Gázolaj árak 631 Ft Benzin árak 615 Ft EUR 397.61 Ft USD 366.97 Ft CHF 416.49 Ft GBP 473.48 Ft
Szerző

Markos Mária

14 cikk

Hogyan spórolhatunk sokat alacsony leves permetezéssel?

2025. január 3, 9:05 Kertészet és szőlészet 3 perc

Vuity Kornéllal, az Auditker Kft. értékesítési vezetőjével beszélgettünk az alacsonyleves permetetezés előnyeiről.

Hagyomány és innováció Magyarpolányban: a sváb konyha remekei

2025. január 2, 18:06 Élelmiszeripar 3 perc

A Magyarpolányi Német Nemzetiségi Egyesület a közelmúltban ismét elnyerte a H.Í.R. védjegyet.

Így segíti a szerkezetátalakítás a magyar szőlőágazatot – interjú Györe Dániellel

2024. december 29, 11:06 Kertészet és szőlészet 3 perc

Hogyan alakult át a szőlészet, milyen támogatások érhetők el? Az Agrárminisztérium osztályvezetőjével beszélgettünk.

Ez a termékeny talaj és gazdag szőlőtermés alapja!

2024. december 29, 9:36 Kertészet és szőlészet 3 perc

A Szőlőtermesztés webináron Buláth Tiborral, a Natur Agro Hungária Kft. fermentálóüzemének vezetőjével beszélgettünk.

A szőlőtermesztés új dimenziói – interjú Kisjuhász Rolanddal

2024. december 24, 9:07 Kertészet és szőlészet 2 perc

A jövőálló szőlészet koncepciójáról beszélgettünk az Altoterra Kft. üzletágvezetőjével a Szőlészet Agroinform webináron.

Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Válogass magyar sertéshúsból!

2024. december 18, 14:41 Élelmiszeripar 2 perc

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tanácsa: ha jó minőségű sertéshúst szeretnének vásárolni, keressük a magyar húsárut a bo

Karbonfarming: miért jó a környezetnek, és miért a gazdának?

2024. december 13, 9:47 Környezetvédelem, fenntarthatóság 3 perc

„Ne csak a növényt tápláld, hanem a talajt is!” Fenntarthatósági megoldások a mezőgazdaságban.

A szőlészet kihívásai egy kertész szemével

2024. december 12, 8:50 Kertészet és szőlészet 3 perc

Csizmadi Imre, az Év Kertésze díjjal kitüntetett szakember tartotta a nyitó előadást a Szőlészet webináron.

AGROmashEXPO: megvannak az idei díjazottak

2024. december 11, 17:09 Gazdaság 3 perc

Innovatív, újszerű és környezetkímélő ötleteket díjazott a szakmai zsűri.

Hallottál már a Böszörményi lakodalmi bélesről? Finomabb, mint a croissant

2024. december 6, 11:08 Gazdaság 3 perc

Az egyesület húsz Hagyományok-Ízek-Régiók védjeggyel bizonyította, hogy a múlt ízei időtállók, átörökíthetők.

Így segíti a szerkezetátalakítás a magyar szőlőágazatot

2024. december 6, 8:06 Kertészet és szőlészet 3 perc

Györe Dániellel, az Agrárminisztérium osztályvezetőjével a támogatásokról is beszélgettünk a Szőlészet webináron.

Ez kihat a jövőnkre: több ezer hektárt veszítünk el! – interjú dr. László Péterrel

2024. december 5, 6:05 Szántóföld 4 perc

Mit tehetünk termőföldjeink megmentéséért? A Magyar Talajtani Társaság elnökhelyettesével beszélgettünk.

Drónok a mezőgazdaságban: előnyök és kihívások

2024. december 4, 6:06 Gépészet 4 perc

Simon Gábor növényvédelmi drónpilótával, az ABZ Drone Kft. munkatársával beszélgettünk a Szőlészet webináron.

Merre tovább, magyar bor? – interjú Varga Mátéval

2024. december 3, 14:11 Kertészet és szőlészet 4 perc

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsának alelnöke a borágazat kihívásairól és lehetőségeiről beszélt a Szőlészet webináron.

Cikk ajánló


Vigyázz! Van, amikor tilos grapefruitot fogyasztani!
Vigyázz! Van, amikor tilos grapefruitot fogyasztani!
A pomelo és a grapefruit igazi szuperhősök, de van, akinek tilos fogyasztani...
Pörög a tojás-biznisz az amerikai-mexikói határon
Pörög a tojás-biznisz az amerikai-mexikói határon
Egyre több utazó próbálja becsempészni a jóval olcsóbb terméket délről.
Az Agroinform Növényvédelem rovatának szakmai partnere:
NÉBIH

Friss híreink


Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Időjárás: Nem mindenhol lesz csillagos az égbolt
Invázió! Az ázsiai lódarazsak rengeteg méhet pusztítanak el
Invázió! Az ázsiai lódarazsak rengeteg méhet pusztítanak el
Európa egyik legveszélyesebb betolakodója, az ázsiai lódarázs, egyre nagyobb...

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]