Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR410.85 FtUSD394.48 FtCHF436.3 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2394. hozzászólásra
A 160-as Zetrot nem ajánlották talajra ? Nekem kicsit több min t egy éve van meg azóta olyan 200 Ha-t szántottam meg vele és eddig semmi probléma . Egy 4 fejes féligfüggesztett Ih ekét húzok vele de megy vele mint vaddisznó a kukoricásban .
Hát arra jobban elvan terjedve biztos főleg Szeged Mórahalom vidékén az un.:homokon . Meg van pár nepper is .
Azt szeretném meg kérdezni, hogy valakinek volt e baja kis zetor szervosziv. val, az érdekelne amelyiknek 6 imbusz csavar fogja fel (eredeti 8 hatlafejü fogja), mert 1,5 éves és oszefolyt a hidr. és a motor olaj, szét szedtük és van ott egy fémházas szimering szerü /24,7 30 4/ és edig sehol se tudnak ilyet.
Válasz #2390. hozzászólásra
Vazze a multkor nem velem vitatkoztál,hanem a kötőjeles kollégával.Viszont egy dekával se lettem okosabb,mert volt aki földmunkára nem nagyon javasolta,más pedig dicsérte.Csongrádban van elég sok Zetor eladó.
Válasz #2388. hozzászólásra
2millio alatt lehet,hogy jobb a T-150,csak én azt sajna nem ismerem!
2millióért szerintem nagyon lepukkant gépet kapsz 16145-ösbe,ha nincs szerencséd simán rákölthetsz egy kis talajmunka után 500ezret vagy még többet,mert a Zetor ha meg van fingatva rendesen talajba,azonnal kiadja a baját!
Válasz #2386. hozzászólásra
t 150-ről csak hallottam,állítólag bivalyerős gép!
16145-ről személyes tapasztalatom van,ha veszel egy nagyon hozzáértőt vigyél magaddal! Ha ki van javítva szerintem nem rossz gép,finoman kell vele bánni!
11596 hozzászólás
Válasz #2395. hozzászólásra
Ez a szivattyú gyári rajta ?
Válasz #2394. hozzászólásra
A 160-as Zetrot nem ajánlották talajra ? Nekem kicsit több min t egy éve van meg azóta olyan 200 Ha-t szántottam meg vele és eddig semmi probléma . Egy 4 fejes féligfüggesztett Ih ekét húzok vele de megy vele mint vaddisznó a kukoricásban .
Hát arra jobban elvan terjedve biztos főleg Szeged Mórahalom vidékén az un.:homokon . Meg van pár nepper is .
Azt szeretném meg kérdezni, hogy valakinek volt e baja kis zetor szervosziv. val, az érdekelne amelyiknek 6 imbusz csavar fogja fel (eredeti 8 hatlafejü fogja), mert 1,5 éves és oszefolyt a hidr. és a motor olaj, szét szedtük és van ott egy fémházas szimering szerü /24,7 30 4/ és edig sehol se tudnak ilyet.
Válasz #2390. hozzászólásra
Vazze a multkor nem velem vitatkoztál,hanem a kötőjeles kollégával.Viszont egy dekával se lettem okosabb,mert volt aki földmunkára nem nagyon javasolta,más pedig dicsérte.Csongrádban van elég sok Zetor eladó.
ZETOR!
Válasz #2389. hozzászólásra
Mitismondtál mikor vettétek, meg mit csináltatok rajta, meg mi vót rajta bexarva, meg mennyi steksz vót amit beleöltetek?
Én a Zetort tudom ajánlani tapasztalatból . Erős megbízható strapabíró gép .
No mivan?
Mégiscsak betúrósodott a zt belseje????????
Válasz #2388. hozzászólásra
2millio alatt lehet,hogy jobb a T-150,csak én azt sajna nem ismerem!
2millióért szerintem nagyon lepukkant gépet kapsz 16145-ösbe,ha nincs szerencséd simán rákölthetsz egy kis talajmunka után 500ezret vagy még többet,mert a Zetor ha meg van fingatva rendesen talajba,azonnal kiadja a baját!
Válasz #2387. hozzászólásra
Eddig akármelyik eladóval beszéltem az övé tuti gép.A 150-es az ára miatt érdekel.Másfél-két mill között érdekel a dolog.
t 150-ről csak hallottam,állítólag bivalyerős gép!
16145-ről személyes tapasztalatom van,ha veszel egy nagyon hozzáértőt vigyél magaddal! Ha ki van javítva szerintem nem rossz gép,finoman kell vele bánni!
Nagy kérdés Zetor161/45 vagy T-150 ?Csak talajmunkára kellene(szántás,tárcsa,kombinátor)Sürgősen lépnem kell.
Válasz #2383. hozzászólásra
Ok, Neked elhiszem
Válasz #2383. hozzászólásra
Én mentem szevasztok.
Válasz #2382. hozzászólásra
Nem a bátyám látott, én kóstoltam
Válasz #2381. hozzászólásra
Ennek viszont olyan szaga van, mint a viccben, h a ....gyerek még ugyan nem evett zsiroskenyeret, de a bátyja mán látott
Moderálta: (3932) 2013-11-15 11:35:25
Válasz #2380. hozzászólásra
Én viszont dolgoztam vele
Válasz #2379. hozzászólásra
Mer 1ikőtöknek sincs........
Válasz #2369. hozzászólásra
Visszatérve
Mért pon a jd-t emlited
Válasz #2374. hozzászólásra
"Borban az igazság..." vagy ebben is
Válasz #2375. hozzászólásra
Meg mellesleg mi történik arra felétek este 22 óra után? Rá sem merek gondolni...................
Válasz #2375. hozzászólásra
Mondom érdekel Hecci traktorának-traktorainak márkája.
Válasz #2373. hozzászólásra
Nem értem a kérdést,mert emult 1O úra.
Válasz #2372. hozzászólásra
nincs
mert mind xar
Válasz #2371. hozzászólásra
Pontosits lécci,mert már érdekelne a vasad fajtája
Válasz #2371. hozzászólásra
És mi a kedvenced
Válasz #2370. hozzászólásra
Holezt holazt, mindig olyat ami rohadtnagy hasznot hoz.
Válasz #2369. hozzászólásra
Vesznek azt is, de nem mind.
Te mit hajtasz
Mármint márkát.
Válasz #2367. hozzászólásra
Ja, csupa jó tapasztalat az nhval......
Hogyhogy nem jdt vesznek az északi parasztok??????
Válasz #2366. hozzászólásra
Nem fogok reklamálni
Válasz #2365. hozzászólásra
Ez "csak a szépre emlékezem " esete lehet
Válasz #2364. hozzászólásra
A reinkarnáció még a tibetiek szerint sem irányitható, tehát spontán történés, nemhogy a végén vlmi Pöttingert ,v Kvernelandot reinkarnálsz
Válasz #2364. hozzászólásra
Hogyhogy NH?
Ménem más????
Válasz #2362. hozzászólásra
Az még reinkarnálható
Válasz #2361. hozzászólásra
Akinek van az tudja
Válasz #2360. hozzászólásra
Ok, a maradék 0,3 hol kötött ki? Esetleg az a pótalkatrész?
A Zetor királykategória nemigaz?
Válasz #2358. hozzászólásra
Csak 1,7!
Válasz #2357. hozzászólásra
A jamaikai? Azt birod?
Válasz #2357. hozzászólásra
asszem 3 ekéje ment rá, hogy összehozza ezt a hibridet,kérdem én jó ez az arány?
Válasz #2356. hozzászólásra
őve-rum kutyafasa
bafki h. megéreztem mikor beraktad a nyulakot pont akkor kerestelek
Válasz #2355. hozzászólásra
Mit szósz az orrekéhez? én láttam bevetés közben is
Válasz #2353. hozzászólásra
Hun vagytok?
Siesta?
Válasz #2352. hozzászólásra
Nem számoltam pontosan, mert a javarészt itthoni nemhasznált ekékből készitettem.
Válasz #2352. hozzászólásra
Mondtam Neked ,hogy furfangos ám a Lyagri
Válasz #2350. hozzászólásra
Kooooor?
Ez h. jön ide?
Mennyiből van kihozva 1 ilyen remekeke?
Válasz #2350. hozzászólásra
Nocsak tarts nekünk 1 kis előadást, hogy jött létre az a hibrid szerszám, miből is van ez?
Válasz #2349. hozzászólásra
Minden kornak megvan a maga szépsége.
Válasz #2348. hozzászólásra
Mennyire voltak unalmasak azok a napok mikor ezt gyártottátok?
Nagyon?
Válasz #2347. hozzászólásra
Az olajat az orbit vezérli, de házilg nem javitható.