ProPer – high Profit, high Performance

Magasabb tápérték -> magasabb teljesítmény -> magasabb profit

Az Agrifirmnél mi úgy gondoljuk, hogy az innováció feltétele és hajtóereje a fejlődésnek. Az emberiség száma a Földünkön folyamatosa nő, amelynek következményeként nő az élelmiszer fogyasztás is. Egyre több élelmiszerre lesz szükségünk, emiatt gazdaságosabban és hatékonyabban kell az élelmiszergyártásban eljárnunk.

Olyan termékeket fejlesztünk, amelyekkel még jobb eredményeket érhetünk el, és a leghatékonyabb módon elégítjük ki az állatok igényeit az egyes hizlalási szakaszokban. Kutatásaink eredményeként született meg új broiler takarmányozási programunk, a ProPer.

A ProPer broiler takarmány megalkotásánál az alapanyagok minőségére helyeztük a hangsúlyt. A kiváló minőségű alapanyagok tökéletes arányú kombinációjának köszönhetően a csirkék rövidebb idő alatt érik el vágósúlyukat, miközben kevesebb takarmányt fogyasztanak. Szervezetük nagyobb mértékben dolgozza fel az ásványi anyagokat és nyomelemeket, a legideálisabb beltartalmi paramétereknek köszönhetően. Minél jobb a takarmányhasznosulás, annál jobb a teljesítmény, ezáltal növekszik a nyereség is. A ProPer teljes értékű takarmány egy olyan új Agrifirm koncepció, amely pozitív hatást gyakorol a gazdálkodás hatékonyságára.

A ProPer takarmány használatával:

  • a broiler csirkék a jobb takarmány felhasználással hamarabb érik el a kívánt vágósúlyt;
  • az évenkénti rotációk száma növelhető;
  • fenntartható a száraz alomminőség;
  • elkerülhető a talpfekély kialakulása;
  • alacsonyabb számú lesz az elhullás;
  • csökken a takarmányozás költsége;
  • magasabb profit érhető el az állomány egészségének megőrzése mellett.

Az új ProPer broiler csirke takarmány segítségével lehetővé tesszük a genetikai potenciál lehető legnagyobb mértékű kibontakoztatását, ezáltal a magasabb termelési és pénzügyi eredmények elérését, amely fontos pillére a folyamatos és fenntartható növekedésnek.

Az Agrifirm laboratóriumaiban és teszttelepein zajló kísérletek során folyamatosan fejlesztjük takarmányainkat, hiszen a fejlődés nem állhat meg.

Keresse standunkat a XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napokon április 25-26-27-én Hódmezővásárhelyen!