Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia Krisz_B!
Emeld fel az elso tengely úgy,hogy mind a két kerék a levegoben legyen.Kézzel forgasd át az elso kerekeket.
meg kell vizsgálni a kerék áttételeket,difit,kardánt.
Jó még leengedni az elejébol az olajat is,és meggyozodni nincs e valami tormelek benne.Vigyázni kell ne hogy a hang a sebváltóról átmenjen az elso tengelyre a kardánon keresztul.Nehéz így jó diagnózist mondani.
Roviden ennyit.Tisztelettel Kiskér.
Sziasztok! van egy 16145-söm és a kormányt nehéz tekerni ha országuton megyek, nem de egyébb esetben igen! Olaj van benne lehet szürö hiba vagy inkább szivattyu!
SZIASZTOK! Egy kis segítségre lenne szükségem.Barátom vett egy 12045-ös krisztust, és le szeretnénk cserélni benne az olajakat.Azt szeretném kérdezni hogy a hídba, váltóba, meg a motorba milyen olajat javasoltok, meg hány liter kell beléjük! Sajnos még nincs hozzá gépkönyvünk. Előre is köszi!!!
Válasz #4125. hozzászólásra
Nekem is 5611.esem van itt minden van hozzá.
Szajol http://www.ferker.hu/kapcsolat/
Lehet választani Szlovák vagy Kínai alkatrész között.
Üdv Kasza S
sziasztok!
a segitségeteket szeretném kérni!
Egy 12045 ös crystalt ujitok fel épen de nincs meg a hátso ablak kinyitoja nem tudok rájönni hogy is nézhettet ki pontosan valaki tudna ebben segiteni?
Helló
Be tallózod a képet majd feltölti és és akkor lesz olyan hogy kép mellet beillesztés arra rákattintva beilleszti a képet! De próbálgasd és rá jösz
Zetor kedvelők és fanatikusok..
Ma kaptunk meghívót, Szentlőrincre Zetor bemutatóra.
Ha az időjárás engedi megnézzük.
És készítek képeket nektek, lehet hogy videót is,
csak azt nem tudom azt hogy a 3.14csába tegyem ide fel..
Keress egy axiál boltot ott tuti van de a kecskeméti Nagy traktor boltja is postázik alkatrézt ha kell . Vagy Szlovákiában a Bíró agro szokott postázni sok cuccot vettem már tőlük így .
Segítséget szeretnék kérni.
Egy idős zetoros bácsinak tönkrement a hengerfejtömítés az 5611 Zetorján.
Szolnok megyében tud valaki olyan boltot ahol lehetne hozzá venni alkatrészt?
Köszönöm ha valaki segít!
Válasz #4121. hozzászólásra
Én is még az Iveco-ból vettem ki, de trakiba tökéletes. Feltéve ha meg tudom csinálni. Hátrafelé meg nem nézek. Nem félek és hogy hátrafelé nézegessek.
Válasz #4120. hozzászólásra
jó lesz az csak nehézkes les a hátra fordulás . Én is egy időben kamion ülést akartam magas hát és fej támlásat a traktorokba . De egyenlőre annyi lesz hogy a 8011-es kap a gyári légrugós ülésre egy személyautó ülőrészt és háttámlát .
Válasz #4119. hozzászólásra
van egy levegős isri ülésem. Hiányos, de remélem jó lesz. Meg át kell húzni. Csak azt mondja a szomszéd nem lesz jó a magas háttámla miatt. Meglátjuk.
Válasz #4117. hozzászólásra
Szeretem. Kényelmes, hát még ha az ülést kicserélem benne még jobb lesz. Jó erőben van, csak kicsit elhanyagolták. A villamosság még szar, de arra is szakítok időt majd. Lecseréltem minden olajat benne, de sehol nem volt vastörmelék, így gondolom a belseje sem lehet nagyon rossz. Ja és hiába nem mai gyerek, de a gyári zetor illat az nem semmi.
Válasz #4111. hozzászólásra
Én is szóltam a faternak hogy fűtsön be a műhelybe, mert délután ha hazaértem, indul a levegőrendszer felújítás. De itt is szakad ám mocskosul. Meg hideg van.
Válasz #4106. hozzászólásra
én is mtz vonópadot használok 8-as biztosítóval és szát feszítem két irányba . a lánc már nincs nekem fenn egy emelésnél többet emelt mint kelet volna és leszakította
Ahol neked össze van akasztva egy lánccal, ott fogom megakasztani orsóval, és kész. Szerintem. Így tudom feszíteni. A vonófejet meg használtat veszek mtz-jét.
Válasz #4099. hozzászólásra
Bocs én az autómata vonófejre gondoltam a vonó lapok nekem az eredetik pontosabban az 5611-esen a 50-es super zetoré vannak
Válasz #4097. hozzászólásra
De az mtz-nél ugye össze lehet húzni a karokat orsóval, de a zetornál csak kifelé tudom húzni. A tiedről a kicsiről tudnál majd feltenni egy képet?
11596 hozzászólás
Szia Krisz_B!
Emeld fel az elso tengely úgy,hogy mind a két kerék a levegoben legyen.Kézzel forgasd át az elso kerekeket.
meg kell vizsgálni a kerék áttételeket,difit,kardánt.
Jó még leengedni az elejébol az olajat is,és meggyozodni nincs e valami tormelek benne.Vigyázni kell ne hogy a hang a sebváltóról átmenjen az elso tengelyre a kardánon keresztul.Nehéz így jó diagnózist mondani.
Roviden ennyit.Tisztelettel Kiskér.
12045 -ösnél tolatásnál kattogás hangzik az első kerekek felől. Mi okozhatja ezt? Zetoros szakemberek, kérem írjátok le a véleményeteket!
Sziasztok! van egy 16145-söm és a kormányt nehéz tekerni ha országuton megyek, nem de egyébb esetben igen! Olaj van benne lehet szürö hiba vagy inkább szivattyu!
Válasz #4143. hozzászólásra
Köszi az infót!!
Válasz #4142. hozzászólásra
helló!
motor olaj:25 l
válto:50 l (ez a hidraulika is)
hütöviz:27 l ha jk az informácioim!
SZIASZTOK! Egy kis segítségre lenne szükségem.Barátom vett egy 12045-ös krisztust, és le szeretnénk cserélni benne az olajakat.Azt szeretném kérdezni hogy a hídba, váltóba, meg a motorba milyen olajat javasoltok, meg hány liter kell beléjük! Sajnos még nincs hozzá gépkönyvünk. Előre is köszi!!!
Válasz #4140. hozzászólásra
Napokban küldöm a képet Hús futár vagyok
Válasz #4139. hozzászólásra
ha lefotozod és elküldenéd emilben nagyon hálás lennék!
A cimem!
ill780@freemail.hu
elöre is köszönöm szépen!
Válasz #4137. hozzászólásra
nekem van 8011-es zetorom ha gondolod lefényképezem egy nagy rugó húzza fel a rudazat meg egy darab laposvas
Nekem is 5611.esem van itt minden van hozzá.
Szajol http://www.ferker.hu/kapcsolat/
Lehet választani Szlovák vagy Kínai alkatrész között.
Üdv Kasza S
sziasztok!
a segitségeteket szeretném kérni!
Egy 12045 ös crystalt ujitok fel épen de nincs meg a hátso ablak kinyitoja nem tudok rájönni hogy is nézhettet ki pontosan valaki tudna ebben segiteni?
Hát akkor tölcsd fel youtubra és linkeld be
Válasz #4134. hozzászólásra
Ja a képfeltöltéssel nincs gond, csak a videótöltéssel..
Helló
Be tallózod a képet majd feltölti és és akkor lesz olyan hogy kép mellet beillesztés arra rákattintva beilleszti a képet! De próbálgasd és rá jösz
Zetor kedvelők és fanatikusok..
Ma kaptunk meghívót, Szentlőrincre Zetor bemutatóra.
Ha az időjárás engedi megnézzük.
És készítek képeket nektek, lehet hogy videót is,
csak azt nem tudom azt hogy a 3.14csába tegyem ide fel..
Heló Hús Futár,vagy még?
Válasz #4130. hozzászólásra
az más!
Válasz #4129. hozzászólásra
attól hogy nincs itthon 8*1-es menetű csavarom még nem vágom át a menetet 10-es normál menetre .
Válasz #4127. hozzászólásra
jó hosszú
de az is lehet h. beleszokás menetvágózni ha nincs ez a irtógyakori méreted otthon
Válasz #4126. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #4123. hozzászólásra
az fasza akkor és kb milyen hosszú csavar kell bele mert 8*1-es csavart nem lehet minden sarkon kapni .
Keress egy axiál boltot ott tuti van de a kecskeméti Nagy traktor boltja is postázik alkatrézt ha kell . Vagy Szlovákiában a Bíró agro szokott postázni sok cuccot vettem már tőlük így .
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Egy idős zetoros bácsinak tönkrement a hengerfejtömítés az 5611 Zetorján.
Szolnok megyében tud valaki olyan boltot ahol lehetne hozzá venni alkatrészt?
Köszönöm ha valaki segít!
Üdv.
Válasz #4121. hozzászólásra
Én is még az Iveco-ból vettem ki, de trakiba tökéletes. Feltéve ha meg tudom csinálni. Hátrafelé meg nem nézek. Nem félek és hogy hátrafelé nézegessek.
Válasz #4122. hozzászólásra
2 hosszú csavarral lehet engedtetni míg meglazul
Segítség kellene mezilábas krisztál első hídjából hogy tuodm kivenni a könyöktengelyt mert a fedelet nem merem levenni úgy nyomja a rugó .
Válasz #4120. hozzászólásra
jó lesz az csak nehézkes les a hátra fordulás . Én is egy időben kamion ülést akartam magas hát és fej támlásat a traktorokba . De egyenlőre annyi lesz hogy a 8011-es kap a gyári légrugós ülésre egy személyautó ülőrészt és háttámlát .
Válasz #4119. hozzászólásra
van egy levegős isri ülésem. Hiányos, de remélem jó lesz. Meg át kell húzni. Csak azt mondja a szomszéd nem lesz jó a magas háttámla miatt. Meglátjuk.
Válasz #4118. hozzászólásra
Milyen ülést szeretnél bele ?
Válasz #4117. hozzászólásra
Szeretem. Kényelmes, hát még ha az ülést kicserélem benne még jobb lesz. Jó erőben van, csak kicsit elhanyagolták. A villamosság még szar, de arra is szakítok időt majd. Lecseréltem minden olajat benne, de sehol nem volt vastörmelék, így gondolom a belseje sem lehet nagyon rossz. Ja és hiába nem mai gyerek, de a gyári zetor illat az nem semmi.
Válasz #4116. hozzászólásra
ja értem összeségében hogy vagy megélgedve a géppel ?
Válasz #4115. hozzászólásra
Most azt. Majd ha jó idő lesz a kábelezést kellene még. Mert az elektromosság elég rossz rajta.
Válasz #4114. hozzászólásra
az szép akkor lassan kezdtek befagyni is .
Mit csinálsz a zetoron csak a levegő rendszer ?
Válasz #4113. hozzászólásra
Reggel 7 fok volt most meg csak 1. Hűl lefelé. Pedig azt hittem nem ér ide a hideg szabolcsba.
Válasz #4112. hozzászólásra
nálunk még csak esik
Válasz #4111. hozzászólásra
Én is szóltam a faternak hogy fűtsön be a műhelybe, mert délután ha hazaértem, indul a levegőrendszer felújítás. De itt is szakad ám mocskosul. Meg hideg van.
Válasz #4110. hozzászólásra
hát nincs most is csak az eső miatt fogtam rá hogy egy délelőtt pihi
Válasz #4108. hozzászólásra
Akkor nincs unalom.
Válasz #4106. hozzászólásra
én is mtz vonópadot használok 8-as biztosítóval és szát feszítem két irányba . a lánc már nincs nekem fenn egy emelésnél többet emelt mint kelet volna és leszakította
Válasz #4107. hozzászólásra
várjál mutatom az éppen aktuális projektemet is
Szét szedési képek ezek még de most itt tart összerakásban is már
Válasz #4105. hozzászólásra
A kabriósítás első lépése. Nem játszol kicsiben. Egyszerre mind a kettő le van fejezve?
Válasz #4104. hozzászólásra
Ahol neked össze van akasztva egy lánccal, ott fogom megakasztani orsóval, és kész. Szerintem. Így tudom feszíteni. A vonófejet meg használtat veszek mtz-jét.
Válasz #4104. hozzászólásra
nem mostani képek legalább 2 évesek
Válasz #4103. hozzászólásra
Válasz #4101. hozzászólásra
Bocs! Hülyén fogalmaztam. Na arról kell nekem kép. Esetleg ha van.
Válasz #4098. hozzászólásra
Nem "ócsó mulaccság".
Válasz #4099. hozzászólásra
Bocs én az autómata vonófejre gondoltam a vonó lapok nekem az eredetik pontosabban az 5611-esen a 50-es super zetoré vannak
Válasz #4098. hozzászólásra
Köszönöm MESER!!
Válasz #4097. hozzászólásra
De az mtz-nél ugye össze lehet húzni a karokat orsóval, de a zetornál csak kifelé tudom húzni. A tiedről a kicsiről tudnál majd feltenni egy képet?
Válasz #4096. hozzászólásra
http://shop.markomt.sk/scripts/hledej.php?num_all=46&POCETMAX=40&Trideni=VahaProOddeleni%20DESC,JmenoZbozi&KID=0&hROZ=&hIDKAT=&hKOD=&hIDVYR=&hPOP=&hCENOD=&hCENDO=&hSLEV=&hNOV=&hPRIP=&hVYP=&hTIP=&hJMENO=&retezec=z%E1ves&num_kat=6&num_zbozi=46