Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1881. hozzászólásra
Most gondolkodom a működésén és lehet igazad van . Mert ha lehúzom békába akkor nyomja a kismunkahenger a fékszalagot a lamella dobra . Akkor pedig neked van igazad
Válasz #1879. hozzászólásra
Alap fokozat a béka . Ezért kell figyelni hogy nyúlban 1100-alá ne eseen a fordulat mert ha leesik a fordulat és kopott a szivattyú nem lessz elég nyomás és meg forognak a lamellák és elkopnak .
Válasz #1874. hozzászólásra
Felétek mennyiért lehet kapni lepukkant állapotú nagy kerekes 122-est vagy 162-est ? Vagy esetleg közepes állaptú nagy kerekeket ?
Válasz #1872. hozzászólásra
Mert mi bajod a nyomaték váltóval és küldöm mindig szántásnál . 4 fejes IH ekével szántok a 162-essel 36 centi mélyre és viszi 2/1-el ha gyilkolom akor nyúlba ha nem hajtok akkor békába de tavaly ilyenkor vitte 2/1 nyúlba az ekét a kis kerekes 162-es .
Sőt van egy tippem mivel csak 3 fejjel akarod használni az adagolót vissza álíttatod a 120-asra és akkor a turbóval 130-140 lovat ad majd a motor és az is viszi kényelmesen a 3 fejet és jóval kevesebbet fogyaszt , de van súlya rendesen .
Igazából a Mezőtúriakkal mikor beszéltem a krisztálosokkal azt mondták nyugodtan alá lehet rakni a 160-esnak a 120-as váltót . Én a meg gyorsítás miatt kérdeztem bár fene tudja mert a faszi azt viszont nem tudta hogy a 80-as és a 120-asnak a váltója ugyan az .
Szerintem bírni fogja nem lessz baj és te nem is 100 Ha-kat nyomsz le vele .
Persze.
Ez vlm. itt a traktor meg van ez az eke az udvaron, o gyerünk kipróbálni!!!! videó......
Ha 6x30ra van nyitva azcsak 180, mélyre nem teszi le csak 1 24re akkor elszántogat...
Vagy ha 6x35 akkoris ...
Megtud kapaszkodni meg ilyen laza a talaj akkor azé, mint látszik, elmegyeget vele................
Én is a tavaszira gondoltam!Cyclonnal is akkor kell vetni!Saxonia vetőgépünk van,ahoz elég az Mtz!Én mondtam,h konkrétan nehéz munkákra kell nekem a Crystal!
Válasz #1848. hozzászólásra
Én csak a tavaszi kombinátorozást mondtam a z MTZ-re . Én már ott tartok hogy ha lessz egy Cyclo vetőgépem egyszer akkor azt is a 162-es húzza majd meg az IH-6200-ast az húzza a továbbiakban is .
Az Mtz lenne a cyclon-al,a Crystal meg kombinátorozna!Meg az Mtznek kicsit sok a lazitó!Terepben szoktam mindig kombinátorozni!A Crystal meg vinné szépen!Nem szaladnék vele,ahogy birja,hanem normálisan!
11596 hozzászólás
Hali!Na vagyok,csak most voltak itt a vendégek!
Válasz #1894. hozzászólásra
http://www.shopr.cz/traktorova.53.html,próbáld itt, ezek csehek.
Válasz #1894. hozzászólásra
aha!
Válasz #1893. hozzászólásra
Ez lenne a traktor kerék ?
Válasz #1892. hozzászólásra
a keresobe írd, hogy" traktorova pneumatika"
Válasz #1891. hozzászólásra
Szlovák nyelvtudás=0 . De majd ránézek Köszi .
Válasz #1890. hozzászólásra
holnap utánnanézek, de ha van kedved akkor próbáld a www.autobazar.eu, szlovák nyelvtudás nem árt!
Válasz #1888. hozzászólásra
Akkor elég jó árban vannak .
Válasz #1888. hozzászólásra
Superos 122 ,142,162-es . érdekel de minél olcsóbb annál jobb . Vagy estleg 38-as hátsó kerekek .
Válasz #1886. hozzászólásra
1998-2000 kiadást ami már 121 vagy 161 széria úgy 6000 euró
úgy van ahogy adorex mondja
Válasz #1883. hozzászólásra
Árakat nem tudsz hogy nálatok mennyi a krisztál ?
Válasz #1883. hozzászólásra
Holnap én is rákérdek azért mert most jól meg keveredtem .
Most gondolkodom a működésén és lehet igazad van . Mert ha lehúzom békába akkor nyomja a kismunkahenger a fékszalagot a lamella dobra . Akkor pedig neked van igazad
Válasz #1882. hozzászólásra
utánnanézek és jelzek!!!
A szervizes nekem így mondta .
Válasz #1880. hozzászólásra
szerintem fordítva, de midegy!
Válasz #1879. hozzászólásra
Alap fokozat a béka . Ezért kell figyelni hogy nyúlban 1100-alá ne eseen a fordulat mert ha leesik a fordulat és kopott a szivattyú nem lessz elég nyomás és meg forognak a lamellák és elkopnak .
Válasz #1875. hozzászólásra
az alapfokozat a nyomatékválltónál a nyúl! békában van bekapcsolva!
Válasz #1876. hozzászólásra
kevesebb lesz mint a 160-asban de több mint a 120-asban .
Válasz #1874. hozzászólásra
Felétek mennyiért lehet kapni lepukkant állapotú nagy kerekes 122-est vagy 162-est ? Vagy esetleg közepes állaptú nagy kerekeket ?
Válasz #1873. hozzászólásra
nem lehet a turbó motrot nem megetetni rendesen, mi lessz a nyomatékkal?
Válasz #1872. hozzászólásra
Mert mi bajod a nyomaték váltóval és küldöm mindig szántásnál . 4 fejes IH ekével szántok a 162-essel 36 centi mélyre és viszi 2/1-el ha gyilkolom akor nyúlba ha nem hajtok akkor békába de tavaly ilyenkor vitte 2/1 nyúlba az ekét a kis kerekes 162-es .
Válasz #1870. hozzászólásra
nincs!
Válasz #1869. hozzászólásra
Ha ésszel van hajtva akkor meg fogja birni .
Sőt van egy tippem mivel csak 3 fejjel akarod használni az adagolót vissza álíttatod a 120-asra és akkor a turbóval 130-140 lovat ad majd a motor és az is viszi kényelmesen a 3 fejet és jóval kevesebbet fogyaszt , de van súlya rendesen .
igen ,ha szántasz vele kis 3. -on tóulpörög, nagy 1. pedig nem bír húzni, a nyomatékválltót meg kímélni kell
Igen a 160-asok mind 3 sebességesek a 120-asok meg a kisebbek azok meg 4 .
Válasz #1867. hozzászólásra
Az 1-es 2-es szériákban meg van erősítve a difi a 160 lovasokban ?
Válasz #1866. hozzászólásra
Nem emlitette 4755,h lett volna vmi baja a váltóval vagy a difizel!2 is van neki,ami át lett alakitva 16045-re!a 16045 3 sebességes?
Válasz #1865. hozzászólásra
Hát amennyit te hajtod biztos bírja majd egy jó darabig .
Igazából a Mezőtúriakkal mikor beszéltem a krisztálosokkal azt mondták nyugodtan alá lehet rakni a 160-esnak a 120-as váltót . Én a meg gyorsítás miatt kérdeztem bár fene tudja mert a faszi azt viszont nem tudta hogy a 80-as és a 120-asnak a váltója ugyan az .
Szerintem bírni fogja nem lessz baj és te nem is 100 Ha-kat nyomsz le vele .
nekem 12145 van,
akkor az 120 as széria, a minden ugyan az, azért szarik be a hátsó difi, mert nem bir a 160 lóval
Válasz #1864. hozzászólásra
Szerintem 4 volt,de nem biztos!
Válasz #1863. hozzászólásra
az attó függ, mennyi sebességes, 3-4
Válasz #1862. hozzászólásra
Szia!Néztem a Crystalt!12045 van átalakitva 16045re!A 12045 váltója úgyanaz mint a 16045-é?Fogja birni a váltója meg a bolygóműve?!
Válasz #1860. hozzászólásra
Ma este szerintem leszek de 8 előtt csak elvétve . Ha sürgős csörögj rám .
Válasz #1860. hozzászólásra
Hali modjad mi a baj ? Sikerült 4755-el üzletelned ?
Hús Futár,ha vagy jelentkezz!
Hiába no, a Zetorosnak van annyi esze, h. 1 só kedvéért nem fog magának kárt okozni... mint a Fendtes
Válasz #1857. hozzászólásra
Persze.
Ez vlm. itt a traktor meg van ez az eke az udvaron, o gyerünk kipróbálni!!!! videó......
Ha 6x30ra van nyitva azcsak 180, mélyre nem teszi le csak 1 24re akkor elszántogat...
Vagy ha 6x35 akkoris ...
Megtud kapaszkodni meg ilyen laza a talaj akkor azé, mint látszik, elmegyeget vele................
Ez már sok egy ilyen gépnek szerintem
Válasz #1855. hozzászólásra
Válasz #1854. hozzászólásra
Vagy m1 haza a p.ba!
Kamerás meg gyalogoljon 5kmt.....
Jobb is a szomszédén forogni kisebb a forgó ...
Válasz #1853. hozzászólásra
Azt hittem, hogy 1:30 körül elmegy a fákig megfurdúlni........
Nesztek, 1 kis
TÍ
NNNNN
TÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!
Válasz #1851. hozzászólásra
3 fejes ekét akarok majd venni neki,4 méteres tárcsát,kombinátort!
Válasz #1850. hozzászólásra
Csak akkor is kell neki a 4 fejes eke meg a 4méteres nehéztárcsa meg az 5 méters kombinátor meg a 3 késes lazító .
Válasz #1849. hozzászólásra
Én is a tavaszira gondoltam!Cyclonnal is akkor kell vetni!Saxonia vetőgépünk van,ahoz elég az Mtz!Én mondtam,h konkrétan nehéz munkákra kell nekem a Crystal!
Válasz #1848. hozzászólásra
Én csak a tavaszi kombinátorozást mondtam a z MTZ-re . Én már ott tartok hogy ha lessz egy Cyclo vetőgépem egyszer akkor azt is a 162-es húzza majd meg az IH-6200-ast az húzza a továbbiakban is .
Válasz #1847. hozzászólásra
Az Mtz lenne a cyclon-al,a Crystal meg kombinátorozna!Meg az Mtznek kicsit sok a lazitó!Terepben szoktam mindig kombinátorozni!A Crystal meg vinné szépen!Nem szaladnék vele,ahogy birja,hanem normálisan!