Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3402. hozzászólásra :Jah értem akkor detto ugyanaz a helyzet mint nálunk nálunk is pont erre lett a csillagos, a tanyára ki lehet szaladni vele mert magas, aztán ne a nyakig sáros retekkel kelljen megjelenni ha valahova menni kell.Meg hát az asszony hagy nyúzza a boltba
Félre értessz, útra kell egy ilyen autó, terepre ott a pickup mudterran gumikkal ütősnek vágósnak ahogy használom is.
Mondjuk szárazban földeken végigszaladni földútakon jó egy xc is vagy ml vagy akármi. Hasmagassága van az a lényeg, hogy kisebb nyomoknál ne karistoljon le mint egy személyautó, de mondom útra kell utazni közlekedni csendben biztonságban és majdnem gyorsan
Nekem az l200 is automata, használtan vettem féltem tőle én is mert nálam is többet megy iszapban mint aszfalton , de nagyon jól muzsikál nem hagyott még ott sosem az miatt mert automata.
Viszont sztem olvass utána még a Volvo-nak (Mármint véleményeket) ha tényleg terepre akarod. Mégiscsak egy SUV. Én az l200 as mellé nézegettem az ősszel azért pofázok bele . De aztán amiket néztem ocskák voltak aztán meg rábeszéltek egy csillagosra
azért vigyázz a fehér egyszínűekkel, mert általában cégesek és nagy része alacsony felszereltségű. sokba még platóbélés sincs. én csak klímásat vennék, lehetőleg GLS felszereltséget
Válasz #3387. hozzászólásra
Akkor szerkezetileg ugyanaz? Nincs benne tapasztalatom, most gondolkodom ilyen gépen, csak hirdetésekben ami kétszínű az jóval hosszabb árban !
Válasz #3383. hozzászólásra
Ez egy örök élet. Kis pajtásom faterja járt 308 d vel 1,1 millió km-nél folyt ki a bele. Elkezdték szétszedni, és kiderült hogy a motor még nem volt szétbontva. De még a 316 cdi is jó. Már azzal is félmillió körül járnak kis hibái voltak csak. De az új Merci már kuka. Sokat eszik és problémás a rengeteg elektronika miatt.
Válasz #3377. hozzászólásra
Az 1ik olasz vadásznak már 500e km felett jár és semmi hibája , azon kívül , h már párszor összetörte ill. felborult....
Jah , még annyi , h vmi kis bibi a váltóval is volt...
Ha már merciről van szó bár nem 4x4.Ez a verda nálunk parkol egy 86éves faszié előtte egy hasonló korú németé volt.80-as évjárat sorhatos szívódízel nulla rozsda a fényezés eredet.Több mint féléves állás után is pöc-röff.
CSikóson kívül más nem tudná ezt ilyen szépen megfogalmazni
Viszont a 124-esben nem csak érezzük, hanem tudjuk is, hogy nem üres dobálózás anyagmennyiséget emlegetni. Mert itt még volt – maga a Mercedes is elismeri.
A nagy váltás, amikortól a Mercedes valóban keresni akart az autókon, 1993-ban jött. Egy akkor lezajlott board meetingen döntötték el – túlságosan nagy költséggel készülnek a márka autói, ez így nem mehet tovább. Tehát 1993-tól az acéltömbökön megcsikorduló esztergakés zaját Stuttgartban átvette az emberi fogakon megkoccanó pfennigek karistolása – ennek az eredménye volt a lejtőre tett minőség, amiről a legeslegutolsó szériás 124-esek tulajai már tudnának mesélni. Aztán ami utána jött... Nézzék meg a W210-eseket, W211-eseket, és pláne minden idők legrosszabb Mercedesét (tegyük most félre az elsőkerekeseket), a W220-as S osztályt. Rémesek.
Land rover Discovery 3 null km ell vásárolva. Havonta-kéthavonta Pesten volt hol (lábon) de volt hogy vitték a szervizbe. Soha többet a környékre max Defender. Még az is menekült tőle ki előtte venni akart.
Be köhögöd a belföldi autónak is a REG-ADÓJÁT mintha külföldröl jönne az autó és már lesz is a TGK-ból SZGK!!! Nem te vagy az elsö aki ilyenen töri a fejét!!!
Regadó (+ÁFA ha céges) meg egy szokásos átírási papírköltség: forgalmi, törzskönyv, új biztosítás ilyesmi. Nem 100%, de egyszer amikor összeszedegettem jó egy éve, akkor ezek voltak.
5003 hozzászólás
Válasz #3402. hozzászólásra
már megijedtem, hogy tényleg lezúztad a navarát
sajnos nekem mellőznöm kell a sperr-t, mert a pajeromba zárható diffi van és SS váltó
Válasz #3402. hozzászólásra :Jah értem akkor detto ugyanaz a helyzet mint nálunk nálunk is pont erre lett a csillagos, a tanyára ki lehet szaladni vele mert magas, aztán ne a nyakig sáros retekkel kelljen megjelenni ha valahova menni kell.Meg hát az asszony hagy nyúzza a boltba
Válasz #3401. hozzászólásra
Félre értessz, útra kell egy ilyen autó, terepre ott a pickup mudterran gumikkal ütősnek vágósnak ahogy használom is.
Mondjuk szárazban földeken végigszaladni földútakon jó egy xc is vagy ml vagy akármi. Hasmagassága van az a lényeg, hogy kisebb nyomoknál ne karistoljon le mint egy személyautó, de mondom útra kell utazni közlekedni csendben biztonságban és majdnem gyorsan
Válasz #3399. hozzászólásra:
A dzsintonik már 10 körül is megdöglik (legalábbis aki fogyasztja )
Nekem az l200 is automata, használtan vettem féltem tőle én is mert nálam is többet megy iszapban mint aszfalton , de nagyon jól muzsikál nem hagyott még ott sosem az miatt mert automata.
Viszont sztem olvass utána még a Volvo-nak (Mármint véleményeket) ha tényleg terepre akarod. Mégiscsak egy SUV. Én az l200 as mellé nézegettem az ősszel azért pofázok bele . De aztán amiket néztem ocskák voltak aztán meg rábeszéltek egy csillagosra
Válasz #3397. hozzászólásra
Nincsen, de akármikor gyártok bele szoritott diffit ha kell, bár útra lehet felesleges
Válasz #3398. hozzászólásra
300 körül minden tiptronic meg dzsintonik megdöglik szerintem, főleg amikor személyautó cucc van egy 2,2tonnás szerkezetben.
Én csak kézi moslékkeverős dolgokat szeretem, egyrészt mert gondtalan, másrészt mert nem Pesten stau-ban autózom, esetleg néha
XC -nél meg a váltóra figyelj a tiptronic megdöglik 300 körül általában (természetesen itt is vannak kivételek)
Válasz #3396. hozzászólásra
van benne sperr?
Válasz #3395. hozzászólásra
Koma!
Nem germózok tovább...
XC90-es és kész, elvan döntve
Válasz #3394. hozzászólásra
azért vigyázz a fehér egyszínűekkel, mert általában cégesek és nagy része alacsony felszereltségű. sokba még platóbélés sincs. én csak klímásat vennék, lehetőleg GLS felszereltséget
Akkor szerkezetileg ugyanaz? Nincs benne tapasztalatom, most gondolkodom ilyen gépen, csak hirdetésekben ami kétszínű az jóval hosszabb árban !
Válasz #3392. hozzászólásra
nem. rövid, osztrák, 220000 km, tip-top.
Válasz #3391. hozzászólásra
Gratula,amiről beszéltünk
Válasz #3390. hozzászólásra
már nem kell keresni
Válasz #3389. hozzászólásra
ezttaláltam neked
Válasz #3388. hozzászólásra
igen, glx. kicsit elhamarkodtam
ezt kellett volna
és a tied egyszinű
Válasz #3386. hozzászólásra
gondolom felszereltségi különbségek vannak
GL, GLX, GLS a legextrásabb
Üdv. A festésen kivül mi a különbség a két szinü, meg az egyszinü L200 asok közt? Valaki irta itt korábban nem ugyanaz a két Dzsipó !
Válasz #3383. hozzászólásra
Ez egy örök élet. Kis pajtásom faterja járt 308 d vel 1,1 millió km-nél folyt ki a bele. Elkezdték szétszedni, és kiderült hogy a motor még nem volt szétbontva. De még a 316 cdi is jó. Már azzal is félmillió körül járnak kis hibái voltak csak. De az új Merci már kuka. Sokat eszik és problémás a rengeteg elektronika miatt.
Válasz #3377. hozzászólásra
Az 1ik olasz vadásznak már 500e km felett jár és semmi hibája , azon kívül , h már párszor összetörte ill. felborult....
Jah , még annyi , h vmi kis bibi a váltóval is volt...
eredet=eredeti(bocs)
Ha már merciről van szó bár nem 4x4.Ez a verda nálunk parkol egy 86éves faszié előtte egy hasonló korú németé volt.80-as évjárat sorhatos szívódízel nulla rozsda a fényezés eredet.Több mint féléves állás után is pöc-röff.
Válasz #3379. hozzászólásra
Olvastam reggel a cikket, szeretem a régi mergákat
Válasz #3379. hozzászólásra
Na bammeg akkor ne is vegyek,2,5 td 20 szelepes motort a G-be
CSikóson kívül más nem tudná ezt ilyen szépen megfogalmazni
Viszont a 124-esben nem csak érezzük, hanem tudjuk is, hogy nem üres dobálózás anyagmennyiséget emlegetni. Mert itt még volt – maga a Mercedes is elismeri.
A nagy váltás, amikortól a Mercedes valóban keresni akart az autókon, 1993-ban jött. Egy akkor lezajlott board meetingen döntötték el – túlságosan nagy költséggel készülnek a márka autói, ez így nem mehet tovább. Tehát 1993-tól az acéltömbökön megcsikorduló esztergakés zaját Stuttgartban átvette az emberi fogakon megkoccanó pfennigek karistolása – ennek az eredménye volt a lejtőre tett minőség, amiről a legeslegutolsó szériás 124-esek tulajai már tudnának mesélni. Aztán ami utána jött... Nézzék meg a W210-eseket, W211-eseket, és pláne minden idők legrosszabb Mercedesét (tegyük most félre az elsőkerekeseket), a W220-as S osztályt. Rémesek.
Land rover Discovery 3 null km ell vásárolva. Havonta-kéthavonta Pesten volt hol (lábon) de volt hogy vitték a szervizbe. Soha többet a környékre max Defender. Még az is menekült tőle ki előtte venni akart.
Válasz #3376. hozzászólásra
nekem azt mondták egy landrover sohasem romlik el
Válasz #3375. hozzászólásra
Jah, hidraulikus rugózás meg ilyenek... belemegy a bugi akkor végig kell vele táncolni benne és nagyon nem olcsó mulatság lesz!
pedig azt hittem menne az arcomhoz
Válasz #3373. hozzászólásra
Ezt nem nagyomn kellene bevinni a málnásba
Szerintetek ezek hogy szuperálnak???
Válasz #3366. hozzászólásra
Be köhögöd a belföldi autónak is a REG-ADÓJÁT mintha külföldröl jönne az autó és már lesz is a TGK-ból SZGK!!! Nem te vagy az elsö aki ilyenen töri a fejét!!!
Válasz #3370. hozzászólásra
Hosszú g-t szeretnék,csak körülérdeklődtem a pajerokat.
Válasz #3369. hozzászólásra
bocsi félrenéztem
Válasz #3334. hozzászólásra
látom meg is vetted
Válasz #3366. hozzászólásra
Regadó (+ÁFA ha céges) meg egy szokásos átírási papírköltség: forgalmi, törzskönyv, új biztosítás ilyesmi. Nem 100%, de egyszer amikor összeszedegettem jó egy éve, akkor ezek voltak.
Válasz #3365. hozzászólásra
De nem is parancsolgatok neked e
nem tudja valaki, hogy a 2 személyes tgk (pajero, terrano) ha benne van az ülés, akkor hogyan és mennyiből lehetne szgk-t csinálni?
Válasz #3364. hozzászólásra
Te se csákányozu éppen
Válasz #3363. hozzászólásra
Kutakoggyál saját örömödre, látom amúgy megöl a tétlenség. Itt leskelődsz vetődésre készen.
Válasz #3362. hozzászólásra
Kipet vadássz ide e
Válasz #3357. hozzászólásra
Mazdának van, vagy legalább is volt olyan fülkése amibe nem volt B oszlop.
Válasz #3360. hozzászólásra
jó helyen van az is
otttttttt
Válasz #3359. hozzászólásra
akkor ott azisuzu(de az ujtipus)az is kifogható 5,5-é
Válasz #3358. hozzászólásra
Csak ne lenne olyan Q gömbölyű
Válasz #3357. hozzászólásra
A micsunak van a legnagyobb ajtaja,és akcios netto 5,5
Mostani pikapoknál hátra beszállás melyiknél a legkinyelmesebb?
Válasz #3355. hozzászólásra
Merem remélni...
Válasz #3354. hozzászólásra
Márcsak azt kéne tunni anyjuk is várja é........
Merhanem....... abba nincs sok hecc