Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1091. hozzászólásra
Jó kis eke csak az enyémnek már elvágták a vázát de az idős összehegesztette mikor megvette és az 5611-es vitte sokáig aztán jött a 7745-ös a keceli ekével és már nem volt rás szükség , azóta ott áll a susnyásban , néha leolajozzuk a kormánlemezt hogy ne egye meg a rozsda
Ez egy jó kis eke ezeket adták anno a K-25-höz . Még egy fejet rás és szép vező szántást csinálna vele az 5211-es . Nekem van egy ilyen ekém csak már kicsit módosították
Válasz #1077. hozzászólásra
Persze úgy ahogy az 50-es mtz vitte a 3 fejes kis lajtát ezt is vinné mert nem 15 centi alatt az biztos és 1 méter körül fog csak az eke
Válasz #1064. hozzászólásra
3 Hengeres 50 lovas gép szerintem bírja azt amit egy másik 50 lovas gép . A siluba volt egy bár csak szladgáltunk mert oktató traki volt
Á nem nincs nekem annyi pénzem rá. Csak a múltkor az egyik kollégámmal beszélgettem neki 5211-ese van és felmerült a téli hidegindítás. Én meg a youtube-on utánna böngésztem. Meg apósom valamikor 5611-es motorral szerelt markolóval dolgozott és mesélte, hogy -20 fokba a dúsítóval pöc-röfre indultak. Ezért kérdeztelek téged.
Válasz #1054. hozzászólásra
Az 5611-esem így indul de csak azért mert rosszul áll az elő töltése . A 7745-ös az tekert kettőt és már duruzsolt is a motor . Annak mindegy volt hogy nyáron 30 fok vagy télen
-15 az mindig az első indításnál tekert kettőt és aztán már duruzsolt is a motor . Igaz volt benne egy 154 Ah akksi
Zetornál az adagoló és a kompresszor között kell benyúlni és az adagoló oldalán van található . Van egy gombja ott és azt kell benyomni de előtte a kézi gáz kart nagy fordulatra kell állítani . Ha húzod visza a kézi gázt akkor olyan félgáznál kikapcsol magától a dúsító
Válasz #1048. hozzászólásra
Nincs izzítás az csak újabb szériákban van a régiekben meg dúsító volt . Szerintem a 6211-esen egyik sincs csak egy bika aksi van rajta . A 7745-ösömön sem volt semmi
11596 hozzászólás
Válasz #1095. hozzászólásra
üó?
Válasz #1093. hozzászólásra
91-es volt
Válasz #1091. hozzászólásra
Jó kis eke csak az enyémnek már elvágták a vázát de az idős összehegesztette mikor megvette és az 5611-es vitte sokáig aztán jött a 7745-ös a keceli ekével és már nem volt rás szükség , azóta ott áll a susnyásban , néha leolajozzuk a kormánlemezt hogy ne egye meg a rozsda
Válasz #1090. hozzászólásra
7745-ös mennyi idös volt?
Válasz #1090. hozzászólásra
Olyan 1,2-1,3-at adnék érte. Csak egy baj van, hogy nem tervezek mostanában traktor vásárlást.
A 7711-es meg nagyon drága.
Válasz #1089. hozzászólásra
Ismerem jó kis eke mifelénk egy öregember a T-25-el húz ilyet. Szépen szánt.
Válasz #1088. hozzászólásra
Ha nincs benne a kocsi akkor max 1,5 szerintem . 2,2-be vitték el a 7745-ösömet .
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12047652.html
Ez egy jó kis eke ezeket adták anno a K-25-höz . Még egy fejet rás és szép vező szántást csinálna vele az 5211-es . Nekem van egy ilyen ekém csak már kicsit módosították
Válasz #1087. hozzászólásra
Szerintem csak a traktor annyi.
Ha a pótkocsit is adná hozzá ebbe az árban akkor még elgondolkoznák a vételén. Gyűmibe jó lenne.
Válasz #1084. hozzászólásra
Korrekt állapotúnak tűnik , mik az eszközei még esetleg . Bár ha azt a kocsit is adja hozzá akkor jó az ára is
Válasz #1084. hozzászólásra
És ehez?
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12228250.html
Válasz #1082. hozzászólásra
És látod mégis viszi azt az ekét
Válasz #1081. hozzászólásra
Ehez mit szólsz?
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12239927.html
Válasz #1081. hozzászólásra
Jobb a zetorból a 4hengeres motor?
Válasz #1080. hozzászólásra
Az renbe van, hogy 50ló az 50ló de a zetor csak 165Nm nyomatékú az mtz-50-es meg 258Nm nyomatékú.
Válasz #1079. hozzászólásra
A 60 lovas 4 hengeres motorok voltak az avia teherautókban .
Válasz #1079. hozzászólásra
50 ló az 50 ló akkor is .
Válasz #1078. hozzászólásra
De akkor is attól a csepp motortól ami 2600cm3 körül van jó kis teljesítmény?
Válasz #1077. hozzászólásra
Persze úgy ahogy az 50-es mtz vitte a 3 fejes kis lajtát ezt is vinné mert nem 15 centi alatt az biztos és 1 méter körül fog csak az eke
Válasz #1074. hozzászólásra
Szerinted ez létezne?
Válasz #1075. hozzászólásra
97-es
Válasz #1074. hozzászólásra
Akkor nem lehet valami öreg
Válasz #1072. hozzászólásra
3,5
Válasz #1071. hozzászólásra
Én is csak ezekt a külföldi oldalkat ismerem .
Válasz #1070. hozzászólásra
mennyiért vetted ha szabad érdeklödni
Válasz #1069. hozzászólásra
Kösz azt már néztem.
Válasz #1067. hozzászólásra
Még nem volt bajom az első hajtással mert csak egy hónapja van meg a162-es
Válasz #1068. hozzászólásra
Szerintem tud annyit és fogyasztásban kevesebbre jön ki . Nem tudok olyan magyar oldalt de a tractor data-t nézd meg .
Válasz #1065. hozzászólásra
Annyit tud mint egy 50-es mtz? Fogyasztása mennyi lehet?
Hali!
Futár a 162 -es elsőhajtással már volt gondod?
Válasz #1063. hozzászólásra
Vagy nem tudsz olyan oldalt magyarul ahol ezek a gépekről van leírás stb 5211-7711-ig?
Válasz #1064. hozzászólásra
3 Hengeres 50 lovas gép szerintem bírja azt amit egy másik 50 lovas gép . A siluba volt egy bár csak szladgáltunk mert oktató traki volt
Válasz #1063. hozzászólásra
5211-est ismered? Milyen gép? Mekora munkagépeket bír el? Fogyasztása mennyi?
Válasz #1062. hozzászólásra
Ha jó az aksi akkor igen
Válasz #1061. hozzászólásra
Az újjak izzító és dúsító nélkül is jól indulnak?
Válasz #1060. hozzászólásra
Az 5611-es a dúsítóval tényleg olan jól indul az újakon meg se izzítás se dúsító .
Akkor azért volt ilyen hangja a videón
Válasz #1058. hozzászólásra
Á nem nincs nekem annyi pénzem rá. Csak a múltkor az egyik kollégámmal beszélgettem neki 5211-ese van és felmerült a téli hidegindítás. Én meg a youtube-on utánna böngésztem. Meg apósom valamikor 5611-es motorral szerelt markolóval dolgozott és mesélte, hogy -20 fokba a dúsítóval pöc-röfre indultak. Ezért kérdeztelek téged.
Válasz #1055. hozzászólásra
Ezen a videón egy 3hengeres 5245-ös van.
Tán zetort akarsz venni ?
Na KB 1,5-ször ennyit tekert és indult is bár kicsit szebb hangja volt .
Válasz #1054. hozzászólásra
Az 5611-esem így indul de csak azért mert rosszul áll az elő töltése . A 7745-ös az tekert kettőt és már duruzsolt is a motor . Annak mindegy volt hogy nyáron 30 fok vagy télen
-15 az mindig az első indításnál tekert kettőt és aztán már duruzsolt is a motor . Igaz volt benne egy 154 Ah akksi
Itt egy másik videó:
Válasz #1053. hozzászólásra
Értem. A videón látható zetor indulásáról vélemény? Hidegben így indulnak valójában?
Válasz #1051. hozzászólásra
A működésének a lényege hogy több üzemanyag jut indításkor a hengertérbe .
Zetornál az adagoló és a kompresszor között kell benyúlni és az adagoló oldalán van található . Van egy gombja ott és azt kell benyomni de előtte a kézi gáz kart nagy fordulatra kell állítani . Ha húzod visza a kézi gázt akkor olyan félgáznál kikapcsol magától a dúsító
Válasz #1050. hozzászólásra
Válasz #1050. hozzászólásra
Az a dúsító hogyan működik vagy működésének elve.
Nincs izzítás az csak újabb szériákban van a régiekben meg dúsító volt . Szerintem a 6211-esen egyik sincs csak egy bika aksi van rajta . A 7745-ösömön sem volt semmi
na én ezért szeretem az 550 552-es traktorokat mert télen jol indulnak
Válasz #1047. hozzászólásra
Helló Hús Fútár!
A zetor 6211-esben van izzítás?
<--- Ez az én 162-esem