Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem tudom,mert aki a porral oltót kihozta úgy tűnt mintha 5perc alatt oda ért volna.Az tuti,hogy a tűzoltókat fél 9-kor hívtam és éjfélkor otthon volt a roncs
Válasz #1528. hozzászólásra
Bizony, ez a nem mindegy! Nagyon meg kell gondolni, hogy mit tartunk fontosnak az életünkben! Egyik percben még semmi problem, aztán meg kampec....
Vigyázz Magadra nagyon!
És ez Mindenkinek szól!!!
Ezt így női szemmel nehéz megmondani.Ma estig nagyon bántott,hogy nem nyitottam fel a motorháztetőt,de féltem,hogy robbanás lesz.A tűzoltók is azt mondták,akkor levegőt kapott volna a láng és baj is lehetett volna,meg,hogy le kellett volna vennem az akkumulátor sarut,de ha nekem akkor valaki azt mondja az a megoldás akkor sem vettem volna le mert attól leállított motornál is félek
Hát egy darabig ne kelljen autót vezetnem.Ma is sofőröm volt,mert az élet nem áll meg,és gondolom a következő autónk sem így fogja végezni.Minden esetre lehet,hogy közhely,de tényleg igaz,hogy mindegy mi van csak egészség legyen.Mikor haza jöttem bementem a gyerekekhez,néztem ahogy alszanak,és megnyugodtam.És még annyit,hogy mindenki ott volt rövid időn belül akinek szóltunk,hogy jöjjön segíteni.Jó érzés tudni,hogy van kire számítani.
volt már olyan h. a csávó belenézett a kamion tankjába
asszem vlm. lánggal
és belobbant az arcába testébe..........
ráégett minden műruha a húsába
fullos égési sérülések
Válasz #1519. hozzászólásra
Le a kalappal előtted, még olvasva is hátborzongató a sztori...
Kár az autóért, de a lényeg, hogy Neked nem lett semmi bajod!!!!
Ezek után hogyan viszonyulsz az autókhoz? Tudom, h nem áll meg az élet, de azért mégis, na...ez nem volt semmi!
Nagyon féltem,hogy robbanás lesz,bár tudom ahogy a diesel nem robban,de akkor az volt a fejemben.Na meg Laci mivel ment volna vetniRossz volt végig nézni mi lesz belőle
Ez kedd este volt.Sírtam nagyon de most már megnyugodtam,örülök,hogy nem voltak ott velem a gyerekek,na és persze,hogy továbbra is el kell viselnie a Lacinak
Este vittem a vacsit a Lacinak,meg a trakinak.Egyszer csak elment a világítás,és a töltés,de 10mp múlva vissza is jött valamint füst jött a kormánytól,aztán sistergés meg füst,azt hittem a víz is felforrt.levettem a gyújtást,hogy megálljak,de az autó az ment tovább,fék nem volt.Ekkor hívtam Lacit,azt mondta fullasszam le,de nem sikerült.Akkor már rendes tűz volt a motortérben.Kiszálltam,lepakoltam a gázolajat,meg ami az eszembe volt,hívtam a tűzoltókat és végig néztem ahogy kiég.Egy ismerős hozott porral oltót,de akkor már durrantak a gumik meg mi egyéb és akkor már nem mentünk a közelébe.
5003 hozzászólás
Válasz #1553. hozzászólásra
200felett azt tudom de hogy pontosan mennyi azt nem.Nem volt már mai gyerek,de nagyon szerettem.Rossz így látni.
Válasz #1549. hozzászólásra
mennyi km vót benne?
Válasz #1549. hozzászólásra
Durva...
Válasz #1547. hozzászólásra
így van,csak most már próbálj megnyugodni,mert tudom a lelked még zaklatott.
Válasz #1548. hozzászólásra
ritka állatok mind a ketten!
Válasz #1546. hozzászólásra
nem tudom,mert aki a porral oltót kihozta úgy tűnt mintha 5perc alatt oda ért volna.Az tuti,hogy a tűzoltókat fél 9-kor hívtam és éjfélkor otthon volt a roncs
Válasz #1544. hozzászólásra
nem lehet mert ritka portékák .....mint a gazdáik......
Válasz #1545. hozzászólásra
Jó párszor végig gondoltam a történteket,és mindig oda jutottam én is,hogy az a lényeg,hogy nem esett senkinek semmi baja
Válasz #1543. hozzászólásra
Nem megdöbbentő, inkább FÉLELMETES! Gondolom nem kellett sok idő, hogy így kiégjen az autó!
Válasz #1540. hozzászólásra
Sziasztok,most olvastam,hogy mi történt.Nagyon sajnálom,de én is azt mondom,hogy az a lényeg,hogy te itt vagy,épségben,egészségben.
Válasz #1539. hozzászólásra
Figyelmes gazdi vagy! Jól nézhettek ki. Még mindig nem mutatsz kutyis képet?
Válasz #1541. hozzászólásra
a többi traktoros is beszerzett 1-1 db-ot,mindenki megdöbbent a látványtól.
Válasz #1540. hozzászólásra
én szeretek fölkészülni előőőőőőőőőőőre arra is amire félelmetes gondolni is nemmég készülni
csak nincs mindenre idő meg energia meg kedv........
Válasz #1538. hozzászólásra
Igazad van! (kivételesen )
Bár, én sem tudnám használni!
Válasz #1538. hozzászólásra
Én bízok benne,hogy az elkövetkező 50évemben nem lesz több ilyesmi sztori!!!!!!!
Válasz #1537. hozzászólásra
nem
csak ide oda néha kiviszem 1iket másikat
hadd legyen jó napjuk
Válasz #1536. hozzászólásra
akkor holnap legyen rá 5 perced h. megtanulod
ilyesmikre RÁ KELL SZÁNNI AZ 5 PERCET!!!
oké?????
Válasz #1535. hozzászólásra
A kutya is utazik Veled?
Válasz #1535. hozzászólásra
Olyankor azt se tudja az ember mi van a kocsiban. A porral oltót meg szerintem azt se tudnám mit kell vele csinálni.
Válasz #1534. hozzászólásra
meg persze a féltveőrzött jogsi
a kutya Buksi
akkor még...... mondjuk a házi popsi
szóval ilyesmiket
Válasz #1533. hozzászólásra
Hát persze, gondolhattam volna...én kis buta!
Válasz #1532. hozzászólásra
agromókuskák emilcímei mond lyuk
Válasz #1531. hozzászólásra
Mik azok a brutális értékek???
Válasz #1529. hozzászólásra
hol saruznák olyankor??????
max előkapnám az oltót
de az is lehet h. a brutális értékeket menteném először amiket benne tartok.......
Válasz #1528. hozzászólásra
Bizony, ez a nem mindegy! Nagyon meg kell gondolni, hogy mit tartunk fontosnak az életünkben! Egyik percben még semmi problem, aztán meg kampec....
Vigyázz Magadra nagyon!
És ez Mindenkinek szól!!!
Válasz #1527. hozzászólásra
Ezt így női szemmel nehéz megmondani.Ma estig nagyon bántott,hogy nem nyitottam fel a motorháztetőt,de féltem,hogy robbanás lesz.A tűzoltók is azt mondták,akkor levegőt kapott volna a láng és baj is lehetett volna,meg,hogy le kellett volna vennem az akkumulátor sarut,de ha nekem akkor valaki azt mondja az a megoldás akkor sem vettem volna le mert attól leállított motornál is félek
Válasz #1525. hozzászólásra
Hát egy darabig ne kelljen autót vezetnem.Ma is sofőröm volt,mert az élet nem áll meg,és gondolom a következő autónk sem így fogja végezni.Minden esetre lehet,hogy közhely,de tényleg igaz,hogy mindegy mi van csak egészség legyen.Mikor haza jöttem bementem a gyerekekhez,néztem ahogy alszanak,és megnyugodtam.És még annyit,hogy mindenki ott volt rövid időn belül akinek szóltunk,hogy jöjjön segíteni.Jó érzés tudni,hogy van kire számítani.
Válasz #1524. hozzászólásra
következő idegölő kérdés........
Meg e lehetett volna fékezni esetleg ha vlk. azonnal előkapja az oltót és nyomja neki?????
Válasz #1524. hozzászólásra
volt már olyan h. a csávó belenézett a kamion tankjába
asszem vlm. lánggal
és belobbant az arcába testébe..........
ráégett minden műruha a húsába
fullos égési sérülések
Le a kalappal előtted, még olvasva is hátborzongató a sztori...
Kár az autóért, de a lényeg, hogy Neked nem lett semmi bajod!!!!
Ezek után hogyan viszonyulsz az autókhoz? Tudom, h nem áll meg az élet, de azért mégis, na...ez nem volt semmi!
Válasz #1523. hozzászólásra
Nagyon féltem,hogy robbanás lesz,bár tudom ahogy a diesel nem robban,de akkor az volt a fejemben.Na meg Laci mivel ment volna vetniRossz volt végig nézni mi lesz belőle
nem semmi, hogy volt annyi lélekjelenléted, hogy még a g.olajat is lepakold
Válasz #1521. hozzászólásra
Ez kedd este volt.Sírtam nagyon de most már megnyugodtam,örülök,hogy nem voltak ott velem a gyerekek,na és persze,hogy továbbra is el kell viselnie a Lacinak
ráz a hideg
Válasz #1510. hozzászólásra
Na most már mégúgy sopánkodok a szép ezüst gyönyörűségre...
Válasz #1515. hozzászólásra
Este vittem a vacsit a Lacinak,meg a trakinak.Egyszer csak elment a világítás,és a töltés,de 10mp múlva vissza is jött valamint füst jött a kormánytól,aztán sistergés meg füst,azt hittem a víz is felforrt.levettem a gyújtást,hogy megálljak,de az autó az ment tovább,fék nem volt.Ekkor hívtam Lacit,azt mondta fullasszam le,de nem sikerült.Akkor már rendes tűz volt a motortérben.Kiszálltam,lepakoltam a gázolajat,meg ami az eszembe volt,hívtam a tűzoltókat és végig néztem ahogy kiég.Egy ismerős hozott porral oltót,de akkor már durrantak a gumik meg mi egyéb és akkor már nem mentünk a közelébe.
Válasz #1517. hozzászólásra
Csak azt nem értem ,hogy ez a csupa acél ,hogy tudott így elfüstölni.Hát miből vannak ezek a terepjárók??
Válasz #1516. hozzászólásra
teteje nem olvadás hallod hanem roppanás
Válasz #1513. hozzászólásra
Válasz #1514. hozzászólásra
De hogyan történt folyamatában?
Mi a sztori?????
ja az emelésnél roppantotta össze aha
Beszarás az VÓÓT!!!!Valami elektromos zárlat.A Kamaz rönkfogó kanala.
Válasz #1512. hozzászólásra
olvadás lesz he
Válasz #1507. hozzászólásra
És mé tört ennyire össze????
Válasz #1509. hozzászólásra
Mi vót??????
Válasz #1509. hozzászólásra
aztaaaaaa
Válasz #1508. hozzászólásra
Szóó szerint.Majdnem odaégett a Pite-Néni
Válasz #1507. hozzászólásra
leégett a gofri 895östök??????