Gépszállítás, tartályszállítás, acélszerkezetek szállítása

Mezőgazdasági gépek, eszközök, tartályok palettás áruszállítása! Igény szerint kapcsolt (visz) fuvarban is!

Halastavak, öntözőgödrök és víztározók építése

Halastavak, víztározók és öntözőgödrök építése és kotrása 14-18 méteres hosszúgémes és rövidgémes lánctalpas kotrókkal, dózerrel, billencs teherautókkal; iszap és nád kiszedése; beszakadt rézsűk igazítása.

AKG-, ÖKO-pályázatokhoz területmérés drónnal

Olcsón - pontosan - gyorsan - felelősségvállalással.

Modern RTK-drónos technológiával országosan vállaljuk centiméter-pontossággal a területfelvételezést és a shape határvonalfájlok előállítását, valamint a kijelölt referenciapontok, töréspontok, illetve határvonal centiméter-pontosságú helyszíni visszajelölését. A területmérésről minden esetben jegyzőkönyvet állítunk ki, melyben nyilatkozunk a mérés paramétereiről és az előállított határvonalfájl helyességéről (ellenőrzéskor ez jól jöhet).

Ami alapesetben jár az AKG/ÖKO területméréshez:
* Területről nagy felbontású ortofotó (károk, vegetációs és egyéb problémák jól láthatók ezen)
* Shape fájl a KET határvonallal és a kivett területekkel
* Ajándék VARI indexkép (talajmintavétel kijelöléséhez segítség) és DSM felületmodell a felvételezett területről
* Területmérési jegyzőkönyv
* Referenciapont centiméterpontos kitűzése a területen (fényképes dokumentálással)

Opcionális lehetőségek extra kedvezményes felárral:
* NDVI és egyéb nagy felbontású indexképek előállítása multispektrális felvételezéssel (növényállapot - talajállapot)
* Töréspontok, határvonalak cm-pontos kitűzése a helyszínen
* Ortofotóra földhivatali nyilvántartásból hrsz vagy blokk határvonal pontos felrajzolása
* Hrsz vagy blokk határvonal helyszíni cm-pontos kitűzése a földhivatali adatok alapján
* Határvonal shape fájlok előállítása precíziós eszközökhöz, munkagépekhez

Lánctalpas futómű javítása, cseréje a helyszínen: láncpréselés, láncszem, görgő stb. csere

Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk munkagépek fém lánctalpas járószerkezetének helyszíni javítását mobil láncprésünk segítségével.

Szolgáltatásaink:
– Futómű állapotfelmérése helyszíni kiszállással
– Láncszemek cseréje, lánckígyó szét- és összepréselése
– Csillagkerekek, görgők, feszítőkerekek, lánctalpak cseréje, zsírfeszítő cseréje
– Lánctalpasfutómű-alkatrészek beszerzése, szállítása kedvező áron. Lánckígyók, láncszemek, görgők, vezető- és meghajtókerekek – nagy raktárkészlet, megbízható minőség, gyors szállítás, kedvező ár!

Felszerelt műhelykocsink és mobil láncprésünk segítségével közvetlenül a munkaterületen, a munkagép mellett dolgozva tudjuk lebontani a lánctalpakat, szétpréselni a lánckígyót, cserélni az alkatrészeket, majd visszaépíteni a teljes futóművet.

Minden típusú munkagép futóművének javítását, cseréjét vállaljuk! Caterpillar, Komatsu, Doosan, Volvo, Liebherr, Kobelco, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Hitachi, JCB, Hyundai, Takeuchi, Wacker Neuson, O&K, Poclain, Kubota, New Holland, Case, Gehl, Yanmar, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen stb.

Növényház-automatizálás

Miért van szükség automatizálásra? A termesztők számára számos előnnyel jár, ha tevékenységük során hasznosítják a modern, automatizált rendszereket. Néhány előnye az automatizált rendszereknek:

- Emberi beavatkozás nélkül is működnek: akár tartózkodik valaki a növényházban, akár nem, a vezérlő rendszerek megbízhatóan végzik a rájuk bízott feladatot
- Időt takarítanak meg: csökkentik az Ön és munkatársai feladatait a folyamatok automatizálásával (pl. szellőztetés vezérlése)
- Biztonságot nyújtanak: a vezérlő berendezések nagy része számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyeket hasznosítanak váratlan helyzetek esetén
- Pontosan működnek: a folyamatok teljes mértékben ismételhetőek lesznek, ezáltal segítve többek között a növények egyenletes fejlődését. Automatizált rendszerek alkalmazásával kiküszöbölhető számos emberi hiba.

Cégünk több mint 25 éves tapasztalattal vállalja a növényházi rendszerek automatizálását. Munkánk során legtöbbször az alábbi rendszereket ajánljuk ügyfeleinknek:

- Áramellátó rendszer telepítése
Bármilyen motorizált vagy automatizált rendszer telepítéséhez kiemelten fontos az átgondolt és megfelelően kivitelezett áramellátó rendszer. A hálózati áramellátó rendszer kialakításánál fontos figyelembe venni a jövőbeli bővítés lehetőségét is. Cégünk vállalja a hálózati áramellátó szekrények tervezését, legyártását és telepítését. Továbbá vállaljuk aggregátoros áramellátó rendszer telepítését is, amely áramkimaradás esetén automatikusan biztosítja az áramellátást.

- Szellőzésvezérlés motorizálása
A növényház automatizálás egyik legfontosabb lépése a motorizált szellőzőrendszer kialakítása, ha a növényház ezekkel még nem rendelkezik. Itt van lehetőség a meglévő szellőzők motorizálására és újak kialakítására is. Ehhez cégünk vállalja a mechanikus és elektromos egységek telepítését, valamint a motorvezérlő és egyéb elektromos dobozok gyártását és telepítését. Cégünktől saját fejlesztésű motorizált végfalszellőző-mozgató rendszereket is forgalmaz. Ez a meglévő végfali ablakok motoros mozgatását biztosítja.

- Vezérlőrendszerek telepítése

Amennyiben a megfelelő áramellátás és motorizálás már rendelkezésre áll, az automatizálási folyamat megkezdhető. Erre a következő opciókat kínáljuk:

• Egyszerű vezérlések (termosztátos vagy időalapú, kisebb növényházakhoz)
• Többfunkciós klímavezérlő computer beépítése különféle szenzorokkal
• Egyedi tervezésű PLC-alapú vezérlés

Cégünk a FILCLAIR és az Anjou Automation klímacomputereit forgalmazza. Ezek az eszközök számos paramétert képesek figyelembe venni (kinti hőmérséklet, benti hőmérséklet, páratartalom, szélirány, szélsebesség, esőérzékelő, napsugárzás-érzékelő stb.), ami alapján vezérelni tudják a szellőzőket és típustól függően a fűtést, öntözést, árnyékoló ernyők mozgatását, légkeverő ventilátorok vezérlését. Az ilyen típusú növényházcomputereknél mindenképpen javaslunk egy előzetes egyeztetést az Ön számára legideálisabb konfiguráció kiválasztásához. A fentiek mellett cégünk foglalkozik meglévő FILCLAIR, RICHEL, BN és Anjou Automation vezérlők karbantartásával és javításával is.

- GSM távfelügyeleti rendszer telepítése
Távoli felügyelethez lehetséges hálózati tápellátástól függetlenül üzemelő GSM-alapú riasztórendszer kiépítése, az ehhez szükséges érzékelők telepítésével. Így SMS-riasztásokat kaphat a Ön által meghatározott helyzetekben. A GSM-riasztóhoz kapcsolható szenzorok lehetnek például mozgásérzékelők, hőmérséklet-érzékelők (amelyek egy bizonyos hőmérséklet felett vagy alatt riasztanak), áramkimaradást figyelő szenzorok, biztonsági végálláskapcsolók, valamint egyéb érzékelők.

- Fóliafelfújó berendezések fejlesztése és gyártása
A dupla felfújt fóliaborítással jelentős energiamegtakarítást érhet el. Ehhez elengedhetetlen egy idő- vagy nyomásvezérelt felfújó berendezés. Cégünk több mint 20 éve gyártja az általunk fejlesztett fóliafelfúvó berendezést és az ehhez szükséges vezérlőegységeket, valamint az eszköz beüzemelését is vállaljuk

Béraratás

Kukorica-, cirok-, napraforgó-béraratást vállalunk Hajdú-Bihar és Békés vármegyében, illetve nagyobb terület függvényében akár más vármegyében is. John Deere S690 és W650 kombájnokkal. Az aratásról igény esetén hozamtérképet is tudunk készíteni. Ár megegyezés szerint munka mennyisége és jellege függvényében. Az árakról érdeklődjön telefonon.

Szántóföldi és szőlő-gyümölcs permetezőgépek javítása, felújítása, országos szervizelése

Herceghalom Interat Zrt. munkatársai több 10 éves tapasztalattal rendelkeznek szántóföldi és szőlő-gyümölcs permetezők javítása, felújítása, korszerűsítése terén. Országosan végezzük permetezőgépek helyszíni javításait. Műhelykörülmények között történik a gépek teljes felújítása és korszerűsítése, amit akár saját gépjárművek segítségével szállítunk telephelyünkre.

Alkatrészraktárunkban megtalálhatóak az olasz Arag gyár termékei. A cég szinte az összes permetezőgép gyártójának beszállítójává vált, így Magyarországon valamennyi forgalomba hozott permetezőgépeken megtalálhatóak. Legyen szó permetezőgép vegyszertömlőinek újratömlőzéséről, komplett elektronikai vezérlés felszereléséről és annak beüzemeléséről vagy bármely alkatrész cseréjéről, a kollégák közel 3 évtizedes szaktudással, tapasztalattal a hátuk mögött állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A raktárunk polcain Olaszország 3 legnagyobb gyártóinak, Annovi Reverberi, Udor, Comet membránszivattyúi mindig megtalálhatóak, legyen szó a kicsitől a nagyig. Vállaljuk szántóföldi és szőlő-gyümölcs permetezők membrán szivattyúinak teljes körű felújítását, letesztelve műhelykörülmények között, gyári alkatrészekkel.

Permetezőgépek helyszíni felmérését, felújítását garanciával, rövid határidővel vállaljuk!

Ugaroltatás helyett integrált termeltetés

Nehezen látja biztosítottnak művelési költsége megtérülését? Nem akarja bérvállalkozóval műveltetni földjét? Kihagyna 1-2 évet a gazdálkodásból, de kiadni vagy eladni még nem akarja a földjét? A gyomok felszaporítása, a fölösleges szárzúzózás és tárcsázgatás vagy az édesköménnyel alibizés helyett bízza ránk földjét átmenetileg, és gondját viseljük, amíg újra rentábilissá válik a gazdálkodás.

Gépi munka minikotróval

Vállalunk gépi földmunkát minikotróval! 30-as és 50-es körmös, valamint 100-as dönthető kanállal, törőfejjel, talajfúróval (150-es, 230-as és 300-as fúrószárakkal)!

Szolgáltatásaink:
- tereprendezés
- kertépítés
- bontás
- ásás
- közműárkok és aknák ásása
- kerítésépítés
- ültetvénytelepítés
- szűk helyeken és épületeken belül vagy akár betonfödémeken végzett bontások, ásások

Alapár: 12.000 Ft/óra, nagyobb mennyiség esetén kedvezmény!

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?