Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3793. hozzászólásra
Hali! még nem néztem de én is a kevés olajra tippeltem! A szivatyu az hogy lehet nyom egy darabig és kész, mert amikor vissza valt magatol nem is kapcsol ujra csak jo sokara midig probalkozni kell 4-5-ször hogy müködik-e!!
Sziasztok! A hus futartol kérdeznék! Vetünk egy 16145-öst és ut közben olyan történt hogy a nyomaték valto nem akart valtani de ha sikerült akkor 200méter utan vissza is lasitott, mi lehet vele?? Valaszokat elöre is köszi!!
Üdvözlök mindenkit.
Egy kis segitség kellene nekem,van egy 5611-esem és ha rá adom az áramot melegszik a bendix az öninditón, mitől lehet ez. Választ előre is köszönöm.
Én is azt mondom amit Hus futar netord magad rajta nem egy bevalt szeria igaz volt egy a kornyeken ami azert ment egy darabig de sokkal tobb az elen pelda. Vegyel egy 162-est ugyanazt megcsinalja sokkal olcsoban.
Szia!
Nekem is azt mondták a szlovákok, hogy nem egy jó gép. Sok apróság módosúlt, nem is vált be. A motor ereje is meg lett növelve a főtenges meg a hajtás sem bírta. De akkor is tetszik. Csak ritka és az alkatrész is nehézkes és drága. Bár olcsón hozzá lehet jutni. Ez a gép 1997-es és 3.200.000Ft volt.
Válasz #3778. hozzászólásra
nagyon ne bánkódj anno és is nézegettem egyet mikor megvettük a 162-est a de szerviesem azt mondta ne is bánjam mert nem egy bevált széria lett pár darab jött belőle az országba de mindel sok baj volt
Válasz #3773. hozzászólásra
De mitől lesz az egyszerűbb? a proxima sem egy bonyolult szerkezet, talán az első hajtás meg a difizár kapcsolása az amin lehet lényegesen egyszerűsíteni azonkívül min?
Volt múlthéten hírdetve egy 18345 gép. pár napig volt csak hírdetve. El akartam menni megnézni, de hamarabb elkelt mint, hogy megnézhettem volna. Picit bánkódom!
Üdvözlöm a tagokat !
Zetor-hoz új és jó alkatrészek érdekelnének 70-72-77-es szériákhoz!ki tud ajánlani azt megköszönném,és e-mail címemre is írhat: bilickin@gmail.com. Kösz
Komolyra fordítva a szót nekem nagyon bejött az irányváltója meg az 5 sebességes váltó a power fokozatokkal . Szerintem ezzel a géppel a zetor felzárkózott a nyugati gépekhez .
Igazad van, én fogalmaztam rosszul, érdemes lenne, számomra jobb lenne, de mivel fater a főnök pénzügyekben, és neki nincs melege benne mivel én megyek csak vele, úgyhogy szerintem nem lesz benne klíma
11596 hozzászólás
Válasz #3796. hozzászólásra
Hali!
Ha jobban megnézitek ez az új Major egy Zetor motorral szerelt Farmtrac.
Válasz #3795. hozzászólásra
Itt a jó link:
http://www.zetor.com/file/25651/Zetor-Major-Datasheet_EN.pdf
Jön az új Zetor Major!http://www.zetor.com/file/25651/Zetor-Major-Datasheet_EN.pdfhttp://
Válasz #3793. hozzászólásra
Hali! még nem néztem de én is a kevés olajra tippeltem! A szivatyu az hogy lehet nyom egy darabig és kész, mert amikor vissza valt magatol nem is kapcsol ujra csak jo sokara midig probalkozni kell 4-5-ször hogy müködik-e!!
Válasz #3792. hozzászólásra
Van-e elég olaj a váltóban ? de szerintem szivattyú lesz a baj .
Sziasztok! A hus futartol kérdeznék! Vetünk egy 16145-öst és ut közben olyan történt hogy a nyomaték valto nem akart valtani de ha sikerült akkor 200méter utan vissza is lasitott, mi lehet vele?? Valaszokat elöre is köszi!!
Üdvözlök mindenkit.
Egy kis segitség kellene nekem,van egy 5611-esem és ha rá adom az áramot melegszik a bendix az öninditón, mitől lehet ez. Választ előre is köszönöm.
Végre találtam difi házat itt a közelben. Igaz van benne difi is, meg első kihajtás és egy komplett oldal lehajtás is. Jól jönnek a tartalék cuccok!
Válasz #3787. hozzászólásra
Tévedsz én nem voltam ott!
Válasz #3784. hozzászólásra
Van egy 16045-ös, de most pici javítás alatt van. Nem cserélném el nyugi, csak fájdítottam a szívem!
Válasz #3785. hozzászólásra
T.E. volt megrendelted?
Válasz #3785. hozzászólásra
Kicsivel az MTZ fölött,azzal próbálnak versenyezni, Te is hallottad, ott ültél annál az asztalnál.
Válasz #3775. hozzászólásra
Hali!
Mit mondtak mennyi lesz az ára ennek az új majornak?
Én is azt mondom amit Hus futar netord magad rajta nem egy bevalt szeria igaz volt egy a kornyeken ami azert ment egy darabig de sokkal tobb az elen pelda. Vegyel egy 162-est ugyanazt megcsinalja sokkal olcsoban.
Válasz #3782. hozzászólásra
Szia!
Nekem is azt mondták a szlovákok, hogy nem egy jó gép. Sok apróság módosúlt, nem is vált be. A motor ereje is meg lett növelve a főtenges meg a hajtás sem bírta. De akkor is tetszik. Csak ritka és az alkatrész is nehézkes és drága. Bár olcsón hozzá lehet jutni. Ez a gép 1997-es és 3.200.000Ft volt.
nagyon ne bánkódj anno és is nézegettem egyet mikor megvettük a 162-est a de szerviesem azt mondta ne is bánjam mert nem egy bevált széria lett pár darab jött belőle az országba de mindel sok baj volt
Mennyi volt az ára?
De mitől lesz az egyszerűbb? a proxima sem egy bonyolult szerkezet, talán az első hajtás meg a difizár kapcsolása az amin lehet lényegesen egyszerűsíteni azonkívül min?
Hát legközelebb légy jobban résen és GOOOOO!!!
Sziasztok!
Volt múlthéten hírdetve egy 18345 gép. pár napig volt csak hírdetve. El akartam menni megnézni, de hamarabb elkelt mint, hogy megnézhettem volna. Picit bánkódom!
Üdvözlöm a tagokat !
Zetor-hoz új és jó alkatrészek érdekelnének 70-72-77-es szériákhoz!ki tud ajánlani azt megköszönném,és e-mail címemre is írhat: bilickin@gmail.com. Kösz
Válasz #3774. hozzászólásra
Kurvalazák lehettetek------
http://www.zetor.cz/zetor-major
no veszöl ilyet?
Válasz #3771. hozzászólásra
3 fejes rabewerk váltvaforgató eke volt utána nem tudom melyik sebességbe volt mert csak az irányváltót kellet használni
Válasz #3772. hozzászólásra
Közeljövőben újra jön a régi major széria ami full mechanikus hagyomásnyos gép lesz 60-90 lóig
Válasz #3770. hozzászólásra
jó hát ha a mostani hiper modern világ szemével nézük akkor biztosan de én addig örültem amig maradt arégi trend.
Válasz #3769. hozzászólásra
Mikkel ?
Hányasba kinoztátok ekével?
Mesélj má a nipnek no
Válasz #3768. hozzászólásra
nem a minőséggel hanem a műszaki szintel volt lemaradva
Válasz #3767. hozzászólásra
eke és rövid tárcsa
Válasz #3761. hozzászólásra
szia felzárkozot az már elég régen.Elég jó masinák még a régiek is.
Válasz #3766. hozzászólásra
ja
vlm melóba próbáltátok?
Válasz #3765. hozzászólásra
48000 júró az új 140es HSX fullosan felszerelve
Válasz #3763. hozzászólásra
Mi 48?
Válasz #3763. hozzászólásra
talán majd jövő héten jön az üzletkötőjük és meglátom mennyire lehet alkuképes a dolog .
Válasz #3761. hozzászólásra
A 48-at kicsit sokalltam.40-ért hoznám.
Válasz #3757. hozzászólásra
Még próbált is, csak nem lett fotó csinálva.
Komolyra fordítva a szót nekem nagyon bejött az irányváltója meg az 5 sebességes váltó a power fokozatokkal . Szerintem ezzel a géppel a zetor felzárkózott a nyugati gépekhez .
Válasz #3759. hozzászólásra
Szívesen máskor
Válasz #3758. hozzászólásra
kösz a fogadtatást
Miért te mit láttál ? mert szerintem ott evett a fene a téged is .
Válasz #3756. hozzászólásra
Mit láttá?
Na sikeresen haza értünk mi is elég meggyőző volt számomra ez a bemutató ez a forterra HSX széria szerintem jó kis gép lesz
Válasz #3754. hozzászólásra
10évvel ezelőt a zetorba 320000ft volt, két éve a domiba Dupla hűtővel 500000ft.Autó klímát felejtsd el,Profik szerelték,garanciával !
Válasz #3753. hozzászólásra
Melegebb van benne mint az 512-es kombájnunkban Ezekszerint már pár klímát szereltél be, milyen klímákat, esetleg autóé? Mennyiből lehetne kihozni?
Válasz #3752. hozzászólásra
10641-s forterrába is utólag került be a klima!Nagyon meleg tud lennia zetorfülke nélküle! Napi teljesítményben megtérül! Meg kevesebb sör fogy!
Válasz #3749. hozzászólásra
Igazad van, én fogalmaztam rosszul, érdemes lenne, számomra jobb lenne, de mivel fater a főnök pénzügyekben, és neki nincs melege benne mivel én megyek csak vele, úgyhogy szerintem nem lesz benne klíma
Válasz #3750. hozzászólásra
csak nem mind1 h. 1 vagy 30 év után van é a csere
én évi 1000 körül nyomok bele aztán csere
Válasz #3746. hozzászólásra
Barátom! A 32 éves 105-s Dominátorba raktam klímat!Akkor miről beszélünk!
Válasz #3747. hozzászólásra
200 körül megy bele évente amióta nálunk van. Ha nem vagyok túl indiszkrét az hogy lehet hogy sokkal több állatod van mint földed? Veszel még bálát?