Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4749. hozzászólásra
Amikor rendben megy ahogy kell akkor minden jó. De ha javítani kell, akkor néhányszorosan zsebbenyúklós mint a 4 hengeres Zetor motorral szereltek. Nézzél inkáb 11441, 12441, 125 változatokat. Nem sokkal drágább de nem bánod meg. Egyetlen előny a 6 hengeresnek, hogy nem ráz anyira a nagyobb tengelytáv miatt.
Válasz #4747. hozzászólásra
Csak a blokk kell, vagy a hengerfejek is, vagy esetleg a belseje is? Ha olyan blokk kell amin oldalt 2 db hoszukás pléhlemez van, az első szériás motorok, és a karter aljában van bevezetve a hütővíz az olajhütésre akkor olyan motor van szétszedett állapotban.
Szép estét,szeretnék töletek segitséget kérni nem tud valaki 12045 crystalhoz elötétháza(kúplungházat) jó állapotú kellene.Az enyémnek sajnos valakik szétrepeszteték a fülke tartó csavar meneteit az öntvényben.Segítséget elöre is köszönöm
Pont azt szeretném elkerülni,hogy megerőltessem a gépet.Azért kértem tapasztaltabb szakik tanácsát.Én is úgy szeretném,hogy könnyedén húzza a szerszámokat,legyen egy kis tartaléka a motornak.Köszönöm a tanácsokat.
Kedves kolléga! Én egy 6045-tel gépészkedek! 3-as, kis fejes ekét húzok vele és simán viszi! Tárcsázáshoz egy 80-as mtz után való függesztett csipkéstácsát használtam és szintén gond nélkül veleběrt!!! Több dolgot kell figyelembe venni ilyen eszközök kiválasztásŕnŕl: erőszakis egy kisgép a zetor, viszont nekem van elsőkerék hajtásom is, de nem is ez a legfőbb!!! Elég komoly tartozékokat tud használni, de nem mindegy, hogy medděg akarsz vele dolgozni! Ugyanis ezeknek a gépeknek finomabb és gyengébb a váltótengelyei és fogaskerekei mint egy mtz-nek! Tehát vehetsz utána nagy tartozékokat, maximum kigyilkolod a gépet!!! A másik h kicsit kisebb tartozékkal, nem kínzod és ettől jóval kisebb fogyasztással tudsz hatékonyan dolgozni! Üdv, és sok sikert!!!
Válasz #4742. hozzászólásra
Sajnos csak az 5011-7045-ig van meg. Engem is érdekelne a 6245-höz katalógus és gépkönyv is. Abban van szerintem a tied is.
Hello Kamionos!
6911 nem lenne véletlenül gépkönyved, esetleg alkatrészkatalógusod?
Nagyon hálás lennék, ha eltudnéd kuldeni, most készulunk szétszedni a trakit.
Köszi
gajdos4555@centrum.sk
Először is említette valaki hogy az MTZ 80 le ez nem igaz, mert csak 75-77 lovas gépek gyárilag. A másik a videóban szereplő "gépész" szerintem nem igazán ismeri a masináját, mert ha megfelelő használta volna elrángatta volna a zetort mint K-700 a rábát. Fogyasztásban tényleg alul marad az MTZ a zetortól, de mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Összességében számomra az ár/érték arány a meghatározó.
A kétszer 35-öst simán vinnie kell csak olyan ekét vegyél amin a fejeket lehet állítani hogy ha szárazabb akkor kisebbre ha normál akkor meg mehet amit tud. Rengeteg 50-es mtz van amit az elbír a tiéd is bírni fogja.
Azt szeretném kérdezni a tapasztaltabb kollégáktól,hogy a 6011-es mekkora szerszámokat bír el kötött talajon.Eke,tárcsa,rugókapás kombinátor,grúber.Ezeket kellene majd beszereznem,fokozatosan ahogy az anyagiak lehetővé teszik.
Helo! már kivettem de nem hullot ki belőle semmi. amúgy letudnád írni mi az a 668-71 meg az a 7,5? az hol van , mert még annyira így nem igazán bontottam meg télen.
Helló, óvatosan szedd szét, fellazitod a ház tetejét, és elkezded kitekerni a kormányt, hogy szétcsusszon, a görgők ki fognak hullani belőle, vagy már meg is tették, asszem 7,5től picit nagyobbakat kell beletenni, de megméred a gyárit. 68-71 darabnak kell belemennie, és nagyon jó játék ezt összerakni, élvezni fogod ahogy én a nyáron a tűző napon 2 és fél órán keresztül másodmagammal.
Elküldöm e-mail-be. Óriáscsatolmányként. 625 Mb körül van. Nem kellérte pénz, nem volt drága móka. Van alkatrészkatalógusom is 5011-7045-ig. De azt csak jövő héten tudom feltenni ha kell. Add meg az e-mail címed.
Válasz #4718. hozzászólásra
Furcsa összehasonlitás. Zetor 5245: 45 lóerő és könnyebb az MTZ 82 től. Az MTZ 80 lóerős. Nem egy gépkategória. Ha már egyforma erőségü motorokat vennénk akkor a Zetor 7745 turbó vagy a 7345 -sel kellett volna összeakasztani.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!!! 3 zetorhoz keresek elektromos kapcsolási rajzot!!! 6045, 12045, 16045! A legfontosabb a 6045 lenne! Hálás lennék ha ilyet valaki tudna nekem küldeni!!! Email: hammer.ferenc@freemail.hu Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Én kiállításon néztem meg a nyáron, de elég gyenge szerkezetek vannak rajta és alig változtattak valamin a régi major masinákhoz képest, gondolok itt a lehajtásra és a váltóra. Szerintem egy 7745 gép jobban megéri.
Nem lép semmit, nem fog válaszolni.
Én egy MF-re érdeklődtem, ami Angliában van.
Kb ugyanezeket írta.
Tőlem a szállítsára kért pénzt, olyan 1000 euro körül, a többit pedig szállítás után. Nyilván ez a csali.
Mondtam, hogy egy barátom kint él Angliában, őt elküldöm megnézni és ha rendben a gép akkor ő intéz a nevemben minden továbbiakat.
Választ sem kaptam rá, ahogy várható volt.
Van aki bedől ennek? Remélem senki.
Mondd meg a barátodnak, hogy nézzen már szét kicsit árakban és rögön gyanus lesz neki is. Ennyi pénzért max csak makettet lehet venni. Ne vicceljetek már , ezt nem szabad bevenni. ÁTVERÉS!!!! Az meg már csak hab a tortán, hogy ingyenes kiszállítás. Írországból. Pffffffff. Nehogy beleugorjon a hülyeségbe. Akkor már mindegy ha az elutalásra szánt pénzt begyújtja és megnézi hogyan ég el.
Én meg írnék neki hogy hozza a trakit és a papírokat és helyben a próba körút után helyben fizetek és hozzá tenném a helyi rendőrség is jelen lesz mint tanú! Asztán megnézném mit lép rá.
11596 hozzászólás
Boldog,szeretetben ,egészségben gazdag Karácsonyt minden Fórúmozó Társamnak !
Válasz #4749. hozzászólásra
Amikor rendben megy ahogy kell akkor minden jó. De ha javítani kell, akkor néhányszorosan zsebbenyúklós mint a 4 hengeres Zetor motorral szereltek. Nézzél inkáb 11441, 12441, 125 változatokat. Nem sokkal drágább de nem bánod meg. Egyetlen előny a 6 hengeresnek, hogy nem ráz anyira a nagyobb tengelytáv miatt.
120-as 6 hengeres same motoros forterrárol vélemények???????????
Válasz #4747. hozzászólásra
Csak a blokk kell, vagy a hengerfejek is, vagy esetleg a belseje is? Ha olyan blokk kell amin oldalt 2 db hoszukás pléhlemez van, az első szériás motorok, és a karter aljában van bevezetve a hütővíz az olajhütésre akkor olyan motor van szétszedett állapotban.
Üdv Mindenkinek!
Zetor 8011hez kellene nekem bontott motor vagy blokk.
Aki tud kérem segítsen!
06302152340
Szép estét,szeretnék töletek segitséget kérni nem tud valaki 12045 crystalhoz elötétháza(kúplungházat) jó állapotú kellene.Az enyémnek sajnos valakik szétrepeszteték a fülke tartó csavar meneteit az öntvényben.Segítséget elöre is köszönöm
Válasz #4744. hozzászólásra
Pont azt szeretném elkerülni,hogy megerőltessem a gépet.Azért kértem tapasztaltabb szakik tanácsát.Én is úgy szeretném,hogy könnyedén húzza a szerszámokat,legyen egy kis tartaléka a motornak.Köszönöm a tanácsokat.
Válasz #4733. hozzászólásra
Kedves kolléga! Én egy 6045-tel gépészkedek! 3-as, kis fejes ekét húzok vele és simán viszi! Tárcsázáshoz egy 80-as mtz után való függesztett csipkéstácsát használtam és szintén gond nélkül veleběrt!!! Több dolgot kell figyelembe venni ilyen eszközök kiválasztásŕnŕl: erőszakis egy kisgép a zetor, viszont nekem van elsőkerék hajtásom is, de nem is ez a legfőbb!!! Elég komoly tartozékokat tud használni, de nem mindegy, hogy medděg akarsz vele dolgozni! Ugyanis ezeknek a gépeknek finomabb és gyengébb a váltótengelyei és fogaskerekei mint egy mtz-nek! Tehát vehetsz utána nagy tartozékokat, maximum kigyilkolod a gépet!!! A másik h kicsit kisebb tartozékkal, nem kínzod és ettől jóval kisebb fogyasztással tudsz hatékonyan dolgozni! Üdv, és sok sikert!!!
Válasz #4742. hozzászólásra
Sajnos csak az 5011-7045-ig van meg. Engem is érdekelne a 6245-höz katalógus és gépkönyv is. Abban van szerintem a tied is.
Hello Kamionos!
6911 nem lenne véletlenül gépkönyved, esetleg alkatrészkatalógusod?
Nagyon hálás lennék, ha eltudnéd kuldeni, most készulunk szétszedni a trakit.
Köszi
gajdos4555@centrum.sk
Válasz #4740. hozzászólásra
Szívesen. Remélem nem kell sokat használnod.
Kamionos megkaptam a műhelykönyvet és az alkatrész katalógust.Nagyon király.Ezer hála és köszönet érte.
A többieknek is köszönöm a munkagépekkel kapcsolatos tanácsokat.
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-25 14:59:26
Először is említette valaki hogy az MTZ 80 le ez nem igaz, mert csak 75-77 lovas gépek gyárilag. A másik a videóban szereplő "gépész" szerintem nem igazán ismeri a masináját, mert ha megfelelő használta volna elrángatta volna a zetort mint K-700 a rábát. Fogyasztásban tényleg alul marad az MTZ a zetortól, de mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Összességében számomra az ár/érték arány a meghatározó.
Válasz #4735. hozzászólásra
A kétszer 35-öst simán vinnie kell csak olyan ekét vegyél amin a fejeket lehet állítani hogy ha szárazabb akkor kisebbre ha normál akkor meg mehet amit tud. Rengeteg 50-es mtz van amit az elbír a tiéd is bírni fogja.
Válasz #4735. hozzászólásra
megnézném hogy a t-25-ös hogy dolgozik egy 7 leveles tárcsával főleg amin vannak vagy 560-as lapok
Válasz #4734. hozzászólásra
Az rendben van,hogy 2 fejes eke,de mekkora? 2x30-as vagy 2x35-ös?
7-8 leveles tárcsát húznak a T-25-el is,egy 60 lóerős is csak annyit bírna?
Válasz #4733. hozzászólásra
2 fejes eke , 2,4-2,6-os kombinátor , 7-8 leveles tárcsa , grúbert meg ne erőltesd neki szerintem
Azt szeretném kérdezni a tapasztaltabb kollégáktól,hogy a 6011-es mekkora szerszámokat bír el kötött talajon.Eke,tárcsa,rugókapás kombinátor,grúber.Ezeket kellene majd beszereznem,fokozatosan ahogy az anyagiak lehetővé teszik.
Válasz #4726. hozzászólásra
Jó estét!
Kamionos elküldtem privátban az e-mail címemet,de ide is leírom.bodogkukacbicomixponthu
Előre is köszönöm.
Válasz #4716. hozzászólásra
Ha lehet, szeretném én is kérni a gépkönyvet. szebeni.janos@gmail.com
Köszönöm szépen.
Válasz #4729. hozzászólásra
Helo! már kivettem de nem hullot ki belőle semmi. amúgy letudnád írni mi az a 668-71 meg az a 7,5? az hol van , mert még annyira így nem igazán bontottam meg télen.
Válasz #4696. hozzászólásra
Helló, óvatosan szedd szét, fellazitod a ház tetejét, és elkezded kitekerni a kormányt, hogy szétcsusszon, a görgők ki fognak hullani belőle, vagy már meg is tették, asszem 7,5től picit nagyobbakat kell beletenni, de megméred a gyárit. 68-71 darabnak kell belemennie, és nagyon jó játék ezt összerakni, élvezni fogod ahogy én a nyáron a tűző napon 2 és fél órán keresztül másodmagammal.
Válasz #4727. hozzászólásra
Elküldtem. Írj ha van vele valami gond.
Igen, kedves kamionos, szěvessen venném a gépkönyvet!!! Köszönöm szépen!!!
Válasz #4717. hozzászólásra
Elküldöm e-mail-be. Óriáscsatolmányként. 625 Mb körül van. Nem kellérte pénz, nem volt drága móka. Van alkatrészkatalógusom is 5011-7045-ig. De azt csak jövő héten tudom feltenni ha kell. Add meg az e-mail címed.
Helló! Gacsi mi van a váltóval, még mindig morog vagy meg lett a hiba ?
Válasz #4723. hozzászólásra
Tegnap még ára is volt 3250E Ft
Keskeny zetor Valaki keresett
Válasz #4721. hozzászólásra
Nem számít...így sem húzta el Ivánka Zetorkát.
Furcsa összehasonlitás. Zetor 5245: 45 lóerő és könnyebb az MTZ 82 től. Az MTZ 80 lóerős. Nem egy gépkategória. Ha már egyforma erőségü motorokat vennénk akkor a Zetor 7745 turbó vagy a 7345 -sel kellett volna összeakasztani.
Ebből a videóból max annyi következik, hogy működik a fizika, se több se kevesebb, aki ezt nem érti az meg higgyen amit akar.
Helló! na ez is mutatja hogy nem rosszabbak a zetorok az mtz-töl, és fogyasztásban meg verik az oroszt.
ennyit erről!
Üdv!
Kamionos! Ez a 6045-ös műhelykönyv engem is érdekelne.Természetesen ha kell fizetnék is érte,ha valamilyen formában el tudnád küldeni a tartalmát.
Esetleg ha másvalakinek lenne 6045 vagy 6011-hez gépkönyve azt nagyon megköszönném ha tudna segíteni.
Válasz #4715. hozzászólásra
Műhelykönyvem van 6045-höz de nem emlékszek hogy abba elektromos bekötés van -e. Ha kell elküldöm.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!!! 3 zetorhoz keresek elektromos kapcsolási rajzot!!! 6045, 12045, 16045! A legfontosabb a 6045 lenne! Hálás lennék ha ilyet valaki tudna nekem küldeni!!! Email: hammer.ferenc@freemail.hu Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Válasz #4712. hozzászólásra
Kirívó dologra talán nem csak nézd át alaposan mindenét
Helló! Egy igazi traktoros kérdés: a vízszintes lakatok szántáskor hogy állnak kis lógással feszesek, vagy lógnak nem használjátok őket.
Sziasztok kezdő vagyok szeretnék 162,45 öst venni mire kell figyelni?Köszi az infókat.
Válasz #4706. hozzászólásra
Nekem most van a 3 dik zetor traktorom mindegyiket ujjon vettem
az első 6340,
második 7340
most egy proxszima 90 es van
A Zetor major traktort nézegetem én is de szerintem csak a 6340 es hez tudom hasonlítani .
No jó az ára is tükrözi mit kap valaki érte
A 6341-nek az utódja, a kezdeti egyszerűségek után, kezd formálódni.
Én kiállításon néztem meg a nyáron, de elég gyenge szerkezetek vannak rajta és alig változtattak valamin a régi major masinákhoz képest, gondolok itt a lehajtásra és a váltóra. Szerintem egy 7745 gép jobban megéri.
Elég új gép, nem hiszem, hogy van róla komolyabb tapasztalat. Én a kereskedőnél pipróbáltam, nekem tetszik.
Minden mechanikus rajta.
Válasz #4704. hozzászólásra
Nem lép semmit, nem fog válaszolni.
Én egy MF-re érdeklődtem, ami Angliában van.
Kb ugyanezeket írta.
Tőlem a szállítsára kért pénzt, olyan 1000 euro körül, a többit pedig szállítás után. Nyilván ez a csali.
Mondtam, hogy egy barátom kint él Angliában, őt elküldöm megnézni és ha rendben a gép akkor ő intéz a nevemben minden továbbiakat.
Választ sem kaptam rá, ahogy várható volt.
Van aki bedől ennek? Remélem senki.
Objektív véleményekre lennék kíváncsi a Zetor major traktorral kapcsolatban. Ki ismeri , kinek mi a tapasztalata?
Válasz #4700. hozzászólásra
Mondd meg a barátodnak, hogy nézzen már szét kicsit árakban és rögön gyanus lesz neki is. Ennyi pénzért max csak makettet lehet venni. Ne vicceljetek már , ezt nem szabad bevenni. ÁTVERÉS!!!! Az meg már csak hab a tortán, hogy ingyenes kiszállítás. Írországból. Pffffffff. Nehogy beleugorjon a hülyeségbe. Akkor már mindegy ha az elutalásra szánt pénzt begyújtja és megnézi hogyan ég el.
Válasz #4703. hozzászólásra
Én meg írnék neki hogy hozza a trakit és a papírokat és helyben a próba körút után helyben fizetek és hozzá tenném a helyi rendőrség is jelen lesz mint tanú! Asztán megnézném mit lép rá.
Válasz #4702. hozzászólásra
Értem. Nos valahogy sejtettem. :D
Válasz #4701. hozzászólásra
Kamu ,lehúzás.Majd előleget fog kérni a gépet meg b...ik küldeni.Az átverés topicban olvashatsz bővebben a témáról.