Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak622 FtBenzin árak607 FtEUR410.34 FtUSD386.4 FtCHF438.4 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok.Szeretném megtudni hogy egy meghüvelyezett esztétikailag is jó állapotú 12145-ös Zetort nézem ki.Mi az ami zsákba macska lehet nála???Mi az amivel be lehet hasalni ennél a szériánál??Nekem mtzm van a zetor új.
sokkal zsírabb lenne ha megpiszkálnád amott a haverokat akinek van hozzá könyve nézze meg.....
vagy esetleg lemérhetnétek magatoknak másik traktorral érted.....
ha kényszerítenek h. keressek vlm.t akkor úgyse találok szart se.....
ennek jönni kell magától mint a xfaktoros csávónak a ritmus
ez csakúgy JÖN .....aszondta.....
Válasz #2687. hozzászólásra
Te figyu ez most nem vicc ? Melyik tipuson ennyi , mert én meg műtrágyaszórózni akarok a 162-essel és sebesség szerint vannak a beállítások megadva .
helósztok segítségeteket kérném 120 zetornak a sebességváltóján a fokozatokba mennyi az optimális sebesség? 1 , 2 , 3, 4 , bee előre is köszi a segítséget !!
hello husfutár.köszönöm a választ.2 kérdésem lenne.neked milyen tipusu traktoron volt ez a baj pontosan? a másik amit nem értek a válaszodban,hogy ha a felső sebességet irod ,a nyomaték váltó leggyorsabb sebességéről beszélsz? mert én ugytudom ha a leggyorsabb van bekapcsolva akkor az a direkt fokozat,és akkor a nyomatékváltó tulajdonképpen nincs bekapcsolva se.ha adsz telszámot fel is hivnálak mert azért ezt szóba jobb megbeszélni szerintem.addig is kösz még1 szer!helllllooo
Válasz #2671. hozzászólásra
Nincs kellő olaj nyomásod abban a körben és ezért van hogy néha nem kapcsol . Hasonló cipőben jártam én is de nekem a legfelső fokozatot nem kapcsolta . Addig hajtottam amíg meg nek állt de addigra a lamellák úgy megégtek hogy darabokban hullotak ki . Ha van rá lehető séged mérjétek be a jkörörket és kiderül hogy vezér tömb vagy szivattyú baja van .
helloo.van 1 zetor10540 1996 os évjáratu es tipusu traktorom.a baja hogy a nyomatékváltó 3 sebességi fokozata közül,a leglassabbikon nem mindig viszi át a hajtást.de sokszor induláskor ugyan ebbe a fokozatba elindulva megkaparnak a kerekek nagy gáznál.tehát van ugy hogy teljesen jó, van ugy hogy egy kisebb emelkedőre se megy fel,de csak a nyomaték váltó leglassabbik fokozatán(ilyenkor hasonló a szitu mintha csúszna a kuplung).ha felkapcsolok a középsőbe vagy a direktbe ott mindig jó. kiv lennék volt-e ehhez hasonló tapasztalata már v kinek. üdv válaszoat előre is kössszzz
Válasz #2665. hozzászólásra
Ha még nem használtad akkor próbáld meg kicserélni ha már használtad akkor próbáld a gépet leterhelni és kiderül elég-e ez a nyomás vagy nem .
Válasz #2662. hozzászólásra
van fűtés a 120-asban is meg belső lámpa is . Nem régi pumpálós légrugós ülés van már a 121-esben hanem az újabb rugós zetor ölés meg ki van kárpitozva a 121-es fölkéje meg a nyomaték váltó karja nem középen (120) van hanem baloldalon (121)
Olyan kérdésem lenne a fórumosokhoz hogy a Zetor 12045 és a 12145 között mi a különbség? Gondolom főleg csak esztétikai és kényelmi megoldások vannak de mik azok.
á neeeeem
tudod semmi fölösleges húzás
1 motorral megoldanak ezek mindent
Q ravkós banda ez a cse mi???
4x4 ez kell a terepre is..... meg a fődekre is...hhehehhe
11500 hozzászólás
Jó napokat!
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy a 12045 vagy a 12145-nek mennyi a fogyasztása 100km-en! Szállítás miatt kérdezem.
Üdv!
Infot szeretnék kapni a Zetor 6011-es difiéröl milyen elven müködik.Van-e esetleg állitási lehetöség vagy ha nem jol müködik lehet szétborítani?
Válasz #2698. hozzászólásra
Köszönöm hétfőn beszélek vele
Válasz #2697. hozzászólásra
irom Kerékgyártó András 06209231452 mezőtúri kolegámnak ő csinálta nagyon érti a zetorokat.
Válasz #2695. hozzászólásra
Szia oké holnap felhívlak majd
Sziasztok.Szeretném megtudni hogy egy meghüvelyezett esztétikailag is jó állapotú 12145-ös Zetort nézem ki.Mi az ami zsákba macska lehet nála???Mi az amivel be lehet hasalni ennél a szériánál??Nekem mtzm van a zetor új.
Hus Futár megvan a telefonszám.
Válasz #2693. hozzászólásra
sokkal zsírabb lenne ha megpiszkálnád amott a haverokat akinek van hozzá könyve nézze meg.....
vagy esetleg lemérhetnétek magatoknak másik traktorral érted.....
ha kényszerítenek h. keressek vlm.t akkor úgyse találok szart se.....
ennek jönni kell magától mint a xfaktoros csávónak a ritmus
ez csakúgy JÖN .....aszondta.....
Válasz #2692. hozzászólásra
És ha szépen megkérlek keresel nekem ?
Válasz #2691. hozzászólásra
csak a netről tudnék vadászni én is........
Válasz #2690. hozzászólásra
Figyu nálad nem mindig tudom eldönteni hogy hogyan infózol .
De ha szépen meg kérlek nekem megadod a 16245-ös kiskerekű sebességeit , csak az országúti érdekel .
Válasz #2689. hozzászólásra
hát a 120as
basszus azt kérdezte
hát szoktam én félreinfózni???
Te figyu ez most nem vicc ? Melyik tipuson ennyi , mert én meg műtrágyaszórózni akarok a 162-essel és sebesség szerint vannak a beállítások megadva .
persze ezek a nyulak
tekikatonát ki kell számolnod
a csodaszám a 1,34
most figyelj
pár szám hirtelen
1 7,16
2 11,28
3 17,94
4 25,50
1 2,45
2 3,74
3 6,15
4 8,74
Válasz #2685. hozzászólásra
kimegyek aztán lemérem neked
mindjárt jövök.....
igen de nem csak egyesben hanem a többiben is gyári adat szerint...
Válasz #2681. hozzászólásra
szóval mitakarsz?
A 120as konkrét sebességeit az 1es fokozatokban????????????
Válasz #2680. hozzászólásra
háésménem?
mert asszem vetőt akarnak vele hózni vagy nem tudom ..
de van ilyen adattábla nem?? h be lehessen álítani..
Válasz #2679. hozzászólásra
Pont az az optimális sebesség ebben az esetben, amennyivel bir menni
Úgysem tudod 2200 fordulat fölé pörgetni
hát tökig gázon nyúl országúti:D
Válasz #2677. hozzászólásra
mi az az opt. sebesség?
tökig gázon amit elér az még optimális?
vagy az már a maximális?
Válasz #2676. hozzászólásra
Figyeld a motorhangot
helósztok segítségeteket kérném 120 zetornak a sebességváltóján a fokozatokba mennyi az optimális sebesség? 1 , 2 , 3, 4 , bee előre is köszi a segítséget !!
Válasz #2674. hozzászólásra
egyik haver traktorjának pont ugyenez a baja
hello husfutár.köszönöm a választ.2 kérdésem lenne.neked milyen tipusu traktoron volt ez a baj pontosan? a másik amit nem értek a válaszodban,hogy ha a felső sebességet irod ,a nyomaték váltó leggyorsabb sebességéről beszélsz? mert én ugytudom ha a leggyorsabb van bekapcsolva akkor az a direkt fokozat,és akkor a nyomatékváltó tulajdonképpen nincs bekapcsolva se.ha adsz telszámot fel is hivnálak mert azért ezt szóba jobb megbeszélni szerintem.addig is kösz még1 szer!helllllooo
Válasz #2672. hozzászólásra
Bankós Pistát nem láttad régen volt a fórumon?
Válasz #2671. hozzászólásra
Nincs kellő olaj nyomásod abban a körben és ezért van hogy néha nem kapcsol . Hasonló cipőben jártam én is de nekem a legfelső fokozatot nem kapcsolta . Addig hajtottam amíg meg nek állt de addigra a lamellák úgy megégtek hogy darabokban hullotak ki . Ha van rá lehető séged mérjétek be a jkörörket és kiderül hogy vezér tömb vagy szivattyú baja van .
helloo.van 1 zetor10540 1996 os évjáratu es tipusu traktorom.a baja hogy a nyomatékváltó 3 sebességi fokozata közül,a leglassabbikon nem mindig viszi át a hajtást.de sokszor induláskor ugyan ebbe a fokozatba elindulva megkaparnak a kerekek nagy gáznál.tehát van ugy hogy teljesen jó, van ugy hogy egy kisebb emelkedőre se megy fel,de csak a nyomaték váltó leglassabbik fokozatán(ilyenkor hasonló a szitu mintha csúszna a kuplung).ha felkapcsolok a középsőbe vagy a direktbe ott mindig jó. kiv lennék volt-e ehhez hasonló tapasztalata már v kinek. üdv válaszoat előre is kössszzz
Válasz #2669. hozzászólásra
Jaja zsír új
Válasz #2667. hozzászólásra
vettél új turbót és ez nem az igazi???
vagy az öreg szarakodik?
Válasz #2667. hozzászólásra
3as ekét húzunk,igaz kötött földön,de csak 5km/h val húzza terep3 békában,nyulban már nem viszi,pedig az lenne a jó sebesség
Válasz #2666. hozzászólásra
használtam,szántáskor sem ment följebb a túlnyomás 0,6bar nál.A 10641-esre is rátettük az órát,azon megvan az 1,1bar
Válasz #2665. hozzászólásra
Ha még nem használtad akkor próbáld meg kicserélni ha már használtad akkor próbáld a gépet leterhelni és kiderül elég-e ez a nyomás vagy nem .
Válasz #2649. hozzászólásra
Na turbó ügyileg senki?
Köszi szépen!
Válasz #2662. hozzászólásra
van fűtés a 120-asban is meg belső lámpa is . Nem régi pumpálós légrugós ülés van már a 121-esben hanem az újabb rugós zetor ölés meg ki van kárpitozva a 121-es fölkéje meg a nyomaték váltó karja nem középen (120) van hanem baloldalon (121)
Válasz #2661. hozzászólásra
Oké ezeket én is gondoltam de mivel másabb?
Fűtés, hangszigetelés, belsőlámpa ilyenekre gondoltam!
Válasz #2658. hozzászólásra
Konfortosabb a fülkéje
Magasabb fülke,lecsapott motorháztető
A 121-esek ujabbak, akkor kezdtek el gyartani, amikor befejeztek a 120-as szeriat
Jó napokat!
Olyan kérdésem lenne a fórumosokhoz hogy a Zetor 12045 és a 12145 között mi a különbség? Gondolom főleg csak esztétikai és kényelmi megoldások vannak de mik azok.
Válasz #2656. hozzászólásra
Mindegyik
Válasz #2655. hozzászólásra
há mittudomén milyen van a traktorokba???????
Válasz #2653. hozzászólásra
Sorosra V-re vagy csillagra gondoltál
Válasz #2652. hozzászólásra
á neeeeem
tudod semmi fölösleges húzás
1 motorral megoldanak ezek mindent
Q ravkós banda ez a cse mi???
4x4 ez kell a terepre is..... meg a fődekre is...hhehehhe
Válasz #2652. hozzászólásra
baszki tényleg csinálhatnának 8ast
a jd mega valtra mega merci mega cummins mega pörkinsz pakolhatnának mind....
Válasz #2651. hozzászólásra
Naja 8 hengerX2 16