Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR410.85 FtUSD394.48 FtCHF436.3 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szeretném megkérdezni a Zetoros kollégákat.Nem oly rég vásároltam egy Zetor 6011-est és érdekelne ki milyen olajat használ a hátuljába (márka is)azt tudom hogy hajtomü és hidraulika olaj egyben. És hány liter kell bele?Melyik az a fajta amelyik jó és elfogathato az ára is.Elöre is köszönöm.
Több lehetősség is van de leg egyszerübb a TLT jobb oldalán található két cső egyi a hajtó másik a fékező .Először csak megméred anyomó ágban lévő nyomást közvetlenül egy legalább 20 bar os órával ha 7 felett vagy az jó . Aztán kösd vissza a csövet egy T elággal most ismét indicsd meg a TLT t ha nyomásesést tapasztalsz a kihajtásban a probléma .
Czabika 517 nek tudni kellene menyi aváltó olaj nyomása amenyiben alapjáraton mevan minimum 7 bar fordzlaton kb 10 12 akkor a tlt hajtásban a lamella sor vagy a labirint gyürü a bajos de hivj nyugottan 30 9655689
üdv!A múlthéten,cseréltem ZETOR-on féklamellákat.Elég szépen lefuttatták őket.Elég szép ára volt a 2 garnitúra lamellának.AXIAL:160000. AGRO BÁZIS:68000.Azért van különbség az árakban!!
Válasz #2467. hozzászólásra
Régen az idősek ezt hangra, füstre/szin/ milyen könnyen indul, úgy állitoták én a csepeleket, és az ifákat állitotam igy régen.Holnap szétnézek hátha van rajz.
Nekünk a 6245-ös Zetorunkon csinálta az, hogy leállítás után 10 perccel nem indult, muszáj volt a tápszivattyút felpumpálni. Az adagolón van egy nyomástartó szelep az volt a rossz. Az adagoló oldalán van egy kihajtható csavar 10-es vagy 13-as kulcs kell hozzá ha kitekered ott van egy rugó és egy golyó.
hello
kellene egy kis segítség!Azt szeretném megtudni hogy 5611-es első tengelyének a végein ami van vas(amiben a rugó is van és amivel lehet állítani a nyomtávot)ennek kelle a neve,mert kaptam egy pár újat de nekem nem kell és elszeretném adni csak nem tudom a nevét.
Amugy ha valakit érdekel olcsón eladom!!
köszi
Sziasztok! Ötleteket várok!
ZTS 16145 leereszt a hidraulika!
Bár visszadolgozza,azzal nincs gond,de mind a három munkahengert megkarmantyúztam és most se jó!
Kérdés,középen a váltófedélbe van közösítve 4 csövön a résolaj ha jól tudom,a segédmunkahengereknél nem folyik vissza rés,de a két belső vastagabb csövön jön vissza,gondolom a két vezérlőtömbre van rákötve! Szar lehet valamelyik tömböm?
Sziasztok Srácok
Valakitől aki olvassa, mit kellene megnéznem akkor ha a hidraulika egyik napról a másikra nem akar felemelni? Dózerosnak köszi a rajzot!
Üdv!
Szeretném megkérdezni egy régebbi Zetorost (én még csak most barátkozom ezel a trakival) hogy a 6011-es elejére fellehet-e rakni a 7.50x16-os gumit.Azért érdekelne nehogy elérje a mankot.Most egy megöregedett 6.50x16-os van rajt és igy van 4.5cm a gumi és a manko közt.
11596 hozzászólás
Válasz #2496. hozzászólásra
És ha ez a tipus nem tót, hanem monjuk cseh???
Talán MOGULT???
Válasz #2495. hozzászólásra
Eredeti tóóóóóóóóóóóóóóót pp80as szlovnaftosat. hehehehe
Szeretném megkérdezni a Zetoros kollégákat.Nem oly rég vásároltam egy Zetor 6011-est és érdekelne ki milyen olajat használ a hátuljába (márka is)azt tudom hogy hajtomü és hidraulika olaj egyben. És hány liter kell bele?Melyik az a fajta amelyik jó és elfogathato az ára is.Elöre is köszönöm.
Válasz #2488. hozzászólásra
Szia! Szegeden az Agrobázis Kft.-nél lehet kapni ilyen órát, és spirált. Én tavaly 12.000.-ért vettem náluk.
Üdv: Laci
Válasz #2492. hozzászólásra
Lehet még kapni 5611-eshez új orr burkolatot ?
Válasz #2491. hozzászólásra
Elég a műszerfalfotó.
Válasz #2489. hozzászólásra
lyagri foglak keresni a fotóval, csak előbb ki kell szerelnem abból a trakiból, amelyikben megvan.
vagy elég a műszerfal fotó?
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-06-22 10:28:51
Válasz #2488. hozzászólásra
Kb. 30 Euro + postakköltség de küldj egy fotót ugy tuti.
Üdv!
5611-hez kellene fordulatszámmérő óra és spirál.
Tudna valaki tanácsot adni hol szerezhetem be?
Több lehetősség is van de leg egyszerübb a TLT jobb oldalán található két cső egyi a hajtó másik a fékező .Először csak megméred anyomó ágban lévő nyomást közvetlenül egy legalább 20 bar os órával ha 7 felett vagy az jó . Aztán kösd vissza a csövet egy T elággal most ismét indicsd meg a TLT t ha nyomásesést tapasztalsz a kihajtásban a probléma .
Köszöntem de hogyan lehet megmérni a váltó olajnyomást?
Czabika 517 nek tudni kellene menyi aváltó olaj nyomása amenyiben alapjáraton mevan minimum 7 bar fordzlaton kb 10 12 akkor a tlt hajtásban a lamella sor vagy a labirint gyürü a bajos de hivj nyugottan 30 9655689
Zetor 3320-7340-ig PROSPEKTUS http://www.ztr-agrokft.hu/download/Zetor%20Major%203320-7340.pdf
Válasz #2482. hozzászólásra
Szerintem csúszhat a lamelláskuplung, ha ez a hiba jellegzetes súrlódó hangot ad ki, azonnal felismerni.
Érdeklődnék hogy tudna-e valaki segíteni, a zetor 12045-nél a hátsó kardánlehajtás gyengén hajt nem teker intenziven mi lehet az oka??
Válasz #2479. hozzászólásra
Haláli
Válasz #2479. hozzászólásra
Rohadt jók.
A faszi vigyorog semmi dolga a traktorral.
A mama vigyorog nem kell lóvét adni alkatrészre.
Tehát tudnak egymással foglalkozni....... markolászás mi1más............
Válasz #2475. hozzászólásra
ezek a 3011-esek jó gépek?
Válasz #2477. hozzászólásra
Ez Szegeden van sokmindennel foglalkoznak,többekközött Zetor alkatrészekkel is. Tel:62 466-806, 466-471 499-444
mijen céd ez az agro bázis zetor 8441 tápszívattút keresek
Válasz #2475. hozzászólásra
Ez egy KFT gépe.Csak javítani volt nálam.
Válasz #2474. hozzászólásra
Tied?
Vagy céges?
Válasz #2473. hozzászólásra
Ez 7341-es ZETOR-é.
Válasz #2472. hozzászólásra
Ez melyiké?
Nem vágom ezt az axiál politikát.....
Ha én ilyen nagy vok igyekszek kifektetni a kicsiket nem?
Assziszik ez is fent ?????
üdv!A múlthéten,cseréltem ZETOR-on féklamellákat.Elég szépen lefuttatták őket.Elég szép ára volt a 2 garnitúra lamellának.AXIAL:160000. AGRO BÁZIS:68000.Azért van különbség az árakban!!
Köszönöm a gyors választ.
A beállitás nem olyan könnyű mert a hűttöt minden állitásnál le kell szerelni.
Üdvözlettel Pete Zsolt.
Próbálom újra
Csak hidraulika rajzot találtam 3 egy fénykép.
Régen az idősek ezt hangra, füstre/szin/ milyen könnyen indul, úgy állitoták én a csepeleket, és az ifákat állitotam igy régen.Holnap szétnézek hátha van rajz.
Sziasztok.
Valaki tudna K 25 traktor előtöltésének beállitásáról
valami rajzot küldeni?
Előre is köszönöm.
pzsolti78@freemail.hu
Válasz #2465. hozzászólásra
Válasz #2464. hozzászólásra
Válasz #2462. hozzászólásra
Nekünk a 6245-ös Zetorunkon csinálta az, hogy leállítás után 10 perccel nem indult, muszáj volt a tápszivattyút felpumpálni. Az adagolón van egy nyomástartó szelep az volt a rossz. Az adagoló oldalán van egy kihajtható csavar 10-es vagy 13-as kulcs kell hozzá ha kitekered ott van egy rugó és egy golyó.
Válasz #2462. hozzászólásra
Nem tudom milyen motor van benne,de hagyományosnál, nyomástartószelep vagy tápszivattyú.
sziasztok zetor8441-esem van megállítás után elengedi az üzemanyag nyomást a rendszer valon mi lehet a hiba porlasztók belövetve adagoló is
hello
kellene egy kis segítség!Azt szeretném megtudni hogy 5611-es első tengelyének a végein ami van vas(amiben a rugó is van és amivel lehet állítani a nyomtávot)ennek kelle a neve,mert kaptam egy pár újat de nekem nem kell és elszeretném adni csak nem tudom a nevét.
Amugy ha valakit érdekel olcsón eladom!!
köszi
Sziasztok! Ötleteket várok!
ZTS 16145 leereszt a hidraulika!
Bár visszadolgozza,azzal nincs gond,de mind a három munkahengert megkarmantyúztam és most se jó!
Kérdés,középen a váltófedélbe van közösítve 4 csövön a résolaj ha jól tudom,a segédmunkahengereknél nem folyik vissza rés,de a két belső vastagabb csövön jön vissza,gondolom a két vezérlőtömbre van rákötve! Szar lehet valamelyik tömböm?
Mielőtt megvettem volna kipróbáltam működött csak nem maradt fent mert a karnak a rögzítőjét nem lehetett meghúzni
váltó olaj szint ok.
Válasz #2455. hozzászólásra
Olajszínt megvan a váltóban ?
Válasz #2455. hozzászólásra
Bocs csak Dózer!!
Sziasztok Srácok
Valakitől aki olvassa, mit kellene megnéznem akkor ha a hidraulika egyik napról a másikra nem akar felemelni? Dózerosnak köszi a rajzot!
Válasz #2453. hozzászólásra
Kösz az infot Dozer.Megnézten valoban ezt irja neki ugyhogy megkapja a 7.50x16-os papucsokat.
Válasz #2452. hozzászólásra
Ezek szerint igen.
http://www.konedata.net/Traktorit/Zetor5011.htm
Üdv!
Szeretném megkérdezni egy régebbi Zetorost (én még csak most barátkozom ezel a trakival) hogy a 6011-es elejére fellehet-e rakni a 7.50x16-os gumit.Azért érdekelne nehogy elérje a mankot.Most egy megöregedett 6.50x16-os van rajt és igy van 4.5cm a gumi és a manko közt.
Válasz #2448. hozzászólásra
Az én 9540 -esemen itt vannak a számok.
Ha valaki esetleg megtudná mondani hogy hány karakter az is nagyon sokat segítene.
Szevasztok skacok
esetleg nem sikerült senkinek megfejteni azt a roh. alvázszám helyét az 5611-en