Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem. A szervó az a rásegítős és az orbitos is. Van szervós (amit Te rásegítősnek nevezel) És hidrosztatikus, ami az orbitos v. munkaheger kormányzású Ez utóbbi 2 u.a.
igazad van szerintem is igy van de viszont az mtz is ha mondjuk 500-700közötti fordulaton nehéz a kormányzása de ez a fordulathiányra vezethető vissza!!
A kormány meg úgy néz ki hogy alapjáraton kenyér szervó padló gázon csak fele annyi erő egy helyben állva . Ez csak valami kormány rásegítő lehet a szervó meg az én olvasatomban olyan mint az orbit vagy mint az mtz-nél is
Válasz #534. hozzászólásra
Megoldódott alamelyest már haználjuk többkevesebb sikerrel ma votam kint vele dolgzni 11órától 6 óráig kemény 4 Ha lelett pergetve . Ha így haladok talán karácsonyra be is érek az utolsó kocsi szalmával
Válasz #526. hozzászólásra
Azt szeretnem kerdezni toletek, hogy a regebbi zetorokhoz (120.11/44, 80.11, ..) lehet-e kapni alkatreszeket es, ha igen akkor jol? Elore is koszi a valaszt.
Válasz #525. hozzászólásra
Ha vesztek akkor írd meg légyszi az árát mert érdekelne . Szerintem 102-est vegyél bele és állítasd át az adagolót a 6211-es paramétereire midjárt erősebb és kicsit gyorsabb lesz.
Fasza a gép pénteken beindítottuk szárazon ment egy percet max !Nagyon könnyen indult pedig 10 év az 10 év!!!
Reggel rádobtuk a faterral a zuk hűtőt feltöltöttük vizzel és kerültünk vele eggyet minden fasza volt igaz a kuplungon kell még állítani nem emel ki rendesen!!
Hazaértünk vele és kevesebb viz lett a hútőbe nem volt meleg a víz ugy töltöttünk utánna egy 4litert fél óra mulva megnéztük megint kevesebb víz na megnéztem a olaj nívópálcát
és majdnem rosszul lettünk belefolyt a víz!!!!
A vizes olaj leengedve olajteknő le!!!
megnéztük a második élőről hüvelynél csöpög a víz!!dugó ki hüvely ki gumigyűrű elszarta magátamugy nem rosszak a hüvelyek de lehet veszünk bele egy 100-ast et mert 95 van benne!!!
KB Ennyi
Válasz #523. hozzászólásra
kb 40-körül van,meg még egy 15-öt számolhatsz ,hengerfejtömítésre,meg olajra.Amúgy hogy áll a gép ,amit vettetek,motorfelújítás kell rá?,habár ha sokat áll a gép akkor az olaj lecsorog a gyűrűről dugóról és eloxidálódik,és utánna könnyebben kopik ,ezt tapasztaltam a haverom 50-esén,mert amikor megvette a gépet akkorújította fel a motort ,jó motorral tette le mert új gépet vett,és 5 évig nem volt beindítva,de elővette,mert kellett neki és kb 50 óra után motorfelújítás kellett rá ,és mikor cseréltük a gyűrűket meg voltak rozsdásogva,de ha felújítjátok soká el fog menni.
AZ EGYIK GAZDÁNAK VAN EGY ZETOR FORTERR 10641 A MÁSIK GAZDÁNAK VAN EGY ZETOR CRYSTAL 12045 UGYAN ITT VAN MÉG EGY 12245 ÉS MOST VETT MÉG EGY ISMERÖS DE NEM TOM MILYET MAJD MEG NÉZZEM!!!!!
Nekünk is bejött a Zetor, de továbbléptünk. A FENDT-ek nagyon faszák, nagyon jó velük dolgozni.
Tte, van nekem a 9540-esre egy egyenes turbó-kipufogóm! Van olyan nektek? Mert az nagyon jól szól ám, csak nyárra kell levenni =P ;)
Ezt tavaly fölhántottam 27- ből én!!! De jókor. Ez a legdurvább földünk! Mesélte egyik öreg, hogy 3éve 60-ra jöttek ki kuk. után!!! K. nagy kaparászások voltak akkor öcsém!!!!
Nálunk vannak igen brutál fekete talajok! Ropognak az ekék 24 centinél. Ha meg elba..od az időpontot meg se mozdulsz. Ragad ez ekére mint a k. élet !!!
Nnna, akkor nem csalódtam. =)
Mi '97 decemberben vettük újan, 6 évet dolgoztunk vele, belement, 4-5000 üóra. Nagyon fasza kis gép volt, 3-as IH ekét húzott félkötött talajokon 35 centire, az eke szintén 135 körül fogott. Mi a gyűrűshengert is mindíg húztuk után, príma munkát csinált.
Barátunk velünk egy időben vett egy 6110-es JD-t. 80 LE-s turbós gép. Az még haggyán, h rengeteget zabált a jókis Zetorhoz képest, de még apu le is gyűrte vele szántásban. Szóval ennyit a JD-ról...
Válasz #491. hozzászólásra
Most olvasom amit írtál az előző topicban , bocsika . Amint látszik nekünk nagyon bevált maxximálisan meg vagyok vele elégedve
Hol is kezdjem , az egyik legjobb gép a zetortól nekünk 10éve an meg akkor 0 üzemórával vettük . Egy helti ekét húzok vele ami 135 centit fog és általában 35 centi mélyen húzom akár napi 6-6,5 de volt már 7,5 is /12 órás műszak de vető szántáshoz 4 fejes kis lajtát viszek vele ami 145 centit fog 25-28 centi mélyen . Fogyasztása talajtól függően 18-21 literig mély szántásban .
Komolyabb javítás csak egyszer volt akkor az egyik féktárcsa ment el . Turbót cseréltünk rajta eggyet .
Más ha érdekel akkor konkrétabban kérdezz
11596 hozzászólás
Válasz #545. hozzászólásra
Ott elöl a híd fölött van valami dög .
Válasz #543. hozzászólásra
pedig böszme nagy kormányműve van
Válasz #542. hozzászólásra
Nem találok rajta semmilyen szivattyút
Válasz #540. hozzászólásra
sokkal könnyebb az mtz alapjáraton tekerni mint a krisztust padlógázon
Válasz #539. hozzászólásra
V.színű, hogy gyenge a szivatyúd.
Nem. A szervó az a rásegítős és az orbitos is. Van szervós (amit Te rásegítősnek nevezel) És hidrosztatikus, ami az orbitos v. munkaheger kormányzású Ez utóbbi 2 u.a.
igazad van szerintem is igy van de viszont az mtz is ha mondjuk 500-700közötti fordulaton nehéz a kormányzása de ez a fordulathiányra vezethető vissza!!
A kormány meg úgy néz ki hogy alapjáraton kenyér szervó padló gázon csak fele annyi erő egy helyben állva . Ez csak valami kormány rásegítő lehet a szervó meg az én olvasatomban olyan mint az orbit vagy mint az mtz-nél is
Válasz #534. hozzászólásra
Megoldódott alamelyest már haználjuk többkevesebb sikerrel ma votam kint vele dolgzni 11órától 6 óráig kemény 4 Ha lelett pergetve . Ha így haladok talán karácsonyra be is érek az utolsó kocsi szalmával
Válasz #536. hozzászólásra
Az is "rásegítős".
Válasz #535. hozzászólásra
Szerintem orbitra gondolt
Válasz #533. hozzászólásra
Most a rásegítő és a szervó közt mi a külömbség?
Válasz #533. hozzászólásra
A bálázo téma megoldódott(hesston)
Válasz #532. hozzászólásra
A 8011-es tuti rásegítős ezért vagyok vele bajban homlokrakózásnál . Szervózni kellene valahogy utólag
Válasz #531. hozzászólásra
Ha jól tudom akkor rásegítős!!!
Válasz #530. hozzászólásra
A nagy nristusoknak milyen kormánnya szervós vagy rásegítős ?
Válasz #528. hozzászólásra
Van azokra szinte minden. Csak jó helyen kell keresni.:-)))
Válasz #528. hozzászólásra
Legjobb tudomásom szerint szinte mindent lehet kapni hozzájuk .
Hogy hol az már jó kérdés de zetor kereskedőnél biztos
Válasz #527. hozzászólásra
lehet barmit kapni hozza?
Válasz #526. hozzászólásra
Azt szeretnem kerdezni toletek, hogy a regebbi zetorokhoz (120.11/44, 80.11, ..) lehet-e kapni alkatreszeket es, ha igen akkor jol? Elore is koszi a valaszt.
Válasz #525. hozzászólásra
Ha vesztek akkor írd meg légyszi az árát mert érdekelne . Szerintem 102-est vegyél bele és állítasd át az adagolót a 6211-es paramétereire midjárt erősebb és kicsit gyorsabb lesz.
Válasz #524. hozzászólásra
Fasza a gép pénteken beindítottuk szárazon ment egy percet max !Nagyon könnyen indult pedig 10 év az 10 év!!!
Reggel rádobtuk a faterral a zuk hűtőt feltöltöttük vizzel és kerültünk vele eggyet minden fasza volt igaz a kuplungon kell még állítani nem emel ki rendesen!!
Hazaértünk vele és kevesebb viz lett a hútőbe nem volt meleg a víz ugy töltöttünk utánna egy 4litert fél óra mulva megnéztük megint kevesebb víz na megnéztem a olaj nívópálcát
és majdnem rosszul lettünk belefolyt a víz!!!!
A vizes olaj leengedve olajteknő le!!!
megnéztük a második élőről hüvelynél csöpög a víz!!dugó ki hüvely ki gumigyűrű elszarta magátamugy nem rosszak a hüvelyek de lehet veszünk bele egy 100-ast et mert 95 van benne!!!
KB Ennyi
Válasz #523. hozzászólásra
kb 40-körül van,meg még egy 15-öt számolhatsz ,hengerfejtömítésre,meg olajra.Amúgy hogy áll a gép ,amit vettetek,motorfelújítás kell rá?,habár ha sokat áll a gép akkor az olaj lecsorog a gyűrűről dugóról és eloxidálódik,és utánna könnyebben kopik ,ezt tapasztaltam a haverom 50-esén,mert amikor megvette a gépet akkorújította fel a motort ,jó motorral tette le mert új gépet vett,és 5 évig nem volt beindítva,de elővette,mert kellett neki és kb 50 óra után motorfelújítás kellett rá ,és mikor cseréltük a gyűrűket meg voltak rozsdásogva,de ha felújítjátok soká el fog menni.
Szerintetek mennyiért osztogatnak egy zetor dugó hüvely gyűrű szettet???
kösz a választ
amugy 5611 eshez kellene
AZ EGYIK GAZDÁNAK VAN EGY ZETOR FORTERR 10641 A MÁSIK GAZDÁNAK VAN EGY ZETOR CRYSTAL 12045 UGYAN ITT VAN MÉG EGY 12245 ÉS MOST VETT MÉG EGY ISMERÖS DE NEM TOM MILYET MAJD MEG NÉZZEM!!!!!
Válasz #519. hozzászólásra
=D
Válasz #519. hozzászólásra
=D
Válasz #518. hozzászólásra
2 éve már annyira vékony volt hogy letört a cső de visszahegesztettük 2 mm-es lemezből és még bírja
Válasz #517. hozzászólásra
10 év alatt már kiégett a dob!?! xD =D
Válasz #516. hozzászólásra
Nincs de az eredetivel is jól szól
Válasz #514. hozzászólásra
Nekünk is bejött a Zetor, de továbbléptünk. A FENDT-ek nagyon faszák, nagyon jó velük dolgozni.
Tte, van nekem a 9540-esre egy egyenes turbó-kipufogóm! Van olyan nektek? Mert az nagyon jól szól ám, csak nyárra kell levenni =P ;)
Válasz #513. hozzászólásra
Ezt tavaly fölhántottam 27- ből én!!! De jókor. Ez a legdurvább földünk! Mesélte egyik öreg, hogy 3éve 60-ra jöttek ki kuk. után!!! K. nagy kaparászások voltak akkor öcsém!!!!
Válasz #512. hozzászólásra
Igen az alföld déli része Bácska északi csücske Szabadka hozzánk légvonalban 20 km .
100 Ha-n nyonjuk Van mellette egy 5611, 7745 , 8011 .Nekünk csak a zetor jött be .
Nálatok hogy muzsikálnak a fedtek
Válasz #511. hozzászólásra
Akkor ott se 25 literrel szántsák a hktárokat.
Válasz #510. hozzászólásra
Értem, akkor az már az alföld, gondolom =D
Föld mennyi van? Másik gép?
Válasz #509. hozzászólásra
Ősszel a 180-asok 4x35-öt húztak ezeken a helyeken. Nekem elvitte a 3x35öt.
Válasz #508. hozzászólásra
Bács megye Mélykút
Válasz #507. hozzászólásra
Náluk ha rendesen meg van taposva és van egy kis eső, akkor zt megáll a 3-as lajta előtt 10-15 cm mélyen. Vagy is olyasmi , mint nálatok.
Válasz #506. hozzászólásra
Értem, azt is szokták. Merre felé vagy?
A mi Zetorunkat Sárbogárd környékére vitték. Ott is fésűs elmunkáló volt.
Válasz #504. hozzászólásra
Nálunk vannak igen brutál fekete talajok! Ropognak az ekék 24 centinél. Ha meg elba..od az időpontot meg se mozdulsz. Ragad ez ekére mint a k. élet !!!
Válasz #505. hozzászólásra
Nekem a Helti ekén egy fésűs elmunkáló van
Válasz #498. hozzászólásra
Nnna, akkor nem csalódtam. =)
Mi '97 decemberben vettük újan, 6 évet dolgoztunk vele, belement, 4-5000 üóra. Nagyon fasza kis gép volt, 3-as IH ekét húzott félkötött talajokon 35 centire, az eke szintén 135 körül fogott. Mi a gyűrűshengert is mindíg húztuk után, príma munkát csinált.
Barátunk velünk egy időben vett egy 6110-es JD-t. 80 LE-s turbós gép. Az még haggyán, h rengeteget zabált a jókis Zetorhoz képest, de még apu le is gyűrte vele szántásban. Szóval ennyit a JD-ról...
Válasz #503. hozzászólásra
Hát azt vágom ;)
Válasz #502. hozzászólásra
Nem túl kötöttek a talajaink bár felénk az mtz-k is 23-28 liter között szántanak
Válasz #501. hozzászólásra
Jaaaa!
Válasz #500. hozzászólásra
Lóf...t! Ez a ZETOR pajti !!! :-)))))
Válasz #498. hozzászólásra
De kib.szott könnyű nálatok a szántás!
Most olvasom amit írtál az előző topicban , bocsika . Amint látszik nekünk nagyon bevált maxximálisan meg vagyok vele elégedve
Hol is kezdjem , az egyik legjobb gép a zetortól nekünk 10éve an meg akkor 0 üzemórával vettük . Egy helti ekét húzok vele ami 135 centit fog és általában 35 centi mélyen húzom akár napi 6-6,5 de volt már 7,5 is /12 órás műszak de vető szántáshoz 4 fejes kis lajtát viszek vele ami 145 centit fog 25-28 centi mélyen . Fogyasztása talajtól függően 18-21 literig mély szántásban .
Komolyabb javítás csak egyszer volt akkor az egyik féktárcsa ment el . Turbót cseréltünk rajta eggyet .
Más ha érdekel akkor konkrétabban kérdezz
Válasz #496. hozzászólásra
Kijöttek az új 12 hengeresek!!!! Nem is tudtátok?????
:-DDD