Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1495. hozzászólásra
Ha hosszabb a hüvely az nem baj egy jó esztergályos megoldja a dolgot . Ha motorod egyébként jó állapotú akkor szerintem nem kell cserélni semmit .
Az a helyzet, hogy 7201 es motkoddal vettük amibe ugye gyárilag 102, de ebbe 100 as van monyákolva ,ezért szeretném kicserélni . Én is 77es vonalon akartam indulni ,csak aztnem tom ,hogy mi passzol és mi nem ,mármint gondolom 77 esnek jobb anyagból van hüvely (77 es nek 10mm vel hosszabb a löketje hüvely is hosszabb-e és ha igen akkor belelehet-e szerkeszteni) ,dugoja,meg olaj szivatyú ,főtengely nem-e kell másik ,hogy birja-e.
Helo!
Én új tag vagyok.Nem tudom eldönteni,hogy melyiket vegyem meg.Zetor Proxima 8441 vagy Same Explorer 85?Melyik érné meg jobban az árát meg melyik a megbizhatób.
Lajosgazda,írhatnál valamit a trakidról.Hogy vált be,mennyire zajos, szóval mik a tapasztalataid?
Traki vásárlás előtt vagyok,csak mág nem döntöttem.Most hogy normalizálták a zetorok árait kértem több ajánlatot erre a tipusra is.
Igen azt tudom csak, ha jól tudom 72 (102*110) a 77 (102*120) nem tom elfér e az a 10mm .Az igaság ,hogy csak télen lesz szerintem belőle valami,mert akkor minden kép motor generál és egy kosszal meg probálnám.
Úgy hogy mentem az úton és a kereszteződésben vissza akartam kapcsolni 4.-be de nem bírtam kivenni 5.-ikből. Próbáltam a rudat mozgatni de csak 1 kicsit lehetett. Így hát 5.-be kellett hazajönnöm :-((, (csak 500m-re voltam, és szerencsére csak szólóban :-))))),)
Válasz #1464. hozzászólásra
Hali Paldoo.Valóban így van a viszonylag kis darabszámú speckó gépekkel,hogy drágák.Olyan mint a gyerek cipője fele annyi anyagból készül mint az enyém,de ugyan az az ára.Az 5243 esetében a többi Zetor tipusba is szerelt kompatibilis alkatrészek a nagyobb darabszám miatt úgy godolom nem lehetnek extra drágák.A fórumozók között írja valaki,hogy Goldoni traktorhoz hónapok óta nem kap kuplungtárcsát! Ez vicc!Az biztos,hogy amire és ahogy használnám,nekem örök életű lenne mint 1 Svájci óra.Köszi B Peti.
Megbízhatóság?
Szinte tök ua., mint a 52-esek.
Azok meg ügyes kis járgányok az ide-oda munkára.
Ellátás?
Miért ne lenne ami kell? Sztem. lóvé ha van akkor még az ördögöt is eléd hozzák.
Északi gyerek vagy, átugrasz a Dunán és hozol onnét ha az itteniek szivatnak.
Árak?
Csak az mtz ... stb. tulajok szívóznak mindig ezzel az ár dumával. Annyi az ár amennyi. Kikell fizetni és kész.
200-as Fendtre való cuccnak mennyi lehet az ára????
Ahhoz képest ingyen javítod míg világ a világ...
Aha.
És ez drágának számít mi?
Ez van ezekkel a spec. gépekkel, kis xar de mégse olcsó.
Beszéltem régebben 1 ism.el annak is van ilyesmi speckó kistr. -ja nahát szidta az árát rendesen. :-)))))))
Dehát muszáj volt vennie, nem volt mese...
Válasz #1459. hozzászólásra
Az országban szinte minden suliban zetor az oktatógép mert egyik gépnek sincs ekkora fülkéje mint a régi zetoroknak. Amúgy ha fele annyira strapabíróak az új zetorok mint a régiek akkor nem lessz gond . A régieket az örökké valóságnak tervezték
Válasz #1458. hozzászólásra
Hali Boss.Ha belegondolok,hogy a megye legerősebb sulijában(Csukás)is Zetorok az oktatótraktorok,igazad lehet.Gyúrta minden tanuló,kezdő vezető de bírták a kiképzést.Csáó B Peti.
Hali KOPPÁNY.
A zetorokról csak úgy általában .Sok évvel ezelőtt dolgoztunk egy brigádban mtz 82, zetor 5748,zetor 6011.A két zetor együtt most kb 70 éves de ma is megy mindegyik.
Szerintem nagyon jó gépek.Ha lett volna kisseb én is azt választottam volna.
Üdv:the boss
Hali Paldoo.Komáromi Zetor-West-nél néztem 2 éve 1 ilyen trakit,ami bemutató gép volt talán 50üórával.Akkor az ára 5,6+áfa volt.Most is hirdetnek az aprók között 3,7 misiért 1500üórával.
Válasz #1454. hozzászólásra
Nos valóban nem sok futkározik,felénk még 1 sem.Érdekelne a megbízhatóság,alkatrészellátás,és alkatrészár.Szimpatikusabb mint bármi a kategóriában,mivel az 50 le motor teljesítmény mellett bő 2,5 tonna az önsúja.Használtan az ára duplája 1 jó karban lévő VTZ-éhez képest de gondolom minőségben fényév a különbség.Hali B Peti.
11596 hozzászólás
Válasz #1495. hozzászólásra
Ha hosszabb a hüvely az nem baj egy jó esztergályos megoldja a dolgot . Ha motorod egyébként jó állapotú akkor szerintem nem kell cserélni semmit .
Válasz #1494. hozzászólásra
A forterra 36000eur,a proxima+ 31000eur alku előtt
Az a helyzet, hogy 7201 es motkoddal vettük amibe ugye gyárilag 102, de ebbe 100 as van monyákolva ,ezért szeretném kicserélni . Én is 77es vonalon akartam indulni ,csak aztnem tom ,hogy mi passzol és mi nem ,mármint gondolom 77 esnek jobb anyagból van hüvely (77 es nek 10mm vel hosszabb a löketje hüvely is hosszabb-e és ha igen akkor belelehet-e szerkeszteni) ,dugoja,meg olaj szivatyú ,főtengely nem-e kell másik ,hogy birja-e.
Válasz #1492. hozzászólásra
Mit a 106-ost?
Mennyiért adnák?
Helo!
Én új tag vagyok.Nem tudom eldönteni,hogy melyiket vegyem meg.Zetor Proxima 8441 vagy Same Explorer 85?Melyik érné meg jobban az árát meg melyik a megbizhatób.
Lajosgazda,írhatnál valamit a trakidról.Hogy vált be,mennyire zajos, szóval mik a tapasztalataid?
Traki vásárlás előtt vagyok,csak mág nem döntöttem.Most hogy normalizálták a zetorok árait kértem több ajánlatot erre a tipusra is.
Válasz #1490. hozzászólásra
Mivel 110-es löketű mind a kettő, csak az átmérő más. Így valamivel nagyobb lesz a motor hengerűrtartalma és nyernek vele durván 5 lóerőt.
Válasz #1489. hozzászólásra
Szoktak ilyet csinálni, hogy belerakják a 70-7245-ös dugóját és hüvelyét. Csak tisztázni akartam.
Válasz #1488. hozzászólásra
De ők bizt. csempésztek bele bivalyabbat!
Válasz #1476. hozzászólásra
Üdv.
Már nem azért, de a 6045-ösben 6201-es motor van 100x110 dugóval
Válasz #1486. hozzászólásra
Valahogy úgy.
Pl. venni kell 1 77S turbóst. :-))
Válasz #1485. hozzászólásra
Szerintem a 7745-ös turbójának vonalán indulj tovább .
Csak azért, hogy könyebben huzza az ekét.
Válasz #1483. hozzászólásra
Akkor majd elmondja ő, ezeket már biztos tudja.
Válasz #1482. hozzászólásra
Majd fütyül a traktoros.
( decsak ha jól berépázik! )
Válasz #1481. hozzászólásra
De akkor nem fog fütyülni!!!!!!!!!
Válasz #1480. hozzászólásra
Akkor kell rá festeni párducmintát.
Azzal tuti vadállat lesz. :-)))
Válasz #1479. hozzászólásra
Hogy vadállat legyen :)
De minek akarod aztat turbózni?
Minek minek minek??????
Igen azt tudom csak, ha jól tudom 72 (102*110) a 77 (102*120) nem tom elfér e az a 10mm .Az igaság ,hogy csak télen lesz szerintem belőle valami,mert akkor minden kép motor generál és egy kosszal meg probálnám.
Hát nem tudok róla de a 7745-ösben létezett gyári turbós és annak is 102-es dugója van
Hallott, vagy próbált már valaki kis zetort turbozni. Konkrétan egy 6045-ös 7201 motkod.
Válasz #1474. hozzászólásra
Igen az apja meg a fia!
Válasz #1473. hozzászólásra
Megcsinálták!
Válasz #1472. hozzászólásra
Nem is igaz! :-(( De már különben is jó, mert hétfő délután megcsináltuk. :-))))))))))
Válasz #1471. hozzászólásra
Már megint tomboltál.
Válasz #1468. hozzászólásra
Úgy hogy mentem az úton és a kereszteződésben vissza akartam kapcsolni 4.-be de nem bírtam kivenni 5.-ikből. Próbáltam a rudat mozgatni de csak 1 kicsit lehetett. Így hát 5.-be kellett hazajönnöm :-((, (csak 500m-re voltam, és szerencsére csak szólóban :-))))),)
Válasz #1467. hozzászólásra
Nekem o a helyetesem
Válasz #1468. hozzászólásra
Nekünk meg ma került fel a 8011-esre a motor . Az idősmeg a két szerelő rakta ma össze mert én közben permeteztem a búzákat az 5611-essel .
Válasz #1466. hozzászólásra
Ezt meg hogy sikerült összehozni ?
Képek arról, hogy semmit sem lehet elég korán kezdeni!A jó öreg ZETOR a gyerekek kedvence,ez Jólaci kisfia,szegény gyerek zetorban. :-))))
Az 5748-asnak eltört a váltórudazata, pont a 4. és az 5. fokozaté, mingyárt a kapcsolóvilla után.
Válasz #1464. hozzászólásra
Hali Paldoo.Valóban így van a viszonylag kis darabszámú speckó gépekkel,hogy drágák.Olyan mint a gyerek cipője fele annyi anyagból készül mint az enyém,de ugyan az az ára.Az 5243 esetében a többi Zetor tipusba is szerelt kompatibilis alkatrészek a nagyobb darabszám miatt úgy godolom nem lehetnek extra drágák.A fórumozók között írja valaki,hogy Goldoni traktorhoz hónapok óta nem kap kuplungtárcsát! Ez vicc!Az biztos,hogy amire és ahogy használnám,nekem örök életű lenne mint 1 Svájci óra.Köszi B Peti.
Válasz #1455. hozzászólásra
Megbízhatóság?
Szinte tök ua., mint a 52-esek.
Azok meg ügyes kis járgányok az ide-oda munkára.
Ellátás?
Miért ne lenne ami kell? Sztem. lóvé ha van akkor még az ördögöt is eléd hozzák.
Északi gyerek vagy, átugrasz a Dunán és hozol onnét ha az itteniek szivatnak.
Árak?
Csak az mtz ... stb. tulajok szívóznak mindig ezzel az ár dumával. Annyi az ár amennyi. Kikell fizetni és kész.
200-as Fendtre való cuccnak mennyi lehet az ára????
Ahhoz képest ingyen javítod míg világ a világ...
Válasz #1457. hozzászólásra
Aha.
És ez drágának számít mi?
Ez van ezekkel a spec. gépekkel, kis xar de mégse olcsó.
Beszéltem régebben 1 ism.el annak is van ilyesmi speckó kistr. -ja nahát szidta az árát rendesen. :-)))))))
Dehát muszáj volt vennie, nem volt mese...
Válasz #1461. hozzászólásra
nem ismerem az ültetvény trakikat pedig már pár zetorral volt dolgom de ilyennel még nem
Válasz #1460. hozzászólásra
Hali Húsfutár.Van valami használható infód a Zetor5243-as ültetvénytraktorról?Cső B Peti.
Válasz #1459. hozzászólásra
Az országban szinte minden suliban zetor az oktatógép mert egyik gépnek sincs ekkora fülkéje mint a régi zetoroknak. Amúgy ha fele annyira strapabíróak az új zetorok mint a régiek akkor nem lessz gond . A régieket az örökké valóságnak tervezték
Válasz #1458. hozzászólásra
Hali Boss.Ha belegondolok,hogy a megye legerősebb sulijában(Csukás)is Zetorok az oktatótraktorok,igazad lehet.Gyúrta minden tanuló,kezdő vezető de bírták a kiképzést.Csáó B Peti.
Válasz #1457. hozzászólásra
Hali KOPPÁNY.
A zetorokról csak úgy általában .Sok évvel ezelőtt dolgoztunk egy brigádban mtz 82, zetor 5748,zetor 6011.A két zetor együtt most kb 70 éves de ma is megy mindegyik.
Szerintem nagyon jó gépek.Ha lett volna kisseb én is azt választottam volna.
Üdv:the boss
Hali Paldoo.Komáromi Zetor-West-nél néztem 2 éve 1 ilyen trakit,ami bemutató gép volt talán 50üórával.Akkor az ára 5,6+áfa volt.Most is hirdetnek az aprók között 3,7 misiért 1500üórával.
Válasz #1455. hozzászólásra
Szabi haverunk haverjának van ilyen.
De Szabi haverunk lese bagózza a fórumot.
Ígyhát 1 infóforrás kilőve ...
Válasz #1454. hozzászólásra
Nos valóban nem sok futkározik,felénk még 1 sem.Érdekelne a megbízhatóság,alkatrészellátás,és alkatrészár.Szimpatikusabb mint bármi a kategóriában,mivel az 50 le motor teljesítmény mellett bő 2,5 tonna az önsúja.Használtan az ára duplája 1 jó karban lévő VTZ-éhez képest de gondolom minőségben fényév a különbség.Hali B Peti.
Válasz #1453. hozzászólásra
Írjál konkrét kérdést, aztán hátha vlk. ...
Nincs belőle vlm. húdesok szem előtt.
Hali.Zetor 5243 ültetvénytraktorrol keresek infót.Bármi érdekel mivel a műszaki paramétereken kívűl semmit nem tudok a gépről.Köszi B Peti.
Majd napokban megnézem de az alkatrészekből itélve első szériákegyikéből való .
Az 5611-esünk az kereken 70-es kiadású
Válasz #1450. hozzászólásra
A kabinban is van olyan izé asszem, amire rávan írva az ilyesmi...
Válasz #1449. hozzászólásra
Akkor max 75-ig lehet ez a gép . Nyugati exportos gép lehetett
Válasz #1448. hozzászólásra
68-ban.
De az azért merev lenne...
Válasz #1447. hozzászólásra
Nem találtam a forgalmiját meg azt se tudom mikor kezdték gyártani de az biztos hogy az elsők közül való