Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR414.77 FtUSD398.25 FtCHF441.31 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezek nem arra vannak dimenzálva h. vontatott tárcsázás meg gyilkolások.....
Ez finom gépekhez van inkább finoman középre beállítani pontosan......
Legjobb lenne bébaxni oda erős láncokat ezek helyett mikor tárcsázol.....
Aztat had feszegesse........
Több a láncszem mert a majorokon hátrébb van a belső fölfogatás...nagyobb a távolság.....
Ez a zöld meg kristályos, ott elég a rövidebb nem köll a láncszem..........
Válasz #2590. hozzászólásra
Ez az új, a tárcsa, először a 2 láncszem azután a csapon a láncszem, végül a bal menet.a tárcsa eleje függessztett. Arra gondoltam arrább rakom a vonót másképp húz, hátha jó lesz. A lakat spanolásnál pedig hagyok hézagot is.
Gondoltam a menet szakadt ki...
Ez így nem zsír...
Ez a kontrázás......
Húzzál rá ilyen vetőgép maglevezető gumiját aztán szorítsd rá.......... 2 oldalról....
H. ne menjen be a dzsuva a menethez...
A fogantyúra meg hegeszteni köll vékony láncot....
Hidraulika szárra 1 kis kampót amibe a láncot beakasztod......
Nem kontrázni , így kiakasztod megspanolod beakasztod és nem forog el..........
Még mindig nemtom h. EZ E??????
Ha ez akkor az normális, ezek marha gyöngék sokat nem bírnak megeszi a retek meg a kosz meg a rozsda.......
Mennyi óra van a traktorba?
Mi az h. kistraktor?
Van nagyobbod is mint a 63??
Hecci! A kis zetoromon már másodjára szakadt el a lakat, most meg a balos menet ment ki, tárcsánál, mit állítok rosszul? 9 évig jól csináltam most meg felejtek?Lekó tárcs 3-as, kössem össze a vonólapot?
Mit vagy beszarva????
ez volt a kérdésed:
A fedélben lévő kellene! Nincs valakinek egy tök jó használt olcsó pénzért?
nekem nincs.
ezé nem is írtam.....
jobb lett volna ha beírom h. NEKEM NINCS!!! ????????
akkor meg az lenne a bajotok h. a szót szaporíllom.........
Köszönöm szépen!
Kétszer irtam ebbe a fórumra de azthiszem,hogy többet nem fogok!
Még csak egy válaszra se méltat senki,pedig témához kapcsolódóan irtam!
úgylátszik megvan a klikk és én nem férek bele,de sebaj Kilépek!
Adorex! Ma megjött az alkatrész, igy az általad felajánlott segítséget most nem veszem igénybe, majd legközelebb!Munka egy hétig áll, mert az eső az szakad!!!
Hali!
Olyan problémám van,hogy szükségem lenne egy 16145-ös trakihoz egy hidraulika vezérlőtömbre!
Üdv.Én Győrmegyei vagyok és Csornán vettem a gumikat,igaz én nem a hosszmintás mellett döntöttem egy kicsivel drágábbat vettem.A gumis mondta ezt a 12EFt körüli árat.De keresgéltem a neten is van egy BP-i KFT-weboldala most akcios ez a méret.Sinaopt KFT ezt keresd.Kinai már 8148ft-tol van náluk.Armour,East One,márkák a legolcsobbak.A gépkönyvel kapcs. ez állitolag két CD ez engem is érdekelne.Megadom az e-mail cimem és megbeszélhetnénk.69pisti@gmail.com
Érdekelne, hogy honnan vetted a hosszmintás gumit, add meg légyszives az elérhetőségüket!
Illetve a gépkönyv tulajdonosának címe is érdekelne, egy hívást megér :-)
Válasz #2552. hozzászólásra
Üdv Tisler! Nem akarok a zetorra költeni ha nem muszáj,nálam nemsokat megy.Két hektárt talán munkálok egy kisduduval eggyütt.
Üdv.Hát igen te egy "kicsit"messzebb vagy de hidd el ha drága vagy sok alkatrész kell (de inkább ne keljen)még töletek is érdemes kimeni.Jo mondjuk boltja válogatja mert van amelyikben megsem szolal magyarul,de ahol én voltam ugy beszélgettünk mintha rég ismertük volna egymást.
A Zetorra én is nemrég vettem 2 új papucsot a hosszmintás oroszt már 12Ezerért újat adnak.A gépkönyv felöl én is érdeklödtem van egy illetönek hirdette is CD-re irt jav.utmutatot és rob.ábrás alk.katalogust 5000FT+Pk-ért ajánlott mikor kérdeztem.Ha érdekel adok elérhetöséget.
És te merre?Ha 95-ös hüvelyü motor van a tiédben tudok pár használt alkatrészt enyémhez nem mindene jo.Egy iletönek van volt Zetorja de eladták (kinötték)
11596 hozzászólás
Válasz #2596. hozzászólásra
Kész fotómüvész leszek.Arra gondoltam hogy a vonólapot összekötöm, egy lánccal s így ha egyenletlen a talaj nem vág neki oda.
Válasz #2592. hozzászólásra
Ezek nem arra vannak dimenzálva h. vontatott tárcsázás meg gyilkolások.....
Ez finom gépekhez van inkább finoman középre beállítani pontosan......
Legjobb lenne bébaxni oda erős láncokat ezek helyett mikor tárcsázol.....
Aztat had feszegesse........
Válasz #2591. hozzászólásra
A másik képen fénylet, de itt a kontra szerintem ez jó megtágítottam.
Válasz #2592. hozzászólásra
Mi az h. a tárcsa eleje függesztett???????
Válasz #2587. hozzászólásra
Több a láncszem mert a majorokon hátrébb van a belső fölfogatás...nagyobb a távolság.....
Ez a zöld meg kristályos, ott elég a rövidebb nem köll a láncszem..........
Válasz #2590. hozzászólásra
Ez az új, a tárcsa, először a 2 láncszem azután a csapon a láncszem, végül a bal menet.a tárcsa eleje függessztett. Arra gondoltam arrább rakom a vonót másképp húz, hátha jó lesz. A lakat spanolásnál pedig hagyok hézagot is.
Válasz #2589. hozzászólásra
Gondoltam a menet szakadt ki...
Ez így nem zsír...
Ez a kontrázás......
Húzzál rá ilyen vetőgép maglevezető gumiját aztán szorítsd rá.......... 2 oldalról....
H. ne menjen be a dzsuva a menethez...
A fogantyúra meg hegeszteni köll vékony láncot....
Hidraulika szárra 1 kis kampót amibe a láncot beakasztod......
Nem kontrázni , így kiakasztod megspanolod beakasztod és nem forog el..........
Válasz #2589. hozzászólásra
Ezt az eke szakította el nem?
Vagy konkrétan most a tárcsa?
Válasz #2588. hozzászólásra
Hasonló, ez az .Csak ez az egy van 2000 van benne.
Válasz #2587. hozzászólásra
Még mindig nemtom h. EZ E??????
Ha ez akkor az normális, ezek marha gyöngék sokat nem bírnak megeszi a retek meg a kosz meg a rozsda.......
Mennyi óra van a traktorba?
Mi az h. kistraktor?
Van nagyobbod is mint a 63??
Válasz #2586. hozzászólásra
Két lánc szemmel több , de ez 6341.
Válasz #2584. hozzászólásra
Most akkor ez- ez a spanoló????????
Válasz #2578. hozzászólásra
Szerintem csak azért, mert nem olvasta hozzá értő ,rosszat meg senki sem akart mondani.
Válasz #2583. hozzászólásra
Alul bal, fölül jobb, meg ott a kontra is, félre jár a tárcsa,de sose volt jó járása, lehet hogy tegyem arrébb a húzót?Mármint a v alja felé?
Válasz #2582. hozzászólásra
mi a spanoló menetes izé alul???
Hecci! A kis zetoromon már másodjára szakadt el a lakat, most meg a balos menet ment ki, tárcsánál, mit állítok rosszul? 9 évig jól csináltam most meg felejtek?Lekó tárcs 3-as, kössem össze a vonólapot?
Válasz #2577. hozzászólásra
Nekem Nagyatádon a mező utcában csinálták.
Mit vagy beszarva????
ez volt a kérdésed:
nekem nincs.
ezé nem is írtam.....
jobb lett volna ha beírom h. NEKEM NINCS!!! ????????
akkor meg az lenne a bajotok h. a szót szaporíllom.........
Kedves fórumozó, pontosits, hátha tudok a bajodon segiteni
Köszönöm szépen!
Kétszer irtam ebbe a fórumra de azthiszem,hogy többet nem fogok!
Még csak egy válaszra se méltat senki,pedig témához kapcsolódóan irtam!
úgylátszik megvan a klikk és én nem férek bele,de sebaj Kilépek!
zetor adagolót hova lenne érdemes elvinni belövetni.
borsodból írok
Válasz #2575. hozzászólásra
Oké, köszönöm!
Válasz #2574. hozzászólásra
Szevasz Sándor, nálam még nem esik, de minden bizonnyal nekifog nemsoká.Ha vlmi gondod akad a Z-vel jelentkezz, ha tudok szivesen segitek
Adorex! Ma megjött az alkatrész, igy az általad felajánlott segítséget most nem veszem igénybe, majd legközelebb!Munka egy hétig áll, mert az eső az szakad!!!
Válasz #2572. hozzászólásra
Biztos tollasabb lennék ha homokosokat hergelnék föl homoszexuálisan....... ez tény
Válasz #2571. hozzászólásra
Gondolod faszállításból is megélnél
Válasz #2567. hozzászólásra
lehet behúzódunk az erdőbe a sztyeppéről
ott könnyebben
meg
lehet
lépni
ez már gép látjátok
elölről hátúlról dobja a lasszót
tud ez mindenhonnét......
Válasz #2568. hozzászólásra
Azzal dobták el a hátsó keréksúlyt!
jobb helyeken A TRAKTORRAL vetik az acél lasszót is
Válasz #2564. hozzászólásra
Sok itt az erdészeti teknika az utóbbi időbeJelen ez valamit
Válasz #2565. hozzászólásra
bocs lesz jobb ez gyenge tényleg
nekem Q jók a szemeim
magamból indulok ki.....
Válasz #2564. hozzászólásra
ennyi erővel egy világosződ kockát is benyomhatnál
Válasz #2563. hozzászólásra
Válasz #2562. hozzászólásra
na hadlámm
Válasz #2561. hozzászólásra
Szerzek másik képet is ez ám egyedi lesz váóóóóó.....
Válasz #2560. hozzászólásra
Akkor már nem szarvas lessz a kulcsokon hanem valtra
Válasz #2559. hozzászólásra
Be lesztek kebelezve.
Cseh remek megesz benneteket.
Válasz #2557. hozzászólásra
Pál Domi bácsi, Bábolnán nagyon a Valtrák mellé állitooták a Zetorokat,talán közösülni akarnak?
Válasz #2557. hozzászólásra
tuttam,hogy van ilyen képed te zetorfan
ehe Fan na mivan he?
ez a Valtra csak koppintani tud
míg az orrukra nem koppintanak
Hali!
Olyan problémám van,hogy szükségem lenne egy 16145-ös trakihoz egy hidraulika vezérlőtömbre!
Válasz #2554. hozzászólásra
Üdv.Én Győrmegyei vagyok és Csornán vettem a gumikat,igaz én nem a hosszmintás mellett döntöttem egy kicsivel drágábbat vettem.A gumis mondta ezt a 12EFt körüli árat.De keresgéltem a neten is van egy BP-i KFT-weboldala most akcios ez a méret.Sinaopt KFT ezt keresd.Kinai már 8148ft-tol van náluk.Armour,East One,márkák a legolcsobbak.A gépkönyvel kapcs. ez állitolag két CD ez engem is érdekelne.Megadom az e-mail cimem és megbeszélhetnénk.69pisti@gmail.com
Válasz #2551. hozzászólásra
Üdv Tisler!
Érdekelne, hogy honnan vetted a hosszmintás gumit, add meg légyszives az elérhetőségüket!
Illetve a gépkönyv tulajdonosának címe is érdekelne, egy hívást megér :-)
Várom mielőbb, üdv!
Válasz #2552. hozzászólásra
Üdv Tisler! Nem akarok a zetorra költeni ha nem muszáj,nálam nemsokat megy.Két hektárt talán munkálok egy kisduduval eggyütt.
Válasz #2549. hozzászólásra
Üdv.Hát igen te egy "kicsit"messzebb vagy de hidd el ha drága vagy sok alkatrész kell (de inkább ne keljen)még töletek is érdemes kimeni.Jo mondjuk boltja válogatja mert van amelyikben megsem szolal magyarul,de ahol én voltam ugy beszélgettünk mintha rég ismertük volna egymást.
Válasz a 2550 hozzászolásra.
A Zetorra én is nemrég vettem 2 új papucsot a hosszmintás oroszt már 12Ezerért újat adnak.A gépkönyv felöl én is érdeklödtem van egy illetönek hirdette is CD-re irt jav.utmutatot és rob.ábrás alk.katalogust 5000FT+Pk-ért ajánlott mikor kérdeztem.Ha érdekel adok elérhetöséget.
Üdv Mindenkinek!
Zetor 6011-es traktoromhoz keresek jó állapotban lévő (lehetőleg alig használt) 6.50x16 méretű első gumikat, hosszanti bordás mintázatút.
Ezenfelül keresek ugyanígy Zetor 6011-eshez GÉPKÖNYVET, vagy bármilyen leírást!
Ajánlatokat várok telefonon, vagy e-mail-ben, fotóval!
Köszönöm előre is!
Válasz #2548. hozzászólásra
Üdv Tisler!Tolnamegyében lakom.
Válasz #2547. hozzászólásra
És te merre?Ha 95-ös hüvelyü motor van a tiédben tudok pár használt alkatrészt enyémhez nem mindene jo.Egy iletönek van volt Zetorja de eladták (kinötték)