Gázolaj árak 595 Ft Benzin árak 585 Ft EUR 408.33 Ft USD 359.07 Ft CHF 438.79 Ft GBP 476.42 Ft

Kajszibarack, sárgabarack 0 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Videós piactér hirdetések Kedvencek Előzmények AGROmashEXPO gépek

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A keresett hirdetést a feladója inaktiválta. Válogass az alábbi hirdetések közül.
A kajszibarack vagy a sárgabarack (ahogyan újabban köznyelvben egyre inkább nevezik) népszerű nyári gyümölcs hazánkban, egyaránt kedvelt nyersen fogyasztva, baracklekvárként, befőttként, aszalva is. Gyümölcslevet és barackpálinkát szintén előszeretettel készítenek belőle. A kajszibarack gyümölcse gömbölyű vagy kissé lapított, általában egy középbarázdával, héja bársonyos, finom tapintású, színe narancs vagy sárgás árnyalatú, a nap felé fordult oldalon néha bíborszínű foltokkal. Fajtától függően a gyümölcshús éretten lágy, kellemes édes-savanykás ízvilágú. A csonthéjas mag a sárgabarack közepén helyezkedik el. A kajszi eredetileg Közép-Ázsiából vagy Kínából származik, a szilvának közelebbi, míg az őszibaracknak és a mandulának távolabbi rokona. Magyarországon főként a török időkben kezdték el a termesztését, később számos magyar fajta is megjelent a kajszifajok között. A legismertebb, Magyarországon széles körben termesztett sárgabarack fajták a következők: Bergeron, ceglédi óriás, gönci magyar, magyar kajszi, mandulakajszi, Pannónia, rózsabarack, szegedi mamut.
Olvasson tovább

Nem található a keresési feltételeknek megfelelő hirdetés a piactéren!

Kérjük ismételje meg a keresést más kifejezéssel, vagy más kategóriában.

A lista fizetett rangsorolást tartalmaz
Alkatrész katalógusok
Meg ne edd, ha ilyen a tojás!
Meg ne edd, ha ilyen a tojás!
Nagyon vigyázz! Meg ne edd, ha ilyen a tojás!
Ezért érdemes a banánhéjat is felhasználni a sütéshez
Ezért érdemes a banánhéjat is felhasználni a sütéshez
Banánhéj a tányéron? Meglepő, de finom és egészséges!
Hirdetés
Íme a peronoszpóra rémálma
Íme a peronoszpóra rémálma
Szisztemikus és kontakt hatás egy készítményben – a legmodernebb védelem...

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]