persze ezeknél az áraknál nem semmi kigazdálkodni az árát sem
Válasz #5214. hozzászólásra
Nem viszem el próbálgatni, idén nincsen rá keret, és az agyamot sem fogom vele húzni, hogy jó volna. Amúgy a traktor a Farmtechnik cégben áll bent, azt vihettem volna azonnal próbára. A 11441 Forterát is innen vettem.
Válasz #5222. hozzászólásra
Én nem tudom ,hogy a hsx minél hosszabb,de az mtz-nél rövidebb az biztos.A hd pedig egy más kategória.
Válasz #5220. hozzászólásra
Nem veszekedés de a Hsx kategória 15 cm-el hosszabb az eredeti Forterrától
a Hd pedig 35cm-el az eredetitol erosített sebességváltóval erosebb difivel és véglehajtásokkal
Nem a majorról hanem a forterráról beszélek.
Erről beszélek,hogy 2395mm a tengelytáv ami kisebb mint egy pl:920 mtz-é.A súly pedig ha zetor west-nél nézed az adatokat akkor 4660kg.
Válasz #5209. hozzászólásra
Hali na megnéztem a katalogban és hozza a csövet is meg fúvókát is de az én 80-asomban nincs ilyen még helye sem . Nem tudom mire van .
Válasz #5217. hozzászólásra
Itt egy táblázat! http://zetor2.gartproject.com/hu/zetor-traktorok_34-c.html
Válasz #5213. hozzászólásra
Nem a Majorra gondolsz? Mert nekem a 6341volt az is kicsivel több volt mint a 80-as.Egy Zetor Forterra 135-ös az 5711kg.
Válasz #5215. hozzászólásra
Nem mutatom meg az igazi arcomat.Álarc mögül figyelem a súlyokat,tengőtávokat!
Válasz #5213. hozzászólásra
tengelytáv és súly......
vesz itt valaki ezek alapján traktort?
ki az mutasd az arcát fészbukkon!!!!!
Válasz #5212. hozzászólásra
Hogy mik vannak ejha
Oszt vane Zetró nyuvasztó próbagéped?
Alvázszámot majd ird be amit fingacc mer ha beüt a jóvilág a kukk eladás után nehogy belenyúljunk
..........vagy karcolj 1 Z -t a 1. üvegbe
A fortera 130-nak 5cm-el rövidebb a tengelytávja mint egy 80 lovas mtz-nek,és a súlya sem több.Ez azért érdekes.
Nekem is ennyit mondtak, és fel is kínálták a traktort hogy kipróbálhatom a körülményeim közt, és hogy a demózást nálam kezdheti a gép.
Válasz #5210. hozzászólásra
Agrokomplexen - Nyitrán kérdeztem most
140 HD 52000e+ áfa
150 HD 56000e+ áfa nálunk 20%
Válasz #5208. hozzászólásra
Milyen áraik vannak kérdezted?
Tamás, lefényképeztem az olajcsövet amiről diskuráltunk .
Ez meg az amit már régen kérdeztem, hogy mi lehet a szervószivattyú alatt:
Válasz #5207. hozzászólásra
Inkább a HD sorozatot nézzed a HSX - el szembe. Itt már minden le van rúgózva / első futómü, fülke /.
Egy gyors kérdés. Zetor Forterra HSX 140 vagy Massey Ferguson 5610 ??
Valakinek esetleg Zetor Major traktorja van e? Tapasztalat esetleg mennyire vált be. Nekem nagyon tetszenek, de kicsit félek tőle, már semmit nem gyártanak hosszútávra....sajnos
Válasz #5204. hozzászólásra
Köszi a videót, sajnos nem szervós, pedig igazad van anélkül csak küzdelem lenne a munka vele.
Válasz #5201. hozzászólásra
Zetor 5611 homlokrakodó
https://www.youtube.com/watch?v=ah7SPcAmLsw
Válasz #5201. hozzászólásra
persze van rá megoldási lehetőség és videókat is találni a neten és szerintem érdemes mivel kevesebbet fogyaszt mint az mtz de csakis olyan változatnál ahol már van szervo kormány.
Válasz #5200. hozzászólásra
Na! Csak ki lesz okoskodva valami.
Ez logikus, és utána nézek.
Köszönöm!
Most lehet, hogy nagy hülyeséget fogok kérdezni, de Zetor 5611-esre:
-- lehet e rakni homlokrakodót
-- érdemes e?
Trágyapakoláshoz kellene, de nem igazán láttam még ilyen traktoron homlokrakodót.
Bocsi, ha nagy hülyeség amit kérdezek, de valahol meg kell tudnom
Üdv! Ha zetor,ha ifa,ha kirovec,elvi működés ugyanaz.tehát,ha a fagyállóval habos,vizzel meg nem,akko csak a levegő habosit. Viz nem habzik. Tuti,h.habos,nem csak nagy mennyiségben kinyomja a vizet? Kérdés,h. Fagyállóval mennyi üzemelés után csinálja,mennyi idős a gép,a hűtő? Vizszivattyut meg kinyirja. Tömszelence kifelé tömit. Befelé,nem. Ha pl. Ahűtő el van rakódva valamivel,v. Az alsó csövön a tömlőn nem tud a szivattyú vizet szivni annyit,amennyit fordulaton megkiván,lhet,h. A tömszelencénél levegőt sziv,azt ebböl hab lesz. Nagy fordulaton. Ezért kopikel. Amúgy a fagyállót nem muszály cserélni. Mindnki maga válogatja. Ékszij levesz,azt járatni kéne. Ha nem habzik,ez a hiba. Nem tud vizet szivni. Ha hengerfejes,fagyálló után a viz ugyan azt csinálja ha nagyon beledolgozik a viztérbe. Szivattyúban nem lhet vmi levegő,amit nem tud leküzdeni?
Válasz #5196. hozzászólásra
Vágom,vágom!
Üdv! Egy kicsit hengerfej gyanus. Ha víz után szoktuk fagyálóval a rendszert föltöltani néha itt-ott szivárgott.Evvel azt akarom leirni,hogy a fagyáló előbb megtalalja a réseket.Vszinü belefuj a vízbe egy kicsit.
Válasz #5194. hozzászólásra
Évek óta csinálja. Minden évben cseréltem, ha volt is akciós nem mindig. Tavaly ősszel már tömény koncentrátummal próbálkoztam. Desztilált vízzel kevertem a használati útmutató szerint. Ez is kihabzott. Ősztől tavaszig szívok vele. Lassan megint fagyállóval kell töltenem ezért érdeklődöm, hátha van valakinek ötlete miért teszi.
Válasz #5193. hozzászólásra
Van állapot mikor már csak a Zetorosok segithetnek......vááágooood????
Mindegy hová akarom, mert senki sem méltat akár egy röpke válaszra sem méltatni.
Bocs.
Válasz #5192. hozzászólásra
Ez a fagyálló nem volt véletlenül akciós termék, amit már nem forgalmaznak? Vagy nem-e került bele más anyag amitől habozna?
Válasz #5191. hozzászólásra
Biztos ide akartad?
Válasz #5190. hozzászólásra
A vízzel semmi gond. Csak a fagyállóval habzik, és megy ki belőle. Amúgy tiszta olajmentes ami épp benne van.
Sziasztok.
Nagyon sürgős infora, vagy segítségre lenne szükségem. Békés megyében, Újkígyóson van 4 anyakoca 29 malacával. Szeretném megvenni őket, de nem tudok sem szállítót szerezni sem ötletem sincs hogy kerülhetnének ide. Vagy kifizetném a fuvart vagy választhatna a szállító 3 kismalacot magának. A fuvart Szabadszállás és Újkígyós között kellene megejteni.
Segítségeteket előre is köszönöm.