Két év után végre újra felbőgtek a Manitou motorok Baján - és kezdetét vette az ország legjobb gépkezelőinek ádáz küzdelme. A 12. AXIÁL Gépkezelői Olimpiáról jelentkezünk látványos, videós tudósításunkkal:

Az idei megmérettetésen az ország legjobbjai, 128 Manitou és 32 Gehl gépkezelő mérte össze tudását a változatos ügyességi feladatok végrehajtása során.

Az AXIÁL Gépkezelői Olimpia eltelt 13 évének történetében a Manitou gépek mellett megjelentek a Gehl rakodók is és a közönségprogramok egyre változatosabbak, extrémebbek lettek – ám a rendezvény célja mit sem változott:

undefined

Kosárra dobás Gehl rakodóval.

undefined

Az elődöntők egyik pillanata.

Az AXIÁL továbbra is kötetlen hangulatú, barátságos és játékos versenyek keretén belül készül a Manitou és Gehl gépeket vásárló partnerei szórakoztatására, akik így bemutathatják, mit tudnak kihozni ezekből a masinákból, mindeközben versenyzők, kísérőik és a környék kíváncsi érdeklődői egyaránt kikapcsolódhatnak.

A közönségprogramok egyik extrém motoros bemutatója. További fantasztikus AXIÁL Facebook fotókért KATTINTSON IDE! fotó: AXIÁL Kft.

HugIldi, az AXIÁL bloggere is indult... és győzött a TotalCar futamon! Részletes beszámolóhoz KATTINTSON IDE! fotó: AXIÁL Kft.

undefined

A Manitou döntő szoros küzdelme.

A Manitou futam győztese - Fülöp Marcell - szurkoló családja.

undefined

undefinedundefined

Válogatás a közönségprogramok közül: Manitou bemutató pillanatai. – fotók: Igric Dominika

Olvassa el korábbi cikkünket is IDE KATTINTVA az Olimpia összefoglalójáról!