Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3247. hozzászólásra
Az L200 nak szemre sokkal kissebb a platója mint a hiluxnak.Valóban két 180 cm.es jól elfér benne.De a 192 cm-es az szidta mint a bokrot mert nem tudta eléggé háátraengedni az űlést meg alacsony volt az űléspociciója is.
Nagy vonalakban a L200as M. , 116 lovas meg a 136 lovas motoros megoldásokról, köztük észrevehető menettulajdonsági benyomásokról van e vlm perverz gondolata ma itten vlknek?
Képzeljétek ha megyek az ártérre( volt ott szőlőm is) nem aggódok áradáskor, meg a Körös-torki napokra ha felmegyek, vagy a gyerekre vagy rám utaznak a leányok.
Az ARAL 20W50 motor olajról mi a véleményed.
A Fend Farmer 310 motorjába kellene olajat cseréjek az Osztrák akitől vettem egy ilyen flakont hagyott a trakiban és azt mondta az van a motorba.
Én nem ismerem. Vadász ismerősnek van kettőnek is. Előtte évtizedekig níváztak. Rengeteget győzködtem őket, hogy dobják el a nívát és vegyenek samurait. Amiből aztán a végére jimy lett. Azóta is átdják a nevet ha találkozunk. És ostorozzák magukat, hogy miért nem hallgattak rám előbb. Egyiknek megvan már vagy 5-6 éve annyira szereti hogy venni akar még egyet biztos ami biztos legyen belőle tartalék.
Amúgy meg van egy ismerős aki samuról váltott jimyre ő azt mondja meg se közelíti a samut. Egyik japán a másik meg spanyol. És nagyon lehet érezni a minőségbeli különbséget.
5003 hozzászólás
Válasz #3253. hozzászólásra
ezek szerint a nissan pick-up ban olyan,mint ferga traktorbana leges leg jobb
Válasz #3252. hozzászólásra
A nissané igen, a többi csak halászháló.... és a felverődő sár is behorpasztja...
motorvédő gyári burkolat az ér valamit?
Válasz #3250. hozzászólásra
a 192 es traktorozzon ne dzsipózzon
Az L200 nak szemre sokkal kissebb a platója mint a hiluxnak.Valóban két 180 cm.es jól elfér benne.De a 192 cm-es az szidta mint a bokrot mert nem tudta eléggé háátraengedni az űlést meg alacsony volt az űléspociciója is.
hudeperverz
Válasz #3244. hozzászólásra
Ne égesd magad itt a tescós távirányitósoddal
Válasz #3242. hozzászólásra
magam mögé is simán beférek
Válasz #3245. hozzászólásra
17 ruppó
mivel sose vennél .......
igy mi se
Válasz #3239. hozzászólásra
De neked a XENON-t ajánlanám TATA
Válasz #3239. hozzászólásra
Lesz csak nehezen ér Európába.
Válasz #3241. hozzászólásra
mihez képest legnagyobb?
Válasz #3240. hozzászólásra
136 lovas nagyon jó fogyasztásilag,legnagyobb a hátsó üléstere,meg megy is rendesen
Nagy vonalakban a L200as M. , 116 lovas meg a 136 lovas motoros megoldásokról, köztük észrevehető menettulajdonsági benyomásokról van e vlm perverz gondolata ma itten vlknek?
Má nincs mazda pikup?
Válasz #3226. hozzászólásra
Képzeljétek ha megyek az ártérre( volt ott szőlőm is) nem aggódok áradáskor, meg a Körös-torki napokra ha felmegyek, vagy a gyerekre vagy rám utaznak a leányok.
Ma felhívom!
Válasz #3234. hozzászólásra
Akkor ez a nejedé lesz, Téged a tenyereden hordozz..főleg ha vissza olvas..,nem úgy..Még jó hogy érted a viccet.
EZ PRÍMA!!, van hajó is jogsim.
Válasz #3233. hozzászólásra
na megtaláltam az ideális hétvégi, horgászos, csónakszállítót. ez
Válasz #3231. hozzászólásra
Csak nem te vagy a Hufnáger Pisti?
Válasz #3231. hozzászólásra
legalább az üzlet jól megy
Válasz #3230. hozzászólásra
Tudom Te hüle!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3229. hozzászólásra
a vicc az egészben,hogy nem vicceltem
Válasz #3227. hozzászólásra
ez állat lenne
Válasz #3225. hozzászólásra
vidd el az asszonyt és adok mellé egy traktort is, hogy ne hozd vissza
Válasz #3213. hozzászólásra
Hagyd az egészet a fenébe, ez a tuti! Még csónak se kell
http://www.hasznaltauto.hu/auto/luaz/967/luaz_967_m_amphibian-6481390
Válasz #3224. hozzászólásra
Inkább az asszony!!!!
Jól betörném, és visszadnám neked!!!
Válasz #3223. hozzászólásra
a traktor nem kéne még
Válasz #3221. hozzászólásra
Ahhoz még a JCB, és a kisfergi kerekei is kellenének!!!
Válasz #3220. hozzászólásra
Jajj, tudok egyet, s mást!!!
Válasz #3217. hozzászólásra
4 ferga kerekemet simán elcserélném a fergis suzukijára
Válasz #3218. hozzászólásra
honnan jöttél rá?
Válasz #3218. hozzászólásra
Ha jól gondolom abból csak az M betű passzol.
Válasz #3216. hozzászólásra
Micsu pejero!!! :)
Válasz #3216. hozzászólásra
jah!
Azzal is jó boltot csinálnál. Legalább is maga típus kiváló árba meg nem tom hol jár.
Válasz #3214. hozzászólásra
van itt egy koma annak a masinája, ami eladó
Válasz #3209. hozzászólásra
Az ARAL 20W50 motor olajról mi a véleményed.
A Fend Farmer 310 motorjába kellene olajat cseréjek az Osztrák akitől vettem egy ilyen flakont hagyott a trakiban és azt mondta az van a motorba.
Válasz #3213. hozzászólásra
Az mi?
Válasz #3211. hozzászólásra
az a baj, hogy egy "fiatalabb" tip-top samu is horror árba van
végén még egy ......... kötök ki
Moderálta: Szabi. (11018) 2013-01-16 09:15:02
a forester se olcsó masina
Én nem ismerem. Vadász ismerősnek van kettőnek is. Előtte évtizedekig níváztak. Rengeteget győzködtem őket, hogy dobják el a nívát és vegyenek samurait. Amiből aztán a végére jimy lett. Azóta is átdják a nevet ha találkozunk. És ostorozzák magukat, hogy miért nem hallgattak rám előbb. Egyiknek megvan már vagy 5-6 éve annyira szereti hogy venni akar még egyet biztos ami biztos legyen belőle tartalék.
Amúgy meg van egy ismerős aki samuról váltott jimyre ő azt mondja meg se közelíti a samut. Egyik japán a másik meg spanyol. És nagyon lehet érezni a minőségbeli különbséget.
egyik havernak van, de valahogy nem dobbantott meg
Válasz #3208. hozzászólásra
Tavaly kicseréltem az összes olajat (váltó-osztómű-difik-motor), és csak az anyagár volt egy ötvenes :o)
Pecázni, csónakot huzigálni egy Forester is elég.
De ha már Samu: A Jimny-kről mi a vélemény?
Válasz #3206. hozzászólásra
Kemény 50000pízembe került ez a mutatvány. Toyotán ennyiből talán egy időszakos szervízt ha megúszol anyag árba de inkább nem.
Válasz #3206. hozzászólásra
Jobban mint bármi más.
Válasz #3203. hozzászólásra
begurulok veszek egy szutyok suzukit, azt látom a méhtelepről is össze lehet rakni. talán az is kihúzza a csónakot a dunából
Válasz #3202. hozzászólásra
van ismerős a toyciszervízbe, hátha utána tud nézni