Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD403.39 FtCHF443.66 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2339. hozzászólásra
Kösz az infót!
Én mégis az orbitra tippelek,valami szlovák targoncán volt de ugyanúgy néz ki teljesen ugyanaz! Nem az orbit vezérli az olajat? Mert a szivattyúról közvetlen odamegy az olaj!
Válasz #2338 hozzászólá Üdv.Konzultáltam a dolgot egy szakival ő azt mondta hogy a javított darab a hibás, ami sajnos nem ritkaság SK-ban.Meg kell reklamálni.
Hali,ha valaki tud vmi okosat kérem ossza meg velem!
16145-ös átalakítottam hagyományos kormányműről hidrosztatikusra/gyáriba az 1990-es évjárat ilyen,arról koppintottam/!
Kormánymű szlovák felujított,orbit egy használt,elvileg jó!
A tények: gázadásnál a kormány megy magától egy kicsit,ha elötte jobbra tekertem,jobbra akar menni,ha balra akkor balra! Légtelenítettem ezerszer!Meg az a baj hogy megyek az úton és ha nem jól talalom el a kormányközepet mindig el akar menni valamerre!
Volt valakinek hasonló gondja? Én az orbitra tippelek
Válasz #2316. hozzászólásra
Hát elvan az biztos ma is szívott egy jó csomót egy 9540-essel amit kuplungozott . Bevolt rohadva mindene már és csak úgy bírta széttolni a gépet hogy a kuplung szerkezetet lecsavarozta a lendkerékről persze mindezt egy 10*10 centis kis nyíláson .
Válasz #2302. hozzászólásra
A régi 80-asokban amit viszont nagyon szeretek az az állítható kormány néha jó lenne a zetorokban is főleg a krisztálokban .
Jártam már pár 80-assal és mindegy volt hogy mikori kiadású lehetett 88-as 94-es vagy 96-os exportos akkor is mindegyikkel csag csalinkáztam az úton .
Nagy csávó . Volt zetoros az Axiálnál ő volt a 9540-es garis szervizese nálunk meg a 16245-ösünket is ő csinálta anno a Tompai Tsz-ben 5 évig szervizelte meg az előttünk lévő gazdánál is ő javította baja volt .
Landinit is szervizelt meg szervizel mostis eggyet . De most megint Zetoros a ZTR-eseknél van már egy jó hónapja . előtte szabad úszo zetoros volt .
Válasz #2297. hozzászólásra
Hallod én is kezdtem megilyedni mert ha szét kell kapni akkor 4 nap csak szét a gép . Ma vettem le a szivattyút és dúlután megrendeltem az alkatrészt postán küldik Komáromból a ZTR-esek . Lekapartam a régi tömítéseket is úgyhogy csak várom a cuccot és holnap után már rakom is össze a gépet .
Szudár Józsit ismered ? Volt Fergás szervizes is az Innovánál . Ő a szervizesünk a zetorokra ő tanácsolta hogy így is szétlehet kapni a gépet nem kell szét tolni .
Van egy 6745 ös homlok rakodos abba is az van és észre vehetöen nagyobb a nyomaték, ezt már igy vettük anno még osztákból hoztákbe mi már 3. gazdája vagyunk MO-n .
Válasz #2294. hozzászólásra
Atraktor nem csak ülésből áll . Az MTZ szinte irányíthatatlan főleg a hagyományos szrvósok meg a váltója is megér egy misét és a felezőről ne is beszéljünk .
11596 hozzászólás
Válasz #2346. hozzászólásra
Ha valaki tud még valamit szívesen veszem,aztám csak lesz belőle vmi! Most lépek,elölre is köszi!
Válasz #2345. hozzászólásra
Elméletileg az orbitba kellene lennie!
Válasz #2344. hozzászólásra
szerintem nagy a nyomás,a nyomástartószeleppel lehet gond,vagy nincs is benne
Kösz az infót!
Én mégis az orbitra tippelek,valami szlovák targoncán volt de ugyanúgy néz ki teljesen ugyanaz! Nem az orbit vezérli az olajat? Mert a szivattyúról közvetlen odamegy az olaj!
Válasz #2342. hozzászólásra
A helyzet az hogy a mag megjött, de hogy mikor vetün
Válasz #2341. hozzászólásra
Helyzet? mikor vetünk mondjuk...........borsót?
Válasz #2340. hozzászólásra
Cső. Nem akartam lemaradni tőled. ( Nagyon.)
Szasz Lyagri, menő az avatarod, saját konstrukció?
Válasz #2338 hozzászólá Üdv.Konzultáltam a dolgot egy szakival ő azt mondta hogy a javított darab a hibás, ami sajnos nem ritkaság SK-ban.Meg kell reklamálni.
Hali,ha valaki tud vmi okosat kérem ossza meg velem!
16145-ös átalakítottam hagyományos kormányműről hidrosztatikusra/gyáriba az 1990-es évjárat ilyen,arról koppintottam/!
Kormánymű szlovák felujított,orbit egy használt,elvileg jó!
A tények: gázadásnál a kormány megy magától egy kicsit,ha elötte jobbra tekertem,jobbra akar menni,ha balra akkor balra! Légtelenítettem ezerszer!Meg az a baj hogy megyek az úton és ha nem jól talalom el a kormányközepet mindig el akar menni valamerre!
Volt valakinek hasonló gondja? Én az orbitra tippelek
Válasz #2336. hozzászólásra
a régi mániám
Egy ilyen póttankot eltudnék viselni én is a krisztuson .
Válasz #2334. hozzászólásra
Az a helyzet, h. tökéletes a mozgáskultúrám.
Megsekottyan a traktorból való kirepülés....
Válasz #2331. hozzászólásra
Téged hol képeztek, vlmi shaolin templomban???
Válasz #2330. hozzászólásra
Válasz #2329. hozzászólásra
Igen,ott már függőlegesek a kabin oszlopai,
Válasz #2329. hozzászólásra
Nebacakodj úgy lehet kiugrani mint a nindzsa........
Válasz #2328. hozzászólásra
Szerintem a desszantosokat lehetne kiképezni oda vissza járatva
Válasz #2326. hozzászólásra
Főleg a 162-esből szar a kiszállás mert ott már a fülke is kicsi .
Válasz #2326. hozzászólásra
Balra még istenes de jobb én beleakadok a kormányba meg aváltókarba is .
Válasz #2324. hozzászólásra
OK.
Válasz #2325. hozzászólásra
Mind1 az valahol, igazi akadálypája
Válasz #2320. hozzászólásra
Sajnos főleg ha az ember jobbra szállki a gépből .
Válasz #2319. hozzászólásra
Szabi, meg lesz a vető- héjas tökmag -,márc végén, ma beszéltem a skaccal, majd jelzek ha nálam lesz.
Válasz #2316. hozzászólásra
Hát elvan az biztos ma is szívott egy jó csomót egy 9540-essel amit kuplungozott . Bevolt rohadva mindene már és csak úgy bírta széttolni a gépet hogy a kuplung szerkezetet lecsavarozta a lendkerékről persze mindezt egy 10*10 centis kis nyíláson .
Nekem elég a kép is.
Nem vok nagyigényességű.........
Két rőf kolbászért kipróbálom
Ne offoljunk szerintem
Válasz #2317. hozzászólásra
Bizony, mintha tankból kászálódna ki az ember
Válasz #2315. hozzászólásra
Jól van érted te !!!!!
Esetleg ha akarsz látni egy faxa trakit......csak neked megengedem, hogy kerülj vele !
( jó ez a ZETORtopikkkkkk, összehozza a sok jó embert.......)
A régi 80-asokban amit viszont nagyon szeretek az az állítható kormány néha jó lenne a zetorokban is főleg a krisztálokban .
Válasz #2309. hozzászólásra
Örülök hogy jól van,és megtalálta élete értelmét
Válasz #2310. hozzászólásra
áhhhhhhhh..............má megint spórolsz
Válasz #2312. hozzászólásra
Igen azt is jól tud .
Válasz #2304. hozzászólásra
Hát akkor megy mint a veszett fene .
Válasz #2308. hozzászólásra
Irtó jól tud inni
Dolgoztunk együtt az innovánál (nak)
Jártam már pár 80-assal és mindegy volt hogy mikori kiadású lehetett 88-as 94-es vagy 96-os exportos akkor is mindegyikkel csag csalinkáztam az úton .
Válasz #2307. hozzászólásra
Nekem nem sürgős. Csak azért ne jöjjetek.
Válasz #2305. hozzászólásra
Nagy csávó . Volt zetoros az Axiálnál ő volt a 9540-es garis szervizese nálunk meg a 16245-ösünket is ő csinálta anno a Tompai Tsz-ben 5 évig szervizelte meg az előttünk lévő gazdánál is ő javította baja volt .
Landinit is szervizelt meg szervizel mostis eggyet . De most megint Zetoros a ZTR-eseknél van már egy jó hónapja . előtte szabad úszo zetoros volt .
Mondhatnál mást is rá?
Válasz #2306. hozzászólásra
Mikor menjünk?
Ti mikor jöttök drága szomszédaimhoz ????????
Válasz #2301. hozzászólásra
ismerem Józsit!
Az innovánál úgy mondták: volt zetor szervizes
Különben tényleg jó srác,és jó szakember!
Válasz #2296. hozzászólásra
LKT,zet 8011 es adagoló van rajta (8,5) es ősszel lett teljesen felújítva (főteng,elemek,fejszelep).
Nem csak az ülés,meg a szervó, mert az mtz be jó ülés volt, de a zet akkor is kényelmesebb
Válasz #2299. hozzászólásra
FŐLEG HA MÉG AZ ÉLETBEN NEM LÁTOTT SZERELŐT.
MI??????
GONDOLOM A GÖMBFEJEK MEG A TÖBBI AZ CSAK ÚGY LÖTYÖG A NAGY SEMMIBEN
Válasz #2297. hozzászólásra
Hallod én is kezdtem megilyedni mert ha szét kell kapni akkor 4 nap csak szét a gép . Ma vettem le a szivattyút és dúlután megrendeltem az alkatrészt postán küldik Komáromból a ZTR-esek . Lekapartam a régi tömítéseket is úgyhogy csak várom a cuccot és holnap után már rakom is össze a gépet .
Szudár Józsit ismered ? Volt Fergás szervizes is az Innovánál . Ő a szervizesünk a zetorokra ő tanácsolta hogy így is szétlehet kapni a gépet nem kell szét tolni .
Válasz #2288. hozzászólásra
Van egy 6745 ös homlok rakodos abba is az van és észre vehetöen nagyobb a nyomaték, ezt már igy vettük anno még osztákból hoztákbe mi már 3. gazdája vagyunk MO-n .
Atraktor nem csak ülésből áll . Az MTZ szinte irányíthatatlan főleg a hagyományos szrvósok meg a váltója is megér egy misét és a felezőről ne is beszéljünk .
Válasz #2295. hozzászólásra
Valtrának meg aszongya h. HAMMM és NYAMMM!