Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1194. hozzászólásra
jaja . Mi mikor vettük akkor lecserélték az tuti mert tiszta volt az olaj , de előtte hogy mikor cserélték azt az isten se tudja .
Kiszedtem és némelyik teljes átmérőben teli volt teljesen . Egyiknél már a kis furatban is van sár . Az a furat a nyugvó csapágynál amitől megy fel az olaj a vezérműtengelyhez . A vezérműtengelyt is ki kell húznom és át kell mosni az egész blokkot meg a főtengelyt . Egy hajtókart is vennem kell bele . Meg 3-as javító méretre kell köszörülni a főtengelyt .
Ma délelőtt levettük a 8011-es motorját és szétdobtuk . Nagyon siralmas volt az egész . Hüvelyezni kell és a főtengelyt kell köszörültetni de előtte kikell mosni a főtengelyt mert az összes furat telivan olaj sárral . Nem kapott már olajzást a főtengely ezért állt be. Eddig csak alkatrész költségre 100000-körül tartunk ha hétfőn bevásásrolok .
Csak érdekel. Mostanában nem hiszem hogy beruházok egy másik traktorba. Esetleg ha te nem adsz nekem egyet a sok zetorod közül. :)))
Vagy ha olyan termés lesz a meggyből mint most és lesz kb 300Ft/kg a léalma 100Ft/kg. Akkor lehetséges az új traktor vásárlás.
Majd ha az 554-es bent lesz akkor csinálj róluk egy pár videót olyanokat mint a 254-esről raktál fel.
Esetleg egy hidegben indulásról is lehetne videót feltenni.
Még nem döntöttünk hogy kiállítóként ott leszünk-e.
Sajnos manapság a kiállítások=családi kirándulások.
A komoly ügyfél úgysem a pavilonban dönt,ahol még arra sincs lehetösége hogy a gép hangját meghallgassa,nem hogy kipróbálja.
Sokkal hatékonyabban is lehet elkölteni annyi pénzt.
Szántóföldi bemutatókat fogunk rendezni, ahol lehetőség nyílik a traktorok mindenféle kipróbálására.
Így lehet igazán véleményt mondani, és össze hasonlítani más gépekkel.
A lényeges adatokat,képeket megtalálod
www.traktorcenter.hu.
Árról előre beszélni nehéz kérdés ilyen árfolyam ingadozás mellett.Ami most jön 554-es fülkés erősített hidraulikával,légfékrendszerrel,új dizájnnal
3.4+áfáért kellt el.
Hali!
Én csak úgy kérdezgettem a zetor traktorokat érdekeségképpen, mert olyan sokat nem tudok róluk. Amúgy az LGW-554-esről irhatnál valami bővebbet. Mostanában ezeket nem hirdetgetitek. miért?
11596 hozzászólás
Válasz #1194. hozzászólásra
jaja . Mi mikor vettük akkor lecserélték az tuti mert tiszta volt az olaj , de előtte hogy mikor cserélték azt az isten se tudja .
Válasz #1193. hozzászólásra
Kiszedtem és némelyik teljes átmérőben teli volt teljesen . Egyiknél már a kis furatban is van sár . Az a furat a nyugvó csapágynál amitől megy fel az olaj a vezérműtengelyhez . A vezérműtengelyt is ki kell húznom és át kell mosni az egész blokkot meg a főtengelyt . Egy hajtókart is vennem kell bele . Meg 3-as javító méretre kell köszörülni a főtengelyt .
Válasz #1192. hozzászólásra
az a sok olajcsere tönkretette
Válasz #1192. hozzászólásra
szevasztok kiszedted a csavarokat a főtengejből?és tele volt olaj sárral?
Ma délelőtt levettük a 8011-es motorját és szétdobtuk . Nagyon siralmas volt az egész . Hüvelyezni kell és a főtengelyt kell köszörültetni de előtte kikell mosni a főtengelyt mert az összes furat telivan olaj sárral . Nem kapott már olajzást a főtengely ezért állt be. Eddig csak alkatrész költségre 100000-körül tartunk ha hétfőn bevásásrolok .
Napot kivánok.Olyan embert keresek aki zetor 25 k alkatrész ügyben tud segiteni.
Válasz #1188. hozzászólásra
Lehetnek egyedi megállapodások. És az titok.
Válasz #1188. hozzászólásra
EL NE HIDD MÁR HOGY ITT MINDENT MEGTUDSZ !!!!!!
Válasz #1185. hozzászólásra
hát ez marha nagy titok lehet !!!
(tipikus magyar hozzáállás!)
(enyém legyen a legolcsóbb)
Válasz #1078. hozzászólásra
Hát azért ez az eke 120cm-t biztos fog, hát viszi a nyomát.Mármint ami a Zetor mögött van.
Válasz #1077. hozzászólásra
Üdv.
Szerintem igen. Kevésbé kötött talajban, difivel, esetleg nyomatéknövelővel, ahogy elnéztem elég lassan ment.
Válasz #1184. hozzászólásra
titok
Válasz #1183. hozzászólásra
milyen felszereltséggel, milyen árat kaptál a 6330-ra ?
Válasz #1181. hozzászólásra
dehogy hullanak szét
én azért veszek ződet mert ződek a munkagépek is D!!!!!
Válasz #1166. hozzászólásra
Igen az a dúsító
Válasz #1180. hozzászólásra
Még szerencse!
Hisz a Zetorok ezrei hullanak szét azon a vidéken!!!!
Válasz #1179. hozzászólásra
igen
Válasz #1178. hozzászólásra
Szóval mellik lesz?
6330?
Válasz #1177. hozzászólásra
de
Válasz #1176. hozzászólásra
... = aha!
Hát nem megmondtam!
Válasz #1175. hozzászólásra
aha
Válasz #1174. hozzászólásra
Gyün a ... HURÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Válasz #1105. hozzászólásra
7340 -est adtam el novemberben 3,3 ért 98-as volt
Válasz #1172. hozzászólásra
Csak érdekel. Mostanában nem hiszem hogy beruházok egy másik traktorba. Esetleg ha te nem adsz nekem egyet a sok zetorod közül. :)))
Vagy ha olyan termés lesz a meggyből mint most és lesz kb 300Ft/kg a léalma 100Ft/kg. Akkor lehetséges az új traktor vásárlás.
Válasz #1171. hozzászólásra
Hiányzik 1 testvér?????
Válasz #1170. hozzászólásra
Ok és várom.
Válasz #1168. hozzászólásra
Hidegben izzítás nélkül úgy indul mint a Zetor ott a pajtában.De csinálunk videót is.
Válasz #1166. hozzászólásra
Az.
Válasz #1161. hozzászólásra
Majd ha az 554-es bent lesz akkor csinálj róluk egy pár videót olyanokat mint a 254-esről raktál fel.
Esetleg egy hidegben indulásról is lehetne videót feltenni.
Válasz #1165. hozzászólásra
Sajnos az utóbbi pár évnek ez a tapasztalata.
/Lehetne ködösíteni, mellébeszélni,de az igazság ez/
Az a dúsító amit az operatőr piszkál az adagolónál??
Ez jó!:-)))))
Mintha csak összebeszélt volna minden ker. .
Mindenki ezt fújja.
SZÓRÓL SZÓRA!
Van benne vlm. ...
Válasz #1160. hozzászólásra
Szétcsúsztál mi??? :))))
Értem és köszönöm a válaszát.
Hús Fútár!
Akkor a te géped így indult.
Válasz #1155. hozzászólásra
Még nem döntöttünk hogy kiállítóként ott leszünk-e.
Sajnos manapság a kiállítások=családi kirándulások.
A komoly ügyfél úgysem a pavilonban dönt,ahol még arra sincs lehetösége hogy a gép hangját meghallgassa,nem hogy kipróbálja.
Sokkal hatékonyabban is lehet elkölteni annyi pénzt.
Szántóföldi bemutatókat fogunk rendezni, ahol lehetőség nyílik a traktorok mindenféle kipróbálására.
Így lehet igazán véleményt mondani, és össze hasonlítani más gépekkel.
Válasz #1158. hozzászólásra
Lazán.
Ezzel ki is merítettem a témát.:-)
Válasz #1157. hozzászólásra
Csak semmi izgulás, tudod.
Válasz #1156. hozzászólásra
Hogy telt a szilveszter?
Válasz #1156. hozzászólásra
Csak itt volt LGW és kérdezgetek az LGW traktorról is.
Csak infókat szerzek be általam nem ismert traktorokról.
Válasz #1155. hozzászólásra
Ehe!
Zetor büdi,de lgw 3 4 -ért jó miiii????? :-))))))))
Válasz #1154. hozzászólásra
Úgy kérdeztem, hogy a traktor megtekinthető lesz-e ott?
Válasz #1153. hozzászólásra
Még nem tudom.
Válasz #1152. hozzászólásra
Azagro-mash expon kint lesztek?
Válasz #1151. hozzászólásra
A lényeges adatokat,képeket megtalálod
www.traktorcenter.hu.
Árról előre beszélni nehéz kérdés ilyen árfolyam ingadozás mellett.Ami most jön 554-es fülkés erősített hidraulikával,légfékrendszerrel,új dizájnnal
3.4+áfáért kellt el.
Válasz #1150. hozzászólásra
Értem. Egy pár adatot irj már róla. Végén az árat is halehet fülkés.
Válasz #1149. hozzászólásra
Hali!
3 hete elfogytak a traktoraink,most várunk két szállítmányt.
Válasz #1146. hozzászólásra
Hali!
Én csak úgy kérdezgettem a zetor traktorokat érdekeségképpen, mert olyan sokat nem tudok róluk. Amúgy az LGW-554-esről irhatnál valami bővebbet. Mostanában ezeket nem hirdetgetitek. miért?
na heló!!!!
Na léptem csákó