
Szerző
Markos Mária
Hogyan spórolhatunk sokat alacsony leves permetezéssel?
Vuity Kornéllal, az Auditker Kft. értékesítési vezetőjével beszélgettünk az alacsonyleves permetetezés előnyeiről.
Hagyomány és innováció Magyarpolányban: a sváb konyha remekei
A Magyarpolányi Német Nemzetiségi Egyesület a közelmúltban ismét elnyerte a H.Í.R. védjegyet.
Így segíti a szerkezetátalakítás a magyar szőlőágazatot – interjú Györe Dániellel
Hogyan alakult át a szőlészet, milyen támogatások érhetők el? Az Agrárminisztérium osztályvezetőjével beszélgettünk.
Ez a termékeny talaj és gazdag szőlőtermés alapja!
A Szőlőtermesztés webináron Buláth Tiborral, a Natur Agro Hungária Kft. fermentálóüzemének vezetőjével beszélgettünk.
A szőlőtermesztés új dimenziói – interjú Kisjuhász Rolanddal
A jövőálló szőlészet koncepciójáról beszélgettünk az Altoterra Kft. üzletágvezetőjével a Szőlészet Agroinform webináron.
Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Válogass magyar sertéshúsból!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tanácsa: ha jó minőségű sertéshúst szeretnének vásárolni, keressük a magyar húsárut a bo
Karbonfarming: miért jó a környezetnek, és miért a gazdának?
„Ne csak a növényt tápláld, hanem a talajt is!” Fenntarthatósági megoldások a mezőgazdaságban.
A szőlészet kihívásai egy kertész szemével
Csizmadi Imre, az Év Kertésze díjjal kitüntetett szakember tartotta a nyitó előadást a Szőlészet webináron.
AGROmashEXPO: megvannak az idei díjazottak
Innovatív, újszerű és környezetkímélő ötleteket díjazott a szakmai zsűri.
Hallottál már a Böszörményi lakodalmi bélesről? Finomabb, mint a croissant
Az egyesület húsz Hagyományok-Ízek-Régiók védjeggyel bizonyította, hogy a múlt ízei időtállók, átörökíthetők.
Így segíti a szerkezetátalakítás a magyar szőlőágazatot
Györe Dániellel, az Agrárminisztérium osztályvezetőjével a támogatásokról is beszélgettünk a Szőlészet webináron.
Ez kihat a jövőnkre: több ezer hektárt veszítünk el! – interjú dr. László Péterrel
Mit tehetünk termőföldjeink megmentéséért? A Magyar Talajtani Társaság elnökhelyettesével beszélgettünk.
Drónok a mezőgazdaságban: előnyök és kihívások
Simon Gábor növényvédelmi drónpilótával, az ABZ Drone Kft. munkatársával beszélgettünk a Szőlészet webináron.
Merre tovább, magyar bor? – interjú Varga Mátéval
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsának alelnöke a borágazat kihívásairól és lehetőségeiről beszélt a Szőlészet webináron.
Cikk ajánló

Vigyázz! Van, amikor tilos grapefruitot fogyasztani!
A pomelo és a grapefruit igazi szuperhősök, de van, akinek tilos fogyasztani...
Pörög a tojás-biznisz az amerikai-mexikói határon
Egyre több utazó próbálja becsempészni a jóval olcsóbb terméket délről.- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- MTZ 1221 traktor új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- Eke minden mennyiségben új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- Mivel jobb a 750-es unhz mint az 500-as? új
- Vélemények New Holland TL 90A-ról új
- Növényvédőszerek új
Friss híreink

Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.