24 év után a Kverneland Group új értékesítési modellt vezet be a Kverneland és a Vicon termékek magyarországi értékesítésére. 2024 októberétől/novemberétől három új importőr fogja értékesíteni a Kverneland és Vicon termékeket és az új importőreik biztosítják a meglévő és új gépek alkatrészellátását és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

kverneland

2024 októberétől/novemberétől három új importőr fogja értékesíteni a Kverneland és Vicon termékeket – fotó: Kverneland/Facebook

Üzleti partnereik telephelyei jó területi lefedettséget biztosítanak és elkötelezett személyzettel rendelkeznek, így a Kverneland Group nagyon közel lesz az ügyfeleihez.

A Kverneland márka új importőrei:

  • Agrotec Magyarország Kft. (HU-2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a.)
  • Tomelilla Agrotechnika Kft. (HU-7672 Boda, Rákóczi u. 2/a.)

A Vicon márka új importőre:

  • Készenlét Zrt. (HU-8500 Pápakovácsi út 3.)

Üzleti partnereikkel az a közös céljuk, hogy tovább erősítsék üzleti tevékenységüket Magyarországon. Ez a változás nagyobb rugalmasságot biztosít üzleti partnereik számára, és támogatja piaci pozíciójuk megerősítését.

Ügyfeleik számára előnyös lesz az elvárásaiknak megfelelő, magasabb szolgáltatási szint. Tapasztalt, helyi Kverneland csapatuk továbbra is támogatja üzleti partnereiket, biztosítva a magas szintű termék- és szolgáltatási színvonalat.