Az európai piac „zöld” termékek iránti igénye rendkívüli mértékben növekszik. Az élelmiszeripari termékek előállítása terén a fogyasztók egyre gyakrabban társítják az ökológiai szempontokat a kiegyensúlyozott termeléshez és az egészséges életvitelhez és mindez különösen igaz a fiatalabb generációkra. Az elkövetkezendő évtizedben a vállalkozásoknak szükségszerűen át kell térniük a fenntartható termelésre, azonban a hagyományos gazdaságról a „zöld” gazdaságra való átállás nem egyszerű feladat.

Hogyan tudnak áttérni a vállalkozások a fenntartható termelésre?

Mely kihívásokkal kell a vállalkozásoknak szembenézniük? Milyen támogatási lehetőségekre számíthatunk az átállást illetően? Mely eszközöket kell a vállalkozásoknak igénybe venniük ahhoz, hogy környezeti szempontból fenntartható termelésre váltsanak? Az Európai Bizottság LIFE EFFIGE (Environmental Foodprint For improving and Growing Eco-efficiency) projektje keretében kerül megszervezésre az az online szeminárium 2021. január 21-én, amelyre a fenti kérdésekre is válaszokat lehet kapni.

Érdeklődés esetén ezen a felületen keresztül lehet regisztrálni és a későbbiekben részletesebb információkat fogunk küldeni az eseménnyel kapcsolatban. (További információ: hamori.judit@nak.hu)