Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Használtan vettem , komolyabb gondja még nem volt , igaz 3 éve már nem végez talajmunkát csak szállít amolyan tartalék traki a JD mellett , lassan elkéne adjam , csak úgy a szívemhez nőtt,és nem szivesen válok meg tőle.
Válasz #1735. hozzászólásra
Az valami extra gumizás lehetett . A tied mikori kiadás mert lehet hogy egy bizonyos évjárat után 20.8-as volt az alap gumizás hatul . Bár én a 24-38-as gmuzással nem vagyok még képben hacsak az ursusnál nemúgy volt mert zetor 34-24 vagy 38-28-at használta leg jobb tudomásom szerint .
Válasz #1732. hozzászólásra
Hidd el nekem hogy akerekek így vannak mert a szerelőnk is így mondta meg akivel beszéltem mindeki ígymondta . Tiéden nem tudom akkor hogy van a gumizás mert elméletileg 28-asnek kellene lenni elöl .
igen a sajátom ,
elől 14.9-24 hátul 18.4-38 gumikkal, ez a kiskerekü, a 16.9-28, 20.8-38 gumizású pedig a nagykerekü, legalábbis nekem azt mondták anno az okosok :-)
a 18.4-34-est meg nevezzük minikerekünek :-))))
(egyébként mostmár értem, miért viszi a tied 2/1 el az ekét, hisz a kis gumik miatt az megfelel az enyémnél az 1/3-nak )
Válasz #1720. hozzászólásra
Ez a forma jobban tetszik nekem mint a hagyományos de magyarba csak 18345-ösként lehet kapni a krisztust de csak párat vettek belőlük mert nem valami bevált gépek állítólag . Egy Gazdaságnak volt somogyban 2 de az axiálos szerelők majdnem ott laktak már a telepen annyi baj volt velük .
Válasz #1723. hozzászólásra
Annyit azért tisztázzunk hogy a kis kerekes az 34-es kereket fed a nagy kerekes meg 38-ast elöl a kis kerekes 24 a nagy meg 28-as .
Az enyémen pédául 18.4*34-es hátsó van és 14.9*24-es első . Ha cserélni kell majd a hatsót akkor kap majd rába gumit ami 20.8*34-es meg elöl majd 16.9*24-est bár remélem annyit nem megy nálam hogy az elsőket is cserélni kelljen ( 1 éves taurus point8 ).
Én is keresgettem de arany árba adják!!de meg van a terv K-25ös gumit felnivel együtt sikerült vennem 20ezerért darabjátkb 50%os és nincs szétrepedezve!!!!a belsejébe már megvan esztergályozva egy olyan agy amihez a felnin csak kissebb flexelgetések lesznek és lehet feldobni!!!
Válasz #1703. hozzászólásra
Mi mást tapasztaltunk nekünk nem volt baj vitték a kettes ekéket mint az állat olyan 16-17 liter napi 3-3,5 Ha teljesítmény míg az 50-es ugyan ennyit 18-20 literből .
Ha megtalálom felteszem ide a videót amin egy 50 es meg egy 5611es zetor van összekötve,csúnyán elkeni a száját az 50es a zetornak,meg nekem is volt ,enno ,és a kombinátort sokkal lassabban bírta csak húzni ,mint az mtz ,meg 3as ekét a mi földjeinkbe nem bírta ,az 50 es azért 3.al még elcammog vele,néha csak 2.al.Fogyasztásra,szántásnál ,nem jött ki 20-24 liternél alább a zetor,az 50 is ennyiből jön ki ,igaz,könnyebb munkálnál kevesebbet evettmint az 50es példáúl sodrás,de kaszálásnál ,már nm repkedett benne úgy mint az 50 es mtz a szénákba ,volt hogy lefulladt a zetor mikor egy hangyazsombikot kaptam el,amúgy jó gép az 5611,es,de nekem mondhat bárki bármit ,nekem soha nem lesz zetororm ,én ültem már bennük engem nem nyeretke meg.
Válasz #1699. hozzászólásra
A 8011-essel föleg szalmát rakok és hordok meg vatőmagot és műtrágyát hordok vele meg a házkörül mozgok vele és rakodok sajnos nagy bánatomra nam bírja a műtrágyás raklapot bár ezen még megpróbálok javítani valamit Szárzúrózni akarom használni de meg kell csinálnom a gardánját .
A 80 lóerős szerintem az ideális univerzális gép
Kicsit sok a 4 gép bár olykor nem baj ha van belőlük elég .
Válasz #1698. hozzászólásra
A 9540-es hidd leveri bármelyik 1025-ös mtz-t . Az 5611-es még a nyáron fényképeztem ma nem indítottam be mert esett az eső . Bár szerintem nincs igazad mert a mi tapasztalatunk alapján tud annyit mint az 50-es és kevesebbet is fogyaszt és nagyon strapabíró gép .
Amúgy a 16245ös is tetszik itt van egy a faluban,de az régi már nagyon,de nem nagyon használják már ,most egy 920.3 van helyette a tárcsát amit a zetor húzott az is viszi.
A 9540-es zetor jól néz ki,bár én igaz inkább mtz párti vagyok,az 5611ről rakhattál volna több képet is,nekem az volt régen ,csak gyengébb volt mint az 50-es ezért cseréltem le,de amúgy nem volt rossz gép
11596 hozzászólás
Válasz #1746. hozzászólásra
Mit mondtá a mútkor hanyas?
95 96 ???
Válasz #1744. hozzászólásra
ezektől minden elképzelhető, de a motoron , meg a fülkén lévő cimkén is a máde in cseszkó van ,
megkell várni paldoot ,ő ennek a témának a nagy tudora
Válasz #1714. hozzászólásra
Se ábrám se könyvem.
Mi kell motor?
Vagy minden?
Válasz #1743. hozzászólásra
szerintem a tied az ursus gyárban készült zts néven, a szlovákok leálhattak a gyártással és a lengyelek gyártották zts néven
Válasz #1742. hozzászólásra
itt az enyém ,csak Ursus néven
Válasz #1741. hozzászólásra
Mégis jol emlékeztem ,hogy a tied valahogy más,de most láttam a képet is ,nagyon egyedi a tied
Válasz #1739. hozzászólásra
ennek a 18345-nek olyan a fülkéje mint az enyémnek
Válasz #1737. hozzászólásra
Használtan vettem , komolyabb gondja még nem volt , igaz 3 éve már nem végez talajmunkát csak szállít amolyan tartalék traki a JD mellett , lassan elkéne adjam , csak úgy a szívemhez nőtt,és nem szivesen válok meg tőle.
Válasz #1726. hozzászólásra
Pisti a fülke is másabb hasonlitsd össze husfutáréval
Az a nagyon nagy kerekű
Válasz #1734. hozzászólásra
K.P. azta cristált ujan vetted vagy használtan?
Mennyit hajtottad és valami bomlotte meg benne?
Az valami extra gumizás lehetett . A tied mikori kiadás mert lehet hogy egy bizonyos évjárat után 20.8-as volt az alap gumizás hatul . Bár én a 24-38-as gmuzással nem vagyok még képben hacsak az ursusnál nemúgy volt mert zetor 34-24 vagy 38-28-at használta leg jobb tudomásom szerint .
Válasz #1733. hozzászólásra
ha a 18.4-34 a kiskerekü, a 18.4-38 a nagykerekü , akkor a 20.8-38 az milyen kerekü?????????
Válasz #1733. hozzászólásra
majd jön paldoo és megmondja mi az igazság, ő ennek a témának a nagy szakértője
Válasz #1732. hozzászólásra
Hidd el nekem hogy akerekek így vannak mert a szerelőnk is így mondta meg akivel beszéltem mindeki ígymondta . Tiéden nem tudom akkor hogy van a gumizás mert elméletileg 28-asnek kellene lenni elöl .
Válasz #1727. hozzászólásra
igen a sajátom ,
elől 14.9-24 hátul 18.4-38 gumikkal, ez a kiskerekü, a 16.9-28, 20.8-38 gumizású pedig a nagykerekü, legalábbis nekem azt mondták anno az okosok :-)
a 18.4-34-est meg nevezzük minikerekünek :-))))
(egyébként mostmár értem, miért viszi a tied 2/1 el az ekét, hisz a kis gumik miatt az megfelel az enyémnél az 1/3-nak )
Ez a forma jobban tetszik nekem mint a hagyományos de magyarba csak 18345-ösként lehet kapni a krisztust de csak párat vettek belőlük mert nem valami bevált gépek állítólag . Egy Gazdaságnak volt somogyban 2 de az axiálos szerelők majdnem ott laktak már a telepen annyi baj volt velük .
Válasz #1729. hozzászólásra
Meg az ursus ajtói hátra felé nyílnak mint az mtz-nek .
Válasz #1724. hozzászólásra
Az egész crystal széria zetor és ursus kóperáciban jött létre és a kettő közti külömbség a motorháztető semmi más .
Annyit azért tisztázzunk hogy a kis kerekes az 34-es kereket fed a nagy kerekes meg 38-ast elöl a kis kerekes 24 a nagy meg 28-as .
Az enyémen pédául 18.4*34-es hátsó van és 14.9*24-es első . Ha cserélni kell majd a hatsót akkor kap majd rába gumit ami 20.8*34-es meg elöl majd 16.9*24-est bár remélem annyit nem megy nálam hogy az elsőket is cserélni kelljen ( 1 éves taurus point8 ).
Ez a te géped ?
Válasz #1724. hozzászólásra
ENNEKis pont olyan fülkéje van
az azért vicces lehetett , 160 le és akkora kerekek alatta ,mint egy .2es MTZ-n,
őszintén én nem láttam hasonlót zts-ben ,ursusban is csak elvétve,nem lehet hogy valaki kicserélte a burkolatot?de aztszem a fülkéd is másabb?
Válasz #1722. hozzászólásra
ez axiál által forgalmazott gép volt , én Hu-bol hoztam be
nagykeréknek a 20.8-38-ast mondják
Válasz #1721. hozzászólásra
én erre értettem hogy nagy kerék az 1-esek 34-essel jöttek ki és a 2-es superek 38-assal,nálatok mind igy néz ki vagy csak a tied?
Válasz #1719. hozzászólásra
38 as ( abaszna még be ha 34-es volna)
Válasz #1718. hozzászólásra
tied egy különleges verzió,ursusba láttam ilyen motorháztetővel,38-as vagy 34-es a gumi?
Válasz #1717. hozzászólásra
Kivéve amelyiken nem
(pl.az enyém 18.4 es hátsó gumik, kicsi fülke , elől mégis ott virít a super felirat)
Válasz #1715. hozzászólásra
A 2-esen kockább fülke van,és a super változaton nagyobb kerék
Válasz #1715. hozzászólásra
a gyártási éven kivül nem sok
Mi a külömbség a 16145 és 16245 között?
Válasz #1677. hozzászólásra
Valahonnét az északi feléből, holnap megkérdezem pontosann.
Paldoo neked nics valami robbantott ábra vagy konyv vagy ilyesmi a Cristálhoz.
Válasz #1712. hozzászólásra
Mi 70-ért vettük az egy párt 50 és 80 %-os gumikkal
Válasz #1711. hozzászólásra
Én is keresgettem de arany árba adják!!de meg van a terv K-25ös gumit felnivel együtt sikerült vennem 20ezerért darabjátkb 50%os és nincs szétrepedezve!!!!a belsejébe már megvan esztergályozva egy olyan agy amihez a felnin csak kissebb flexelgetések lesznek és lehet feldobni!!!
Válasz #1710. hozzászólásra
Mi is barkácsolósak vagyunk de ezt találtam a neten és megvettük
Válasz #1709. hozzászólásra
értem azthittem ti is olyan barkácsolósak vagytok mint mi!!!!
Válasz #1708. hozzászólásra
Zetor sorművelő kerék 9,5*32-es a kerék
Válasz #1689. hozzászólásra
Heló futár!!!
Milyen sorközmüvelő vékony kerék van rajta az 5611 esen???
Olyasmi mint az RS-é vagy a T-25-é????Lehet rosszul látom!!!!
Válasz #1703. hozzászólásra
Mi mást tapasztaltunk nekünk nem volt baj vitték a kettes ekéket mint az állat olyan 16-17 liter napi 3-3,5 Ha teljesítmény míg az 50-es ugyan ennyit 18-20 literből .
Válasz #1704. hozzászólásra
Nincs józság a bálázót nem használom meg kellene javítani .
A 80-assal bérbe szalmázok
Válasz #1700. hozzászólásra
Hát akkor elég kis tárcsát rakott a 162-es után
Amúgy jó gép igaz csak egy éve hajtom
Válasz #1702. hozzászólásra
Milyen állatok vannak?Látom van egy fortschritt bálázód is ,azt használod?
Ha megtalálom felteszem ide a videót amin egy 50 es meg egy 5611es zetor van összekötve,csúnyán elkeni a száját az 50es a zetornak,meg nekem is volt ,enno ,és a kombinátort sokkal lassabban bírta csak húzni ,mint az mtz ,meg 3as ekét a mi földjeinkbe nem bírta ,az 50 es azért 3.al még elcammog vele,néha csak 2.al.Fogyasztásra,szántásnál ,nem jött ki 20-24 liternél alább a zetor,az 50 is ennyiből jön ki ,igaz,könnyebb munkálnál kevesebbet evettmint az 50es példáúl sodrás,de kaszálásnál ,már nm repkedett benne úgy mint az 50 es mtz a szénákba ,volt hogy lefulladt a zetor mikor egy hangyazsombikot kaptam el,amúgy jó gép az 5611,es,de nekem mondhat bárki bármit ,nekem soha nem lesz zetororm ,én ültem már bennük engem nem nyeretke meg.
Válasz #1699. hozzászólásra
A 8011-essel föleg szalmát rakok és hordok meg vatőmagot és műtrágyát hordok vele meg a házkörül mozgok vele és rakodok sajnos nagy bánatomra nam bírja a műtrágyás raklapot bár ezen még megpróbálok javítani valamit Szárzúrózni akarom használni de meg kell csinálnom a gardánját .
A 80 lóerős szerintem az ideális univerzális gép
Kicsit sok a 4 gép bár olykor nem baj ha van belőlük elég .
100 Ha-n gazdálodunk
Válasz #1698. hozzászólásra
A 9540-es hidd leveri bármelyik 1025-ös mtz-t . Az 5611-es még a nyáron fényképeztem ma nem indítottam be mert esett az eső . Bár szerintem nincs igazad mert a mi tapasztalatunk alapján tud annyit mint az 50-es és kevesebbet is fogyaszt és nagyon strapabíró gép .
Amúgy a 16245ös is tetszik itt van egy a faluban,de az régi már nagyon,de nem nagyon használják már ,most egy 920.3 van helyette a tárcsát amit a zetor húzott az is viszi.
A 8011est mire használjátok?Nem hiányzik egy kisebb gép kb 60 lovas még,nekem túl soknak tűnik a negy gép,hány hektáron gazdálkodsz?
A 9540-es zetor jól néz ki,bár én igaz inkább mtz párti vagyok,az 5611ről rakhattál volna több képet is,nekem az volt régen ,csak gyengébb volt mint az 50-es ezért cseréltem le,de amúgy nem volt rossz gép