Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szép estét mindenkin ek aki a fórumon jelenleg fent van.új fórumozó vagyok és egyben új zetor 5611 tulaj is.Soha nem volt korábban dolgom ezzel a géppel,de megtetszett és vettem egyet hobbiból.40 éves működik mindene,de kellene rá 2db jó állapotú hátsó gumi.Most 14.9R28 van rajta,nem bánnám (ha technikailag megoldható lenne)hogy egy kicsit szélesebb,ballonosabb kerülne rá.Nem igazán tudom a méreteket,ha valaki tud,kérem segítsen.
Válasz #2061. hozzászólásra
Kibontom a fülke hátulját már csinálam vagy 3-szor és akkor lekapjuk egy ruddal 3ember . De lehet addigra csinálok egy zsiráfot . Mot kezdem felszerelni a műhelyt még tegnap este rakták fel a világítást is csak . Jövőhéten ha lessz kedvem elkezden csinálni a kiskocsikat , akarok csinálni 3-ast .
Válasz #2059. hozzászólásra
ha van tetőablak,akkor a legjobb flasencúggal kiemelni, ha nincs akkor marad a rúd meg 2 ember, esetleg zsiráf. meg persze le kell bontani a hátsó ablak alsó részét. nem a legjobb a hozzáférés. ha lent lesz a hidraulika, cseréld ki a munkahenger gyürüit is. legjobb az áttetsző, fehéres szinü, az az eredeti. a fekete puha és hamar megadja magát
Válasz #2054. hozzászólásra
Szűrő rendben . A gép most kapott motor kuplung és váltó generált egy éve . Adifibe még nem jártunk valószínűleg ott a hiba .
Válasz #2052. hozzászólásra
rendben van a kapcsolóhidraulikakör szürője, asszem bal oldal alu fedél acél szoritóval,? ha igen, meg vannak égve a kardán lammelláid vloszínüleg
Válasz #2048. hozzászólásra
Nekem az a bajom hogy nem lehet szabályozni mert emel meg süllyest de csak a két végállás van meg neki köztes állás nincs . A gardán meg nem forog hiába kapcsolom .
Válasz #2045. hozzászólásra
az enyémet is úgy vettem, hogy nem is emelt 30 cm től magasabbra 2 napig vacakoltunk vele, mire 1 igazi szaki rájött az árulásra
11596 hozzászólás
Válasz #2096. hozzászólásra
szélesebb 2 collal magassága durván ugyanakkora,a sima 16,9-es átmérőben is nagyobb 2 collal
A 16.9/14X28 ha röviden le kellene írni,mennyivel másabb a 14.9R28-nál.
Válasz #2094. hozzászólásra
hali a 16,9x28 elmegy rajta de a tökéletes a 16,9/14x28 lenne de a ritkább
Szép estét mindenkin ek aki a fórumon jelenleg fent van.új fórumozó vagyok és egyben új zetor 5611 tulaj is.Soha nem volt korábban dolgom ezzel a géppel,de megtetszett és vettem egyet hobbiból.40 éves működik mindene,de kellene rá 2db jó állapotú hátsó gumi.Most 14.9R28 van rajta,nem bánnám (ha technikailag megoldható lenne)hogy egy kicsit szélesebb,ballonosabb kerülne rá.Nem igazán tudom a méreteket,ha valaki tud,kérem segítsen.
3011 16+0,8 MPa
Válasz #2086. hozzászólásra
A k25-ös nek 120-at ir a gyárikönyve.
Válasz #2090. hozzászólásra
lehet nem vitatom . Mi ennyire szoktuk és ezt használom ezeknél a gépeknél a krisztálokat 210-re a 9540-es meg 240 re .
Válasz #2089. hozzászólásra
megkérdeztem szakitól Ő esküszik a 160 as nyomásra, afölött túl pattogós lesz a motor szerinte.
Válasz #2087. hozzászólásra
Lehet igazad van bár az 5611-est 180-ra állítjuk .
Válasz #2087. hozzászólásra
Szevasztok, szerintem a 155 untig elég
Válasz #2086. hozzászólásra
170-szerintem jó lessz .
HELÓÓ??
Érdeklődnék hogy zetor 3011 nél mennyire állitsan a porlasztó nyomást?
Mert hallottam már 150-t meg 170et is??
Válasz #2067. hozzászólásra
a fendt alapjában véve jó gép,volt ugyan vele egy rakás gondom,de akkoris jónak tartom.
Válasz #2083. hozzászólásra
Linzer
Válasz #2082. hozzászólásra
Az ottani gyár is a Bige érdekeltség?
Válasz #2081. hozzászólásra
Akarom mondani ezen a héten természetesen
Válasz #2080. hozzászólásra
Csak annyit tudok, hogy mult héten itt mindenki kamionos tételben vásárolta a műtrágyát. Nem tom az árakat.
Válasz #2078. hozzászólásra
Tudom ,ezért van 3 Valtrám
meg jók is az meg a másik érvem ,műkaki árak nálatok?
Válasz #2078. hozzászólásra
Ja és persze a nyugat vagy észak europai gazda bele se ül egy alapfelszereltségű gépbe. Ő fullosan rendeli és az nem olcsó.
Válasz #2077. hozzászólásra
Akkoriban is csak kelet európában volt olcsó. Nyugaton akkor is az egyik legdrágább volt.
Válasz #2071. hozzászólásra
akkor ezek voltak az árak,a 130-as 11misi volt,akkor az egyik legolcsóbb traktormárka a valtra volt
Válasz #2073. hozzászólásra
A klónod.
Válasz #2071. hozzászólásra
2006-os ,akkor jöttek be az első cr-ek is, de én ugy voltam vele kinlodjon vele másnálam bizonyítottak a hagyományosak
Válasz #2073. hozzászólásra
Jaja . De az orra is olyan nem ?
Válasz #2070. hozzászólásra
ennek pont olyan a fülkéje, mint az enyémé
Válasz #2070. hozzászólásra
Ezt már néztem .
Válasz #2069. hozzászólásra
pedig 2006-ban már rég a CR-est gyártották......
akkor ez olyan 2004-es gyártású lehet?? (hány évet állhatott valyon H.Z.-éknál ,hogy 17 misiért odaadták? )
Válasz #2068. hozzászólásra
én maradtam az adagolósnál
Válasz #2062. hozzászólásra
adagolós , vagy CR?
Válasz #2064. hozzászólásra
Összeségében mia véleményed akkor a Fendtről érdemes benne gondolkodni ? Havernak nagyon tetszik a 412-es .
Köszi szépen .
Szóval a Zetorhad mellé beszereztél 1 csúcstechnikát a Fendtet.....
Kívántál biztos vlm. exkluzívabbat utánuk végre ugyi?
Vlm. zsírosabbat.....
Válasz #2063. hozzászólásra
sok sikert hozzá!
Válasz #2061. hozzászólásra
Kibontom a fülke hátulját már csinálam vagy 3-szor és akkor lekapjuk egy ruddal 3ember . De lehet addigra csinálok egy zsiráfot . Mot kezdem felszerelni a műhelyt még tegnap este rakták fel a világítást is csak . Jövőhéten ha lessz kedvem elkezden csinálni a kiskocsikat , akarok csinálni 3-ast .
Válasz #2025. hozzászólásra
Na ne mán, persze hogy van ,az 540 ecó az nem hiszem de átkepcsolsz 1000-re és 1200-nél 540
Válasz #2059. hozzászólásra
ha van tetőablak,akkor a legjobb flasencúggal kiemelni, ha nincs akkor marad a rúd meg 2 ember, esetleg zsiráf. meg persze le kell bontani a hátsó ablak alsó részét. nem a legjobb a hozzáférés. ha lent lesz a hidraulika, cseréld ki a munkahenger gyürüit is. legjobb az áttetsző, fehéres szinü, az az eredeti. a fekete puha és hamar megadja magát
További nyugodalmas jó éjszkát mindenkinek .
Válasz #2058. hozzászólásra
Difi fedelet mindenféleképpen levesszük a hidrauklika midat akkor megnézzük a kardánt is .
Válasz #2057. hozzászólásra
akkor kardánbontás, nem nagy ügy, megoldható
Válasz #2056. hozzászólásra
Az ok . Ki volt tolva az egész váltót kiborítottuk .
Válasz #2055. hozzászólásra
a kardánt meg tudod bontani hátúlról is, de még kell lenni 1 mehanikus tolórudas kapcsolónak a kabinban, az is ok?
Válasz #2054. hozzászólásra
Szűrő rendben . A gép most kapott motor kuplung és váltó generált egy éve . Adifibe még nem jártunk valószínűleg ott a hiba .
Válasz #2052. hozzászólásra
rendben van a kapcsolóhidraulikakör szürője, asszem bal oldal alu fedél acél szoritóval,? ha igen, meg vannak égve a kardán lammelláid vloszínüleg
Válasz #2049. hozzászólásra
Azt én nyesem.
De szlippeléshez semmi köze.....................
Az antihoz meg végképp.......
Válasz #2051. hozzászólásra
Ez a 8011-esen van .
A 162-esnek semmi baja . az elsőhajtást elektromosn kapcsolja .
Válasz #2050. hozzászólásra
az elsőmeghajtás bekapcsol rendben?
Válasz #2048. hozzászólásra
Nekem az a bajom hogy nem lehet szabályozni mert emel meg süllyest de csak a két végállás van meg neki köztes állás nincs . A gardán meg nem forog hiába kapcsolom .
Válasz #2047. hozzászólásra
az eredeti megnevezése ZETORMATIC
Válasz #2045. hozzászólásra
az enyémet is úgy vettem, hogy nem is emelt 30 cm től magasabbra 2 napig vacakoltunk vele, mire 1 igazi szaki rájött az árulásra