Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1945. hozzászólásra
Én csak fél függesztett és vontatott eszközöket akarok használni a 162-esel mert mondták a hogy a féltengelyek és a hidraulika a gynege pontja .
Válasz #1939. hozzászólásra
Akkor szinte az egész motor más volt benne ? Váltó hogy bírta a harcot a 183-asban ? Erősített 162-es difi bírná benne ? A 183-as fődarabok csere szabatosak a 160-as krisztálokkal ?
Válasz #1936. hozzászólásra
Nagyon jók a hidraulikáink kivéve a 8011-esét de azt majd megnézzük De majd rákérdek a szervizesnél hátha mond rá valamit .
Ja meg most jutott eszembe,h nincs rajta komprosszor,légtartály,meg a fékszelep!A kompresszor tartó megvan neki hozzá a tengellyel,de ennyi!Na sziasztok
Válasz #1914. hozzászólásra
abból van eladó akármennyi, mert a hátsó hídja maradt a régi, a motrot meg felnyomták 180 lóra össze is tört majdnem mind.ÖNPUSZTITÓ, később kapott ursusos hidat, arról viszont nincs infóm
Komolyabb baját nem tok!Szépen vette a sebességet!Annyi volt még tényleg,h kemény volt a kormány,de szerinte kevés volt benne az olaj!De ő maga is meglepödött rajta!Az a munkahenger,ami hátúl 2 oldalt van,ami a fékbetéteket mozgatja,az 2000 ft csak?!Az olcsó!
Ja meg annyi van még,h a lábféknél nincs meg a 2 db fékolaj csö,meg cserélni kell a fékmunkahengereket!De a kézi fék jó!De amúgy tetszik a gép!Jövöhéten derül ki,h le tudják műszakiztatni vagy sem!
A motorja kegyetlen jó,mély erős hangja van,meg a turbó fütyül szépen!Mentünk vele egy kört,megy minden sebességben!Le van festve,a fekete okés,de a piros pattogzi!De ez legyen a legkisebb baj!Egy kis lakatos munka van a fülkében,azt lecsiszolni belül,szivacs bele,s kárpit!Szerintem egy újra kábelezést megérdemel!
Meg van egy hátsó gumi,ami muffozva lett,azt majd idővel cserélni kell!Szerintem ennyi!
11596 hozzászólás
Válasz #1943. hozzászólásra
a javitáskor tudatosult bennem, hogy féltengelyből is van 4 fajta, csupán a biztonság kedvéért, kb 15 mm hosszkülömbséggel
Válasz #1945. hozzászólásra
Én csak fél függesztett és vontatott eszközöket akarok használni a 162-esel mert mondták a hogy a féltengelyek és a hidraulika a gynege pontja .
Válasz #1943. hozzászólásra
nekem már törött el menet közben a hátsó féltengely, azt hittem, hogy orgazmusom van.
Válasz #1941. hozzászólásra
a christal nál a leggyöngébb láncszem a hátsó hid!ott is az oldalsó bolygómüvek
Válasz #1942. hozzászólásra
A motorra a váltóra difire meg a lehajtásokra gondoltam .
Válasz #1941. hozzászólásra
amikor 183 as készült a martiniak már a lengyelekkel paktáltak, szerintem az alapdolgoknak passzolni kell.
Válasz #1939. hozzászólásra
Akkor szinte az egész motor más volt benne ? Váltó hogy bírta a harcot a 183-asban ? Erősített 162-es difi bírná benne ? A 183-as fődarabok csere szabatosak a 160-as krisztálokkal ?
Válasz #1936. hozzászólásra
Nagyon jók a hidraulikáink kivéve a 8011-esét de azt majd megnézzük De majd rákérdek a szervizesnél hátha mond rá valamit .
Válasz #1935. hozzászólásra
meg a tubó, dugattyúk, főtengely, volt verzio 185 cm es elsőhiddal meg a klasszikus165 cm
Ja meg most jutott eszembe,h nincs rajta komprosszor,légtartály,meg a fékszelep!A kompresszor tartó megvan neki hozzá a tengellyel,de ennyi!Na sziasztok
Válasz #1934. hozzászólásra
Hát nem tudom pedig pát évet szántottam már főleg a 9540-essel , Elhiszem neked .
Válasz #1930. hozzászólásra
meg kell javitatni, de ne a térdeden
Válasz #1929. hozzászólásra
Csak az adagoló beállítás és kész ? Semmi más külömbség csak ennyi meg a kaszni ?
Válasz #1928. hozzászólásra
igen, meg kinyilik 1 felső szelep,ami hagyja úszni a szerszámot, hidd el nem kamu
Válasz #1931. hozzászólásra
Hali
Válasz #1929. hozzászólásra
És az meg mi ? Mert van 4 zetorunk de mondassz ám újdonságokat .
Aha,értem!Köszi!Léptem,vár a párom!Jó éjt!Sziasztok!
Válasz #1926. hozzászólásra
Az lenne az úszó ? nekem még nem reagált semmre sem az . Ha van is benne nem kell szerintem .
Válasz #1923. hozzászólásra
meg van benne zetormatic is, az is jó dolog,ha épp müködik. van jó szerviz a hidraulikára ha kell
Válasz #1925. hozzászólásra
A hidraulika kart letolod és leneged a hidraulika . Ennek csak egy irányú a munka hengere nem olyan mint az MTZ-nek
Válasz #1924. hozzászólásra
20 lóban, de az már a difinek sok lett
szerintem van, azzal a hátsó lapos vlmivel szabályzod.
Hát akkor a szántás hogy megy vele?
Válasz #1916. hozzászólásra
Ennyire nem bírta a strapát ? a motorja miben külömbözik a 183 és a 162 között ?
Válasz #1919. hozzászólásra
Zetorban nincs úszó
Válasz #1921. hozzászólásra
Most néztem vissza 12145!
Válasz #1917. hozzászólásra
megvan, csak felvitte az ISTEN a dolgát, póton kivül nem húz semmit, esetleg krupliültetőt, 4 sorosat
Válasz #1918. hozzászólásra
Nem tom a súlyát,az kölcsönbe lesz egyenlőre!
A 16045 hidraulikája olyan mint az Mtz-é,van uszó benne?
Válasz #1913. hozzászólásra
a 4 es tárcsa milyen nehéz, nekem van 2,2 tonnás 3,6 m-es, volt azzal is dolga rendesen
Válasz #1915. hozzászólásra
Milyened volt?16045 vagy mi?Eladtad?
abból van eladó akármennyi, mert a hátsó hídja maradt a régi, a motrot meg felnyomták 180 lóra össze is tört majdnem mind.ÖNPUSZTITÓ, később kapott ursusos hidat, arról viszont nincs infóm
Válasz #1913. hozzászólásra
nekem 6 os KON kombit húzott, szart is vele rendesen, most a 412 es vette át a stafétát
Válasz #1912. hozzászólásra
Mi a véleményed a 18345-ös ZTS- trakikról ?
Válasz #1912. hozzászólásra
3 késes altalajlazitó,ha kész lesz addigra,egy 4 méteres tárcsa,3 fejes eke,meg tavasszal az Mtz kombinátora,ami 3-3,2 méteres,meg kölcsönbe tudok szerezni T088-ast!Te merre laksz?
Válasz #1911. hozzászólásra
mire lesz befogva a masina?
Válasz #1910. hozzászólásra
Ja értem!
Válasz #1909. hozzászólásra
Az nem tudom mennyi mert nekem még csak a fékpedálnál lévő két főfék hengert kellett cserélnem .
Válasz #1906. hozzászólásra
Komolyabb baját nem tok!Szépen vette a sebességet!Annyi volt még tényleg,h kemény volt a kormány,de szerinte kevés volt benne az olaj!De ő maga is meglepödött rajta!Az a munkahenger,ami hátúl 2 oldalt van,ami a fékbetéteket mozgatja,az 2000 ft csak?!Az olcsó!
Válasz #1905. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #1904. hozzászólásra
2000 forint darabja a főfék hengernek .
Válasz #1902. hozzászólásra
Akkor nagy baj nincs . Minden sebességet vesz recsegés nélkül ?
Válasz #1904. hozzászólásra
sok sikert hozzá!
Ja meg annyi van még,h a lábféknél nincs meg a 2 db fékolaj csö,meg cserélni kell a fékmunkahengereket!De a kézi fék jó!De amúgy tetszik a gép!Jövöhéten derül ki,h le tudják műszakiztatni vagy sem!
Válasz #1899. hozzászólásra
le szokták hegeszteni!
Válasz #1898. hozzászólásra
A motorja kegyetlen jó,mély erős hangja van,meg a turbó fütyül szépen!Mentünk vele egy kört,megy minden sebességben!Le van festve,a fekete okés,de a piros pattogzi!De ez legyen a legkisebb baj!Egy kis lakatos munka van a fülkében,azt lecsiszolni belül,szivacs bele,s kárpit!Szerintem egy újra kábelezést megérdemel!
Meg van egy hátsó gumi,ami muffozva lett,azt majd idővel cserélni kell!Szerintem ennyi!
Akkor nem léped túl a megengedett sebességet sehol sem vele . Amúgy sem a leggyorsabb gépek a krisztálok .
Lassan összeáll a kép mér olyan ócsó.
Bocs.
Ebből a Crystalból ki van véve a nyúl meg a béka!Mútatta 4755,h milyen vastag tengely van bele téve,a gyári nyúl-béka tengely helyett!
Válasz #1897. hozzászólásra
És mi a helyzet . Mit láttal még a gépen 4755-nél jó állapotú vagy levan harcolva ?