Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Hús Futár #8277. hozzászólásáraNem örült, mikor megvettem a zetort...
Inkább mtz-ket szerel...
a: Megcsinálja Ő...
b: Senki...
Nincs más megbízható ember a környéken...
Így ugye mindenki oda jár...
Majd rábeszélem, hogy húzza ketté...
Válasz csoppika #8273. hozzászólásáraHa rendesen meg akarod csinálni ki kell venni a főtengelyt és elpucolni meg a blokkban is az olajcsatornákat, szerinted a hiányzó csapágyfém hova lett?
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraHolnap ha nem felejtem el utana nezek h ez hanyadik koszorulesre valo. Ha addig valaki meg nem elooz. Hat a tengelyben a dugoknal bizony van mit kitakaritani azt erdemes megnezni ha kint a fotengely. Egy 8011 es crytalba ugy bevolt rakodva a dugon belul h csak a 2,5 os hegeszto elektroda vastagsagnyi lyuk volt. Es ezt koszorules utan takaritottam.
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraMeg ha úgy látod a főtengelyen az olaj járat dugót vedd ki és pucold ki lehet csodát látni olyan helyeken . olyan menetes dugót tudsz venni ha véletlen szt kell verni ahhoz hogy kijöjön .
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraNem tudom milyen méret de mérd meg és a boltban megmondják , de valami normális pontos toló mérővel .
Ilyen hasonló kopásnál nekem is elég volt a csapágyakat cserélnem .
Másik ilyen szilikon meg fbs meg egyéb ákom bákomot a ne használjatok a gumigyűrűknél sőt lehetőleg egyik papír tömítésnél sem csak sima zsír elég a papírnak meg a guminak is .
Nekem a 160ason is lefutott a víz de csak ha kihűlt a motor melegen nem volt gond vele
A második hüvelynél folyott, kapott új gumigyűrűt + piros szilikont és megjavult.
Én a helyedben biztos köszörültetném a fötengelyt nekem kb 200euro volt kb 4éve
Válasz csoppika #8261. hozzászólásáraMit mutatott az olajnyomas? Mi ilyen esetben raktunk uj hajtokarcsapagyokat ozt aman. Ha a tengely sehol nem csikos persze.
Válasz Hús Futár #8259. hozzászólásáraNo talán meglett a hiba... Talán gumigyűrű. Motor megmelegítve, 1 barral megnyomatva, így adta ki...
Az egyik hajtókar leszedve, a csapágy faszig kopva, a főtengőn nem látszik semmi... Mikrométer persze nincs...
Nem tudom, köszörülni kéne-e?
Ma leveszi a hengerfejet is...
Válasz csoppika #8258. hozzászólásáraCsak mire beleér rendesen a víz elhül és ugyan itt fogtok tartani . szerelőt sem értem mit tököl már rég kész lehetne ha nem a csodára várna .
Válasz csoppika #8256. hozzászólásáramint írtam járasd vagy hajtsad meg jól és utána mindjárt le az olajteknő akkor látod hogy hol csepeg , esetleg ha van víz melegító rajta akkor azzal is fel tudod melegíteni
Válasz Hús Futár #8255. hozzászólásáraEbben reménykedem...
DE ugye ez a traki sokat állhatott, mert az első hídban rozsdásak voltak a dolgok... És valamiért állt... (erdei melót végzett valószínű, a vízszintes vonó/függesztőlap egy komoly laposvassal van megerősítve)
Válasz Hús Futár #8253. hozzászólásáraMikor tavalyelőtt beletettem a fagyállót, melegen leállítva 24 óra alatt kB 1,5-2 deci lefolyt. Azóta kibe öntöttem a vizet.
Válasz csoppika #8252. hozzászólásáraMiből gondolod hogy blokk kell oda nem hengerfej ?
De szerintem csak simán Gumigyűrű lesz a hüvelynél . Rakd össze zavard meg rendesen aztán azonnal olaj teknő le és látni fogod hogy hol jön a víz ?
Mennyi vizet fogyaszt el ?
A tököm tele... 1 hete áll a szerelőnél a crystal, de most bacik folyni a víz a karterba
Most van benne mosószer, majd kiderül... Vagy újra el kell indítani, hogy melegedjen(vagy forróvizet bele)
Az olajhűtő ha rossz, akkor a vizbe megy, olaj, ugye?(ilyen tünet nem volt) Mert az át van hidalva...
Válasz Ricsi 85 #8247. hozzászólásáraTraktor data szerint 160 ast is dobtak ki 8701 motorkódok
Meg nem saját tapasztalatok alapján érdemes átalakítani ha már úgyis rákell költeni
Azért keresek és nem rendelem meg hátha olcsóbban hozzájutnék
Már rákérdeztem a bolti árára is kb 45000 árfolyam függően
Aztán ha nem marad más megveszem azt ha csináljuk majd a gépet csak egyenlőre vakvágányon van mivel nagyon nincs rá idő
Aztán rá is ér még pár hónapot
Válasz Taskó Attila #8245. hozzászólásáraMostan nem vagyok bene biztos, de vagy a hydraulika blok előt, vagy után van egy nagy csavar, azt kitekered, van rajta mérőpálca is. Ott öntsed fel olajal a sebváltót. 13 éve adtam el a Superom, azóta "fogynak" az emlékek
Üdvözletem!
A közelmúltban tulajdonosa lettem egy Zetor Super 50 trakinak, melyben (tulaj elmondása szerint) 60.11es acèlszív dobog.
Olyan kèrdèssel fordulok a tisztelt fórum tanultabb ès szakmailag tapasztaltabb közönsègèhez, hogy:
a váltóból leengedtem az olajat, viszont ellenőrző ablakot ès betöltő nyílást nem találok a gèpen. Hol keressem a betöltő nyílást?
(Szanberg szerint borítsam fel a trakit ès ahol leeresztettem az olajat, ott töltsem be az újat.) De nekem valamivel egyszerűbb megoldásra lenne szükségem, mert pont nincs otthon a traktort borító szerkezetem.
Válasz Sooscsabi1987 #8239. hozzászólására,,A priza tengej" mire gondolsz ??
Nyúl/béka fokozatra gondolsz??
Lehet mérni váltó olajnyomást kikapcsolt bekapcsolt állapotban
De valószínű hogy ketté kell húzni a gépet szivattyút cserélni meg olajat tutira
Plusz dugattyútömitéseket lehetséges hogy lamellákat is meg sorba ami jön csapágy szimering
Kb ha olyan állapotban van mint az enyém volt akkor 300-350 ezer
Szabolcsi (Tiszadada) vagyok esetleg maszekot is vállalok ha érdekel
11585 hozzászólás
Valaki megtudná írni, hogy a 6-18 gumihoz való zetor első felni mennyibe kerül újonnan?
Válasz lorant90 #8282. hozzászólásáraTolómérővel kerek 70-et mért a főtengelyen a szerelő... Majd otthon meglesem...
Válasz Gepi #8283. hozzászólásáraErrol van szoo, 03.033 nincs a tablazatba legalabbis az enyembe
Válasz lorant90 #8282. hozzászólásáraRánagyítva a képre én az utolsó számnál 8 látok és nem 3
Válasz csoppika #8281. hozzászólásáraTablazatban nem lattam 03.033 szamut. Viszont a 03.038 az a 3 as koszorules.
Válasz lorant90 #8272. hozzászólásáraVisszaírt a Biro. Szerintük alapméretes ez a hajtókar csapágy.
(szerelő is erre tippelt a vastagság alapján...)
Válasz Hús Futár #8277. hozzászólásáraNem örült, mikor megvettem a zetort...
Inkább mtz-ket szerel...
a: Megcsinálja Ő...
b: Senki...
Nincs más megbízható ember a környéken...
Így ugye mindenki oda jár...
Majd rábeszélem, hogy húzza ketté...
Válasz JD 4630 #8278. hozzászólásáraEz igaz :) a jó munkához idő kell meg nagy hely .
Válasz Hús Futár #8277. hozzászólásáraA jó szerelő gondoskodik magának melóról
Válasz csoppika #8273. hozzászólásáraMinek vállalja el ha nem akarja rendesen megcsinálni ?
Válasz JD 4630 #8274. hozzászólásáraHolnap közlöm a jó hírt a szerelővel...
Úgyis csak kedden tudok alkatrészt venni...
Válasz csoppika #8273. hozzászólásáraHat megis kell vele dolgozni. En mist eg 6911 el kinlodok
Válasz csoppika #8273. hozzászólásáraHa rendesen meg akarod csinálni ki kell venni a főtengelyt és elpucolni meg a blokkban is az olajcsatornákat, szerinted a hiányzó csapágyfém hova lett?
Válasz lorant90 #8271. hozzászólásáraAz a szitu, hogy a szerelő nem igazán akarja széthúzni ha nem muszáj...
Nyakig ül a melóban mindig...
Válasz csoppika #8265. hozzászólásáraNem latom jol a csapagyon de a katalog szerint a 3 as koszoruleshez a csapagy szama 03.038
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraHolnap ha nem felejtem el utana nezek h ez hanyadik koszorulesre valo. Ha addig valaki meg nem elooz. Hat a tengelyben a dugoknal bizony van mit kitakaritani azt erdemes megnezni ha kint a fotengely. Egy 8011 es crytalba ugy bevolt rakodva a dugon belul h csak a 2,5 os hegeszto elektroda vastagsagnyi lyuk volt. Es ezt koszorules utan takaritottam.
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraMeg ha úgy látod a főtengelyen az olaj járat dugót vedd ki és pucold ki lehet csodát látni olyan helyeken . olyan menetes dugót tudsz venni ha véletlen szt kell verni ahhoz hogy kijöjön .
Válasz csoppika #8268. hozzászólásáraNem tudom milyen méret de mérd meg és a boltban megmondják , de valami normális pontos toló mérővel .
Ilyen hasonló kopásnál nekem is elég volt a csapágyakat cserélnem .
Másik ilyen szilikon meg fbs meg egyéb ákom bákomot a ne használjatok a gumigyűrűknél sőt lehetőleg egyik papír tömítésnél sem csak sima zsír elég a papírnak meg a guminak is .
Válasz csoppika #8264. hozzászólásáraHányadik túlméret lehet?
Nekem a 160ason is lefutott a víz de csak ha kihűlt a motor melegen nem volt gond vele
A második hüvelynél folyott, kapott új gumigyűrűt + piros szilikont és megjavult.
Én a helyedben biztos köszörültetném a fötengelyt nekem kb 200euro volt kb 4éve
Válasz csoppika #8265. hozzászólására
Válasz csoppika #8264. hozzászólására03 033
Valami jel meg 4 00
Ezek mit jelenthetnek?
Válasz lorant90 #8262. hozzászólásáraMelegen fordulaton 2,5-2,8... Hidegen 5...
Válasz csoppika #8261. hozzászólásáraMit mutatott az olajnyomas? Mi ilyen esetben raktunk uj hajtokarcsapagyokat ozt aman. Ha a tengely sehol nem csikos persze.
Válasz Hús Futár #8259. hozzászólásáraNo talán meglett a hiba... Talán gumigyűrű. Motor megmelegítve, 1 barral megnyomatva, így adta ki...
Az egyik hajtókar leszedve, a csapágy faszig kopva, a főtengőn nem látszik semmi... Mikrométer persze nincs...
Nem tudom, köszörülni kéne-e?
Ma leveszi a hengerfejet is...
Válasz Hús Futár #8259. hozzászólásáraMost egy Ifa mocit generáloz, ma lett kész...
Válasz csoppika #8258. hozzászólásáraCsak mire beleér rendesen a víz elhül és ugyan itt fogtok tartani . szerelőt sem értem mit tököl már rég kész lehetne ha nem a csodára várna .
Válasz Hús Futár #8257. hozzászólásáraA szerelő megpróbálja meleg vízzel felönteni...
Válasz csoppika #8256. hozzászólásáramint írtam járasd vagy hajtsad meg jól és utána mindjárt le az olajteknő akkor látod hogy hol csepeg , esetleg ha van víz melegító rajta akkor azzal is fel tudod melegíteni
Válasz Hús Futár #8255. hozzászólásáraEbben reménykedem...
DE ugye ez a traki sokat állhatott, mert az első hídban rozsdásak voltak a dolgok... És valamiért állt... (erdei melót végzett valószínű, a vízszintes vonó/függesztőlap egy komoly laposvassal van megerősítve)
Válasz csoppika #8254. hozzászólásáraHa csak melegen akkor hüvely gumigyűrű lesz .
Válasz Hús Futár #8253. hozzászólásáraMikor tavalyelőtt beletettem a fagyállót, melegen leállítva 24 óra alatt kB 1,5-2 deci lefolyt. Azóta kibe öntöttem a vizet.
Válasz csoppika #8252. hozzászólásáraMiből gondolod hogy blokk kell oda nem hengerfej ?
De szerintem csak simán Gumigyűrű lesz a hüvelynél . Rakd össze zavard meg rendesen aztán azonnal olaj teknő le és látni fogod hogy hol jön a víz ?
Mennyi vizet fogyaszt el ?
Válasz csoppika #8251. hozzászólásáraPróbáljuk kitalálni, hogy blokk kell vagy mehet ebbe az új cucc.
Válasz Hús Futár #8250. hozzászólásáraMég nincs
Válasz csoppika #8249. hozzászólásárahengerfej lenn van róla ?
A tököm tele... 1 hete áll a szerelőnél a crystal, de most bacik folyni a víz a karterba
Most van benne mosószer, majd kiderül... Vagy újra el kell indítani, hogy melegedjen(vagy forróvizet bele)
Az olajhűtő ha rossz, akkor a vizbe megy, olaj, ugye?(ilyen tünet nem volt) Mert az át van hidalva...
Válasz Ricsi 85 #8247. hozzászólásáraTraktor data szerint 160 ast is dobtak ki 8701 motorkódok
Meg nem saját tapasztalatok alapján érdemes átalakítani ha már úgyis rákell költeni
Azért keresek és nem rendelem meg hátha olcsóbban hozzájutnék
Már rákérdeztem a bolti árára is kb 45000 árfolyam függően
Aztán ha nem marad más megveszem azt ha csináljuk majd a gépet csak egyenlőre vakvágányon van mivel nagyon nincs rá idő
Aztán rá is ér még pár hónapot
Válasz Dzsanosi #8238. hozzászólásáraHelló a 8701 kódszámú motor a 12245-osé nem turbós motor
a 8602 kódszámú motor turbós 16245-osé
Agro-Birónál rendeld meg Dunaszerdahelyrol
Válasz Taskó Attila #8245. hozzászólásáraMostan nem vagyok bene biztos, de vagy a hydraulika blok előt, vagy után van egy nagy csavar, azt kitekered, van rajta mérőpálca is. Ott öntsed fel olajal a sebváltót. 13 éve adtam el a Superom, azóta "fogynak" az emlékek
Üdvözletem!
A közelmúltban tulajdonosa lettem egy Zetor Super 50 trakinak, melyben (tulaj elmondása szerint) 60.11es acèlszív dobog.
Olyan kèrdèssel fordulok a tisztelt fórum tanultabb ès szakmailag tapasztaltabb közönsègèhez, hogy:
a váltóból leengedtem az olajat, viszont ellenőrző ablakot ès betöltő nyílást nem találok a gèpen. Hol keressem a betöltő nyílást?
(Szanberg szerint borítsam fel a trakit ès ahol leeresztettem az olajat, ott töltsem be az újat.) De nekem valamivel egyszerűbb megoldásra lenne szükségem, mert pont nincs otthon a traktort borító szerkezetem.
Válasz Dzsanosi #8243. hozzászólásáraKb 353...
Válasz csoppika #8242. hozzászólására??? Mennyi ha szabad tudnom
Válasz Dzsanosi #8241. hozzászólásáraJó közel vagy, hehe
Válasz Sooscsabi1987 #8239. hozzászólására,,A priza tengej" mire gondolsz ??
Nyúl/béka fokozatra gondolsz??
Lehet mérni váltó olajnyomást kikapcsolt bekapcsolt állapotban
De valószínű hogy ketté kell húzni a gépet szivattyút cserélni meg olajat tutira
Plusz dugattyútömitéseket lehetséges hogy lamellákat is meg sorba ami jön csapágy szimering
Kb ha olyan állapotban van mint az enyém volt akkor 300-350 ezer
Szabolcsi (Tiszadada) vagyok esetleg maszekot is vállalok ha érdekel
Válasz Sooscsabi1987 #8239. hozzászólásáraAz arra szolgalo pumpa mikor volt cserelve?
Tudna valaki segiteni a 12045 os crystalom mikor felmelekszik az olaj nem kapcsol a 4x4 es a priza tengej sem
Krisztál 8701 motorkódú 6 hengeres turbós kipufogó csonkot keresek
Sziasztok!
Valaki nem tud olcsón 24-es első felnit Crytalra?