Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv.
Van egy 2008 as nissan navarra terepjáró és a gyári gumija 255/70r16 ami lekopott és kellene rá gumi van egy kicsit olcsóbb de 285/65r16.
Jó ez rá vagy nem és miért nem ha nem??
De szép auto!A szívem hasadna meg beleverni ebbe a gányba!Nem volna érdemes,valami olcsóbb és jobb terepjáróképességgel rendelkezö járgányt tartani ilyen célra?
Köszi, de nekem is az index kapcsoló kellene. Most találtam Ausztriába egy komplett kapcsolót 50 Euróért. Most várom a választ, mert írtam neki egy emailt, hogy meg van-e még.
Most volt kis időm újból el olvasni amit irtál.. Ezért szeretnék pontositani... Én vetem nem rég egy komplett kapcsolót bal kormányos autó bol mivel az irány jelzö kapcsoló ment nekem töntkre..És amikor a mester ki bontotta akkor jötünk rá hogy ki bontás után külön külön javithtó egyik és másik oldal ezért nekem az ablak törlőrész az feleslegessé vált ha ere van szükséged ezzel ki segitelek!!!
A bal fele nem ült el, de az látszik is.A jobb fele meg homokon volt.Az is látszik.Mind1 let volna a gumi mivel felhasaltunk.Difi ide, oda.Kb 15 mp alatt feladtuk a menekülés lehetőségét.
Nem.A terv az volt hogy megnézzük, mikor tudjuk leszánta a trágyát amit kiszórtunk.Már tudjuk hogy még nem mostanában.Tehét az ötletet megvalósítottuk, és választ is kaptunk.Ez opción kívüli tétel.Mondhatni a napra hogy:FÉLSIKER
Gumi típusa nokian winter sport 2 asszem.És igen telefonos segítség lett, mert nem így terveztük.Észleltem hogy kezd süllyedni az első kerék és megálltunk.Hátul semmi gond nem volt jobb eleje 3 centire süppedt.Öszkerék bekapcsol, indulás hátra, haladás lefelé.Tökmind1 milyen gumi van rajta.Homokföld.Álló helyben elsűllyedt.
Van egy 93-as Mitsubishi Pajerom. Elromlott benne a reflektor kapcsoló. Elvileg ezt csak az ablaktörlő kapcsolóval együtt lehet kicserélni. A bontókban csak angol Pajerokat találtam és azokban fordítva van a kapcsoló. Ha lenne valakinek egy felesleges ilyen kapcsolója, azt megvenném.
Most kaptam e-mailt,az Invest kft -töl.Nem marad el a bemutató a rossz idö miatt!A terepjáró Ford ranger offroad teszt,meg a gépshow sem.Na ott aztán lehet állatkodni.Lehet reklámnak egy nagy nyomású mosót is vinni kéne!Az tudna promótálni!
meglesem rövidesen, de egy picit visszább fog menni nekem is eset kicsit egy két ezer után de aztán beáll, kell rá egy ibc gázolaj szezonba és úgy lesz pont jó, akkor még kicsit összébb ugrik!
Hétfőn egy fullos naverra R black-et hajtottam egész nap... állítólag 190ló van benne. Krepeg a motorja rendesen... 5000km van benne. fogyasztása 14 liter aszfalton sietősbe.
én nem vagyok fanatikus márkafüggő szinte minden gépet szeretek üzemeltetni de karbantartani is mindegy milyen autó nekem mind tiszta, és olajcsere gumik ékszíjak betartva.
A terpjáró viszonyain le voltam döbbenve mikor be tettem elősször az öszkereket az új rangerrel meg kell álni betenni kiveni míg ez egy kuplung menetközben is és már hajt is .
a terepen míg a ranger fúrja az orrát a sárba addig a jeep kiegyensúlyozva elsiklik rajta szinte döbbenet a különbség
a terepváltót és a elsőhajtást olyan mintha én tettem volna bele elősször ez is osztrákból való volt
csak nekem a plató nélkülözhetetlen és mivel három autó nem kell így került rá a sor
de kényelme magosan veri bármelyiket az enyémek közül
Egy barátomnak volt ugyanilyen autója ameddig össze nem törte.
Vagy 2éven keresztül járta vele osztrákot.
Motorja VM-motori olasz szerzemény. Hajókba is éptik meg azthiszem carraro kistraktorokban is van ilyen motor.
Melegedett neki mondjuk 140-el járt pályán mindig.
Aztán gyártatott bele egy új hűtőt mert a régi elvolt tömődve és nem lehetett kitakaritani, megbuherálták a viszkóját, hogy pörögjön mindig és sosem volt vele gond
Kényelmes jó autó és strapás hosszútávon is jól üzemelő autók, sokkalsokkal komolyabbak mint bármelyik japán legyen az landcruiser patrol pajero akármi...
Rendes komoly terepjárós hajtások, viszont kényelmes személyautós autózás jellemzi.
Vontatni is bir rendesen trélert is húztak vele többször
igen ő az még itt lemosva sem volt, bár én ennyire kentem ki maximum mivel a telephelyre jártam ki vele nap mint nap én 35 ezret mentem vele 1.5 év alatt
az ár persze alkuképes itt
Válasz #3459. hozzászólásra
Vétel elött állok és gondolkodtam a tipuson de lebeszéltek róla túl igényes nekem meg egy kicsit nagy is a párom szerint mert ö is vezetné.
nem romlott el csak változott a gyerekem iskolája és vettem egy mondeót hordani, meg van egy új ranger azt meg befogtam dolgozni 97-es évjárat ful extra limitált széria bőr belső normáll váltós 2.5-ös motor új terepumik 9 litert eszik és egy pötty rohadás sincs rajta -20 ban egyet fordul és indul
debrecenben a fordnál van kitéve az útról lehet látni
Laprúgó kötegek felújitása van folyamatban nissanon illetve elől talpasokról leszakadtak a gumi porvédő harangok azok is cserélődnek ki.
Niva azért kell mert olyan helyeken ahol szét csikaródik az autó többet nem akarom bevinni a nissant igen lemarja húsig a festéket róla a gaz, szergelynek meg nemszámit.
Egyébként akármikor bevethető lesz ez is ha elkészülnek a laprugói
5003 hozzászólás
Üdv.
Van egy 2008 as nissan navarra terepjáró és a gyári gumija 255/70r16 ami lekopott és kellene rá gumi van egy kicsit olcsóbb de 285/65r16.
Jó ez rá vagy nem és miért nem ha nem??
Válasz #3502. hozzászólásra
Anyira jót tudok az ilyen fazonokon nevetni!!! Jobban is megnézhette volna hogy mire is fizet ki vagy 40-millát!!!
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/04/12/gyari_selejt_harminchetmillioert/?_topic_cim
Válasz #3482. hozzászólásra
De szép auto!A szívem hasadna meg beleverni ebbe a gányba!Nem volna érdemes,valami olcsóbb és jobb terepjáróképességgel rendelkezö járgányt tartani ilyen célra?
Válasz #3479. hozzászólásra
Ez így kevésbé fog rohadni, faszán meg lett emelve!!!
Válasz #3495. hozzászólásra
Köszi, de nekem is az index kapcsoló kellene. Most találtam Ausztriába egy komplett kapcsolót 50 Euróért. Most várom a választ, mert írtam neki egy emailt, hogy meg van-e még.
Válasz #3497. hozzászólásra
felejtős, maradnak.
Válasz #3496. hozzászólásra
1 steigert beszámít, amit majd én átveszem tőle..........
Válasz #3457. hozzászólásra
Zoli! munkagép-csere érdekel?
Válasz #3480. hozzászólásra
Most volt kis időm újból el olvasni amit irtál.. Ezért szeretnék pontositani... Én vetem nem rég egy komplett kapcsolót bal kormányos autó bol mivel az irány jelzö kapcsoló ment nekem töntkre..És amikor a mester ki bontotta akkor jötünk rá hogy ki bontás után külön külön javithtó egyik és másik oldal ezért nekem az ablak törlőrész az feleslegessé vált ha ere van szükséged ezzel ki segitelek!!!
Válasz #3490. hozzászólásra
Az nagyon jó lenne, ha tudnál segíteni, megköszönném.
agito@citromail.hu
NA, újra
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmh-ew1swD4
Nem mezőgazdasági, de asszem jó:
Válasz #3489. hozzászólásra
Néha milyen jó is lenne egy ilyen készlet:
(már nem tudom hol linkelték régebben, de ha itt volt korábban, akkor bocsi a dupláért)
Válasz #3480. hozzászólásra
Én tudok segiteni..Adj elérhetöséget!!!!
Válasz #3487. hozzászólásra
A bal fele nem ült el, de az látszik is.A jobb fele meg homokon volt.Az is látszik.Mind1 let volna a gumi mivel felhasaltunk.Difi ide, oda.Kb 15 mp alatt feladtuk a menekülés lehetőségét.
Válasz #3486. hozzászólásra
Nem.A terv az volt hogy megnézzük, mikor tudjuk leszánta a trágyát amit kiszórtunk.Már tudjuk hogy még nem mostanában.Tehét az ötletet megvalósítottuk, és választ is kaptunk.Ez opción kívüli tétel.Mondhatni a napra hogy:FÉLSIKER
simex minta a legjobb.Csak szétkapja a hajtásláncot!
Ötlet típusa?
..hogy bemenj a állóvíz mellé......
Gumi típusa nokian winter sport 2 asszem.És igen telefonos segítség lett, mert nem így terveztük.Észleltem hogy kezd süllyedni az első kerék és megálltunk.Hátul semmi gond nem volt jobb eleje 3 centire süppedt.Öszkerék bekapcsol, indulás hátra, haladás lefelé.Tökmind1 milyen gumi van rajta.Homokföld.Álló helyben elsűllyedt.
Telefonos segítség lett belőle?
Gumi típusa?
Mai napi termés...
Válasz #3468. hozzászólásra
És mennyit fogyaszt ez az autó?
Van egy 93-as Mitsubishi Pajerom. Elromlott benne a reflektor kapcsoló. Elvileg ezt csak az ablaktörlő kapcsolóval együtt lehet kicserélni. A bontókban csak angol Pajerokat találtam és azokban fordítva van a kapcsoló. Ha lenne valakinek egy felesleges ilyen kapcsolója, azt megvenném.
Most kaptam e-mailt,az Invest kft -töl.Nem marad el a bemutató a rossz idö miatt!A terepjáró Ford ranger offroad teszt,meg a gépshow sem.Na ott aztán lehet állatkodni.Lehet reklámnak egy nagy nyomású mosót is vinni kéne!Az tudna promótálni!
Válasz #3476. hozzászólásra
adatlap kapcsolatfelvétel!!!!
Dobj egy galambot lelövöm!
Válasz #3475. hozzászólásra
A galambdúc címe kéne,meg baxus a hirdetéseidnél nincs elérhatőség
Válasz #3474. hozzászólásra
NEMMM
De már tudom, hogy ki próbálkozott!!!
Emailon légyszi!
Válasz #3473. hozzászólásra
Képek átmentek mms-ben
Válasz #3471. hozzászólásra
meglesem rövidesen, de egy picit visszább fog menni nekem is eset kicsit egy két ezer után de aztán beáll, kell rá egy ibc gázolaj szezonba és úgy lesz pont jó, akkor még kicsit összébb ugrik!
Válasz #3469. hozzászólásra
Hétfőn egy fullos naverra R black-et hajtottam egész nap... állítólag 190ló van benne. Krepeg a motorja rendesen... 5000km van benne. fogyasztása 14 liter aszfalton sietősbe.
Naggyon peckes lett a nissan fara még majdnem túl magas is. Illetve az elejét nem merem hozzáemelni a kerékdőlés geometria végett.
Belefűzve plusz egy rúgóacél, szépen mozog de magas és feszes viszont nem ver jobban seggbe mint gyári állapotában szóval jólessz a szitu.
Főleg majd ha jövőre megkapja a legmagasabb 235/85-ös km2-es mudterranokat akkor még plusz centikkel magasodik az alja.
pedig már igyis verhetetlen volt
én nem vagyok fanatikus márkafüggő szinte minden gépet szeretek üzemeltetni de karbantartani is mindegy milyen autó nekem mind tiszta, és olajcsere gumik ékszíjak betartva.
(EGYEDŰL TRAKTORBÓL JOHN DEERE KOMBÁJNBÓL CLAAS)
Csak a Nissan!!!
{:pimp:}
vm 2.5 ös motor van benne rengeteg személy autóban is használják a hűtő vadi új ebben is
A terpjáró viszonyain le voltam döbbenve mikor be tettem elősször az öszkereket az új rangerrel meg kell álni betenni kiveni míg ez egy kuplung menetközben is és már hajt is .
a terepen míg a ranger fúrja az orrát a sárba addig a jeep kiegyensúlyozva elsiklik rajta szinte döbbenet a különbség
a terepváltót és a elsőhajtást olyan mintha én tettem volna bele elősször ez is osztrákból való volt
csak nekem a plató nélkülözhetetlen és mivel három autó nem kell így került rá a sor
de kényelme magosan veri bármelyiket az enyémek közül
Válasz #3463. hozzászólásra
Egy barátomnak volt ugyanilyen autója ameddig össze nem törte.
Vagy 2éven keresztül járta vele osztrákot.
Motorja VM-motori olasz szerzemény. Hajókba is éptik meg azthiszem carraro kistraktorokban is van ilyen motor.
Melegedett neki mondjuk 140-el járt pályán mindig.
Aztán gyártatott bele egy új hűtőt mert a régi elvolt tömődve és nem lehetett kitakaritani, megbuherálták a viszkóját, hogy pörögjön mindig és sosem volt vele gond
Kényelmes jó autó és strapás hosszútávon is jól üzemelő autók, sokkalsokkal komolyabbak mint bármelyik japán legyen az landcruiser patrol pajero akármi...
Rendes komoly terepjárós hajtások, viszont kényelmes személyautós autózás jellemzi.
Vontatni is bir rendesen trélert is húztak vele többször
Jól rémlik hogy ezek önhordó kocsiszekrényesek? Motor az rönó?
Szép nagyon. Terepen, hogy szuperál? Hány literes tankja van?
Válasz #3462. hozzászólásra
igen ő az még itt lemosva sem volt, bár én ennyire kentem ki maximum mivel a telephelyre jártam ki vele nap mint nap én 35 ezret mentem vele 1.5 év alatt
az ár persze alkuképes itt
Ő az?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/jeep/grand_cherokee/jeep_grand_cherokee_2.5_td_egy_igazi_terepjaro-6641598
Válasz #3460. hozzászólásra
költeni rá nem kell én a gumikat vettem rá 200 ért az ára meg 1.3 tehát egy níva ára
a nagyságról meg annyit, hogy a ford mondeó hosszabb 5 cm-rel mint a jeep vonóhoroggal viszont megjelenésre esztétikára biztos hogy ötös
Vétel elött állok és gondolkodtam a tipuson de lebeszéltek róla túl igényes nekem meg egy kicsit nagy is a párom szerint mert ö is vezetné.
Válasz #3458. hozzászólásra
nem romlott el csak változott a gyerekem iskolája és vettem egy mondeót hordani, meg van egy új ranger azt meg befogtam dolgozni 97-es évjárat ful extra limitált széria bőr belső normáll váltós 2.5-ös motor új terepumik 9 litert eszik és egy pötty rohadás sincs rajta -20 ban egyet fordul és indul
debrecenben a fordnál van kitéve az útról lehet látni
sokan nem hinnék el hogy így néz ki kívül belül
de nem akarom túl futtatni
Válasz #3457. hozzászólásra
Most romlott el, hogy nemjársz már vele?
Melyik évjárat?
Nekem van egy eladó jeep- em ha valakit érdekel idáig minden nap avval jártam.
Válasz #3455. hozzászólásra
Laprúgó kötegek felújitása van folyamatban nissanon illetve elől talpasokról leszakadtak a gumi porvédő harangok azok is cserélődnek ki.
Niva azért kell mert olyan helyeken ahol szét csikaródik az autó többet nem akarom bevinni a nissant igen lemarja húsig a festéket róla a gaz, szergelynek meg nemszámit.
Egyébként akármikor bevethető lesz ez is ha elkészülnek a laprugói
Válasz #3452. hozzászólásra
nagy a csend a nissanról. szerintem oda van és azért kellett talpra állítani a nívát