Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
11 év még nem is sok A mi 9540-esünk 16 éves, egyedül a klíma hiányzik belőle, de az nagyon nyáron. Lehet még érdemes lenne belerakatni, még csak 2700 üzemóra van benne, de lehet pár év mulva le lesz cserélve, azért a kora az már sok, állapota kitűnő pedig Hogy mi lenne utána a jövőben az egy érdekes téma lehet, jó lenne a zetornál maradni, bár egy forterrát amiben már van 3-4 ezer óra azt nem szívesen venném meg talajmunkázni, majd az idő és a "kedv" eldönti
Szia!
A hidraulika túl emelt, letörte a váltó végében lévő ütközőket és valszeg az egyik taró stiftett a napkerék és a kúpkerék bedarálta, ami következtében a kúpkerék két foga letört. A ház meg elrepedt a kúpkerék csapágyháza és a gardán csapágyháza között úgy hogy egy szép darab le is vált. Még jó hogy támadt egy ötletem, hogy szétnézzek a difiházban ne elégedjek meg a hidraulika megjavításával. :-)
Sziasztok.
Komplett vonókampót keresnék a kis pirosra.
Az új ára 700 ojró környékén van,nekem egy használt jó állapotú tökéletesen megfelelne.
Valakinek esetleg hentergőben,amit csak papírnehezéknek használ?
Válasz #3713. hozzászólásra
Sztem is ez a nyerő.Sorba, A fő tömb visszafolyót csatlakoztatni a másik befolyóra és a másik visszafolyót oda ahol a főtömb visszafolyója csatlakozott.
ha plussz akar 2 kört akkos sajnos a gyári tömböt kell bővíteni,de homlokrakózni ugy oldjákmeg itt hogy a gyorcsatlakozóbol amit fixre lehet tenni veszik az olajat és azt vezetik a homlokrakodó tömbjébe és onnan vissza
Válasz #3706. hozzászólásra
ha megcsapolod a szivattyúbol a nyomóágat a nyomás 2 felé megy át a két tömbön akadály nélkül (amíg nem használod),a visszafolyást értem szabadon megoldod,
Válasz #3705. hozzászólásra
lehet én fogalmazok rosszul de van egy befolyó ág a+ vezér tömbön meg egy kifolyó ág amin minden esetben kimegy az olaj ezért a betáp a szivattyú nyomó ágba míg a kifolyó ág a hidromotorok használatához felszerelt visszafolyóágba van bekötve ahol egy az egyben befolyik az olaj a diferenciálházba .
Válasz #3703. hozzászólásra
azért mondtam hogy a 3. ágba kösse az átfolyót mert a 95-ösön az van a hidromotorok hajtásához azon szabadon befolyhat az olaj ha átfolyik rajta vagy ha résolaj van akkor is
Válasz #3697. hozzászólásra
valahogy a hidraulika szivattyú nyomó ágát kellene megcsapolni és oda be lehet kötni a résolajat meg a gyári vissza folyóba a 3. csatlakozóhoz
11596 hozzászólás
Válasz #3746. hozzászólásra
akkor nem sokat használjátok a gépet. Nekem 4 év alatt 3600 óra ment bele.
Válasz #3744. hozzászólásra
11 év még nem is sok A mi 9540-esünk 16 éves, egyedül a klíma hiányzik belőle, de az nagyon nyáron. Lehet még érdemes lenne belerakatni, még csak 2700 üzemóra van benne, de lehet pár év mulva le lesz cserélve, azért a kora az már sok, állapota kitűnő pedig Hogy mi lenne utána a jövőben az egy érdekes téma lehet, jó lenne a zetornál maradni, bár egy forterrát amiben már van 3-4 ezer óra azt nem szívesen venném meg talajmunkázni, majd az idő és a "kedv" eldönti
Válasz #3744. hozzászólásra
Értelek.
Nagyobb komfortra vágysz.
Válasz #3743. hozzászólásra
11 éves volt, meg nagyobbra szeretnék váltani,90LE körül persze légkondival..stb
Válasz #3742. hozzászólásra
Kisegítelek,nekem már van 1.
Még nem is kérdeztem?
Miért váltál meg az előző Ketortól?
Válasz #3740. hozzászólásra
737 hsz, tavasszal hátha lesz.
Válasz #3740. hozzászólásra
Bemutató volt Orosházán, KC-Békés kft erre most már ők forgalmazzák.Tudod a Zetoros szív, csak hát az áruk...
Válasz #3739. hozzászólásra
Elmentés Sbá Vasékhoz vasat nézni?
Láttál kedvedre valót?
Válasz #3738. hozzászólásra
Itthon maradt telefonnal meg nem szoktam. A nagy lóerősök voltak.
Válasz #3736. hozzászólásra
Fotó náne?
Ma hallottam januártól a Zetor újra indítja a "major gépeket"80Le-ig, alacsony áron.
Válasz #3734. hozzászólásra
De hárman azért voltunk, Hecci, Húsfutár, meg én.
Válasz #3732. hozzászólásra
Picit sokra tartja az üres házat. :-(
Válasz #3721. hozzászólásra
Ha otthon lennék, akkor ott lennék De jobb elfoglaltságom támadt.
Válasz #3731. hozzászólásra
Szia!
A hidraulika túl emelt, letörte a váltó végében lévő ütközőket és valszeg az egyik taró stiftett a napkerék és a kúpkerék bedarálta, ami következtében a kúpkerék két foga letört. A ház meg elrepedt a kúpkerék csapágyháza és a gardán csapágyháza között úgy hogy egy szép darab le is vált. Még jó hogy támadt egy ötletem, hogy szétnézzek a difiházban ne elégedjek meg a hidraulika megjavításával. :-)
Válasz #3730. hozzászólásra
itt érdeklődj
Válasz #3730. hozzászólásra
Mi lett vele hogy cserélni kell ?
Sziasztok!
Zetor 16045-höz nem tud valaki diferenciálműházat?
Előre is köszi.
Ja igen sárospataki vagyok.
Válasz #3723. hozzászólásra
Eridj aztán próbáld ki mindet
Este meg blamálhacc itt, megengedjük
Válasz #3726. hozzászólásra
Még nem, de minden rendben, elvetve, fölszántva.
Válasz #3725. hozzászólásra
Ez igen jó.
Szia Sanyi!
Régi Zetorosnak ott a helye.
Vettél már valamit?
Üdv
Válasz #3724. hozzászólásra
Ez jó, ...csak kimaradt..annak száradjon le aki még ma nem ...Nyugodt vagyok.
Szerintem menj......el.
Válasz #3722. hozzászólásra
Most meditálok, menjek vagy maradjak.
Válasz #3721. hozzászólásra
Sanyibátyánknak ne felejts el szólni..........
Válasz #3719. hozzászólásra
Holnap meg Orosházán lesz bemutató jön valaki ?
Válasz #3718. hozzászólásra
jól néz ki a jószág
ZETOR-VAS-NÁL CSÜTÖRTÖKÖN GÉPBEMUTATÓ HA ÉRDEKEL VALAKIT
Zetorka lemosva, majd utána elrakva téli álomra a magtárba
Válasz #3689. hozzászólásra
Tegnap felraktam a melegítőt,jöhet a hideg.
Passzol,mint kutya szájába a tojás.
Sziasztok.
Komplett vonókampót keresnék a kis pirosra.
Az új ára 700 ojró környékén van,nekem egy használt jó állapotú tökéletesen megfelelne.
Valakinek esetleg hentergőben,amit csak papírnehezéknek használ?
sziasztok tud nekem valaki segíteni a fortschritt 323 egy 3 fejes ekével kb 25cm méjen mekkora a vontatási sebessége
Válasz #3713. hozzászólásra
Sztem is ez a nyerő.Sorba, A fő tömb visszafolyót csatlakoztatni a másik befolyóra és a másik visszafolyót oda ahol a főtömb visszafolyója csatlakozott.
Válasz #3711. hozzászólásra
A másik megoldás hogy sorba kötöd a a vezérlő tömböket,csak nem minden traktornál lehet,mivel a visszafolyó ág valószínű hogy nem tömlős,
Válasz #3711. hozzászólásra
az a legegyszerűbb megoldás
Válasz #3710. hozzászólásra
Tehát a kihejezett nyomóágra, meg vissza folyóra kössek rá?
Válasz #3708. hozzászólásra
ha plussz akar 2 kört akkos sajnos a gyári tömböt kell bővíteni,de homlokrakózni ugy oldjákmeg itt hogy a gyorcsatlakozóbol amit fixre lehet tenni veszik az olajat és azt vezetik a homlokrakodó tömbjébe és onnan vissza
Válasz #3707. hozzászólásra
csak akkor az utólag beépítet gyári köröket hogy oldották meg de majd holnap átnézem az alkatrész katalógust
Válasz #3707. hozzászólásra
értem már mire gondolsz
Válasz #3706. hozzászólásra
ha megcsapolod a szivattyúbol a nyomóágat a nyomás 2 felé megy át a két tömbön akadály nélkül (amíg nem használod),a visszafolyást értem szabadon megoldod,
Válasz #3705. hozzászólásra
lehet én fogalmazok rosszul de van egy befolyó ág a+ vezér tömbön meg egy kifolyó ág amin minden esetben kimegy az olaj ezért a betáp a szivattyú nyomó ágba míg a kifolyó ág a hidromotorok használatához felszerelt visszafolyóágba van bekötve ahol egy az egyben befolyik az olaj a diferenciálházba .
Válasz #3704. hozzászólásra
még gondolkozz ,merre fog elillanni a nyomás ,azon a tömbön amit nem használsz
Válasz #3703. hozzászólásra
azért mondtam hogy a 3. ágba kösse az átfolyót mert a 95-ösön az van a hidromotorok hajtásához azon szabadon befolyhat az olaj ha átfolyik rajta vagy ha résolaj van akkor is
Válasz #3702. hozzászólásra
egy vezérlő tömb ugy működik ,ha nem használod simán átáramlik rajta az olaj,akkor most gondold át
Válasz #3701. hozzászólásra
Mi a baj vele ?
Válasz #3699. hozzászólásra
ötletnek jó ,csak nem működik
Válasz #3698. hozzászólásra
Nincs katalógusom,köszi, holnap felhívlak.
valahogy a hidraulika szivattyú nyomó ágát kellene megcsapolni és oda be lehet kötni a résolajat meg a gyári vissza folyóba a 3. csatlakozóhoz
Hallod azt nem tudom van hozzá alkatrész katalógusod ? Ha nincs holnap hívj fel 11 óra felé