Ez a hajtatóház 2019. február elejétől, hetente két alkalommal, szervezett túrák keretében látogatható – írja a lonelyplanet.com angol hírportál.
Nagy kérdés azonban, hogy a turisták számára a történelmi emlékhely vagy a 21. századi mezőgazdasági technika jelenti-e a nagyobb látványosságot. Mindenesetre a 2014-ben kiépített létesítmény belseje, rózsaszínű fényben úszva, futurisztikus látványt nyújt.A zöldségek termesztése vegyszermentesen, LED-megvilágítással, víztakarékos technológiával történik – fotó: lonelyplanet.com
A zöldségek termesztése teljesen vegyszermentesen, LED-megvilágítással, hidropóniás rendszerben és víztakarékos technológiával történik, az időjárás által egyáltalán nem befolyásolva, vagyis
a téli időszakban is lehet friss zöldségeket szüretelni,
amelyekből a látogatók is kapnak egy kis csokrot ajándékba (persze lehet, hogy a belépőjegy árából többet tudnának azokból vásárolni).
Az így előállított termékeket a londoni szupermarketekben lehet megvásárolni, egy-két órával a leszedést követően, ami jelentős fuvarköltség megtakarítását és abszolút friss termékek biztosítását teszi lehetővé.