Egy coloradói nyaraló kertjében kiakasztott függőágyra próbált felmászni egy fekete medve. A nyaralótulajdonos először sikítani kezdett, amikor a konyhaablakból meglátta az állatot, ugyanis teljes sokként érte, hogy mi történik a kertjében. „Elkezdtem sikítani" – mesélte, mire az édesapja is csatlakozott hozzá, abban a hitben, hogy nagy a baj.

Bár a nyaralót vadvilág veszi körbe, a telken addig soha nem láttak medvét. Pedig ezzel a lehetőséggel mindenképpen számolniuk kellett, ugyanis a coloradói nemzeti parkok karbantartásáért felelős Colorado Parks and Wildlife becslései szerint az államban 17-20 ezer fekete medve él. Évente több száz példányt ölnek meg a levadászott példányokon felül ebben az államban amiatt, hogy a fekete medvék gyakran keverednek emberek lakta környezetbe.

Ez a fekete medve viszont – a kezdeti sokkhatás után – megnevettette az ablakból őt döbbenten figyelőket, ugyanis mire nagy nehezen kényelembe helyezte volna magát az ingatag függőágyon, ismét elvesztette az egyensúlyát, és kiesett belőle.

A felvételt már több ezren nézték meg a TikTokon, és több kommentelő jelezte, hogy a függőágyat gyártó cégnek mostantól nem kell marketingstratégián dolgozni, a termékük tartósságát a több száz kilogrammos állat már tesztelte.

Forrás: prove.hu

Indexkép (illusztráció): Shutterstock